|
|
#211 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Intymny problem z dziewczyną
Nie no, myślałam, że to, iż powinni zerwać, jest raczej bezdyskusyjne
|
|
|
|
#212 | |
|
live your passion
|
Cytat:
|
|
#213 | |
|
Zielona Driada
|
Cytat:
To by przeszło, gdyby sprawę tak postawił od początku, nie lubi orala w ogóle, ale w tym momencie co? Powie jej, że robił, ale już nie lubi i ona tak przejdzie nad tym do porządku dziennego? Logiczne, że się domyśli, że się zmuszał. Na 100% zacznie się zastanawiać o co chodzi i na 100% przejdzie jej przez głowę, że z nią coś nie tak. Rozstanie to jedyne sensowne wyjście. Bo gdzieś jest ktoś, kto ją w pełni zaakceptuje i nie zrujnuje jej psychiki.
|
|
#214 |
|
Hrodebert
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie sądzę. Gdyby się pojawił temat "laska jest nienormalna i nie chce się dla mnie obrzezać" to ktoś by stanął w obronie tego nieszczęśnika, któremu estetycznie i kulturowo nie odpowiada naturalnie zbudowana wagina? I który się tak biedaczyna poświęcał, uprawiając seks? Bo ma prawo mieć swoje preferencje chłopina? Nie sądzę. A może jednak? No bo przecież - czy warto rujnować związek, który na wszystkich innych płaszczyznach jest udany przez jeden szczegół? Przecież to jest masakra jakaś. Nie da się nad czymś takim przejść do porządku dziennego ani zaakceptować tego, nigdy. Jak on jej to powie, to ona zacznie się zastanawiać, jak on jej wytłumaczy, to ona może nawet zacząć rozważać tę przeklętą operację - jeśli jest w nim zakochana. Mało to kobiet dało się pociąć, żeby zrobić Misiaczkowi przyjemność bujniejszym biustem? A potem 'facet odszedł, cycki zostały'. Przecież gdyby ona tu przyszła opisując swój problem... Kto by tego prawa faceta do poczucia obrzydzenia na widok/dotyk pewnej części ciała jego partnerki bronił? No kto? Skoro on najpierw by to robił, potem się zmuszał, potem chlał żeby nie zwymiotować, a na koniec dał jej do zrozumienia, że nie - sorry, więcej nie będzie, rzygać mi się chce jak na to patrzę (mniej lub bardziej dosłownie). A tu to nagle zupełnie normalna rzecz. Warta do wzięcia pod rozwagę. Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2015-09-25 o 17:11 |
|
|
|
|
#216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wybaczcie, ale ten problem jest tak mało ważny, że ja nawet bym się pokusiła o powiedzenie czegokolwiek, zmyślenie nawet, żeby temat został zamknięty: nie ma tego typu seksu, dziewczyna nie wie dlaczego (po co ma to wiedzieć?) , facet się nie męczy, mogą się zająć sobą. Facet pisał wiele razy że ją kocha. To jak się czuje jest niezależne od niego. A mówiąc prawdziwy powód ma dużą szansę na zrujnowanie dziewczynie poczucia własnej wartości. Po co pytam? Da się to załatwić bezboleśnie. Nie rozumiem idei rozwalenia sobie związku przez coś takiego. Chłopak ma problem, on też się z tym męczy. Jeśli się dogadają, że nie będzie tego typu seksu, to najwyżej się później rozejdą, jeśli dla dziewczyny będzie to ważne, żeby jednak był.
|
|
#217 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Zadałam ci wcześniej pytanie, tobie by nie przeszkadzało, że jesteś z kimś, kto uważa część twojego ciała za obrzydliwą?
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wymaga czasu. Czyli jak dziewczyny napisały wygodnie ci. Jak chcesz z nią zrywać po trochu? Będziesz co tydzień rzucał jakąś aluzję, żeby ją przygotować? Będziesz co sobotę wysyłał jedno słowo mailem, co na końcu złoży się w "twoje wargi sromowe mnie obrzydzają, to koniec"? Wspomniałeś o tym, żeby zrzucić wszystko na budowę dziewczyny, bo z tobą przecież wszystko w porządku. W sumie o tym nie pomyślałam, ale rzeczywiście wyglądamy na osobiście urażone. Aż sprawdziłam z ciekawości u siebie, bo nawet się nie przypatrzyłam nigdy porządnie na ich długość. xD
|
|
#219 |
|
lokalna gwiazda
|
A gdyby pierwsza dziewczyna miała takie same wargi sromowe, jak druga, to co? Gdyby nie było materiału porównawczego?
|
|
|
|
#220 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Wystarczy sobie wyobrazić, że mój partner brzydzi się jakiejkolwiek części mojego ciała i pieszczenie jej powoduje u niego mdłości. Nijak mi się to nie mieści w obrazie dobrego związku, opartego na zaufaniu i szacunku do drugiej osoby.
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie fair względem niej. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- I żadna kobieta nie poszłaby na taki układ wiedząc, co siedzi w głowie misiaczka. Nie licząc niezrównoważonych/kobiet o takim fetyszu.
|
|
#222 | |
|
w drodze do...Ciebie...
|
Cytat:
A jak ty sobie dalej wyobrażasz wasz związek, skoro ty lubiący seks oralny a brzydzący się lizaniem swojej dziewczyny? To na dłuższą metę nie ma racji bytu, a to że teraz piszesz że ją kochasz itp to co z tego? Twoich preferencji oralnych żadna miłość nie wytrzyma
|
|
#223 | |
|
Zielona Driada
|
Cytat:
Można spokojnie budować związek dalej na nieszczerości. ![]() Lepiej by zerwał podając powód, że to nie to i każde pójdzie w swoją stronę, by móc stworzyć w pełni udany dla siebie związek.
|
|
#224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzydzę się autorem, jego narząd myślący mnie obrzydza. naprawdę bardzo mocno obrzydza ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
och, któraż z nas by takiego nie chciała, prawda? ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- jak ona zrezygnuje z siebie, to sobie będzie wyobrażał.
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#226 | |
|
w drodze do...Ciebie...
|
Cytat:
Tak wszystko powoli i z czasem, dziewczyna bedzie myślała że jest ok, on będzie korzystał ile wlezie, a potem spadaj mała brzydzisz mnie
|
|
#227 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Dochodzi, jak pieści palcami a nie językiem, również.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
#229 |
|
BAN stały
|
Przepraszam bardzo, za to co napisze, ale muszę, ale czytając wasze posty przed snem nie zasnę, jak nie wyrzucę z siebie prawdy.
ALE W WIĘKSZOŚCI Z WAS JESTEŚCIE PO☠☠☠ANE, aż mi was szkoda, i nie wiem czy się śmiać czy płakać, z waszej głupoty. serio! ![]() Wkładanie mi w usta słowa których nie powiedziałem, przeinaczacie, i piszecie kompletne bzdury. Z WYJĄTKIEM KILKA OSÓB, aby nie wrzucać do jednego wora wszystkich, które są w porządku, nawet jak mają swoje zdanie na mój temat, to przynajmniej piszą obiektywnie, jako jeden przykład podam- elvegirl. Zazwyczaj te inteligentniejsze napisały post czy dwa, a pozostałe tak jak adedra piszą i trują głupotami od posta do posta. Jak ktoś pisze, o operacji i dalej mi wciska, że jednak chciałbym bo wiem jak wygląda i ile kosztuje to mam proste wyjaśnienie- wiedza życiowa, niektórzy nie muszą zaglądać w mapę aby wiedzieć gdzie leży Paryż, i tak jest ze wszystkich co przeinaczacie. Kończę tu pisanie, pisząc małe podsumowanie, i to do tych osób rozumnych, a nie trolli. Moja dziewczyna ( tłumacząc jakiemuś przygłupowi, że moja to nie moja niewolnica, tylko ta osobą z kim tworze parę, bo już zarzut pojawił się o słowo "Moja" ) jest NORMALNIE zbudowana między nogami, mnie taka budowa anatomiczna odpycha, co innego patrzeć a co innego brać do ust, i mam do tego prawo. Następnie, znam sporo osób, czy przypadków, że dziewczyna nie "robi lodów" swojemu facetowi bo brzydzi jej sperma czy penis w buzi/ ale czuje poniżenie uprawiając taką formę seksu, aczkolwiek kochają swoich partnerów, więc można brzydzić się pewnej części ciała kochać- i nie mylić miłości z pożądaniem. Przykład, można kochać ojca czy matkę, a na widok ich miejsc intymnych wymiotować,więc miłość a pożądanie to różne aspekty, ale półgłówki z ( wyjątkami) i tak nie zrozumieją. Zaraz pojawi się zarzut, że co to za związek jak nie ma pożądania: znam/znałem dziewczyny, które żaden facet nie podniecał wizualnie, bo nie były "wzrokowcami" ( wiem wiem, termin ten oznacza co innego, więc z góry odpieram zarzut, ale każdy wie o co chodzi, PODNIECENIE/NAKRĘCANIE SIĘ KIMŚ OD PATRZENIA), ale te dziewczyny uwielbiały seks, osiągały podniecenie od pieszczot, czy tą ręką czy ustami, czy choćby penisa w pochwie, i potem szczytowały, ale na widok faceta nie było żadnego WOW, i albo nie brały penisa do buzi, albo się zmuszały aby zrobić misiowi przyjemność. Podziwiam was także, że jakiś najmniejszy problem i od razy RZUĆ, przy osobach zżytych, ( znów w popadacie w skrajność, bo niby piszecie, że zobaczyłem nie pasuje mi to nara.... a każdy normalny potrzebuje choćby kilku dni, na zastanowienie, czy przemyślenie), a może się okazać, że problem jest mało istotny. Nie zamierzałem rzucać Mojej dziewczyny (czepiajcie się półgłówki znów słowa "Moja" ale tak moja nie sąsiada, czy Biskupa, ale moja) ale z nią podjąć temat, i oczywiście nie zamierzałem mówić o byłej. Podjąłem z nią dziś temat, i powiedziałem, że seks oralny zniechęca mnie, że na początku próbowałem się przełamać, i próbowałem, (przykład dla półgłówków, można spróbowac np analnego i moze nie spodobać, się, spróbować nie oznacza polubić do śmierci). Ale jednak, to nie dla mnie, jakoś nie podoba mi sie ta forma seksu, i raczej przynajmniej na razie, nie będę w stanie uprawiać z nią takiej formy seksu, i nie wiem czy to się kiedykolwiek zmieni. Dziewczyna odpowiedziała, że się kochamy, i że seks nie jest najważniejszy, że jakbym powiedział, że w ogóle nie bedziemy uprawiać żadnego seksu, to byłby problem, i zapewne doprowadziłby do rozstania, ale jest seks klasyczny, i tyle różnych urozmaiceń, że może spokojnie żyć bez orala. Tu trochę niepotrzebnie winę zrzuciła trochę na siebie, mówiąc jakby szczytowała pochwowo, toby żadnego problemu nie było, ale powiedziałem, że tonie jej wina, że nie osiąga tego typu orgazmu, i sama zaproponowała, aby wyszukać nowe pozycję, a której podczas penetracji, jest pobudzana łechtaczka, i jako przykład podała, pozycję której jeszcze nie próbowaliśmy-na jeżdzca, kiedy to łechtaczka jest pobudzana o męską kość łonową. Cieszy mnie postawa mojej dziewczyny, i usatysfakcjonowany jestem, że trafiła mi się taka, która nie porównuje braku lizania cipy do braku miłości. Spytała mnie wprost, czy jakby ona miała niechęć do brania mojego penisa do buzi, to rzuciłbym ją? Przestałbym ją kochać? Odpowiedziałem, że owszem, że NIE. To tylko forma seksu JEDNA Z WIELU. Na tym kończę, za obrazę półgłówków, poddaje się dobrowolnie karze moderatorowi, i proszę o łagodne potraktowanie. P S Cieszę się, że były jeszcze obiektywne posty, co prawda garstka i niewiele ale jednak były, reszta to.... szkoda słów bo byłby wulgaryzm. Dobranoc, z mojej strony to co większośc chciałoby usłyszeć, NARA. |
|
|
|
#230 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Półgłówek to ty jesteś.
Biedna dziewczyna.
|
#231 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Myślałam, żeś normalny, tylko kiepsko robisz w tym przypadku, no ale niestety. Swoich ogólnych poglądów nie zmieniam, ale poglądy na Twój temat - radykalnie Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2015-09-25 o 21:56 |
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
jednym słowem poâ☠â☠â☠ane są wszystkie wizażanki, które piszą coś innego niż chcesz przeczytać?
![]() Cóż, to tylko świadczy o twoim poziomie intelektualnym. ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
Właśnie brak zrozumienia tego szczegółu naszych wypowiedzi świadczy o tym jakim jesteś prymitywnym i wulgarnym człowiekiem i czym jest dla ciebie TWOJA kobieta. Cipą.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#233 |
|
Konto usunięte
|
"Niektórzy nie muszą zaglądać w mapę, żeby wiedzieć gdzie leży Paryż".
O Boże, o mój Boże, ależ perełka
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
ahahaha, wiedziałam, biedny chłopaczyna, wyszedł cham z worka
|
#235 |
|
Konto usunięte
|
Już po pierwszym poście było widać co to za człowiek.
Nie czuję, żebym przegięła choćby o milimetr. |
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
ta, pewnie. tylko my się tu dobrze bawimy (ja przynajmniej), a najmniej bawi się jego laska- okłamywana i podczas marnych robótek ręcznych
|
#237 |
|
Zielona Driada
|
Jakoś nie jestem zaskoczona tym "wywodem".
Spodziewałam się, że się uleje, bo odpowiedzi nie po myśli.
|
#238 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Porównanie seksu z dziewczyną do oglądania genitaliów rodziców - również cenna uwaga. Dobra dziewczyna. Posłuszna, wyrozumiała, wini siebie. Szlachetny Pan, który nie musi zaglądać w mapy, żeby wiedzieć gdzie jest Paryż (i który wie o seksie tyle, że ogranicza się do robienia laski i misjonarza, który wczoraj dowiedział się co nieco o anatomii a dziś poczytał w internecie o pozycji na jeźdźca) odpuścił jej winy. Biedna, biedna, biedna, zaślepiona dziewczyna, którą już zgnoił do takiego stanu, że zgodzi się na wszystko. Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2015-09-25 o 22:20 |
|
|
|
|
#239 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#240 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie dziwię się emocjom, ale od tego jest regulamin, żeby go przestrzegać.
Zamykam wątek, nie ma sensu ciągnięcie tej dyskusji.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

Można spokojnie budować związek dalej na nieszczerości.