|
|
#1891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7
limonka_86, Ty byłaś na tych pogaduchach do brzucha w Ujastku?
Pytałam, ale przeoczyłam odpowiedź... Jak oceniasz? Warto? |
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez dzis oddechu zlapach nie moge :p
ale nie ma bidy Co do lezaczka- na 6 okolicznych dzieci wokolrodzinnych tylko jedno chcialo w tym lezec :p Ja mam od siostry mamy jakis tam, plus drugi od sis tz ewentualnie Takze spoko ze moge przetestowac i oddac:p |
|
|
|
#1893 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() Leżaczka narazie nie planuje kupować, pewnie dopiero po porodzie jeżeli już. A jak masz okazję w dobrej cenie kupić teraz to może warto ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Witam w klubie niedotlenionych, też mam coraz większe problemy z oddychaniem ;/ |
||
|
|
|
#1894 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też chce kupić używany, gdzie od 200 zł zaczynają się ceny, ale cały czas zakup tego i snuzy jakos oddalam ;/Cytat:
![]() Brawo Ty ![]() Te mydło to trzeba rozgrzanym nożem kroić, gdzieś tak przeczytałam i tak zrobilam. Najlepiej dwa razy podgrzać, bo pod koniec mi się ukruszylo kawalek Cytat:
![]() ANDRIUSZKA Ty mieszkasz w bloku? A ja dzisiaj nie zrobiłam jeszcze nic, ubrałam się ładnie, pomalowalam, bo rano miałam iść do fryzjera i chciałam jakoś wyglądać, miała dużo ludzi i powiedziała, że koło 15 dopiero, a teraz zadzwoniła ze jednak nie i dopiero jutro idę, cos nie po drodze mi ten fryzjer ;/ ale żeby w poniedziałek tyle ludzi? ![]() W takim razie biorę się za prasowanie, a po 16 mama prosiła zebym zapisała brata do lekarza więc wtedy wyjde od razu po zakupy. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#1895 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny!
witam się w 32 tygodniu, więc 8 miesiąc czas zacząć... STRASZNE! ![]() obiecuję, że nadrobię was wieczorem ![]() teraz siedzę w fakturach i wyliczeniach bo panowie remontowcy aka samozwańczy dekoratorzy wnętrz chcą nas naciąć na kasę, więc siedzę i liczę i sprawdzam... bo jest wojna a z kobietą w ciąży to tak nieładnie przecież
|
#1896 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale leci... Ech, teraz każdego trzeba sprawdzać, bo wszędzie i na wszystkim chcą oszukiwać...
|
|
#1899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzeba będzie znosić wózek. Obecnie to 1 piętro, ale tak jak pisałam, wynajmujemy, więc sytuacja może się zmienić w każdej chwili. W sumie znoszenie na dobre mi wyjdzie, bo schudnę hehe ale mimo wszytko wolę wózek w miarę lekki |
|
|
|
|
#1900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne zielone takie w środku jest ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1901 |
|
Zadomowienie
|
Podrzućcie jakąś inspirację na ładną fryzurę na wesele na długie włosy , możecie coś polecić?
Szukam czegoś co będzie pasowało do ciężarówki. |
|
|
|
#1902 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ehh po nieprzespanej nocy wzielo mnie spanie popoludniu polozylam sie o 13 i wstalam dopiero teraz nie wiem czy to dziwne ale mam jakies takie uczucie ze przez to spanie marnuje strasznie duzo czasu a z drugiej strony przeciez produkcji nowego czlowieczka jest bardzo zajmujaca
Edytowane przez limonka_86 Czas edycji: 2015-09-28 o 15:52 |
||
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się podobała tylko że chciałam niżej spięte podobają mi się też loki spięte na bok
|
|
|
#1904 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czubasek masakra z tym labolatorium, chyba bym pozabijała. Udało sie coś od nich wyegzekwować ? Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Postaram się nadrobić jak wstanę.. tymczasem napisze co u mnie..
W szpitalu spędziłam 3h i mnie ładnie wymęczyli.. najpierw położna: badanie moczu, ciśnienia, waga, macanie brzucha, mierzenie.. potem konsultacje z diabetologiem odnośnie diety historii itp - efekt dostałam recepty na kolene zestawy igieł i pasków testowych do glukometru i mam przyjechać za 4 tyg na kontrolę.. potem konsultacje z lekarzem położnikiem - taka pogadanka informacyjna o moim stanie pobranie krwi i mam przyjechać znów za tydzień na USG i kolejną konsultacje... na koniec KTG i Doppler - dziś było wszystko OK Dostałam na moją księgę ciąży naklejkę, że ciąża jest "HIGH RISK" i to by było na tyle..
|
#1906 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale powiem Wam, że moja kuzynka miała badanie hispatologiczne i w nim wyszedł nieuleczalny nowotwór złośliwy, a naprawdę był to nowotwór złośliwy, ale całkiem inny i do wyleczenia! Nie chcę mówić ile czasu spędziłam na modlitwach i na Jasnej Górze. Cytat:
mój lekarz prowadzący nie jest za tym, żeby na każdej wizycie robić usgCytat:
![]() Cytat:
|
|
#1908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przodu nie widzę ale upięcie z tyłu bardzo starannie i ładnie zrobione Ja szukam czegoś z upięciem i warkoczykami uhmm Ta fryzurka mi się podoba szalenie, ale niestety po 2 nieudanych próbach u fryzjerek żeby mi taką zrobiły poddałam się. Nie mają pojęcia jak zrobić żeby tak wyszło tak jak tutaj. Do takich fryzur potrzeba kumatej fryzjerki, ale takich ze świecą szukać niestety. https://www.youtube.com/watch?v=DO6ZQ9tY4pw |
|
|
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry fruzejr jak dobru gonekolog bardzo ciexko go znalezc
![]() Ja mialam na slubie tzw bule ale bylam baaardzo zadowolona Ogolnie lubie fryzury gladkie- loczki u mnie odpadaja na starcie Chyba ze hollywodzkie fale ale zadna fryzjerka nie byla w stanie podjac sie tego na mych wlosach := |
|
|
|
#1912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wymęczyli Cię dziś... Ja na ostatnim USG mam napisane 'rozpoznanie:nadzór nad ciążą wysokiego ryzyka' ![]() Ja naszą Maleńką widziałam ostatni raz 7 sierpnia po drodze było USG, ale nie widziałam
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Halwaya dobre wieści
Oby tak dalej się trzymało Mam takie wyrzuty sumienia przez ostatnie kilka dni, że tylko czytam i trochę piszę co u mnie, a nic do Waszych postów się nie odnoszę Mam nadzieję, że niedługo wrócę do stanu normalnego, bo ostatnie kilka dni to jakaś masakra, co dzień jakiś pilny wyjazd, weekend też zawalony...A jak TŻ do pracy w sobotę nie idzie to staram się wycisnąć razem ile wlezie...Byłam na zakupach, kupiłam kilka ciuszków w Tesco za grosze (rozm. 74 letnie, wyprzedają więc taniocha), kosmetyków i wreszcie wanienkę. No i zdecydowałam się w końcu na ten proszek do prania, bo czaiłam się jak czajnik Więc mam 4 kg Jelpa + 500 ml zmiękczacza za 49,90. Cena mega dobra, w Tesco i innych marketach widziałam 2,2 kg za 42 zł. Także jestem mega dumna z siebie, że wyczaiłam go w tak dobrej cenie ![]() Pokażę Wam ciuszki później i jak się uda to wanienkę, ale wanienka na razie jest w samochodzie i przyniosę ją jak będzie ciemno, bo nie chce, żeby wścibscy sąsiedzi (ci od psów) oglądali. Nie muszą wiedzieć co kupuję... A teraz odpoczywam i przegryzam tiki-taki. |
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że zakupy się udały! No i proszek faktycznie tanio ![]() Czekamy na zdjęcia ubranek My jakiś czas temu też kupiliśmy trochę letnich rzeczy dla Małej, bo faktycznie teraz tanie w Tesco te ubranka są
|
|
#1917 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dlatego rzadko się zdarza, że wychodzę od fryzjerki zadowolona. Teraz nauczyłam się marudzić więcej hehe |
||
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam 'braki' z tym co u was słychać.. bo naprawdę codziennie coś.. w dodatku praca jeszcze :/ ale tak w ogle to myślę o was
Może czas pomyśleć nad grupą na FB - tam to bym była na bieżąco i łatweij posty przeglądać niż to forum..
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Kalusia moje tez
ale to rzadko na kim wyglada dobrze niestetyMa pewno nie na mnie :p taki loczki prosiaczkowe ogonki ;p |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

) i zastanawiam się czy to będzie dobry zakup
widzę, że na allegro takie używane idą po ok 200 zł więc cena wydaje mi się dobra
zazdroszczę szybko podjętej decyzji 

Ale leci... 

podobają mi się też loki spięte na bok
mój lekarz prowadzący nie jest za tym, żeby na każdej wizycie robić usg

Więc mam 4 kg Jelpa + 500 ml zmiękczacza za 49,90. Cena mega dobra, w Tesco i innych marketach widziałam 2,2 kg za 42 zł. Także jestem mega dumna z siebie, że wyczaiłam go w tak dobrej cenie