|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Dziewczyny, a ta wyprzedaż w next kiedy się w uk zaczyna? i w ogóle jakie sklepy z dziecięcą odzieżą warto odwiedzić w uk?
Rodzice chyba polecą za 2m-ce to bym ich wykorzystała bo mam kilka ciuchów z nexta z sh i boskie są, ładne, fajnie uszyte, materiały porządne.
|
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra.. udało mi się zweryfikować listę z h&m - 1308,30 zł
![]() Natomiast doszedł smyk ![]() i nie, nie stać mnie, żeby wydać prawie dwa klocki na ubranka, które posłużą max trzy miesiące Help!
|
#4863 |
|
Raczkowanie
|
Też oglądałam Rozmowy w Toku.
Ten pierwszy to jeszcze luz, kumaty nawet - ale ten drugi gościu to masakra jakaś, przełączyłam, bo nie mogłam patrzeć. Śliczne ciuszki Ja dziś rozkminiam trochę wózki, będzie ciężko. Miałam dostać, ale jednak nie dostanę, bo osoba od której miałam przygarnąć jednak nie będzie się go pozbywać. Więc trzeba rozkminiać temat
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na nexta też choruję! Musiałaś mi przypominać?!
|
|
#4865 |
|
Raczkowanie
|
Ja z ciuchami obrałam taką strategię, że w miesiącu staram się wydać na same ciuszki jakieś 200 zł, ale w tym wydałam jakieś 400 więc średnio się tego trzymam. tak czy siak do marca na pewno się tego uzbiera, mama też coś doniesie już zapowiedziała, że sobie nie daruje
- niestety nie mam żadnych bliskich koleżanek po których mogłabym coś odziedziczyć, w rodzinie też jakoś do dzieci się nie kwapią, u męża podobnie więc wszystko we własnym zakresie , oczywiście dziadkowie i moja siostra tez coś na pewno dokupi
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Olgietka
![]() ![]() od dziś tylko wizaż, bo przepadniesz bez reszty ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Ja wiem, że pierwsze co odwiedzę jak już poznam płeć to h&m. Byłam, widziałam, zachorowałam i na pewno wyjdę z siatkami ![]() A dla starszych dzieci już, tak 2, 3 latka uwielbiam ciuchy w Zarze, jakość może taka se, ale ciuszki według mnie boskie
|
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
O rany! Dziewczyny
Wdech... wydech... wdech... wydech.... ffffffffffff
|
#4868 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, wybaczcie cisze z mojej strony ale chyba odreagowuje podroz i nie mam na nic sily.. a musze dzisiaj sie zebrac w sobie bo zaplanowalismy z mezem romantyczny wieczor ehhm...
![]() Co do wozkow..jak bylam w pl nagadalam sie z bratowa ktora jest na wylocie tzn ma termin na 5 pazdziernika..ona kupila wozek baby merc. Obejrzalam w sklepie..no calkiem mi sie podoba. Mojemu mezowi bardziej podobaja sie bebetto. Zreszta nie moglam wyjsc z podziwu jak bardzo sie wkrecil w wozki..w sklepie szalal wypytywal kazal sobie wszystko pokazywac..gorzej niz ja ![]() A co do ciuszkow to nie mam weny.. Musze sie wybrac do jednego sklepu gdzie maja stare kolekcje za przyslowiowe grosze..znaczy sie centy... Malinka znasz sklepy Sympa na barbesie? Raj jesli chodzi o ciuszki dzieciecie..petit bateau, sergent major itp..czasem po 1-2 € tyle ze trzeba sie nagrzebac..zreszta dla doroslych tez mozna wylowic super rzeczy..naf naf, zara, etam a i haute couture sie trafi.. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#4870 |
|
Raczkowanie
|
caro83 to grubo!
![]() Ja na razie nawet 400 nie wydałam na ciuchy dla siebie, kupiłam tylko 2 pary spodni, jedne legginsy i w lumpku jedna bluzkę z marszczeniem na brzuchu. Co do krojów - też mam wrażenie, że pierwsze miesiące to najlepiej pajacyki, bo najmniej ściągania, a zdaje się, że trzeba będzie często pieluchę zmieniać
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Laski... Czy mi się wydaje, czy ja dziś zaczęłam 5 miesiąc?
Tzn. Skończyłam 4 miesiąc. Bo dziś 18tydzień zaczynam
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko będę musiała męża wyciągnąć jak już przyjdzie pora na zakupy, bo zakazał mi na Barbes samej jeździć Ja czekam na Soldes zimowe i wtedy pewnie na sklepy coś ruszęZ takich outletów to tylko La halle znam, ale tam nie ma jakiś rewelacyjnych cen niestety Chociaż perełki się zdarzają ![]() Wieczoru romantycznego zazdroszczę Dawno już takiego nie mieliśmy i chyba trzeba coś będzie zaplanować
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2015-09-25 o 16:18 |
|
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
Słabo coś piszecie dziś
![]() Dziada trzeba wykończyć, bo nowy już czeka. Ładny taki Amerykanski Postarała się emma ![]() Dawać! Dawać!
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Początek 18 tygodnia to początek 5 miesiąca
|
|
#4875 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale w tamtym roku jak dobrze pamietam troche wczesniej sie zaczely ![]() Cytat:
Cytat:
chyba nie mozesz ogladac stronek z ubrankami na poczatku dziecko duzo nie potrzebuje bo szybko rosnie I moim zdaniem szkoda kupowac na zapas
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Wooohoooo
![]() Cytat:
Jak te śpioszki, pajacyki, skarpetusie i kombinezoniki są takie cudaśne, że to się nie da nie kliknąć No ja nie wiem właśnie co się dziś dzieje z koleżankami? ![]() Tak to zapierdzielają jak szalone a jak trzeba się spiąć to cisza ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- To nie może tak być!
|
|
#4879 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajne rzeczy mozna kupic w debenhams(tam jest duzo roznych firm), m&s, disney store, h&m, tesco, asda, mothercare, mamas&papas, primark (nie wiem jak z jakoscia dla niemowlakow teraz, bo 6 lat temu rozciagaly sie w praniu), BabiesRus, duzo rzeczy dla dzieci, niekoniecznie ubranek - Argos, House of Fraser (tez duzo roznych firm)Sprawdz co jest u Ciebie w miescie. Juz teraz zaczely sie wyprzedaze, takie do 50% a za pare tygodni beda 70-80% A moje ulubione sklepy to next, disney store, tesco, asda i m&s Cytat:
![]() Cytat:
Juz kolejny raz sline przlykam myslac o tym ciescie.Olgietka Ale ten czas leci dziewczyny. Z ciekawosci weszlam na maila i oto BellyBestFriend mowi ze dzisiaj wlasnie zaczynam 17 tydzien
2009 synek 2016 corcia Edytowane przez nessea Czas edycji: 2015-09-25 o 16:26 |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
nyny, darolka.. Wy czasem sprawdzacie pocztę na wizażu?
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
Bla bla bla, ile jeszcze zostało?
Ja Dzisiaj powinnam dostać baty, bo zjadłam frytki.. Chyba szybko nadrobie te -4kg haha. A ciuszkom zrobię zdj później, bo się piorą :-P
|
#4882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie.. dam radę... na razie nic nie wywalam, ale usiądę sobie - spiszę na kartce co potrzebuję, żeby mi się jakoś strasznie ciuszki nie dublowały i będę przebierać i wywalać. Taki mam plan. Drogą eliminacji ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
z majoooonezem A dopiero co makaron jadłam Ja póki co nie piorę. Zrobię to hurtowo ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- do 5000 musimy dobić? ![]() Ja się nie znam ![]() Po prawej stronie masz numer postu... ![]() Myślę, że jak się bardzo postaramy to jeszcze dziś dziada wykończymy ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Heeeelooooł ... ja sama nie udźwignę tematu
|
|
#4883 |
|
Raczkowanie
|
Olgietka Drogą eliminacji
- rozbawilas mnie, bo ja zawsze tak robie jak jestem na wyprzedazy. Najpierw ponabieram rzeczy a potem musze sie pogodzic z tym ze niektore musze odlozyc, bo zwyczajnie nie sa mi potrzebne takie same ale z innym wzorkiem. Myslalam ze mi przejdzie jak synek podrosnie, ale nic sie nie zmienilo - to sie leczy jakos?
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tu moje pytanie - może macie jakieś polecane proszki i płyny? Delikatne w zapachu i dla wrażliwej skóry? A może nie ma to znaczenia i można w normalnym prać? :-P
|
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4887 |
|
Raczkowanie
|
Darkanddark nie wiem czy w Polsce jest ale ja uzywalam FairyNonBio dla mojego synka i teraz tez zamierzam. Mysle ze powinien to byc proszek z przeznaczeniem dla maluszkow.
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja Babcia powiedzialaby zapewne to samo
2009 synek 2016 corcia Edytowane przez nessea Czas edycji: 2015-09-25 o 16:37 |
|
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Kur#a chleb mi się przypalil i całe mieszkanie zadymione i śmierdzi spalenizną
A chleb pewnie do kosza pojdzie wrrrr
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

bo mam kilka ciuchów z nexta z sh i boskie są, ładne, fajnie uszyte, materiały porządne.

na nexta też choruję! Musiałaś mi przypominać?!

Tzn. Skończyłam 4 miesiąc.
Ja czekam na Soldes zimowe i wtedy pewnie na sklepy coś ruszę

z majoooonezem 

... ja sama nie udźwignę tematu
Moja Babcia powiedzialaby zapewne to samo