|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Cytat:
Sabbath, dziękuję za przybliżenie problemu. O wielu kwestiach dotyczacych Partii Kobiet, nie wiedziałam. Odniosę się tylko do tej jednej wypowiedzi Gretkowskiej, którą zacytowałaś. Myslę, że jest ważna. Jeżeli Gretkowska mówi, że nie interesuje jej tarcza, to popełnia błąd taktyczny. Gdyby powiedziała, że "oprócz tarczy interesuje mnie również fundusz alimentacyjny", wówczas jej polityka byłaby bardziej zrozumiała dla wszystkich: kobiet i mężczyzn. Tarcza może zadecydować o przyszłości i losie Polski. Jezeli to nie jest problem kobiet, to ja dziekuję. Takie wypowiedzi powodują, że nie dziwie się, że Partia Kobiet może liczyć na zaledwie 1,5% głosów. Sprowadzanie kobiecej polityki tylko do feminizmu oznacza samoizolację, ograniczenie swobody manewru i wyborczą klęskę. Chyba że Gretkowska mysli tylko i wyłącznie o małym wycinku kobiecej działalności...przedszkol a i żłobki. _ Kiedy na polskiej scenie politycznej pojawi się kobieta tej miary co Róża Luksemburg, wybitna działaczka Niemieckiej Socjaldemokracji, kobieta z krwi i kości. __________________- Angel Pivoine |
|
|
|
|
#452 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Wybrałam Kenzo Amour, ale go nie czuję. Cieknie mi z nosa jak z kranu ![]() Jeszcze tylko 9 godzin. Dobrze, że mam tu Internet. taka taka - zrobiłam się głodna ![]() Mdło mi jest ostatnio i w ogóle źle się czuję, wczoraj pół nocy myślałam o ciąży, ale niestety to nie to. To poprostu moje głupie samopoczucie. |
|
|
|
|
#453 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Zaraz się wybieram polować na jednego "ptaszka"
w związku z czym pachnieć dziś niczym nie będę....Na noc była mieszanka Cristobala i The Parfum, bo przyszła sąsiadka i (za moją zgodą) dobrała się co nieco do mojej kolekcji - i te dwa jej się najbardziej spodobały. Swoją drogą, nie podejrzewałam jej o tak dobry gust zapachowy
|
#454 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zadomowienie
|
Dziś Omnia
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś umieram
z niewyspania oczywiście Wczoraj znajomi wynajęli domek i była wielka impreza połączona z grillem. Pachniałam Be Delicious, żeby było lekko i niezobowiązująco, nie spodziewając się niczego zostałam obsypana komplementami nawet od koleżanki która sama miała 50 ml jabłuszka, ale nie rozpoznała go na mnie Dziś zaaplikowałam Rusha 2 fajny jest, przynajmniej nie było mi niedobrze rano... (z przejedzenia ) ale chyba zapodam coś bardziej charakternego bo tego cuda, prawie nie czuję
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się wstać z łóżka - sukces. Dzisiaj zapowiada się kolejny dzień tylko na herbacie; na dodatek nie mogę odgonić czarnych wizji, plączących mi wszystkie myśli. Rany, ja to jednak leniwa jestem do potęgi. Słyszę to od tylu lat (koniec podstawówki, kiedy przestało mi się chcieć, całe liceum - ciągle słyszałam "zdolna, ale leniwa"). Kończę trzeci rok studiów, a zmieniło się niewiele. Cholera!
A przez Wasze posty o Flowerbomb - kusicielki! - chyba w końcu wybiorę się na poważne testy. Dla mnie F. (testowałam go, jak tylko się pojawił) to najzwyklejszy w świecie i nijaki kwiatko-słodziak, ale może teraz inaczej go odbiorę?
|
#458 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mi tam się Flowerbomb nie podoba.
Co do zdolna, ale leniwa - u mnie to samo Ciekawe jak to będzie na zaocznych.Dopsikałam się Kenzo Amour i coś czuję w końcu. Dwie paczki chusteczek poszły i czuję Tak trochę.
|
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Gotuje obiad i pachne Flowerbomb
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie skonczylam porzadki w domu
I na dzisiaj wybralam rozgrzewajaca Tea fot Two Milego popoludnia Wszystkim zycze
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
'Wykańczam' Lacoste PF.Szkoda bo bardzo je lubię,ale trochę też i ulga kiedy flakonik ma sie ku końcowi(zawsze to pretekst do kupienia czegoś nowego
) |
|
|
|
#463 |
|
Zadomowienie
|
Gloria
(teraz, po gloriowym trafionym strzale w ciemno, kusi mnie The Parfum wieczorem coś poczytam, może mi się odwidzi )
|
|
|
|
#464 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Lepiej przetestuj najpierw próbkę.
|
|
|
|
|
#465 |
|
Zadomowienie
|
Scent Intense.
|
|
|
|
#466 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Nie kupuję w ciemno. W ten sposób z wielką radością nie kupiłam Dzing!, Dzonkhi, Tea for Two, Mechant Loup i wielu innych. Ufff...
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Brit Red, chyba się uzależniłam od tego rabarbaru z cukrem!
|
#469 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
a u mnie zimno i smutno. Za tydzień będę już w Warszawie... nie chcę
![]() Flowerbomb EDT i trzy nowe sweterki nie pomagają
|
|
#470 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#471 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nosku
![]() U mnie też Flowerbomb EDT... i nowy sweterek. ![]() W planach testy.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#473 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
I zastanawiam się czy kupować za ostatnie pieniądze Neonaturę Cocon, czy też wykazać się rozsądkiem i nie kupować. Mój nos wygląda jak u św. Mikołaja, ciągle kicham i prycham, okropieństwo. I ja tu się ludziom pokazuję. Wstyd. Kazałam tacie kupić wszystko co możliwe na katar i kaszel. |
|
|
|
|
#474 |
|
Wtajemniczenie
|
Od dwóch dni u mnie testy.
Wczoraj od rana Hot Couture EDP, wieczorem Flowerbomb EDP. dziś LR: Eau du Soir PR: Flowerbomb EDP i Amor Amor Elixir EDP
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Rachel, witaj w klubie leniwcow
![]() Tez mam niedlugo egzamin, zamiast sie uczyc, robie multum innych rzeczy i tego wlasnie w sobie nie znosze! Najbardzej jestem wsciekla, ze mialam tyle czasu, ktory tak beztrosko sobie przebimbalam Pachne Dune
|
|
|
|
#476 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
Z pewnych przyczyn byłam zmuszona ją potem sprzedać, ale niedawno odbiłam sobie i kupiłam ją znowu Jest śliczna. The Parfum to kolejny nabytek w ciemno - z nim jednak docierałam się przez kilka dni, bo przy pierwszym zastosowaniu globalnym o mało nie puściłam pawia (ten mióóóóód w obezwładniającej ilości ...). Teraz już nam się dobrze ze sobą współżyje ![]() Tak więc Paolla, powtórzę za Fenris - koniecznie najpierw potestuj, bo według mnie The Parfum to nie jest "łatwy" zapach Pachnę boskim peelingiem do ciała Farmony o zapachu obłędnej wanilii z pomarańczą oraz Avonowską fikuśną galaretką po prysznic o zapachu czereśni z gałką muszkatołową
|
|
#477 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie wciągam wielką porcję spaghetti z pomidorami i aromatyczną bazylią. Smacznego dziewczyny!
|
|
|
|
#478 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() A galaretkę czereśniową mam i stoi od dawna na półce. Może i ładnie pachnie, ale w ogóle nie przypadła mi do gustu przez konsystencję. Używam jej od czasu do czasu jako piany. Wy tu o obiedzie, a ja umieram z głodu. Obiad zjem po 20:00, już wiem, że będą kotlety z ziemniaczkami i buraczkami
|
|
|
|
|
#479 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Aaaaale mi zaburczało w brzuchu! Lecę zrobić coś do jedzenia...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2007-09-16 o 23:45 Powód: literówki |
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
słoń
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

Ciekawe jak to będzie na zaocznych.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

galaretką po prysznic o zapachu czereśni z gałką muszkatołową