Mamusie październikowe 2015, część 8 :) ! - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-29, 12:15   #1351
kasia_aa
Zadomowienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 8 :) !

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość

To i ja mam pytanie jakie wapno podajecie dziecia ... no ostatnio tak sie na ten neonasin wkurzylam ze wole sie upewnic bo mam sanosvit ale jeszcze nie stosowalam i nie wiem w internecie ma dobre opinie.
ja tez zawsze kupuje ten sansovit

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Mój przez to że nic nie czuł, złapał dołek i sam poprosił o zakładanie na noc pieluchomajtek, więc nie będę go na siłę stresować.

-
dobrze że go tym nie stresujesz dodatkowo, napewno sam to przeżywa - to mądry chłopczyk, jak układ moczowy dojrzeje to sie wszytko ureguluje
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 12:16   #1352
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doorisska Pokaż wiadomość

[/COLOR]Co z tymi oknami? Można myć w koncu czy nie?
Bo się waham, a już mnie drażnią, a TŻ się nie kwapi do umycia

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
Nie wolno, bo jest zagrożenie oderwania się łożyska. Nawet gin mówił, że sexik, ruch w moim przypadku ostrożnie przez te obrzęki, skakanie na piłce itd ale dodał, żeby mi nie przyszło do głowy mycie okien, bo mogę sobie i dziecku krzywdę zrobić jka się oderwie łożysko i nie zdążymy do szpitala a dziecko niedotlenione.

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj umyłam i zyje :P
Nie rozpowrzechniaj nieodpowiedzielnego zachowania kozo jedna
Cytat:
Doła mam aaaaaaaa ratujcie

Mala Ty lepiej mnie zaczaruj, bo w depresję jakąś wpadnę
Póki co ciągłe ćmienie w krzyżu czuję i jakieś małe fragmenty czopa się pokazują. Nawet się do apteki pofatygowałam i kupiłam wiesiołek - jak głęboko go aplikujecie? Ja nawet nie wiem gdzie mam szyjkę

A co do niewyspania to padłam ok 2 chyba a o 4:25 pobudka na seks. Potem dospałam 1,5h i trzeba było iść do przedszkola
Też się obudziłam z dołem, ale dlatego, że tak mnie krzyż i brzuch bolały i myślałam, że się zaczyna. Wystraszyłam się bo ja nie chcę dzisiaj tylko od czwartku jak już

To siedzieć w nocy Ty, Blindness, Elve i inne z terminem i czekać na komunikat "No i co ja mam robić w nocy jak mi sie spać nie chce" Wtedy zaczniecie rodzić heheh a ja wezmę cisto i będę wcinać, ale macie mi pisac na bieżąco, żeby mi się nie nudziło

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość

Drugie imię Ragnar
W życiu nie słyszałam takiego imienia

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
pokażę wam zdjęcia mojego łóżeczka dla Boryska, właśnie ubrałam. pościel i dodatki to działo koleżanki
ALe cieplutki kącik
Cytat:
Dzięki

Wczoraj wieczorkiem Pan paczkowy z poczty przyniósł mi kombinezonik z allegro o którym pisałam
Welurowy, trochę ocieplony. Mam nadzieję, że kluska zdąży ponosić zanim wyrośnie
Z Bambi
Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość

a ja jestem w rozsypce ;( takie doła mam... ryczę i ryczę ... wszystko mnie boli- podbrzusze, żebra, krzyże , brzuch spina ale co z tego jak szyjka jeszcze długa , zamknięta i mimo tych codziennych cholernych skurczy nic się nie dzieje czekam na przyszły poniedziałek jak na wybawienie... już naprawdę mam dosyć przez te bóle już się nawet nie potrafię cieszyć, że niedługo mały będzie na świecie, marzę żeby moje cierpienia się skończyły ;( świetna matka ze mnie nie ma co
No coś Ty kobieto. Przypominam, że my nie znamy jeszcze naszych dzieciaków nawet nie musimy pałać do nich bezgraniczną miłością, bo to może przyjść nawet trochę po narodzinach, a cierpienie fizyczne czujemy już teraz cały czas więc nic dziwnego, że nie jedna z nas ma takie odczucia jak Ty. Nie robi to z CIebie wyrodnej matki
Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość

swoją drogą wczoraj Michu powiedział teściowej mem jak dzidzia będzie miała na imię... sądząc po minie nie spodobał jej się pomysł... no i łamiemy jej tradycję dawania imion na M ; p ona ma 3 synów wszyscy na M, Michał też na M, a tu będzie B ; p
Jak słusznie zauważyłaś to jest JEJ TRADYCJA a nie Twoja i nie może nikomu narzucać tego co sobie wymyśliła

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość

No kochana, to jak faktycznie wda się w Ragnara z urody i charakteru, to za 18 lat sama go wezmę w obroty

Malinowa nie smutaj, Ty przynajmniej wiesz kiedy skończy się Twoja katorga, a ja np. z Elve nie wiemy nic Ja wczoraj miałam podły dzień, którego większość przespałam... co mnie jeszcze bardziej zdołowało. Jutro mam urodziny i już wiem jaki to będzie ch**owy dzień bo wszyscy będą pytać kiedy będę rodzić... Więc jadę dziś do kosmetyczki, żeby sobie chociaż trochę humor poprawić - może to ryzykowane ale muszę się ruszyć żeby nie bzikować, tudzież nie przespać całego dnia jak wczoraj.
Ty się odczep od mojego zięcia Za 18 lat już będziesz za stara dla Niego hihihi

Może w swoje urodziny urodzisz i taki sobie fundniesz prezenicik
Na takie pytanie odpowiadaj, żeby zapytali Wiktorka, bo Ty wróżką nie jesteś

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
mam pytanie które mnie nurtuje(NIE ŚMIAĆ SIĘ )
dzieciaczki będziecie kąpać w kranówie czy przegotowanej wodzie, czy kupowanej w butelkach 5l??
bo tak się zastanawiam bo u nas woda sieciowa jest tragiczna , kamień , kamień i co jakiś czas ogłaszają że bakterie e coli są
Ja w kranówie Kurde nie wyrobisz na kupnie wody. Taniej będzie zamontować na kran filtr a tak przegotowywać, czekać aż ostygnie to ocipnąć można W dodatku naparowane w domu, a to nie jest dobre ani dla Was ani dla dziecka bo się grzyby rozwijają
Stary 2015-09-29, 12:22   #1353
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

Dzięki
Daj znać jak mąż wróci, jak mu poszło z rejestracją, bo imię naprawdę fajnie brzmi
Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
No kochana, to jak faktycznie wda się w Ragnara z urody i charakteru, to za 18 lat sama go wezmę w obroty
potwierdzam, ZAREJESTROWANY Mój maleńki Jakub Ragnar G.

MAŁA, to jest bardzo stare nordyckie imię

Niud, och żeby miał takie oczyska jak Ragnar Lothbbrok ....................

EDIT: Jak na razie - niewiele w nim z bohatera.... właśnie udało mu się nasiurkać sobie na buzię
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2015-09-29 o 12:27
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 12:23   #1354
Amelie04
Zakorzenienie

Mala ale jak wlazlam na stolek to wcale rak wyciagac do gory nie musialam. To juz gorzej podnosze rece jak pranie wieszam. Nie popadajmy w paranoje :p jeszcze mi dwa w pokoju zostaly.

A ja mam takie pytanko - kiedy zamierzacie pojechac z malenstwem w odwiedziny np do rodzicow/ tesciow ? Bo tak sie zastanawiam, Ala miala prawie 3tyg jak pojechalismy ale to 15km w jedna str tylko
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 12:23   #1355
natalitka1988
wkręcona :)

Cytat:
dzieciaczki będziecie kąpać w kranówie czy przegotowanej wodzie, czy kupowanej w butelkach 5l??
bo tak się zastanawiam bo u nas woda sieciowa jest tragiczna , kamień , kamień i co jakiś czas ogłaszają że bakterie e coli są
Ja w kranówie... mamy dość dobrą wodę, więc nie kombinuję... ale jak u Ciebie taka zła to pomyśl rzeczywiście żeby jakiś filtr założyć...

Co dziś gotujecie? u mnie makaron wstążki, szpinak z piersią kurczaka w sosie śmietanowym.
Stary 2015-09-29, 12:24   #1356
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
To siedzieć w nocy Ty, Blindness, Elve i inne z terminem i czekać na komunikat "No i co ja mam robić w nocy jak mi sie spać nie chce" Wtedy zaczniecie rodzić heheh a ja wezmę cisto i będę wcinać, ale macie mi pisac na bieżąco, żeby mi się nie nudziło
To chyba bym musiała teraz się przespać, bo kolejnej nocy takiej nie przetrwam
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 12:27   #1357
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem czemu mnie się skojarzyło z tym gostkiem z "Renegata" z tym przystojniakiem w długich włosach na motorze

A On w tym serialu Vikingowie miał jakąs ukochaną?Może dam Gabrysi na drugie?
Stary 2015-09-29, 12:28   #1358
izabela596
Raczkowanie

o matko...ale miałam nadrabiania

Gratulacje dla mamuś

Ja dalej w dwupaku, dziś zorientowałam się, że mam termin na przyszły tydzień ;o kiedy to zleciałooo...
Stary 2015-09-29, 12:29   #1359
Amelie04
Zakorzenienie

Ale bym zjadla spaghetti
Stary 2015-09-29, 12:29   #1360
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Co dziś gotujecie? u mnie makaron wstążki, szpinak z piersią kurczaka w sosie śmietanowym.
U mnie makaron swiderki w sosie smietanowo ziołowym z kurczakiem i brokułami. Mniam :p uwielbiam brokuły a dawno nie jadłam :p

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 12:30   #1361
Amelie04
Zakorzenienie

Sabonka daj przepis
Stary 2015-09-29, 12:33   #1362
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Mala ale jak wlazlam na stolek to wcale rak wyciagac do gory nie musialam. To juz gorzej podnosze rece jak pranie wieszam. Nie popadajmy w paranoje :p jeszcze mi dwa w pokoju zostaly.
Wiesz no ja już pisałam, że moja ciocia by straciła kuzynkę przez głupie mycie okien. Całe szczęście, że szpital rzut beretem miała, a kuzynka i tak była reanimowana po wyjęciu z brzucha i ttrochę czasu minęło zanim doszła do siebie i to nie wiem czy do końca, bo jakaś dziwna jest. SKakanie po stołku tez nie jest raczej dobrym pomysłem. No może ja jestem przedrażliwiona, ale to proszenie się o kłopoty moim zdaniem. Można sobie odpuścić te okna na jakiś czas. Świat się nie zawali przez to

Cytat:
To chyba bym musiała teraz się przespać, bo kolejnej nocy takiej nie przetrwam
TO już spać! Jak chcesz rodzić w nocy?
Stary 2015-09-29, 12:35   #1363
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
My podjęliśmy próbę i zdjęliśmy pieluchomajtki i niestety co noc mokro było. Najgorsze, że mój miś nie czuje nawet jak leży w mokrym. Zupełnie zero reakcji.
Konsultowałam się z doświadczonymi znajomymi mamami i podobno neurolodzy mówią w takim przypadku o niedojrzałości układu nerwowego i że do 5 roku życia ma czas, więc odpuściliśmy na razie i czekamy, aż zacznie czuć
Mój siostrzeniec w tym roku skończył 5 lat i do tej pory na noc ma pampersa. Sika w nocy dużo i się nie wybudza. Podobno chłopcy miga dłużej mieć taki problem niż dziewczynki z tym ze u niego to już za długo. Jeżdżą teraz po lekarzach i wychodzi na to ze ma za malutki pęcherz i jak mu się chce siusiu to musi natychmiast. Robili mu jakieś badania tez i prawdopodobnie będzie musiał przejść jakiś zabieg w narkozie będą mu kamerkę wprowadzać do pęcherza żeby obejrzeć co tam się dzieje. Do tej pory siostra musiała dokładnie mierzyć ile ml jej syn wypija i ile ml sika.

Dzidziuś 10.10.2015
Stary 2015-09-29, 12:36   #1364
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:

Widzę, że dołek masz podobnie do mnie Też jestem w rozsypce i zdołowana. Przez to brak mi cierpliwości i rano się spięłam z synkiem
ojej mi też tak strasznie ostatnio brak cierpliwości a jeszcze jak Lolek wyje że to mama ma mu podać mleko a nie tata, no nerw mnie łapie taki że nie wiem

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość

Dzizas wy tu o drugim imieniu a my nie mamy pojęcia jak na pierwsze damy
to tak jak my zresztą u nas dzieci nie mają drugich imion

Cytat:
w kranówce

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość

To i ja mam pytanie jakie wapno podajecie dziecia ... no ostatnio tak sie na ten neonasin wkurzylam ze wole sie upewnic bo mam sanosvit ale jeszcze nie stosowalam i nie wiem w internecie ma dobre opinie.
a co z tą neosiną nie tak ?

Cytat:
A ja mam takie pytanko - kiedy zamierzacie pojechac z malenstwem w odwiedziny np do rodzicow/ tesciow ? Bo tak sie zastanawiam, Ala miala prawie 3tyg jak pojechalismy ale to 15km w jedna str tylko
jak będą chcieli zobaczyć to sami przyjadą ja pewnie przez najbliższy miesiąc nie będę jechać
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 12:37   #1365
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
Sabonka daj przepis
Niestety to jedyny sos z paczki jakiego używam - pomysł na kurczaka w sosie smietanowo ziołowym. do tego dodaje duuuzo cebuli, dużo koperku i ugotowanego brokuła

Dzidziuś 10.10.2015
Stary 2015-09-29, 12:37   #1366
Amelie04
Zakorzenienie

Mala niektore tu pokonują schody co 2stopnie co jest wg mnie grozniejsze :p
Stary 2015-09-29, 12:38   #1367
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz no ja już pisałam, że moja ciocia by straciła kuzynkę przez głupie mycie okien. Całe szczęście, że szpital rzut beretem miała, a kuzynka i tak była reanimowana po wyjęciu z brzucha i ttrochę czasu minęło zanim doszła do siebie i to nie wiem czy do końca, bo jakaś dziwna jest. SKakanie po stołku tez nie jest raczej dobrym pomysłem. No może ja jestem przedrażliwiona, ale to proszenie się o kłopoty moim zdaniem. Można sobie odpuścić te okna na jakiś czas. Świat się nie zawali przez to

TO już spać! Jak chcesz rodzić w nocy?
Ja nawet jakbym chciała to nie mam jak okien umyć :/ dalej balkony w remoncie. W dodatku od wczoraj malują, więc w ogóle nie mogę okien nawet uchylić, bo śmierdzi

Niestety mam problem z zaśnięciem w dzień.
No i jak się rozkręci nagle w nocy to albo urodzę w domu albo sama w szpitalu bo Tż będzie musiał z małym zostać
Pewnie jakoś bym to przeżyła w końcu.

A żeby było fajniej - wzięłam się za czytanie opinii o szpitalach i znowu mam wątpliwości i skłaniam się ku innemu szpitalowi, dalej od domu. No i nigdy w nim nie byłam
Stary 2015-09-29, 12:40   #1368
Amelie04
Zakorzenienie

Dziewczyny Oliath tu wspomniala kiedys o prezencie dla rodzenstwa od dzidziusia, bedziecie robic?
Stary 2015-09-29, 12:41   #1369
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
Mój siostrzeniec w tym roku skończył 5 lat i do tej pory na noc ma pampersa. Sika w nocy dużo i się nie wybudza. Podobno chłopcy miga dłużej mieć taki problem niż dziewczynki z tym ze u niego to już za długo. Jeżdżą teraz po lekarzach i wychodzi na to ze ma za malutki pęcherz i jak mu się chce siusiu to musi natychmiast. Robili mu jakieś badania tez i prawdopodobnie będzie musiał przejść jakiś zabieg w narkozie będą mu kamerkę wprowadzać do pęcherza żeby obejrzeć co tam się dzieje. Do tej pory siostra musiała dokładnie mierzyć ile ml jej syn wypija i ile ml sika.
Dlatego ja go poobserwuję i jak za jakiś czas się to nie zmieni, to poszukamy pomocy lekarza

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
ojej mi też tak strasznie ostatnio brak cierpliwości a jeszcze jak Lolek wyje że to mama ma mu podać mleko a nie tata, no nerw mnie łapie taki że nie wiem
No to wiesz co czuję. Najpierw jakaś bzdura, nerwy mi puszczają i się nawzajem z młodym nakręcamy :/

Cytat:
Która takie rzeczy wyczynia?
Stary 2015-09-29, 12:42   #1370
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Hmmm stram się spakować małą do szpitala..ogólnie potrzebuję rzeczy na wyjśćie jeśli chodzi o ubranka..ale jakoś nie mogę się zdecydować co zabrać..na razie naszykowałam sobie body dł i kr, pajac, bluze( jakby było za cieplo na kombinezon) i kombinezon misia, i czapeczki 2..tylko, że jak narazie mam tylko czapeczki takie bawełniane nie mam nic grubego..co jeszcze powinnam z ciuszków zabrać?
Stary 2015-09-29, 12:42   #1371
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny Oliath tu wspomniala kiedys o prezencie dla rodzenstwa od dzidziusia, bedziecie robic?
U mnie odpada bo jeszcze nie mam dzieci hihi ale pomysł naprawdę godny uwagi i na pewno kiedyś jak będziemy mieć drugie dzieciątko to pierwszemu sprawimy jakiś prezent.

Dzidziuś 10.10.2015
Stary 2015-09-29, 12:42   #1372
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Ja w kranówie... mamy dość dobrą wodę, więc nie kombinuję... ale jak u Ciebie taka zła to pomyśl rzeczywiście żeby jakiś filtr założyć...

w sumie to mam wszystko poza piersią kurczaka... ;p

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 12:42   #1373
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
No młody już ma zapowiedziane, więc codziennie pada niecierpliwe pytanie: "Kiedy Emilka już będzie? Ja chcę nową zabawkę"
Stary 2015-09-29, 12:44   #1374
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Hmmm stram się spakować małą do szpitala..ogólnie potrzebuję rzeczy na wyjśćie jeśli chodzi o ubranka..ale jakoś nie mogę się zdecydować co zabrać..na razie naszykowałam sobie body dł i kr, pajac, bluze( jakby było za cieplo na kombinezon) i kombinezon misia, i czapeczki 2..tylko, że jak narazie mam tylko czapeczki takie bawełniane nie mam nic grubego..co jeszcze powinnam z ciuszków zabrać?
Skarpetki

Dzidziuś 10.10.2015
Stary 2015-09-29, 12:45   #1375
toskaKrk
Wtajemniczenie

W ogóle muszę jakieś ciuchy młodemu na allegro wyczaić, bo biedny jest lekko zazdrosny jak ciągle paczki z rzeczami dla kluski przychodzą

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Skarpetki

wiesz że zapomniałam o skarpetkach? Ani jednej pary nie wrzuciłam
Stary 2015-09-29, 12:45   #1376
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Oj zdecydowanie nie Inne partie mięśni pracuję i stołek może się przewrócić, a schody nie tym bradziej jak trzyma się poręczy to jest stabilniej. Równowaga już nie ta przez to obciążenie z przodu. Natalitka coś o tym wie jak wywinęła orła. Myślę, ze mycie okien to jest najgorsze co może być na koniec ciąży. ZOstaje już chyba tylko skok ze spadochronem No takie jest moje zdanie, zdanie mojego gina, położnych i na pewno mojej ciotki Ty rób jak uważaszKAżdy bierze sam odpowiedzialność za własne dziecko
Stary 2015-09-29, 12:48   #1377
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Cytat:
Skarpetki
Myślisz?? Pajac ze stópkami, kombinezon też ma stópki..nie za dużo?
Stary 2015-09-29, 12:49   #1378
Amelie04
Zakorzenienie

Ja nawet jak nie myje okien to czasem musze wejsc na stolek zeby cos sięgnac ale zawsze potrzymuje sie czegos. :p takie zycie krasnala hehe
Stary 2015-09-29, 12:50   #1379
gosiek0388
Zadomowienie

Cytat:

EDIT: Jak na razie - niewiele w nim z bohatera.... właśnie udało mu się nasiurkać sobie na buzię
ohhhpodobno mocz ma właściwości leczniczehehe
Cytat:
Ja nawet jakbym chciała to nie mam jak okien umyć :/ dalej balkony w remoncie. W dodatku od wczoraj malują, więc w ogóle nie mogę okien nawet uchylić, bo śmierdzi

Niestety mam problem z zaśnięciem w dzień.
No i jak się rozkręci nagle w nocy to albo urodzę w domu albo sama w szpitalu bo Tż będzie musiał z małym zostać
Pewnie jakoś bym to przeżyła w końcu.

A żeby było fajniej - wzięłam się za czytanie opinii o szpitalach i znowu mam wątpliwości i skłaniam się ku innemu szpitalowi, dalej od domu. No i nigdy w nim nie byłam
jaki ten szpital masz na myśli??
Stary 2015-09-29, 12:53   #1380
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość

to tak jak my zresztą u nas dzieci nie mają drugich imion

w kranówce

a co z tą neosiną nie tak ?

jak będą chcieli zobaczyć to sami przyjadą ja pewnie przez najbliższy miesiąc nie będę jechać
Ja dostalam od lekarza jako delikatny przeciw wirusowy syropek a to ponoc dosc mocny lek
a ja chialam aby Inga sama zwalczla zwykly katar czy mala goraczke i nie swiadoma dawalam jej chociaz mie powiem pomagal od razu

Cytat:

o widzisz chcialam kupic a ciagle zapominam moze zaraz cos znajde na allegro

Cytat:
Oj zdecydowanie nie Inne partie mięśni pracuję i stołek może się przewrócić, a schody nie tym bradziej jak trzyma się poręczy to jest stabilniej. Równowaga już nie ta przez to obciążenie z przodu. Natalitka coś o tym wie jak wywinęła orła. Myślę, ze mycie okien to jest najgorsze co może być na koniec ciąży. ZOstaje już chyba tylko skok ze spadochronem No takie jest moje zdanie, zdanie mojego gina, położnych i na pewno mojej ciotki Ty rób jak uważaszKAżdy bierze sam odpowiedzialność za własne dziecko
No najgorsze jest podnoszenie rok nie raz slyszalam ze lozysko sie moze odkleic i nie mozna absolutnie myć okien , wieszac firanek no i innych rzeczy z rekami w gorze

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Ja dzis na obiadek ziemniaczki i mielone dawno nie jadlam zwyklego obiadu makaron ze szpinakiem i kurczakiem mialam w niedziele
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości