|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() O Kamenie myślę dzień w dzień. No pewnie żyje sobie w realnym świecie. Ty to jeszcze zaglądasz, i jest nadzieja że zobaczysz nawoływania. Kam, chyba tylko pw, bo info o pw na maila przychodzi.
|
|
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nieszczęsny fejs, jakoś do niego serca nie mam
![]() Cytat:
no pewnie żyje ale mogła by się odezwać, już chyba w nowym mieszkaniu powinna zamieszkiwać?
|
|
|
#3693 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Akurat w sobote ich jeszcze nie miałam na okach - dopiero odebrałam
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Prawie pijana to ja jestem, ze szczęścia. Wchodzę sobie dzisiaj do Tikeja, bo miałam 10 minut czasu na przesiadkę , lecę na stoisko z perfumami a tam nic ciekawego , jakieś byle co plus jakiś żel pod prysznic Prady , basam do ciała Jimmy Choo i jakieś jedno chamsko zafoliowane w "paczkową" folię z grubym spawem pudełko czegoś , coś mi to pudełko przymomina ale nie wiem co, no nisza jakaś ale jaka ?, oglądam ze wszystkich stron ,spaw zakrył nazwę , napisiki małe , złote, odbijają światło , ja z moim felernym wzrokiem nic nie moge przeczytać. Nie wiem nawet czy żel czy woda .
Ustawiając się jak debil raz w lewo , raz w prawo, to pod jedna lampą , to pod drugą , przechylająć we wszystkie strony owo coś , żeby zlikwidować odbicia światła doczytałam sie wreszcie ,że to jakieś eau de parfum. Kobita jakaś dziwnie się na mnie patrzy, wyraźnie łypie na pudełeczko , cierpliwie czeka już miałam odstawić bo kota w worku nie kupię przecież i nagle udało mi się przeczytąc kawałek nazwy , reszty nazwy się domysliłam i tym sposobem nabyłam, całą , śliczną , niepsikaną , ocelofanioną seteczkę , CALIGNA L`Artisana za jedyne 129 zł
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2015-09-28 o 20:22 |
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3697 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja nawet nie wiedziałam, ze taki L'Artisan istnieje ![]() Porównywalny do czegoś ten zapach? Czy raczej nie?
|
|
#3698 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Well, wrzucam fote w niebieskich soczewkach, Wybaczta mi troszkę tej prywaty Kochane Lasencje
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Florensie
Macham znad gotujących się jarzyn - znalazłam jeszcze co nieco w ogrodzie i umyśliłam sobie obiad na jutro. Świetne są te gify ![]() Cytat:
![]() Chyba na dekolcie Przemyślenia małego B: Zastanawiamy się co na obiad jutro. M: "Może żurek?", B: "A może piwo?" )Ideu ja do kuchni zobaczyć jak moje jarzyny... Ja tu sobie siedzę, czytam, a tam buraczki mi zapierdziały w czerwone kropeczki pół kuchni ![]() Rozterko, świetny łup
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-09-28 o 20:26 |
|
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej wyczuwalna nuta na początku to figa , dosyć ostra, potem zapach robi się lżejszy , delikatniejszy , przejrzysty , wyczuwam szalwię i jaśmin , gdzies w tle delikatna róża, zapach przyskórny , bardzo naturalny , świeży. Premiera zapachu jak się doczytałam 2013 r.
|
#3701 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też byłam w szoku jak trafiłam na tą promocję szafrana rozważałam ale się powstrzymałam, wlazłam na wizaż i uświadomiłam, że teraz wysyp tanich l'artisanów w tk maxxx i w internetowych perfumeriach i nie ma presji na natychmiastowy zakup ![]() ale gdybym trafiła na ulubieńca z wish listy, to bym tyle nie myślała
|
|
#3703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
|
|
#3704 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-28 o 20:38 |
|
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Torebkę te nowa kupiłam, chabrową a własciwie prawie szafirową ,schowłam ją zaraz jak wróciłam do domu .sama przed sobą . Buty mi przeszły teraz pier....ca mam na punkcie torebek
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2015-09-28 o 20:44 |
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w lublinie jak byłam, to też było w czym przebierać może trafiam na świeże dostawy
|
|
#3708 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dziękuję
|
#3709 |
|
Nindżopesz
|
A właśnie, mam sprawę.
TŻ zlecił mi wynalezienie naszyjnika lub bransoletki na prezent dla jakieś koleżanki odchodzącej z pracy (że niby się składają). Koleżanka podobno ubiera się normalnie. Przejrzałam Aparty, Yesy ale mój gust rozmija się z normalnością. Więc pytanie: co Wam się podoba z biżuterii w "normalnym" stylu? Do 200 zł. |
|
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama zdecyduje albo niech ktoś podpyta
|
|
#3711 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() No u mnie najlepsze efekty daje własnie Joanna szampon i odzywka trzymane po pól godziny srednio kazde Jeszcze troszkę chciałąm bielsze, teraz niedługo ide, to zobaczymy jak wyjdzie. Dodatkowo Olaplex mi zrobi, wiec włosy jeszcze gładsze powinny byc. Kurcze, akurat robione komórka foty ukazują w miare naturalnie ten niebieski, ale na zywo - uwierz - wyglada to wlasnie malo naturalnie. Nastepnym razem wezme taki wodnisty kolor, jasniejszy, ten za mocno niebieski. A firma jakas Ciba Vision, pierwsze slysze, ale w Vision Express brałam, wiec raczej syfu nie dostałam chyba
|
|
#3712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3713 |
|
Nindżopesz
|
O, dobra myśl. Tylko nie wiem czy im nie będzie niezręcznie dać "kwotę".
|
|
|
|
#3714 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Chyba wszytskei kolory włosów juz miałam ![]() A prosże, mówisz i masz
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-09-28 o 20:53 |
|
|
|
|
#3715 |
|
Nindżopesz
|
O kurde, kameleon
Wybieram wiedźmiński siwy albo czekoladowy brąz |
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie zdjęcia super, ale pierwsze z prawej w ciemnych włosach powala . moim zdaniem w tym kolorze rewelacyjnie wyglądasz .
|
#3717 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja tez czekoladowy braz lubiłam i ten co mam aktualnie. Ale szczerze czerwien też kochałam
|
|
#3718 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Dla mnie prawy górny róg
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2015-09-28 o 20:59 |
|
|
|
|
#3719 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3720 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na niektórych nawet wyglądam w miarę i nie mam 6 podbródków ![]() to jest dobre pytanie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Prezent od TŻa wiem ze jest z Yes i nawet udało mi sie ją znaleźć ![]() Zdjęcie na stronie nawet w 5% nie oddaje uroku, jest naprawdę ładna, zbieram za nią mnóstwo komplementów ![]() no i jest bardzo uniwersalna, pasuje do wszystkiego http://yes.pl/srebrna-bransoletka-24252 Byłam u diabetologa no i niestety glukometr i dieta do końca ciąży (żegnajcie słodycze ) No ale jakoś dam radę, już bliżej niż dalej do końca....
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.

Piękna Moja
, że pijana jestem

za łupy - radocha tak coś przypadkiem ustrzelić! 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)