Mamusie grudniowe 2015 cz.7 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-28, 17:33   #1951
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

Tż śmiał się dziś z Inki skarpetek i pytał się 'czy to takie wielkie wiszą'
faktycznie wyglądają mega zabawnie i słodko

Stary 2015-09-28, 17:34   #1952
czubasek20
Zakorzenienie

ogolnie ja tez mam krzywa do powtorki. Nie bedziesz samotna.

Poplakalam sie bo mam ochote ba pieczarki w sosie (takie jak kiedys na weselach podawali ) a tz mi nie kupil.
I rano jak ogladalam dom nie do poznanai to tak wylam ze az sie zanosilam. Listonosz przybiosl kase z zusu a ja zaryczana w pizamie odbieralam to sobie pomyslal...

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 17:34   #1953
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Na to konto nie da rady dziś już, bo pozostałe dwa mamy w różnych bankach

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Nie mam pojęcia, pierwszy raz mam taką sytuację...Chyba, że zanim zejdzie np. kwota z zakupu dzisiejszego to zdąży zejść rata, wtedy najwyżej będę miała saldo ujemne i wyrównam sobie przelewem.
Zakup robiłam ok 12 dziś, a z konta jeszcze nie zeszło, nawet nie ma tego w środkach nierozliczonych
W najgorszym wypadku jutro w banku wpłacisz i ewentualnie wytłumaczysz sytuację. Każdemu się może zdarzyć.
Stary 2015-09-28, 17:35   #1954
0enedue
Zadomowienie

Cytat:
0enedue to może idź jeszcze raz na glukozę? Ja idę w tym tygodniu jakoś, TRZECI raz Zanim pójdę to wsadzę se w tyłek czopek przeciwwymiotny i zeżrę dwie tabletki przeciwwymiotne które zapisał mi gin, moze wtedy sie nie zrzygam
pobadam się do piątku - mam wizyte u diabetologa - jak wszystko będę miała w normie to z nia pogadam ..

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Ja też nieraz mam takie myśli

Wizualnie tak ale jak dla mnie, przychodzi za dużo powiadomień, bo do każdego obserwowanego wątku osobno. Oszaleć można
ja mam wyłączone powiadomienia bo tż nie wie ze sie tu udzielam ;p zawsze mnie beszta ze czytam głupoty na necie i bez sensu się stresuje więc jest anty w takich sprawach ;p

Cytat:
ale zrobiłam numer, dzis schodzi rata kredytu z konta a ja zapłaciłam omyłkowo tą kartą do tego konta własnie i chyba juz tyle środków tam nie ma, bo to konto jest tylko na kredyt... pewnie jutro bede musiala smignac do banku i wpłacić, mam nadzieje ze zaden monit nie przyjdzie czy cos
z jakiego banku ten kredyt ?

dzsiaj ostatnie zajęcia SR i niezgadniecie tż stwierdził , że pójdzie ze mną

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 17:36   #1955
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Na to konto nie da rady dziś już, bo pozostałe dwa mamy w różnych bankach

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Nie mam pojęcia, pierwszy raz mam taką sytuację...Chyba, że zanim zejdzie np. kwota z zakupu dzisiejszego to zdąży zejść rata, wtedy najwyżej będę miała saldo ujemne i wyrównam sobie przelewem.
Zakup robiłam ok 12 dziś, a z konta jeszcze nie zeszło, nawet nie ma tego w środkach nierozliczonych
Jeśli zrobisz przelew na to konto od kredytu dzisiaj to środki zaksięgują się na koncie jutro do południa. Zależy od banku bo każdy ma inne godziny księgowania ale chyba 13 to najpóźniejsza godzina
Stary 2015-09-28, 17:37   #1956
0enedue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ani_qa Pokaż wiadomość
tż śmiał się dziś z inki skarpetek i pytał się 'czy to takie wielkie wiszą' :d
faktycznie wyglądają mega zabawnie i słodko :d

:d:d:d:d

Iga 14.12.2015

Stary 2015-09-28, 17:40   #1957
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
pobadam się do piątku - mam wizyte u diabetologa - jak wszystko będę miała w normie to z nia pogadam ..

ja mam wyłączone powiadomienia bo tż nie wie ze sie tu udzielam ;p zawsze mnie beszta ze czytam głupoty na necie i bez sensu się stresuje więc jest anty w takich sprawach ;p

z jakiego banku ten kredyt ?

Ja teraz muszę neta wyłączać jak jest TŻ bo wcześniej mi przychodziły tylko dwa pierwsze powiadomienia a teraz co chwila sygnał wiadomości. TŻ niby też jest anty ale jak ostatnio gadaliśmy z teściową o porodach itp to TŻ stwierdził, że nie potrzebuję sr bo wszystko wiem
Stary 2015-09-28, 17:42   #1958
ogolnie
Zakorzenienie

0enedue w PKO BP
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 17:43   #1959
0enedue
Zadomowienie

Cytat:
Ja teraz muszę neta wyłączać jak jest TŻ bo wcześniej mi przychodziły tylko dwa pierwsze powiadomienia a teraz co chwila sygnał wiadomości. TŻ niby też jest anty ale jak ostatnio gadaliśmy z teściową o porodach itp to TŻ stwierdził, że nie potrzebuję sr bo wszystko wiem
może da się sam dźwięk wyłączyć ?

Iga 14.12.2015

Stary 2015-09-28, 17:45   #1960
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
0enedue w PKO BP
Sesje elixir: 10:30, 14:30, 17:00
Stary 2015-09-28, 17:53   #1961
sylwoha
Zakorzenienie

Czubasek listonosz kase z zus?
O mamo co to prl:p
Myslalam ze zus wsio juz na konta przelewa

:p
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 17:56   #1962
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Halwaya dobre wieści Oby tak dalej się trzymało

Mam takie wyrzuty sumienia przez ostatnie kilka dni, że tylko czytam i trochę piszę co u mnie, a nic do Waszych postów się nie odnoszę Mam nadzieję, że niedługo wrócę do stanu normalnego, bo ostatnie kilka dni to jakaś masakra, co dzień jakiś pilny wyjazd, weekend też zawalony...A jak TŻ do pracy w sobotę nie idzie to staram się wycisnąć razem ile wlezie...

Byłam na zakupach, kupiłam kilka ciuszków w Tesco za grosze (rozm. 74 letnie, wyprzedają więc taniocha), kosmetyków i wreszcie wanienkę. No i zdecydowałam się w końcu na ten proszek do prania, bo czaiłam się jak czajnik Więc mam 4 kg Jelpa + 500 ml zmiękczacza za 49,90. Cena mega dobra, w Tesco i innych marketach widziałam 2,2 kg za 42 zł. Także jestem mega dumna z siebie, że wyczaiłam go w tak dobrej cenie
Pokażę Wam ciuszki później i jak się uda to wanienkę, ale wanienka na razie jest w samochodzie i przyniosę ją jak będzie ciemno, bo nie chce, żeby wścibscy sąsiedzi (ci od psów) oglądali. Nie muszą wiedzieć co kupuję...

A teraz odpoczywam i przegryzam tiki-taki.
Ogólnie to normalne, ze tak się czujesz, każdą z nas miewa gorsze dni, a Ty po tych przeżyciach z wynikami i swoim ginem tym bardziej ;*

Bardzo ładne ciuszki kupiłaś i gratuluję udanych łupów z proszkiem jak to dobrze znać ceny interesujących nas produktow, też bym wiele razy już przeplacila gdyby nie ta znajomość, ja często nawet w sklepie sprawdzam czy w necie jest taniej ;P

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Ja też mam 'braki' z tym co u was słychać.. bo naprawdę codziennie coś.. w dodatku praca jeszcze :/ ale tak w ogle to myślę o was
Może czas pomyśleć nad grupą na FB - tam to bym była na bieżąco i łatweij posty przeglądać niż to forum..
Nie martw się, jeszcze trochę bo na urlopie będziesz z z nami na bieżąco

Jeśli chodzi o fb ja jestem otwarta na wszelkie propozycje
Cytat:
Matkooo i córko muszę w koncu pospisywać ile czego mam z ubranek bo ludzie chcą mi juz kupowac a ja nie wiem jaki rozmiar mówic
Oo ja już dawno musiałam to zrobić, bo sama nie wiedzialabym jakichś ubranek potrzebuje

A co do płci skoro masz zdjęcie i jest dosyć wyraźnie ja byłabym spokojna, u mnie 3 razy córeczka jest potwierdzona, z resztą też mam zdjęcie na którym idealnie widac, że to mała Kobietka

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez syylwuska
Czas edycji: 2015-09-28 o 18:01
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 17:58   #1963
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Czubasek listonosz kase z zus?
O mamo co to prl
Myslalam ze zus wsio juz na konta przelewa

A jeśli przywozi to pewnie sobie doliczają opłatę za przekaz.

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Mój TŻ wcześniej wszystkie rachunki płacił w banku. Na szczęście teraz ja tym się zajmuję
Stary 2015-09-28, 18:00   #1964
0enedue
Zadomowienie

ogolnie ja jak kiedys w bnp sie tak zakręciłam dostałam tylko monit sms z info o brakującej kwocie i zrobiłam przelew na nr konta który mam na umowie podany do spłaty ..

zobaczysz po ostatniej sesji jakie bedziesz miała saldo

Iga 14.12.2015

Stary 2015-09-28, 18:01   #1965
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Ogolnie ja ciagle mam. Z tylu glowy ze z ta plcia roznie moze byc

Halwaya ciesze sie ze dzis wszystko dobrze

Ja tez nie wiem ile czego mam- najmniej spodni/dolow
I wkurza mnie ze rozmoar rozmoarowi nierowny i czesto okazuje sie najwiecej mam z 68

Wstawilam 1 pranie ahhh i misze sie za to wziac jak najszybciej- w sensie prasowanie bo coraz ciezej mi dlugo wystac czy robic cos
Cytat:
sylwoha też dziś rozmyślam nad kolejnym praniem właśnie ale trochę mi się nie chce :
Ej no, to nie jest śmieszne z tą płcią Gdyby tak można było zajrzeć od podwozia...
A mam pytanie do Was, skoro robicie pranie to macie już komodę dla dziecka? W sensie czy macie przetrzymać te ubranka??

Bo ja też bym chciała powoli się za to brać, ale mię mamy jeszcze komody i nie mam gdzie potem tego poukładać ;/

Cytat:
dziewczyny trzymajcie kciuki za moją kumpele - ta o której opowiadałam kiedyś w klubie - jest w ciąży ! co prawda to poczatek ale udało sie ..4 m-ce po stracie .. bardzo jej kibicuje!

tak mnie nastraszyłyscie tymi przesyłkami z inpostu ze bałam sie ze nie dostane mojego podkładu .. zamówiłam w piątek a dzisiaj w skrzynce informacja ze paczka do odbioru w sklepie obok mnie

u nas też dwa rodzaje chusteczek zero body ani podkładów

kuruj się !

czemu ? mi się bardziej podoba

super

cudowne ! czekamy na więcej !

bardzo fajne i przy okazji masz juz komplety dobrane

brałabym

juuuuż ???
nie daj się dekoratorom ! ala:

cieszę się, że wszystko okej ! )

ja dzisiaj robiłam pierwszy pomiar cukru i oczywiście na początek zmarnowałam jeden pasek bo za mało krwi mi poleciało.. jakieś błędy powyskakiwały .. później sie udało i wsumie po normlanym obiedzie po 1h miałam 94 .. więc o 4 więcej niz powinnam mieć naczczo .. coś czuje ze to pic na wodę u mnie z tym cukrem .. wkurze sie jak przez błąd będe musiała się kłuć ;/
Mocne kciuki

Jaki podkład zzamówilas?

Stary 2015-09-28, 18:04   #1966
kalusia87
Zakorzenienie

Ale ze mnie kaleka. Właśnie spadłam z ostatniego schodka normalnie rana jak u barana jakieś mam takie fazy dzisiaj, że kręci mi się w głowie i czuję się jakbym się dopiero obudziła.

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
A mam pytanie do Was, skoro robicie pranie to macie już komodę dla dziecka? W sensie czy macie przetrzymać te ubranka??

Bo ja też bym chciała powoli się za to brać, ale mię mamy jeszcze komody i nie mam gdzie potem tego poukładać ;/

Mocne kciuki

Jaki podkład zzamówilas?

Ja nie mam i na razie nie robię prania
Stary 2015-09-28, 18:05   #1967
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Mervie współczuję. My kilka razy jeździliśmy do tartaku sprawdzać faceta od dachu, bo też leciał w kulki...

U mnie 4 piętro, ale jakoś nie martwię się noszeniem Najwyżej stelaż będzie zostawał na dole.

Halwaya u mnie grupa na fb nie wchodzi w grę, bo ja nie mam fb i jakoś mnie to nie przekonuje zaraz pójdziesz na macierzyński to wrócisz do nas

Ogolnie spokojnie po jednym dniu spóźnienia nikt nie wysyła monitów z banku
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 18:08   #1968
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Ja też mam 'braki' z tym co u was słychać.. bo naprawdę codziennie coś.. w dodatku praca jeszcze :/ ale tak w ogle to myślę o was
Może czas pomyśleć nad grupą na FB - tam to bym była na bieżąco i łatweij posty przeglądać niż to forum..
Jak tylko każda z nas ma fb to jestem za, tam się dużo wygodniej przegląda

Cytat:
T-shirty po 4,50 zł były, ale zostały tylko 62, więc nie brałam, bo z krótkim rękawem.
Taki fajny zestaw kupiłam letni koszulka+spodenki za 8,70
Tylko faktycznie też dużo jest poprzebierane już, trafiłam na ostatki.

W ogóle byłam w szoku, smoczki Lovi jak pisałam ostatnio w aptece u nas kosztują 20 zł za dwie sztuki, a w Tesco te same za 27 Dobrze, że rozeznanie jakieś w cenach mam, bo pewnie bym nie raz nie dwa przepłaciła...
Śliczne ciuszki

Cytat:
dziewczyny trzymajcie kciuki za moją kumpele - ta o której opowiadałam kiedyś w klubie - jest w ciąży ! co prawda to poczatek ale udało sie ..4 m-ce po stracie .. bardzo jej kibicuje!
Trzymam bardzo mocno!

Cytat:
0enedue to może idź jeszcze raz na glukozę? Ja idę w tym tygodniu jakoś, TRZECI raz Zanim pójdę to wsadzę se w tyłek czopek przeciwwymiotny i zeżrę dwie tabletki przeciwwymiotne które zapisał mi gin, moze wtedy sie nie zrzygam
Współczuję Ci, mam nadzieję, że tym razem się uda

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość

Poplakalam sie bo mam ochote ba pieczarki w sosie (takie jak kiedys na weselach podawali ) a tz mi nie kupil.
I rano jak ogladalam dom nie do poznanai to tak wylam ze az sie zanosilam. Listonosz przybiosl kase z zusu a ja zaryczana w pizamie odbieralam to sobie pomyslal...
To się listonosz zdziwił

Cytat:
W czas się zreflektował

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 18:09   #1969
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, że tak późno ale dobrze, że w ogóle

Cytat:
Ale ze mnie kaleka. Właśnie spadłam z ostatniego schodka normalnie rana jak u barana jakieś mam takie fazy dzisiaj, że kręci mi się w głowie i czuję się jakbym się dopiero obudziła.
Podobno teraz takie rzeczy mogą się zdarzać więc musimy na siebie uważać

Syylwuska ja gdybym nie miała szafy to bym się pewnie wstrzymała z praniem
Stary 2015-09-28, 18:09   #1970
ogolnie
Zakorzenienie

sylwuska ja nie kupuję komody, wydzieliłam w naszej, dużej szafie dwie duże szuflady i cztery półki. Trochę miejsca zabrakło póki co, no ale chowałam wszystko, a potem kocyki, kołdrę to powyciągam bo będzie używane.
Mam problem tylko gdzie podzieję te art. pielęgnacyjne, chciałabym mieć pod ręką...tj. przy przewijaku na łóżeczku. Wymyśliłam półkę nad łóżeczkiem, ale nie wiem...Nie dobiorę już takiej co bedzie mi pasować do szafy
Stary 2015-09-28, 18:10   #1971
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
:d:d:d:d

Ja też nie jestem przekonana do fb, bo tam nie można cytować i wbrew pozorom gorzej prowadzi się rozmowę. Przy małej ilości osób jest ok, ale przy naszym ruchu tutaj to nie wiem czy to by było dobre wyjście
Stary 2015-09-28, 18:36   #1972
syylwuska
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52927779]Mervie współczuję. My kilka razy jeździliśmy do tartaku sprawdzać faceta od dachu, bo też leciał w kulki...

U mnie 4 piętro, ale jakoś nie martwię się noszeniem Najwyżej stelaż będzie zostawał na dole.

Halwaya u mnie grupa na fb nie wchodzi w grę, bo ja nie mam fb i jakoś mnie to nie przekonuje zaraz pójdziesz na macierzyński to wrócisz do nas

Ogolnie spokojnie po jednym dniu spóźnienia nikt nie wysyła monitów z banku [/QUOTE]

O Gryzelda to nie będę sama z tym zniszczeniem i wnoszeniem a Ty już masz wózek, bo szczerze mowiac to już nie pamiętam kto jakie i czy w ogóle ma?
Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Szkoda, że tak późno ale dobrze, że w ogóle

Podobno teraz takie rzeczy mogą się zdarzać więc musimy na siebie uważać

Syylwuska ja gdybym nie miała szafy to bym się pewnie wstrzymała z praniem
Cytat:
sylwuska ja nie kupuję komody, wydzieliłam w naszej, dużej szafie dwie duże szuflady i cztery półki. Trochę miejsca zabrakło póki co, no ale chowałam wszystko, a potem kocyki, kołdrę to powyciągam bo będzie używane.
Mam problem tylko gdzie podzieję te art. pielęgnacyjne, chciałabym mieć pod ręką...tj. przy przewijaku na łóżeczku. Wymyśliłam półkę nad łóżeczkiem, ale nie wiem...Nie dobiorę już takiej co bedzie mi pasować do szafy
No niby mogę się wstrzymać, bo gdzie to trzymac, tylko boję się jak to pranie i prasowanie będzie potem wyglądało, bo mi tez ten kręgosłup codziennie już dokucza i potem mogę nie dac rady ;/

Wlasnie zjadłam paczkę chipsów ale Mała robi salta w brzuchu, więc pewnie też jej smakowało ;P i oglądam Greysow

CZUBASEK ogladalas wczorajszy odcinek? Ja wczoraj też ryczalam, przez przypadek włączyłam i wiecie jak się zdziwiłam, bo główną bohaterką jest moja znajoma, pamiętam ja ze szkoły, moja bliska koleżanka chodziła z nią do klasy... byłam w szoku, że przyjechali też w nasze rejony, niedaleko mojej miejscowosci.

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość

Ja też nie jestem przekonana do fb, bo tam nie można cytować i wbrew pozorom gorzej prowadzi się rozmowę. Przy małej ilości osób jest ok, ale przy naszym ruchu tutaj to nie wiem czy to by było dobre wyjście
Ja zdaje się na Was odnośnie fb, mi tam wszystko jedno, aby dało się rozmawiać

A co do Twojej fotki to jest świetna, tę ubranka na suszarce,tak uroczo wygladaja :Love:

Stary 2015-09-28, 18:38   #1973
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Sylwuska jeszcze nie mam wózka, będę kupować Nativa z allegro, samą gondolę.

A Czubasek oglądała Dom nie do poznania - to jest ta amerykańska wersja
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 18:41   #1974
ogolnie
Zakorzenienie

A może na pierwszej stronie dopiszemy wózki, te dziewczyny które już mają, albo są na 100% zdecydowane?
Stary 2015-09-28, 18:47   #1975
syylwuska
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52928100]Sylwuska jeszcze nie mam wózka, będę kupować Nativa z allegro, samą gondolę.

A Czubasek oglądała Dom nie do poznania - to jest ta amerykańska wersja [/QUOTE]
Hah ale ze mnie muł, no tak, przecież to inny program dzięki za oświecenie
Cytat:
A może na pierwszej stronie dopiszemy wózki, te dziewczyny które już mają, albo są na 100% zdecydowane?
Genialny pomysł, bo mi się już wszystkie mieszają, dopiszcie to na 1 str

Stary 2015-09-28, 18:56   #1976
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość

ah ta cionża

Cytat:
ja też nie mam komody i chyba nie będę mieć, jak już to wąziutką na jakieś drobiazgi. Ciuchy układam w szafie.
Ogólnie jak będziesz robić półkę to pamiętaj, żeby nic z niej nie leciało jak niechcący trącisz ręką. Może organizer na łóżeczko? Jak dziś sprzątałam łazienkę (zebrałam się brawo ja) to stwierdziłam że potrzebny mi mały organizer z materiału nad pralką, bo blat chcę mieć pusty, a z szafek niewygodnie będzie mi się sięgać.
A co do banku. Jak ja nie miałam środków na kredyt, to bank oczywiście się nie dał oszukać. Robili minus na koncie na kwotę raty i każde wpływające środki szły najpierw na to. Poza tym nie wiem jak u ciebie u mnie za wpłatę gotówki się płaciło wiec i tak zawsze wolałam robić przelewy

Cytat:
Adka kiedyś zbierała informacje o wózkach, mogłaby podrzucić Fionce
Fionka a czy ja mogę prosić o dopisanie do badań prenatalnych III trymestru 8 października?
Stary 2015-09-28, 18:57   #1977
ogolnie
Zakorzenienie

Fionka dopisz wózki na 1 str.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

czubasek a czemu masz krzywą do powtórki? cos mnie ominęło ?
Stary 2015-09-28, 19:03   #1978
Fionka_31
Zakorzenienie

Leze i zdycham. Jestem strasznie zmęczona. Oddech mam taki ciężki co powoduje, ze jeszcze czuje sie jeszcze bardziej zmęczona.

Brzuch mi twardnieje do tego mala tak dziwnie sie wypycha jakby celowo jezdzila po ścianie brzucha.

Wzięłam nospe i czekam moze sie polepszy.

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Fionka dopisz wózki na 1 str.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

czubasek a czemu masz krzywą do powtórki? cos mnie ominęło ?

Jest lista zrobiona? Zaraz będę nadrabiać to doczytam. Dzis juz nie zrobię bo kompa nie odpalam

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Fionka a czy ja mogę prosić o dopisanie do badań prenatalnych III trymestru 8 października?

Napisz do mnie priv

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 19:06   #1979
kalusia87
Zakorzenienie

Mam doła. Nie mam w ogóle energii i TŻ niby mówi, żebym się położyła ale potem musi oczywiście podkreślić, że on nie może sobie pozwolić na to, żeby czegoś nie zrobić
Stary 2015-09-28, 19:18   #1980
Fionka_31
Zakorzenienie

Ale dostałam od malej. Wcale to nie bylo przyjemne aż mnie wygielo.

Cos dzis mam parszywy dzień bo nawet jej ruchy mnie męczą.

A jeszcze na jutro mam wizytę. Mam nadzieję ze mi przejdzie bo nie uśmiecha mi sie jechac 60km w takim stanie jak dzisiaj

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
muszę Wam się do czegoś przyznać, od paru dni o moim dziecku myslę jako o dziewczynce i nijak tej mysli sie nie moge pozbyc, cały czas strach we mnie że urodzi się dziewczynka i sie chyba wtedy wsciekne...

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

To od razu skarpetki mów
A może znajdziesz jakąś pakę spodenek na all?

Mi sie zdarza powiedzieć o malej w formie męskiej i mnie obce osoby poprawiają To jest dopiero przypal jak mi podsumują "chyba JEJ" "z NIĄ" itp.

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Halwaya czyli przepływy sie unormowaly? Super wiadomosc

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości