|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Na poczatku tylko oczka ta sola ale jej sie zuzywalo sladowe ilosci na waciku
A pozniej juz woda a potem calkiem stwierdzilam ze to glupota I ☠☠☠☠☠☠☠ogia z tym wacikiem I mylam normalnie buzie podczas kapieli, teraz pewnie od poczatku bede tak robic
|
|
|
|
#1262 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() podobno bardzo niebezpieczne to jest, ja bym nie ryzykowała no ale u nas i tak okna TŻ myje więc nie mam dylematów co robić Cytat:
![]() ja tez mam pcos i IO i stąd mój "piękny" wynik ![]() Cytat:
chcemy nazwać Konrad (chyba ) i tez ciągle słyszymy że jak to zdrobnić i coś tam coś tam Ale ja się nie przejmuję Udało mi się wylicytować śpiworek/kombinezon z H&M dokładnie coś takiego chciałam, mam nadzieję ze się sprawdzi O taki dokładnie: http://allegro.pl/show_item.php?item=5682143335 Nowy kosztuje 130 zł, ja dałam 62 Poza tym zapisałam się do diabetologa na poniedziałek. Zobaczymy co mi powie. |
||||
|
|
|
#1263 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia udało Ci się z tym kombinezonem, bardzo ładny
, o koniecznie daj znać co Ci powie, ja na 8:00 w poniedziałek ide walczyć znowu z glukozą.
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-09-25 o 23:15 |
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia ten sam spiworek ogladalam w H&M
bardzo fajny, tez bede polowac na cos takiego bo to idealne rozwiazanie do fotelika na zime
|
|
|
|
#1267 |
|
Zadomowienie
|
Wstalam o 5:30 na sikanie i tyle bylo mojego spania. Postanowilam wiec obejrzec "600 gramow", ale ledwo sie zaczelo a ja juz mialam lzy w oczach.... No i wylaczylam.
Przepraszam ze bez polskich znakow ale korzystam z ekranowej klawiatury laptopa i wygodniej mi tak |
|
|
|
#1268 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry o poranku. Wyszłam z psem. Brrr zimno i pada. Dzis jedziemy do Ujastka na echo serduszka. Głęboko wierze ze niczego sie tam nie dopatrza... Udanego dnia dla wszystkich mamusiek. Aaaa Ewusia zakup super
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Również się witam i zaraz lecę do szkoły. Ciekawa jestem jak będzie to wszystko wyglądało. Trochę się stresuję jak ludzie zareagują, że ja w ciąży itp.. Życzę wam udanego dnia, ja odezwę się dopiero jak wrócę ze szkoły czyli wieczorem.
Muszę sobie w końcu jakiś telefon kupić normalny
|
#1270 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z rana. Gin wczoraj przepisała mi tabletki dopochwowe, po czym rano piecze i jest jeszcze gorzej
A ona sobie pojechała na urlop i nie mogę do niej zadzwonić, co radzicie zrobić? odstawić je?
|
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
koktajlowa takie śmieszne rytmiczne coś
![]() ewusia świetny zakup ![]() kamilka trzymam kciuki ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilko, powodzenia, daj znać po badaniach
![]() U nas pogoda pod psem dzisiaj, ledwo 9:00 a jest ciemno.. Zbieram się, bo jadę z dziadkiem na tomografię, tż zostanie i ogarnie chatę. A potem jeszcze musimy do Katowic jechać, bo TŻ ma się z prezesem autem wymienić
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Koktajlowa jeśli Ci się zaostrza to ja bym nie brała.. Współczuję bardzo Tylko nie drap - to tylko zaostrza ![]() Ewusia - super! Też na niego patrzyłam i wydawał mi się mega świetny Mój Tż pojechał do szkoły Na fizykę i chemię akurat dzisiaj
|
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja
Ewusia sliczny kombinezon A ja dzisiaj pospalam, z psem wyszlam ok. 6 zrobil wszystko co trzeba, bo lalo jak z konewki. Wrocilismy do domu i jeszcze do 9 pospalam. Taka pogoda, ze w sumie nic innego nie da sie robic. Od przedwczoraj mam takie dziwne, ale fajne kopniecia, ze mozna dokladnie okreslic, ze to np stopka.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka powodzenia.
Koktajlowa mnie piekło i bolało po jakimś czasie od stosowania i gin powiedział żeby kupić żel intymny i z nim stosować i pomogło. I kilka miesięcy juz z tym żelem aplikuje, bo było za sucha i obcieralo. Może u Ciebie tez w tym problem jest, ja mam feminium z kwasem mlekowy. |
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi - ale fajnie, że juz możesz rozróżnić
A mój dzidziuś pokazał kolejny raz, że tata jest fajniejszy Leżę sobie, Tż wychodzi do szkoły i jeszcze na pożegnanie gada do brzucha "no kopaj malutki, bo muszę iść do szkoły" i co? No i oczywiście solidny kopniak! A jak ja chcę nagrać i proszę żeby kopało to ma gdzieś matkę Jak żyć?
|
|
|
|
#1277 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dam znać oczywiście ![]() za glukozę Cytat:
![]() na All jest jeszcze trochę, aukcje z używanymi, np: http://allegro.pl/hm-kombinezon-spiw...681864323.html Cytat:
wielkie kciuki Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja od nich ostatnio od nich zamawiałam, o 13 złożyłam zamówienie o 15 już dostałam smsa że zostało wysłane, na drugi dzień było u mnie Cytat:
Zbieram się bo jedziemy odebrać nasze łóżeczko od koleżanki
|
|||||||
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi przyzwyczai się, albo od razu będzie wiedział ze to tatuś. Mój mąż ma bardzo ciepłe ręce zawsze i jak kładł to mały spokój,cisza, nie ma dziecka a jak zabrał i ja położyłam to kopał. A teraz jak mąż wraca i kładzie, mały czuje jego ciepło to nawet z głębokiego snu się wzbudza i wita z tatusiem.
|
|
|
|
#1280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mój Tż ma zapowiedziane, że będzie kąpał dzidziusia i jak będzie miał 2 zmiany to będzie rano siedział z dzidziusiem a ja będę odsypiać ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Przez ludzi to i ja nie. Ale mąż to inny typ ludzi
ciekawe jak Twój Ty zareaguje jak dostanie kopniaka i poczuje jak się dzidzia rusza.
|
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem załamana, wczoraj się dowiedziałam, że porodówka na której miałam rodzić, od grudnia zamykają na czas remontu ![]()
|
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
same oczka, słupki i półsłupki. Nooo i szydełko wciąga, jak zaczniesz i załapiesz bakcyla, to nie skończysz. Ja właśnie kończę komin ze ściegu reliefowego. Wygląda jakby był zrobiony na drutach i jest taki meeeega gruby.
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi na drutach w tamtym roku robiłam - podstawowym ale robiłam
ale chyba takich malutkich rękawiczek się nie da? Ja nigdy nie robiłam na szydełku od czego zacząć?
|
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to teraz kupić szydełko, włóczkę i do dzieła
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze byłoby grube, tak zeby popróbować, a na te rękawiczki myślę, że 2 to taki max. Na pewno na początek nie kupuj takiego malutkiego. Tylko będziesz się denerwować, że za ciasne oczka Ci się robią i nic nie widać
|
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

a potem calkiem stwierdzilam ze to glupota I ☠☠☠☠☠☠☠ogia z tym wacikiem I mylam normalnie buzie podczas kapieli, teraz pewnie od poczatku bede tak robic 

) i tez ciągle słyszymy że jak to zdrobnić i coś tam coś tam
, o koniecznie daj znać co Ci powie, ja na 8:00 w poniedziałek ide walczyć znowu z glukozą.

A ona sobie pojechała na urlop i nie mogę do niej zadzwonić, co radzicie zrobić? odstawić je?

Tylko nie drap - to tylko zaostrza 
Jak żyć?