|
|
#3481 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LVII
m&s.
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
a mają czasem jakieś wyprze na klasyczne? ![]() znalazłam jakąś z zabezpieczeniem wdzięków ![]() http://www.marksandspencer.com/no-pe...rt/p/p22436634 tylko rękaw 3/4 ![]() ale zajrzę stacjonarnie jeszcze w tk maxxx pobuszuję, tz ostatnio upolował świetną stalową koszulę za 5funtów. jedna wisiała, w idealnym rozmiarze szukaliśmy później jakiegoś defektu, bo się okazało, że to śmieszny ułamek ceny był.
|
#3483 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Płaszcze zwłaszcza.I sama akurat wolę rękaw 3/4, długi mi przeszkadza (zmywanie co pół godziny), ale mam ichnych koszul chyba ze cztery rożne i wszystkie się bardzo dobrze noszą. I pierne są W TK Maxxie jestem rzadko i nie mam rozeznania,ale latem upolowałam tam śliczną bieliznę
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to muszę obmacać w m&s najważniejsze żeby się łatwo prasowały i nie gniotły z new looka mam taką, ale z krótkim rękawem i aktualnie biust mi się w niej nie mieści ![]() a teraz zamiast koszul bieliznę oglądam
|
|
#3485 |
|
grozi wypollizowaniem
|
helo..wy znowy o ciuchach...a ja mam katar
|
|
#3486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadzwoniłam do babki i domówiłam insulinę. Cytat:
[QUOTE=Betty8352894237] szukaj na targu płaszczy 'hebe' można je też dopaść w łodzi w tych halach targowych (kiedyś bywałam tam 2 x na miesiąc )polski produceny, mam klasyczny ciemnoszary, 50% wełny, porządnie odszyty, żadnych wad, wystających nitek, krzwych szwów, 0 gryzienia na targu 120zł [URL=" taki[/URL], tylko szary odwiesiłam go tylko dla tego dwurzędowego z kapturo-kołnierzem ![]() [B]Rejcz [/B] 1. ![]() 2. O rany dzięki serdeczne za takie cenne wskazówki. [QUOTE=Sabbath;52895741] Ja bym już była ugotowana i albo zaoferowałabym się niańczyć i pomagać, albo nie mogłabym z tą jej samotnością żyć. Jestem pieprznięta. Kontrast! [/QUOTE]1. 2. No to dziś idę odpoczywać, bo jednak po regeneracji miałam zabiegany dzień [COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- [/COLOR] Dawaj coś o logo, any progress? Serio mnie ten temat interesuje. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-25 o 19:49 |
||
|
|
|
#3487 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad rosołu w fazie powstawania
![]() Z każdą minutą utwierdzam sie w przekonaniu,że choćbym miała umrzeć z głodu,wynajecie tego mieszkania było właściwą decyzją. Ja sie tu po prostu dobrze czuje. Swobodnie. "U siebie".
|
#3488 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I panterę wezmę - jest do wzięcia, goc się spodziewał znacznie większego formatu ![]() Cytat:
|
|
#3491 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ales namieszlaa w cytatach ![]() co do logo-no progress , zostaje stare, zwłaszcza ze 2 osoby cąłkiem niewtajemniczone stwierzlily same z siebie ze cudny mam ten podpis ![]() narazie nie mam czasu drazyc tematu...moze kiedys samo do mnie przyjdzie natchnienie logowe ![]() mialam juz kilka pomysłow na tuning- np nad koncem napisu odlatujące ptaki-taka chmara..czy jak to sie nazywa na razie musze poobrabiac ostatnie sesje i zrobic kilka nowych by zamknąc sezon-a co bedzie potem..to sie zobaczy potem ![]() tymczasem wrzucilam na stronkeu ostatni wyrup
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-09-25 o 20:37 |
|
|
|
#3492 |
|
niecnotliwa dziewica
|
![]() To jeszcze raz przepraszam za bycie monotematyczną,ale za tydzień bede tu miała łożko
|
#3493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie ja, samo się zrobiło, nie wiem czemu.Ale to tylko potwierdza moją ocenę i cieszy Cytat:
|
||
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ptaki mi się podobają, nawet bardzo - a nazwę to pamiętam tylko z Okudżawy "czarny targ" ![]() Co do Milky Way - ciekawa jestem, co tam majaczy z tyłu. Mam też inne uwagi, ale to może PW?
|
|
#3495 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3496 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o matko! pierwsza! w dodatku chora..
|
|
#3497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kiedy wyniki? zdrówka Znad soczku Ja dziś mam dzień załatwiania spraw i nie będzie mnie przy kompie raczej, więc jakby się coś zmieniało w sprawie spotkania to proszę o wiadomość smsem Ja planuje być na 16.30 w Bierhalle )
|
||
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3499 |
|
grozi wypollizowaniem
|
faktycznie..totalny pomorek
|
|
#3500 |
|
Nindżopesz
|
Ja dziś pół dnia szukałam kolczyków, które mogłabym nosić do warkocza i dzięki nim nie wyglądać jak katechetka
Muszę się trochę urockowić. |
|
|
|
#3501 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ale wiszące, czy krókie?
|
#3502 | ||||||
|
Panaroja
|
snad zmenczenia
Cytat:
Cytat:
![]() 2.ale nie trzeba - ja nigdy nie piłam , wiem tylko jak było jak inni pili ![]() 3.a toć to norma u normalnych ludzi ![]() wię , ale paczaj wyżej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2.to fszystko jasne
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3503 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gwoli rozweselenia chociaż to w sumie mało wesołe - wypowiedzi luminarzy nauki na szkoleniu ![]() -doganiamy Wielko Brytanie jeżeli idzie o obturacje (obturacja - skurcz oskrzeli) -dlaczego pacjent dostał na 100% -rodzic sam razem z dzieckiem zaznacza przyjento dawke -opakowanie dedykowane dla różnych grup wiekowych -jak większość z państwa jest to mit -zmniejsza ilość produkcji plwociny -jest to oczywiście fakt autentyczny -paracetamol i ibuprofen - obaj są na rynku -do leczenia bólów pochodzenia umiarkowanego -chciałbym dolać dziegcia do beczki oliwy -w tych dwóch aspektach zastanawiamy się w trakcie mojego wykładu -mięśnie które uczestniczą w kaszlu powodują zmęczenie -leki mają wpływ na rozszerzenie mięśni gładkich oskrzeli ( mięśnie gładkie się nie rozszerzają , mięśnie się mogą co najwyżej rozkurczyć) -skład jakościowy składa się z dwóch składników -są to kapsułki uwalniające się dopiero w jelitach -te kapsułki są kapsułkami dopiero rozpuszczalnymi w jelitach -znajo to państwo zjawisko -ulegamy różnym preferencjom które narzuca na nas życie -36% dzieci nadużywa alkohol -pokazuje początek do tego badania , który chcę powiedzieć -zapalenie płuc to trauma na płucu -ryzyko tego co ja powiedziałem wynosi 37 razy -zapraszam bardzo ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3505 | |
|
Nindżopesz
|
Jakieś wiszące, najchętniej spore młotkowane obręcze w stylu "ucięta rura"
Ale jak masz linka z czymś normalniejszym to też dawaj, dziś przeglądałam różne pakamery i ideału nie znalazłam. Cytat:
2. urocze |
|
|
|
|
#3506 |
|
Guerlain Lover
|
Chcialam podziekowac za dzisiejsze spotkanie
|
|
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do roboty chodzę we francuskim "na Karę Croft" ![]() E takim zwykłym nigdy bo faktycznie nie teges
|
|
#3508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wpadam zamachać
I może podczytam coś trochę na temat zlotu Katowickiego, na liście widziałam prawie same znajome personalia
|
|
#3509 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja paracetamol i ibuprofen
, od razu zwizualizowałam dwoch meneli o wyszukanych ksywach
|
|
#3510 |
|
Nindżopesz
|
Właśnie nijak nie umiem zrobić francuskiego... Wszystko mi się plącze i rozlatuje więc póki co chodzę w zwykłym katecheckim i próbuję coś z nim zrobić bez większego powodzenia :/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

[/QUOTE]

pomaga sok z cytryny dodany do tej zawiesiny
Że ono po to jest
Kurde, wychodzi na to, że sam se człowiek musi czytać i zlecać? Dziś mi piguła powiedziała że nie jest