Mamusie grudniowe 2015 cz.7 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-26, 21:59   #1621
syylwuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

Cytat:
Napisane przez _karmazynova_ Pokaż wiadomość
Zabije mojego TŻ ala:ala: po prostu zamorduje. Nie mam z nim kontaktu od 2 godzin. Ostatni sms jaki od niego dostałam był w stylu, że już jest nieźle pijany. Są na imprezie wyjazdowej około 30 km od domu i nie wiem czy ma zapewniony powrót i czy ktoś go w ogóle pod drzwi doprowadzi. Jeszcze nie było nigdy tak żeby się schlał, żeby nie było z nim kontaktu. I musiał mi taki numer wywinąć w ciąży A mówił, że nie będzie dziś szaleć.
O kurczę, a nie masz numeru do kogoś kto też jest jeszcze na tej imprezie?

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-26, 22:02   #1622
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Zabije mojego TŻ po prostu zamorduje. Nie mam z nim kontaktu od 2 godzin. Ostatni sms jaki od niego dostałam był w stylu, że już jest nieźle pijany. Są na imprezie wyjazdowej około 30 km od domu i nie wiem czy ma zapewniony powrót i czy ktoś go w ogóle pod drzwi doprowadzi. Jeszcze nie było nigdy tak żeby się schlał, żeby nie było z nim kontaktu. I musiał mi taki numer wywinąć w ciąży A mówił, że nie będzie dziś szaleć.
Bacik mu się należy!
Chłopu nie można wierzyć jak powie, że nie będzie szaleć.
Nie martw się nic mu się nie stanie, oprócz kaca mordercy

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-26, 22:12   #1623
_karmazynova_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Lej go
Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
O kurczę, a nie masz numeru do kogoś kto też jest jeszcze na tej imprezie?

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Bacik mu się należy!
Chłopu nie można wierzyć jak powie, że nie będzie szaleć.
Nie martw się nic mu się nie stanie, oprócz kaca mordercy
Jutro oprócz kaca mordercy będzie mieć przeze mnie kaca moralnego. Dziś nie będę z nim nawet gadać, bo pewnie i tak się nie dogadam. Niestety nie mam do nikogo numeru - impreza jest od niego z ludźmi z byłej pracy. Od ponad 4 lat i po raz pierwszy raz taki numer. ech. już wiem, że nie będę mu wierzyć.

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 00:42   #1624
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Zabije mojego TŻ po prostu zamorduje. Nie mam z nim kontaktu od 2 godzin. Ostatni sms jaki od niego dostałam był w stylu, że już jest nieźle pijany. Są na imprezie wyjazdowej około 30 km od domu i nie wiem czy ma zapewniony powrót i czy ktoś go w ogóle pod drzwi doprowadzi. Jeszcze nie było nigdy tak żeby się schlał, żeby nie było z nim kontaktu. I musiał mi taki numer wywinąć w ciąży A mówił, że nie będzie dziś szaleć.
O rety.. Biedna nienawidzę jak mam taką sytuację z TZ-em.. ja nie mogę spać, bo się martwię, a on się bawi w najlepsze i nie ma czasu spojrzeć na komórkę...
Mam nadzieję, że Twój wrócił juz do domu!

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

O ja, ale mam niespodziankę! Mimo, że przepracowałam w firmie tylko miesiąc okresu próbnego, to dostałam dzisiaj kolejną wypłatę i to wyższą, bo przeszłam na stałą umowę. Wstyd mi normalnie, ale nie ukrywam, że się cieszę kasa się przyda na pewno
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 00:44   #1625
Koritsi_a
Zadomowienie

Ogólnie ja mam czapki po córce takie uniwersalne wtedy kupiłam i jedną na ciuchach wygrzebałam. Rękawiczki u nas przydały sie dopiero jesienią jak Natalia miała prawie rok. Pierwszej zimy to najpierw łapki zostawały w rękawach (kombinezon 62 córka dużo mniejsza) a nasz kombinezon to miał rękawiczki dopinane ale nie nie skorzystaliśmy ani razu

Czapeczki polecam wiązane

Adka tylko uważaj czy to nie są jakieś do Zamienniki. Mój TŻ raczej stara sie części do aut markowe kupować. Bo juz nie raz nie dwa przejechał sie na zamiennikach.

Jeśli będę miała cięcie zgodnie z planem to od dzis dokładnie za 2 miesiące będę już tuliła synka
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 01:11   #1626
halwaya
Zakorzenienie

Karmazynova współczuję "atrakcji" daj mu jutro popalić..

Dolinka super news

Ja dzis troche pogadalam z moją koleżanka, co miala cesarke - ledwo zyje i strasznie boli ją rana wstanie z łóżka pierwszego dnia zajęło jej az kilka minut - dodatkowo płacze jak karmi piersią - mówi, że obkurczanie macicy to ból zaraz po bólu krzyzowym. W pierwszej ciąży tak nie cierpiała. Dzis udalo jej się troche pospacerować i chyba lepiej psychicznie się czuje.. pisze wam o tym, bo ja nawet nie byłam świadoma, że takie atrakcje mogą byc przy cesarce.. zawsze mi się wydawało, że to mniej bolesna opcja - koleżanki, które tak rodziły posmialy się troche ze mnie

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Ja dzis poszalalam troche na zakupach.. Najwiecej kupilam córce, dla bejbika tylko jedna rzecz.. dla siebie staniki do spania/karmienia i jeden top-tunike.

Zaliczyłam też juz druga szczepionke (Mujer chyba mnie zlinczuje) ale teraz mam spokój

Caly dzien dzis szukałam idealnej opcji wdzianka do szpitala.. nie ma po prostu.. tzn do porodu będę miala koszule.. ale po porodzie to ja wolę jednak mieć nogi osloniete.. nawet w lecie spie w legginsach. Kupilam więc pizame, ale górę zamienię na inny top - z guzikami (idealny do karmienia), ktory mam w domu jeszcze z poprzedniej ciazy. Gdybym jednak miala cesarke to chyba nie można mieć piżamy?

Edytowane przez halwaya
Czas edycji: 2015-09-27 o 01:12
halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 01:26   #1627
Koritsi_a
Zadomowienie

Halwaya w Polsce po cc trzeba przez ci najmniej 12h leżeć w łóżku a co za tym idzie to ma się cewnik, wiec spodnie odpadają. Później chyba nikt nie zabrania. Ja miałam koszulę ale pamiętam ze babka po cc z którą leżała moja ciocia byla w spodniach. Tylko wiadomo byle rany nie uciskały.
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 01:53   #1628
benita84
Zadomowienie

witam nocną porą
dziś zaczęliśmy wielkie pakowanie więc jest straaaasznie
a do tego jakiś okropny ból w lewym biodrze nie daje mi żyć :/

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Ja wylicytowałam taki

Też dokupię tylko czapeczkę
super kombinezon

jeśli chodzi o szczepienia to nie ma co liczyć na rzetelną informację od lekarza, zresztą to nie tylko w kwestii szczepień lekarze tak właśnie informują że więcej zamętu wprowadzają niż pomagają.

Fionka fajny ten śpiworek! no może nie jest taki typowo dziewczyński ale na pewno dla dziewczynki się nadaje

Cytat:
Chwalę się skręconym łóżeczkiem, komodą i przyszły wczoraj literki
pięknie przygotowania pełną parą

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Na warsztatach w sumie nic ciekawego nie było. Położna opowiadała dała nam listę z wyprawką. Oprócz tego mówiła dużo o laktatorach, nie polecała tych z aventu, wg niej elektryczny to lovi (medela podobno jest identyczny, a dużo droższy), ręczne znowu w większości będą dobre (oprócz aventu właśnie). Osłonki na sutki mówiła, żeby kupować w rozmiarze S i te z lovi też się bardzo dobrze sprawdzają. Smoczki w butelkach najlepiej, żeby były w kształcie sutka, nie te ścięte i mimo, że planuje się kp to warto mieć co najmniej 2 butelki. Sterylizator to zbędny wydatek, bo wyjdzie na to samo jak się wygotuje przez 5 minut (mówiła, żeby używać do tego wody z butelki, bo od tej z krany mogą rzeczy zszarzeć). Pampersy 1 wystarczy jedna duża paczka. Kosmetyki najlepiej kupować wszystkie z jednej firmy.
ja miałam ręczny z aventu i jak dla mnie był bardzo ok, jedyny minus to że jak teraz chciałam wymienić te wszystkie gumowe części to okazało się ze wyszło by drożej niż kupienie nowego laktatora

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
O ja, ale mam niespodziankę! Mimo, że przepracowałam w firmie tylko miesiąc okresu próbnego, to dostałam dzisiaj kolejną wypłatę i to wyższą, bo przeszłam na stałą umowę. Wstyd mi normalnie, ale nie ukrywam, że się cieszę kasa się przyda na pewno
wow super

---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ----------

halwaya właśnie kiedyś już słyszałam że obkurczanie macicy po cc jest bardziej bolesne niż po sn. Jak widać nie ma porodu całkiem bezbolesnego kwestia tylko czy bardziej boli przed czy po :/
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 05:17   #1629
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość

Dolinka super news

Ja dzis troche pogadalam z moją koleżanka, co miala cesarke - ledwo zyje i strasznie boli ją rana wstanie z łóżka pierwszego dnia zajęło jej az kilka minut - dodatkowo płacze jak karmi piersią - mówi, że obkurczanie macicy to ból zaraz po bólu krzyzowym. W pierwszej ciąży tak nie cierpiała. Dzis udalo jej się troche pospacerować i chyba lepiej psychicznie się czuje.. pisze wam o tym, bo ja nawet nie byłam świadoma, że takie atrakcje mogą byc przy cesarce.. zawsze mi się wydawało, że to mniej bolesna opcja - koleżanki, które tak rodziły posmialy się troche ze mnie

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Ja dzis poszalalam troche na zakupach.. Najwiecej kupilam córce, dla bejbika tylko jedna rzecz.. dla siebie staniki do spania/karmienia i jeden top-tunike.

Zaliczyłam też juz druga szczepionke (Mujer chyba mnie zlinczuje) ale teraz mam spokój

Caly dzien dzis szukałam idealnej opcji wdzianka do szpitala.. nie ma po prostu.. tzn do porodu będę miala koszule.. ale po porodzie to ja wolę jednak mieć nogi osloniete.. nawet w lecie spie w legginsach. Kupilam więc pizame, ale górę zamienię na inny top - z guzikami (idealny do karmienia), ktory mam w domu jeszcze z poprzedniej ciazy. Gdybym jednak miala cesarke to chyba nie można mieć piżamy?
E noo... nie jestem faszystką i nie lobbuję na rzecz nieszczepienia, lecz wolnego wyboru Jak dla mnie wszyscy mogą się szczepić na co zapragną, byle to nie oznaczało, że ja tez muszę. Żeby nie było niejasności. Wklejam tu linki, bo mnie wkurza brak informacji i przymus.

Ponoć możesz mieć co chcesz na sobie, byle wygodnie Ci było. Personel się może czepiać, ale to zalezy na kogo trafisz.

Boszee... jak ja nie chcę jednak cc... Poród naturalny wcale mnie nie kręci, jednak jeśli nie stanę na nogi jak najszybciej, to będzie dla mnie wielki problem :/

Cytat:
Jutro oprócz kaca mordercy będzie mieć przeze mnie kaca moralnego. Dziś nie będę z nim nawet gadać, bo pewnie i tak się nie dogadam. Niestety nie mam do nikogo numeru - impreza jest od niego z ludźmi z byłej pracy. Od ponad 4 lat i po raz pierwszy raz taki numer. ech. już wiem, że nie będę mu wierzyć.
Daj mu szansę się wytłumaczyć i skruszyć. A potem go zabij
z serii #mojazlotarada

---------- Dopisano o 05:17 ---------- Poprzedni post napisano o 05:14 ----------

A wogle, jak widać, nie śpię. Pies mi kaszle i mnie obudził. Mam nadzieję, że ten badziew nie przełazi na ludzi (z obserwacji, doświadczeń i od weta wiem, że niektóre przełażą). Zaraz pożrę czosnek... Świetny dodatek do tego, co już pożarłam przed chwilą (banan)

Rozbudziłam się i nie mogę zasnąć, bo zaczęłam myśleć o dzieciach i się zestresowałam. Czy po porodzie istnieje jakieś życie prywatne? Czy już zamienię się w chodzącą, podgrzewaną mleczarnię?

Dobra, piję meliskę... I wierzę, że dane mi będzie się dziś zdrzemnąć w ciągu dnia...
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 07:24   #1630
sylwoha
Zakorzenienie

Mujer poerwsze 6 tyg to prwnie bedziemy chodzacymi podgrzewanymi mleczarniami haha
Obawiam sie tez ze zycie prywatne to bedzie ciezki temat skoro nawet w kibleku sie ma asyste :p
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 07:35   #1631
ogolnie
Zakorzenienie

Witam Jakoś się nie mogę wyspać jak TŻ nie wstaje o 5

Karmazynowa nie bij go zrób awanturę od razu jak ja przynajmniej przestaje się głupio odzywać zanim nie
wytrzeźwieje. Dobrze ze mój się w miarę słucha i nie wraca zbyt pijany,może dlatego ze zawsze go odbieram

A my dziś jedziemy do mojego brata i dostanę zakwas na chleb i jutro będę piec nie mogę się doczekać. Kiedyś robiłam hurtowo i dawałam teściowej i koleżanon.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 07:39   #1632
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

Ja dziś mam 7 rocznicę ślubu. W ramach romantycznych chwil idziemy na koncert fasolek. Hehe w tamtym roku byliśmy na chylinskiej, hyzym, okupnik.
Świat się zmienia po urodzeniu dziecka. Nie przeszkadza mi ze fasolki są mało romantyczne. Ciesze się ze spędzimy czas razem. Prezent tez cieszy mnie jak Piotrek dostaje a ja jakoś nie musze. Hehe.

Wczoraj zaszalalam. Kupiłam resztę rzeczy dla małej. A w tym torbę na pieluchy ale tak fajna ze później sama będę jej używała. Droga bo 100 kosztowała ale mnie się podoba. Także wanienka, teatrów, pampersy juz są. Kosmetyki zamówię dziś bo chyba na musieli się zdecyduje. Mała niech siedzi jeszcze pod skórą u mnie alenjuz w razie coś jestem gotowa. Nawet koszule sobie uprasowalam. Jakoś mnie wzięło.
wojniann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 08:06   #1633
ogolnie
Zakorzenienie

Wojnian dobrze masz,ja wczoraj wieczorem z TŻ boje toczyłam bo stwierdził ze pampersy to on kupi jak już urodze...I za nic nie mogłam go przekonać. On w ogóle myśli ze wszystko będę ogarniać dopiero jak wrócimy ze szpitala po porodzie. A ja będę tak długo gderac ze w końcu zmięknie.
Ale najlepszy był tekst wczoraj "to pampersy nie kosztują 40zł?"
Jak mu powiedziałam ze nie,ze ok 90zł za 156 szt to gały zrobił...Boże gdzie żyją faceci?

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

I tak kupię wcześniej,ale może w grudniu będą jakieś promocje świąteczne?

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

A jutro szukam wanny,bo jednak zamawiając na allegro sporo przedroże,a w tesco taka sama 20zł tańsza.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 08:13   #1634
0enedue
Zadomowienie

Dzień dobry )
Karmazynova lanie dla Twojego tz ! Podejrzewam ze powrót mają ogarnięty jak to faceci ale nie fajnie się zachował ..

Dolinka niespodziewana większa gotówka zawsze jest miłym zaskoczeniem )

Koritsi_a czas się kurczy yyy !!!!! )

Wojniann gratuluję 7 rocznicy

Wśród naszych znajomych teraz okres ślubów i kurde tak mnie na refleksje wzięło .. bo mnie to wogole nie kręci .. białe suknie .. imprezy z pompa .. te całe przygotowania .. zamieszanie .. aż się zastanawiam czy coś ze mną nie tak .. a z drugiej strony wiem ze tz chciałby ślub i wesele z prawdziwego zdarzenia .. chyba się nie przełamie.. zwłaszcza że kościelnego absolutnie nie chce ..

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 08:13   #1635
czubasek20
Zakorzenienie

W tesco jest promocja na pampki. 69 zl za 146 szt chyba

Witam sie niedzielnie. Pobalowalismy do trzeciej w nocy a mala.pobudke zrobila juz o 7 wiec dzis zombiaki.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 08:17   #1636
0enedue
Zadomowienie

Czubasek no to mała nie dała Wam pospać

Iga 14.12.2015

Stary 2015-09-27, 08:21   #1637
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
Ale super! Ja czekam na hajs z zusu jak na zbawienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość

Dolinka super news

Cesarka jest chyba tylko lepsza w momencie "rodzenia", gorzej jest po fakcie. Jak nie byłam świadoma byłam nastawiona na cesarkę, a teraz się będę przed nią bronić nogami i rękami

Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
Ja dziś mam 7 rocznicę ślubu. W ramach romantycznych chwil idziemy na koncert fasolek. Hehe w tamtym roku byliśmy na chylinskiej, hyzym, okupnik.
Świat się zmienia po urodzeniu dziecka. Nie przeszkadza mi ze fasolki są mało romantyczne. Ciesze się ze spędzimy czas razem. Prezent tez cieszy mnie jak Piotrek dostaje a ja jakoś nie musze. Hehe.

Wczoraj zaszalalam. Kupiłam resztę rzeczy dla małej. A w tym torbę na pieluchy ale tak fajna ze później sama będę jej używała. Droga bo 100 kosztowała ale mnie się podoba. Także wanienka, teatrów, pampersy juz są. Kosmetyki zamówię dziś bo chyba na musieli się zdecyduje. Mała niech siedzi jeszcze pod skórą u mnie alenjuz w razie coś jestem gotowa. Nawet koszule sobie uprasowalam. Jakoś mnie wzięło.
Gratulacje z okazji rocznicy Nieważne jaki koncert, ważne, żebyście się razem dobrze bawili

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Wojnian dobrze masz,ja wczoraj wieczorem z TŻ boje toczyłam bo stwierdził ze pampersy to on kupi jak już urodze...I za nic nie mogłam go przekonać. On w ogóle myśli ze wszystko będę ogarniać dopiero jak wrócimy ze szpitala po porodzie. A ja będę tak długo gderac ze w końcu zmięknie.
Ale najlepszy był tekst wczoraj "to pampersy nie kosztują 40zł?"
Jak mu powiedziałam ze nie,ze ok 90zł za 156 szt to gały zrobił...Boże gdzie żyją faceci?
Oni są bardzo nieświadomi, im się wydaje chyba, że wystarczy pampersa zmienić 2x dziennie, dać trochę jeść i przez resztę czasu bobo będzie spać, a oni będą mieli czas dla siebie

Ja znowu miałam jakieś porno sny, masakra, taką mam chcicę

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
W tesco jest promocja na pampki. 69 zl za 146 szt chyba

Witam sie niedzielnie. Pobalowalismy do trzeciej w nocy a mala.pobudke zrobila juz o 7 wiec dzis zombiaki.
Muszę obczaić promocję

Współczuję pobudki

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 08:24   #1638
0enedue
Zadomowienie

Nie ma to jak ciasto marchewkowe na śniadanie

Iga 14.12.2015

Stary 2015-09-27, 08:39   #1639
Ifcia513
Raczkowanie

Witam mamusie 😀

Z Wami nie da się być na bieżąco 😔 znów mam 300 postów do nadrobienia a że jestem tylko na chwilę (bo siostra na weekend przyjechała) to jutro będzie pewnie co najmniej 500...

Chciałam tylko napisać, że w piątek byłam na wizycie, wszystko ok 😃 mała waży juz 1100 i z tych pomiarów powinnam urodzić dzień przed świętami. Oby nie 😄 bo chcę być na Wigilii 😀

Trzymajcie się ciepło w ten paskudny dzień 😘

Ifcia513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 08:40   #1640
0enedue
Zadomowienie

A na marginesie zaczynam 30 tc dopada mnie stres

Iga 14.12.2015

Stary 2015-09-27, 08:49   #1641
sylwoha
Zakorzenienie

Ifcia super ze wsio oki bedziesz miala prawdziwa gwiazdke na gwiazdke

Oenedue a ja ciagle siedxd i mysle co tu trxeba jeszcze kupic :p

A ten, sis tz mowi ze 1 beda za duze w sensie pampki- ze 0 trzeba. Czy ja juz glupiam czy ona glupoty plecie?
Stary 2015-09-27, 09:11   #1642
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

Dziewczyny czy wy kupowalyscie te jednorazowe majty ale xxl? Wszędzie są te małe.
wojniann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 09:21   #1643
sylwoha
Zakorzenienie

Ja kupowalam najwieksze :p o z tej aukcji

http://allegro.pl/show_item.php?item=5052553228
Stary 2015-09-27, 09:37   #1644
_karmazynova_
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za wsparcie Dobrze, że Wam mogłam się wygadać, bo mnie strasznie wkurzył wczoraj. Oczywiście nie mogłam zasnąć i brzuuch mi twardniał w nocy bardziej niż zwykle
Wczoraj w końcu królewicz napisał sms przed 23, że wracają i że nie widział wcześniejszego sms. Napisałam mu, że to nie był 1 sms i skoro się na tyle zapomniał, że ne słyszał 3 sms i jak dzwoniłam to może się już do końca dziś do mnie nie odzywać. To mu się chyba włączyła nieśmiertelność i odpisał: "to wrócę jak się wyśpię ". Pogratulowałam mu takiego pomysłu skierowanego do kobiety pod koniec 7 miesiąca ciąży i położyłam się spać czytaj próbowałam zasnąć. Jak wrócił to okazał skruchę, przepraszał, ale powiedziałam mu, że nie chce gadać i chce spać. I dziś jakoś nadal nie mam ochoty z nim gadać. Dziś znowu przepraszał, ale jakoś nie łatwo mu to przejdzie.... Powiedział, żebym się nie złościła, a jak zapytałam czy on by się złościł to odpowiedział, że trochę tak. więc temat na chwile obecną zamknięty.

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość

Daj mu szansę się wytłumaczyć i skruszyć. A potem go zabij
z serii #mojazlotarada

---------- Dopisano o 05:17 ---------- Poprzedni post napisano o 05:14 ----------

hehehe dobra złota rada nie bije go, jeszcze by mu się to spodobało

Cytat:
Napisane przez Ifcia513 Pokaż wiadomość
Witam mamusie 😀

Z Wami nie da się być na bieżąco 😔 znów mam 300 postów do nadrobienia a że jestem tylko na chwilę (bo siostra na weekend przyjechała) to jutro będzie pewnie co najmniej 500...

Chciałam tylko napisać, że w piątek byłam na wizycie, wszystko ok 😃 mała waży juz 1100 i z tych pomiarów powinnam urodzić dzień przed świętami. Oby nie 😄 bo chcę być na Wigilii 😀

Trzymajcie się ciepło w ten paskudny dzień 😘
Gratuluje udanej wizyty!

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 09:40   #1645
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Ja kupowalam najwieksze :p o z tej aukcji

http://allegro.pl/show_item.php?item=5052553228
Drogo jak za 2 sztuki.. nie lepiej kupić jakies zwykle gatki z supermarketu i potem je wyrzucić?

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Wojniann - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Dzis koleżanka też świętuje, więc widocznie bralyscie slub w tym samym dniu
Dużo miłości na kolejne lata

Stary 2015-09-27, 09:46   #1646
adka_19
Wtajemniczenie

Koritsi_a to będę szukać właśnie dooobrych zamienników narazie tylko sprawdzałam i z pośród wielu cen spisywał ta prawie najwyższą )

Mujer rozwalił as mnie z tą mleczarnia
Wojniann gratulacje kochani udanego dnia

Gratki ifcia! !

0enedue tylko spokój nas uratuje jak to mówi moja mama )

Karmazynowa i bardzo dobrze. Niech pobiega trochę za Tobą teraz

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 09:54   #1647
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Karmazynova powtórzyło się u Ciebie to, co ja miałam z moim jakoś w czerwcu - poszedł w tango i 0 kontaktu ala:

Dolinka super, że większa wypłata

Halwaya mi ostatnio babcia mówiła, że wolałaby rodzić przez cc, miała obydwa rodzaje porodów i wolałaby cesarkę. A dla mnie lepsza opcja to sn i zdecydowanie wolę sn oczywiście jeśli nie będzie wskazania do cc.

Wojniann wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Ogolnie ja wczoraj w biedronce chciałam wziąć mega pakę chusteczek dady tych lawendowych. To Tż stwierdził, że później też będą promocje. A jak się zapytałam, czy będzie wiedział potem co ma kupić, to stwierdził, że mam nie robić z niegd ci.py

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 09:59   #1648
rudaska
Zakorzenienie

WOJNIANN wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu.

OENEDUE ja też nie chciałam wesela itd. Tym bardziej że nasz ślub to była niezła afera właśnie przez sam cywilny. Tż marzyło się wielki wesele, potem życie to zweryfikowało i też było mu to obojętne. Ale ostatecznie było male wesele dla rodziny, biała suknia, potem druga impreza dla znajomych i to były dwa najlepsze przyjęcia w moim życiu

IFCIA gratulacje, nasze dzieciaczki rosną podobnie

Co do majtek ja sonie oprócz tych siatkowych kupiłam jeszcze 2 pary takich bawełnianych zwykłych fig, takich luźniejszych. Nie wiem które się lepiej sprawdzą.

MUJER szczęśliwe dziecko to szczęśliwi rodzice, pierwsze tygodnie to będzie jazda a potem to trzeba już jakoś się ogarnąć i mieć choć odrobinę czasu dla siebie. Witam się. W niedzielę. Jaka piękna pogoda
Stary 2015-09-27, 10:06   #1649
halwaya
Zakorzenienie

Ja kupilam do szpitala pieluchy Tescowe na próbę - mała paczkę. Czytałam opinie, że sa całkiem przyzwoite a i połowę tańsze niż pampersy, więc przetestuje jak to się ma.

Stary 2015-09-27, 10:14   #1650
syylwuska
Zakorzenienie

KORTISIA to super, już niedługo synek będzie zWami ;*

HALWAYA ja myślę, ze dochodzenie do siebie po sn czy cc to,jest indywidualna sprawa, duzi rozmawiałam ze znajomymi i były różne opinie, czas pokaże.

WOJNIANN to fajny dzień przed Wami, my jutro mamy rocznicę, ale też świętujemy w weekend, bo Męża nie będZie cały dzień ;/ dużo miłości i zrozumienia dla Was ;*

Super, ze z wyprawka poszlas do przodu, zawsze to bezpieczniej

IFCIA super, ze córeczka duża i zdrowa, miłego dnia ;*

SYLWOHA mysle, że bez przesady one są od 2 do 5 kg, a dzieci różne sie rodzą, ja tam 1 kupuje, tzn juz kupiłam, czekam na paczkę

KARMAZYNOWA dobrze mu napisałaś, swoją drogą niech faceci nie,myślą, ze zrobią głupotę, powiedzą jedno przepraszam i myślą, ze już wszystko jest ok ;/

Dzień dobry ;*
My dziś pospalismy, ale poszliśmy pozno i zasnąć nie mogliśmy ;/ a dziś słoneczko wczoraj wieczorem mieliśmy już letnie grzejniki, więc musiało być chłodno skoro ciepło juz puszczali

coraz bliżej święta...

syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości