|
|
#4921 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Malinka ja juz nie zwracam uwagi na zaczepki..a poza tym brzuchate juz chyba ich nie interesuja
wszystkie 3 sa obok siebie tylko ze pierwsza jest na wprost metra a potem trzeba glowna pare metrow w strone Barbes isc.Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, a ja nie mam żadnych smaków.. Czasami najdzie mnie na coś ochota, ale to dokładnie jak przed ciążą
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę pamiętać, jak będę jechać dzięki za namiary tak w ogóle
|
|
#4924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#4925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tata mój śmieje się, że będzie wnusio:p a gin mówi, że najprawdopodobniej panienka:P a ja dalej mam przeczucie na tego chłopca:P sprawdzimy na 3d ! Smaków ogólnie bardzo nie mam bo mało jej dzidzia mi nie daje i waga spada
|
|
|
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, od poniedziałku w netto mają być ocieplane legginsy ciążowe za 25zł.
Nie wiem jak z jakością, ja się wybiorę, zobaczę czy warto.
|
|
#4927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę, że jeszcze z 4 tygodnie i coś kupię bo narazie mam jeszcze troche luzu i nogi mi schudły mam wrażenie , ręce i cała góra
|
|
|
|
|
#4928 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma za co malinka..na barbesie jest jeszcze Tati ..nie wiem czy znasz. Mnostwo rzeczy dla dzieci ale nie wiem jak z jakoscia bo ciuchow nigdy nie kupowalam..tylko jakies bzdurki do domu.
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem nic, TŻ mama mi sprzedała info.
|
|
#4931 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
Dzisiaj miałam pierwszą wizytę położnej niestety nie udało nam się jeszcze,,złapać " tętna dzidziusia, ale i tak bardzo jestem zadowolona z wizyty, bo dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy na temat zmian u nas w szpitalu. Teraz po cc bez powikłań wypuszczają już na trzecią dobę u nas ![]() Mówiła mi też że ma dużo podopiecznych po trzech cieciach i nie miały żadnych powikłań
|
#4932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a który to tydzień? |
|
|
|
|
#4933 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, widzę, że dzisiaj jest dzień zakupowo-frytkowy
Wybrałam się też do sh, ale nie przeglądałam ubrań dla dziecka tylko dla siebie. Znalazłam super kardigany za parę złotych. Na frytki też miałam ochotę, ale mąż przygotował mi świeże bułeczki z masełkiem i makrelą oraz łososiem, więc zdrowsze niż frytki pychotka
|
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, akurat w pn będę przyjeżdżać kolo netto to wejdę i zweryfikuje :-D dzięki za info! Na zimę się przydają.
|
#4935 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy ktokolwiek mnie jeszcze pamięta ale wracam po dłuższej nieobecności
przygotowania ślubne a potem dochodzenie do siebie uniemożliwiły mi zaglądanie ale wszystko powoli wraca do normy i znowu mogę udzielać się na wątku ![]() Nie mam szans nadrobić wszystkiego co pisałyście i tylko powiem ze zazdroszczę tym, które znają już płeć - u nas póki co nic nie wiadomo i pozostaje cierpliwie czekać
|
#4936 | |||
|
Zakorzenienie
|
O boże to next ma sprzedaż online?
![]() Cytat:
dzięki za cynk!Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4937 |
|
Zadomowienie
|
A tak z innej beczki..zauwazylyscie jakas zmiane w waszych facetach? Bo moj jakis taki bardzo czuly sie zrobil, w dodatku duma go rozpiera jak diabli bo oglasza naookolo ze bedzie tata..ostatnio nawet klientce paplal. Z wozkami to juz wogole przegiecie. Tak sie wczul. A przewczoraj jak spalismy chyba mu sie cos zlego snilo( chyba przez ta nasza dluuga droge powrotnia) Bo zerwal sie i zaczal mi macac brzuch po omacku. I mamrotal: "o jezu ale sie balem" a potem cala noc nie dal mi sie odsunac nawet pol centymetra. Tak mnie tym rozczulil ze mi sie lza zakrecila w oku. Kochany taki
![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że będą fajne gatunkowo. W ogóle, przyszła mi paczka z limone.pl dostałam gratisowo gazetkę ABC dobrej mamy i kilka próbek kosmetyków dla maleństwa.
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4941 |
|
Wtajemniczenie
|
Leginsy sa fajne, ale do tuniki nie do krótkiej bluzki, żeby tyłek było widać. Nie podobają mi się tylko takie panterkowate ;-) Gładkie, jednokolorowe sa ok.
|
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie idzie Was nadrobić...
Ja wczoraj miałam wizytę, wszystko ok, chłop jak malowany Dostałam zdjęcie 4d, jak mój starszy synek je zobaczył to powiedział ze boi się dzidziusia załączam foto ![]() Poza tym mam dwie chore marudy w domu. Masakra. Czasem sobie myślę że w ogóle nie nadaje się do dzieci. Misia jak tam oswoilas się już z chłopakiem? Ja Ciebie rozumiem, jeszcze jak patrze na te moje wrzaskuny i sobie pomyślę ze dziewczynki są grzeczne spokojne i ułożone (przynajmniej w dzieciństwie) to żal za dupe sciska. |
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze miesiąc w niewiedzy.
![]() W październiku mają wypłacić nadgodziny, to może zafunduję sobie usg prywatnie, ale nie wiem czy jest sens, bo niecałe 2 tygodnie później mam wizytę u swojego lekarza. ![]() Lewek, super, że wszystko ok!
|
|
#4944 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=_polly_;52898900]A ja nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze miesiąc w niewiedzy.
![]() W październiku mają wypłacić nadgodziny, to może zafunduję sobie usg prywatnie, ale nie wiem czy jest sens, bo niecałe 2 tygodnie później mam wizytę u swojego lekarza. ![]() ja sobie zafundowałam usg 3d za 2 tygodnie, a później po 3d mam wizyte u swojego gin
|
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Tak lewek jest ok! Zakupilam mu juz ciuchy i bedzie modny haha
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Ja mam fajnie bo w cenie wizyty mam 4d
|
|
|
|
#4946 |
|
Zadomowienie
|
14 tydzień. Dlatego do 20 tygodnia może mnie odwiedzać raz w miesiącu. A po 20 tygodniu ciąży zawita raz w tygodniu.
Fajna sprawa, zmierzy ciśnienie, tętno dzidziusia, doradzi coś. Od następnego spotkania zaczniemy układać plan porodu, bo podobno jest to teraz wymóg. Nawet jeżeli ma być cc. A jeżeli pacjentka zgłosi się do porodu bez swojego planu porodu, to szpital każe podpisać swój. I powiedziała mi też,że najprawdopodobniej z cesarką lekarz poczeka do 38 tygodnia ciąży. Muszę potwierdzić to info u mojego gina, bo pewnie on będzie przeprowadzać zabieg. Jeżeli to prawda to przesunę się pewnie na okolice 12- 18 marca z terminem
|
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4949 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przystojniak będzie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.

wszystkie 3 sa obok siebie tylko ze pierwsza jest na wprost metra a potem trzeba glowna pare metrow w strone Barbes isc.

mąż by mnie chyba z domu pogonił za legginsy
załączam foto