Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016! - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-29, 13:04   #1561
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Dot.: Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!

Cytat:
Napisane przez Krysilla Pokaż wiadomość
Na jutro w zeszlym tygodniu. Mam jeszcze jeden salon na 7.10 i planuję jeszcze jeden,ale nie mogę się dziś dodzwonić :banghead:
Mam nadzieję, że po prostu chciałaś sobie wcześniej zaklepać, a nie dlatego, że tyle wcześniej trzeba?

LunatyczkaBB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 13:06   #1562
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
A my mamy rocznego beagla, facet chciał go oddać do schroniska i nasz kolega dał nam znać.. Wczoraj go zabraliśmy..
Oddał nam psa z rodowodem i wyprawka za darmo.. A jego tłumaczenie "bo on myślał że to inteligentny pies a wcale tak nie jest A ja nie mam czasu" a pies jest bardzo inteligentny.
Super
kocham tę rasę psów, są świetne. Dobrze, że trafił do Was
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 13:07   #1563
Cherry_Muffin
nibyżona

no. nie byla w stanie chyba odpowiedziec na pytanie recenzenta - wg nie wytlumaczyla chyba koncepcji na podstawie ktorej napisala. a na pyt tez slabo. moze stres albo nie wiem.

ja sie tez balam tej recenzentki, bo to mojej kumpeli promotorka do tego moj temat to jej konik. a dala takie fajne pytanie i pogadalysmy o pracy az w szoku bylam.
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 13:07   #1564
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość
Jaka smolci Pemka urocza hihi

Będę na pewno, bo laska koło Częstochowy na tą samą suknię za 1900 do sprzedania a tylko na dole koronka jest rozdarta - więc mogłabym ją po prostu skrócić i po krzyku
Dokładnie
Dziewczyna od której kupiłam sukienkę wartą powiedzmy 5,5tys. wystawiła ją za 2,2. Wysłała mi fotki itd i po prostu jej napisałam, że jestem w stanie dać 1,7-1,8 (mogłam dać więcej, ale wiecie, złotówa się we mnie obudziła a w końcu wszystko jest warte tyle ile ktoś jest w stanie za to zapłacić )
Cytat:
A my mamy rocznego beagla, facet chciał go oddać do schroniska i nasz kolega dał nam znać.. Wczoraj go zabraliśmy..
Oddał nam psa z rodowodem i wyprawka za darmo.. A jego tłumaczenie "bo on myślał że to inteligentny pies a wcale tak nie jest A ja nie mam czasu" a pies jest bardzo inteligentny.
tlyko właściciel dużo mniej :/

Przeglądam cały czas olx i oglądam moją suknię i ceny są tak różne, że masakra. Jedna chce za nią 5 tys., inne 3. Najmniej jest teraz za 2 tys. ale to ta, którą ja mierzyłam jak była wystawiona za 2,8tys. i była cała poszarpana, z całym dołem do wymiany. Nadal nie wiem jak ta laska ma zamiar sprzedać sukienkę w tym stanie za taką kasę i do tej pory jestem na nią wkur...., że tyle po nią jechałam i nawet słowem nie pisnęła o uszkodzeniach!

Edytowane przez DontSaySorry
Czas edycji: 2015-09-29 o 13:19
DontSaySorry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 13:08   #1565
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Są cudowne.. tylko,że ten facet nie nauczył go nawet na smyczy chodzić.. Ale bardzo dużo rozumie co do niego mówię i stara się słuchać.

Mamy tylko jeden problem napiszę wprost: wali takie baki,ze padam w jego towarzystwie.

Edytowane przez xXBlankaXx
Czas edycji: 2015-09-29 o 13:10
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 13:09   #1566
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
A ja czekam gezecznie na R. bo juz od dawna się nie widzieliśmy tak naprawdę mimo, że mieszkamy razem... Albo ja byłam na szkoleniu, albo on cały dzień w pracy i wracał po północy Dziś też jak wstałam to jego już nie było, ale zaraz powinien wrócić
U nas tak ostatni cały miesiąc wyglądał A teraz wyjeżdżam w delegacje i co dwa tygodnie będziemy się widzieć. Ale obiecuje sobie, że to ostatni raz:P

Cytat:
Napisane przez agatka_9152 Pokaż wiadomość
Witam Was kobietki! Tak czytuję troszkę te fora i stwierdziłam, że wkońcu muszę dołączyć. Tu tak fajnie u Was!
Nie mam pojęcia jak by się przedstawić... Mam na imię Agata, mam 19 lat. Jestem z wielkopolski.
Z moim TŻ jestem od listopada 2012 roku, planujemy ślub na 10.09.2016. Mam nadzieję, że jakoś się w Wasze grono wkupię.
Cześć Ciekawe czy nadążysz za nami:P

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Hej
Cherry, Mors, Magda
Mój Tż szczęśliwie dojechał cały dzień wczoraj miałam głupie uczucie, że zaraz dostanę telefon, że miał wypadek
Oby nie było niespodzianek i jutro wrócił

Aaaa no i mój Tż uwielbia pozować przed obiektywem zrobić nam normalne zdjęcie to nie lada wyczyn bo on zawsze jakąś mine strzeli albo mi coś robi
Też niekiedy tak mam. Nie wiem czemu ale czasem latam do okna co chwile i patrzę na telefon:P

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
koleżanka z pracy właśnie zapytała mnie co to znaczy że komuś przysługuje nadpłata z Urzędu Skarbowego i czekała na odpowiedź z otwartą gębą

pokrzyczałam sobie
Mi byłoby wstyd się pytać o takie rzeczy bo dla mnie aż taka głupota to już powód do wstydu. Mogła by sobie w gogle zerknąć.
Spytałabym jej wreszcie czy ona jest naprawdę tak głupia czy tylko udaje.

Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
Znajdziesz też TĄ swoją .

A co do sukni to jak myślicie dziewczyny- usunąć ta siateczkę x góry? I dekold bardziej w serce?. Czy nic nie zmieniać i zostawić jak jest?
Ja bym nie usuwała bo to jest w tej suknie coś innego - bez siatki będzie już bardziej zwykła. A jeszcze jakby koronkową bluzeczkę założyć to w ogóle nic nadzwyczajnego. Wszyscy w tych koszulkach teraz:P Dekolt mi się podoba

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Dla mnie też Fiole .

Szukam ołówkowej sukienki do kolana na wesele, ktoś coś widział? Same rozkloszowane wszędzie, albo w pół uda
Tak, u mnie w szafie jest:P Nie a tak serio to chyba w H&M i Reserved jest trochę takich sukienek Tam akurat ostatnio obczajałam Ale to na pewno nie jedyne sklepy

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
wybaczcie, nienadrabiam wpadam tylko powiedziec ze jestem magistrem psychologii
a Tz zrobil mi niespodzianke i juz za 24h bedzie tu

jade sie zobaczyc z przyjaciolka a potem sprzatam pokoj
Gratulacje
No i ekstra, że Mąż się zjawi Będzie można świętować we dwójkę

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
oblali???

w historii mojego wydziału to może z 2 osoby oblały obronę, ale to już podobno takie tępe dzidy były, że nic kompletnie wiedzy- totalne zero
U mnie na jeden obronie oblali ale to dlatego, że koleś uważał, że on pisać pracy nie będzie bo on jest obcykany i on wszystko wie. No to jak pracy nie złożył to oblany został. Ale na liście na obronę był (co było dziwne).

Cytat:
Napisane przez Stella275 Pokaż wiadomość
Cherry gratulacje

Mamy wódę
Super

Hej
Witam się z pracy
Z rana było ładnie z teraz się zachmurzyło. Oby tylko nie padało bo w baletkach przyszłam
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 13:10   #1567
lenka990
Zaszynszylowana

Cytat:

Witam w gronie eMGeeRów

"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
lenka990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 13:12   #1568
Krysilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że po prostu chciałaś sobie wcześniej zaklepać, a nie dlatego, że tyle wcześniej trzeba?
Chciałam wcześniej, żeby dostosować do towarzyszących mi osób. Ciężko zebrać wszystkich pracujących o jednej godzinie
Krysilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 13:15   #1569
taedio
MerDer 4ever

Przyjechałam na chwile do domu bo moj tata coś chciał, był akurat z psem i ten wszedł mi do auta i nie chce wyjsć ImageUploadedByWizaz Forum1443525357.732238.jpg
Stary 2015-09-29, 13:15   #1570
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Beagle to chyba myśliwskie psy tak? Takie chyba towarzyskie i pogodne Dobrze, że do Was trafił - w sumie samo się wszystko rozwiązało jeśli chodzi o Wasze rozterki związane ze zwierzakiem

Jutro ostatni dzień w pracy. Muszę kupić jakieś ciasto i odstawić szopkę z pożegnaniem i w ogóle. Jak ja nienawidzę takich uprzejmości.
Stary 2015-09-29, 13:17   #1571
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 13:17   #1572
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Przyjechałam na chwile do domu bo moj tata coś chciał, był akurat z psem i ten wszedł mi do auta i nie chce wyjsć Załącznik 6061645
Ale słodziak
Stary 2015-09-29, 13:17   #1573
CrayOn
Wife!

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Dokładnie
Dziewczyna od której kupiłam sukienkę wartą powiedzmy 5,5tys. wystawiła ją za 2,2. Wysłała mi fotki itd i po prostu jej napisałam, że jestem w stanie dać 1,7-1,8 (mogłam dać więcej, ale wiecie, złotówa się we mnie obudziła a w końcu wszystko jest warte tyle za ile to ktoś kupi )

Przeglądam cały czas olx i oglądam moją suknię i ceny są tak różne, że masakra. Jedna chce za nią 5 tys., inne 3. Najmniej jest teraz za 2 tys. ale to ta, którą ja mierzyłam jak była wystawiona za 2,8tys. i była cała poszarpana, z całym dołem do wymiany. Nadal nie wiem jak ta laska ma zamiar sprzedać sukienkę w tym stanie za taką kasę i do tej pory jestem na nią wkur...., że tyle po nią jechałam i nawet słowem nie pisnęła o uszkodzeniach!
Ale zauwazyłyście tą zależność, że kiecka malo co uszkodzona jest wystawiona za bezcen prawie, a te, które są mega do poprawki wołają takie miliony że aż mózg się gotuje

Poprosiłam tą dziewczynę o zdjęcia jakieś

CrayOn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 13:18   #1574
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

blanka masakra ten wlasciciel jest malo inteligentny a nie pies
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 13:20   #1575
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Beagle to chyba myśliwskie psy tak? Takie chyba towarzyskie i pogodne Dobrze, że do Was trafił - w sumie samo się wszystko rozwiązało jeśli chodzi o Wasze rozterki związane ze zwierzakiem

Jutro ostatni dzień w pracy. Muszę kupić jakieś ciasto i odstawić szopkę z pożegnaniem i w ogóle. Jak ja nienawidzę takich uprzejmości.
Tak tak, bardzo towarzyskie ale też bardzo uparte. Na szczęście nasz jest już roczny więc nie jest już takim wariatem. Jest kochany i widać że nam ufa. Uwielbia jeździć samochodem i wczoraj zabraliśmy go do mojego Marleya. Od razu się polubili pomimo różnicy wzrostu ha ha
Stary 2015-09-29, 13:20   #1576
lolusl
Japońska rzepa

Jadę w czwartek takie cudeńko mierzyć : http://olx.pl/oferta/romantyczna-suk...7-IDbfPRN.html
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 13:24   #1577
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość
Ale zauwazyłyście tą zależność, że kiecka malo co uszkodzona jest wystawiona za bezcen prawie, a te, które są mega do poprawki wołają takie miliony że aż mózg się gotuje

Poprosiłam tą dziewczynę o zdjęcia jakieś
Chyba niektóre dziewczyny przyjmują, że jak dały 5tys to spokojnie połowę mogą odzyskać niezależnie od tego w jakim stanie jest suknia Stąd kosmos z cenami za zniszczone suknie.

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Tak tak, bardzo towarzyskie ale też bardzo uparte. Na szczęście nasz jest już roczny więc nie jest już takim wariatem. Jest kochany i widać że nam ufa. Uwielbia jeździć samochodem i wczoraj zabraliśmy go do mojego Marleya. Od razu się polubili pomimo różnicy wzrostu ha ha
Naszego Mesia ostatnio sunia zarywała a on się jej bał Chował się za mną i nie chciał w ogóle do niej podejść. Może faktycznie jest gejem bo na psy reaguje bardziej żywiołowo:P Chociaż ja tam też się na tych psich zwyczajach nie znam

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Jadę w czwartek takie cudeńko mierzyć : http://olx.pl/oferta/romantyczna-suk...7-IDbfPRN.html
Wstawiałaś ją już tu? Mam wrażenie, że już ją widziałam
Ładna i ten rozpierdak
Stary 2015-09-29, 13:26   #1578
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Jak narazie to ja walczę sama z sobą bo boję się z nim sama wychodzić.. Żeby się jakieś psy nie rzuciły na niego
Stary 2015-09-29, 13:29   #1579
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krysilla Pokaż wiadomość
Chciałam wcześniej, żeby dostosować do towarzyszących mi osób. Ciężko zebrać wszystkich pracujących o jednej godzinie
Rozumiem. Już się wystraszyłam

Cytat:
Przyjechałam na chwile do domu bo moj tata coś chciał, był akurat z psem i ten wszedł mi do auta i nie chce wyjsć Załącznik 6061645
Mi się ostatnio do świeżo wypranego samochodu wpakował brudny owczarek i za żadne skarby nie chciał wyjść

LunatyczkaBB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 13:30   #1580
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Jak narazie to ja walczę sama z sobą bo boję się z nim sama wychodzić.. Żeby się jakieś psy nie rzuciły na niego
Teraz jest taka pora gdzie mało kto z psem wychodzi. Większość jest w pracy więc wyjdź, powinno być spokojnie. Poza tym - chyba rzadko się zdarza by się psy na siebie rzuciły. Może jedynie jak jakaś suczka z cieczką w pobliżu jest. Tak myślę. Ja nigdy czegoś takiego nie widziałam. Może właśnie u nas często są wykastrowane psy, nie wiem.
Stary 2015-09-29, 13:32   #1581
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz jest taka pora gdzie mało kto z psem wychodzi. Większość jest w pracy więc wyjdź, powinno być spokojnie. Poza tym - chyba rzadko się zdarza by się psy na siebie rzuciły. Może jedynie jak jakaś suczka z cieczką w pobliżu jest. Tak myślę. Ja nigdy czegoś takiego nie widziałam. Może właśnie u nas często są wykastrowane psy, nie wiem.
Wyszłam już na 20minut. Ja tak mam bo jak wyszłam z moim marleyem to się na nas husky rzucił i mnie ugryzł. Od tego czasu się boję że znów się jakiś pies rzuci. Ale dam radę.
Stary 2015-09-29, 13:34   #1582
morsmordre
sajkolidżist

Dzięki za kciuki! Udało mi się wszystko pozałatwiać, oficjalnie jestem na 5 roku

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 13:35   #1583
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Wstawiałaś ją już tu? Mam wrażenie, że już ją widziałam
Ładna i ten rozpierdak
Możliwe,bo miałam ją już dawno mierzyć
Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Dzięki za kciuki! Udało mi się wszystko pozałatwiać, oficjalnie jestem na 5 roku

Ja jutro idę składac papiery na stypendium, az mi słabo,dzisiaj było ok.120 osób w kolejce.
It never fails.
Stary 2015-09-29, 13:35   #1584
Petit_Papillon
luckygirl

Hej Piekne dwa dni czlowieka nie ma a tu tyle plot no nie nadrobie Was, ale postaram sie jakos wbic w temat

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 13:37   #1585
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Wyszłam już na 20minut. Ja tak mam bo jak wyszłam z moim marleyem to się na nas husky rzucił i mnie ugryzł. Od tego czasu się boję że znów się jakiś pies rzuci. Ale dam radę.
A to też bym miała uraz. Ja mam na to sposób:P Jak widzę podbiegającego psa już gdzieś z daleka czy jak ogólnie pies jest nastawiony agresywnie to Mesia pod pachę i to domu:P Też ryzykuje pogryzienie ale chociaż Mesio jest spokojny i się nie wyrywa. Małego psa można tak wziąć, dużego wiadomo, że nie i to jest faktycznie problem wtedy.
Stary 2015-09-29, 13:37   #1586
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

mors
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 13:38   #1587
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje Normalnie dobra passa ostatnio jest Chyba naprawdę lotka puszczę

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Możliwe,bo miałam ją już dawno mierzyć

Ja jutro idę składac papiery na stypendium, az mi słabo,dzisiaj było ok.120 osób w kolejce.
Czyli coś tam jeszcze czasem zapamiętuje

To powodzenia. Może akurat w pierwszy dzień się wszyscy rzucili a jutro będzie spokój
Stary 2015-09-29, 13:38   #1588
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
A to też bym miała uraz. Ja mam na to sposób:P Jak widzę podbiegającego psa już gdzieś z daleka czy jak ogólnie pies jest nastawiony agresywnie to Mesia pod pachę i to domu:P Też ryzykuje pogryzienie ale chociaż Mesio jest spokojny i się nie wyrywa. Małego psa można tak wziąć, dużego wiadomo, że nie i to jest faktycznie problem wtedy.
Marley jest labradorem więc miałabym ciężko. Ale Baster jest średni więc jak coś to zapamiętam - Pod pache i do domu
Stary 2015-09-29, 13:43   #1589
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cherry - gratulacje

Cytat:
Napisane przez Stella275 Pokaż wiadomość
Mamy wódę
To teraz już z górki

Cytat:
Super

I ja przyniosłam dobre wieści Będzie chłopaczek cały zdrowy wręcz książkowo ale się Tż cieszył

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Brokulowy post mi wyszedł
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 13:46   #1590
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
=

To powodzenia. Może akurat w pierwszy dzień się wszyscy rzucili a jutro będzie spokój
Niestety to nie jest pierwszy dzień,tylko kilka ostatnich,wiec bedzie coraz gorzej :/

Magda,gratuluję chłopaczka! To jjakie imie?
It never fails.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości