|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część III
U mnie z Tel widac kolorki na pierwszej stronie
wchodzę normalnie przez neta
|
|
|
|
#92 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miłego dnia
|
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
Jak wchodzę przez Google chrom to muszę przełączyć się na wersje komputerowa.przez aplikacje zainstalowana nie widząc i przez m.wizaz też :-\
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wróciłam z zakupów Teraz czas na ogarnięcie mieszkanka i wstawienie obiadku, dziś rosołek to niech sobie popyka parę godzin
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez w telefonie widzę kolorki na pierwszej stronie.
Dziewczyny o co chodzi z tą krwią pępowinową? Kawę też piję jedną dziennie, rozpuszczalną z mlekiem i bez kawki to chybs bym nie wstała
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://parenting.pl/portal/krew-pepowinowa ogólnie chodzi o komórki macierzyste, które mogą być lekarstwem na wiele chorób i mogą w przyszłości nawet ratować zdrowie np naszych dzieci. tutaj drugi, w którym jest opisane jakie choroby może wyleczyć: http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-...rob_33751.html
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2015-09-26 o 10:41 |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ ostatnio mi o tym mówił i on jest za pobraniem, ale ja jeszcze się dokladnie w to nie wgłębiałam. W każdym razie bierzemy pod uwagę
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
polly dobrze ze piesek czuje sie juz lepiej
za nami ciezkie pol nocy,cora wieczorem miala atak kaszlu ktory skonczyl sie podwojnymi o ile za pierwszym razem nie zdarzylam z miska I cale lozko do zmiany to za drugi sie udalo,nie ma goraczki,samopoczucie dobre wiec nie wiem skad ten kaszel trwajacy juz ponad miesiac oslucho wo jest niby czyst bo bylam z nia kilka dni temu u lekarza,(kazal przyjsc za kolejne dwa tyg jakby nie przechodzilo,bo niby kaszel moze trwac 6tyg bez przyczyny)jak sie powtorzy dzisiaj wieczorem to chyba pojade z nia do szpitala,bo przychodnia przez weekend zamknieta.
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj na obiad zrobię rosół z kaczuchy, w ten ponury, zimny dzień coś zdrowego..
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm, to my jeszcze przemyslimy temat tej krwi.
|
|
|
|
#104 | |||
|
Zadomowienie
|
no wreszcie witam sie i ja!
emma pierwsza strona jest przesliczna u nas piekna pogoda, robie pranie, wieczorem impreza pozegnalna naszych wspollokatorow, ktorzy wracaja do Polski ![]() wczoraj srednio sie czulam, po drzemce bolala mnie glowa a nie chcialam sie meczyc caly wieczor wiec lyknelam slaba kawe i pomogla do tego pobolewalo mnie podbrzusze caly dzien dzisiaj jest juz ok ![]() przeeeeepiekne ciuszki kupilyscie ja jutro wybieram sie na taki garazowy sh, zwany carboodem i chyba zaczne buszowac pomalu mozna kupic za grosze piekne ciuszki zwalszcza na takich maluszkow, nawet z metkami jeszcze na te starsze ok. 6-9miesiecy ciezej, bo wszystko w marchewce i innych takich smakolykach dzisiaj obiad serwuje moj maz , wiec mam relaks porobie tylko prania i ogarne sypialnie ![]() Cytat:
moj maz tez twierdzi, ze obchodzi dzien chlopaka a ja mu mowie, ze nie jest moim chlopakiem jednak cos tez chce zaplanowac dla niego tylko nie mam narazie pomyslu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nalezy liczyc od dnia miesiaczki i kolejno kazdy dzien miesiaczkowy nastepnego miesiaca jest rozpoczeciem kolejnego miesiaca ciazy tak mi sie wydaje, jesli pisze zle poprawcie |
|||
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
W twoim stylu lub grazii ewentualnie online podawałam kody kilka postów temu
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki. Na Popiełuszki dawno temu chodziłam jak byłam w 1 ciąży. W piątek byłam w Rz. To wstąpiłam do center parku tam jest chyba ta sama sieć. Kupiłam kilka fajnych ciuszków i dla siebie 3 pary leginsów jedne ciążowe nawet.
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj masz od Caro:
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, że rejestrując się w programie Rossne po kilku dniach otrzymuje się maila i można wziąć oliwke Babydream za 1gr.
|
|
|
|
#109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to chyba trzeba coś kupić prawda?
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Emma, jak będziesz miała chwilę to na pierwszej stronce u mnie mozesz dopisac: syn Stanisław.
Edytowane przez kallina_2014 Czas edycji: 2015-09-26 o 11:35 |
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
później musisz ja zarejestrować. Ja gratisowy smoczek przy pierwszych zakupach dostałam
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Jezu jak mi sie dzis nic nie chce. Tyle mam roboty a ja najchetniej zagrzebalabym sie w lozku. Zero motywacji do czegokolwiek. W domu syf, lodowka pusta, o prasowaniu boje sie az pisac. Z szafy mi sie wywala wszystko. Nie mam sily. Ryczec mi sie chce
![]() Wogole mam ochote wziasc worek na smieci i wypieprzyc zawartosc szafy. Po cholere mi tyle ciuchow? Jak tylko odgruzuje mieszkanie to zabieram sie za ciuchy bo mnie szlag trafia. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- No i chyba dzisiaj bedzie awantura. Bo takiego syfiarza jak moj maz to swiat nie widzial. Caly stol w salonie zawalony jego papierami. Stolik w kuchni to samo. A ma swoje biurko! No ale tam to trzyma tylko swoj komputerek do grania. No cholera zaczynam sie nakrecac i bedzie chyba ostro jak wroci. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Krew pępowinowa jest bogatym źródłem komórek macierzystych, które obecnie wykorzystywane są w leczeniu około 70 ciężkich chorób onkologicznych i hematologicznych, ja będę posiadaczką wielodzietnej rodzinki
więc tym razem uznałam, że warto ją pobrać i przechowywać w tzw banku krwi. Mówią, że to taki bezcenny dar dla dziecka.
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ale nawet jakąś drobnostke.
Ja dostałam balsam do ciała z Tołpy 50ml dla kobiet w ciąży. |
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
mira81 spokojnie
jak sie dzis zle czujesz to poodpoczywaj troche, na tygodniu posprzatasz jak bedziesz miec wiecej sil a meza papierzyska wewal na jego biurko i niech leza!! |
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Mira bałagan nie zając nie uciekanie, jak się źle czujesz to się połóż i odpoczywaj. Ja tak zrobiłam tydzień temu i świat się nie zawalił. A papiery męża zbierz w kupę i rzuć mu na biurko, w końcu może się obudzi i je posprząta
Ja też na raty dziś sprzątam, bo mam lenia
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zwlaszcza w weekend kiedy spedza sie troche wiecej czasu w domu. Ale dzisiaj chyba faktycznie nic nie zrobie. Potraktuje to jak trening, bo zdaje sie ze po urodzeniu dziecka bedzie wiecej tych dni kiedy sie nie ma sily ani czasu palcem kiwnac w domu.. A co do papierow mojego chlopa to przekladanie ich na biurko to syzyfowa praca. Bo jak wroci to nowa kupka urosnie na stole.. Jak ja wam dziewczyny zazdroszcze tych stumetrowych domow...mialby swoj smietnik w jednym pokoju i nawet bym tam nie zagladala..ehhh..Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
A ja miałam ochotę iść na spacer z TŻ, ale on się położył i gra w coś na telefonie.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.

wchodzę normalnie przez neta

Zahaczymy jeszcze na wózki bo szczerze to nigdy się do nich nie zbliżałam a jak woziłam córeczkę siostry to nie zwracałam uwagi ważne że jeździł.
to niech sobie popyka parę godzin 

o ile za pierwszym razem nie zdarzylam z miska I cale lozko do zmiany to za drugi sie udalo,nie ma goraczki,samopoczucie dobre wiec nie wiem skad ten kaszel trwajacy juz ponad miesiac
oslucho wo jest niby czyst bo bylam z nia kilka dni temu u lekarza,(kazal przyjsc za kolejne dwa tyg jakby nie przechodzilo,bo niby kaszel moze trwac 6tyg bez przyczyny)jak sie powtorzy dzisiaj wieczorem to chyba pojade z nia do szpitala,bo przychodnia przez weekend zamknieta.

dzisiaj jest juz ok
, wiec mam relaks