|
|
#2131 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
MOja mama od zawsze na drutach robi mnie jak bylam mala swetry tez robila. Cytat:
a on ze nie usnie juz ! ze idzie kawe robic ! dobraaaa. 5 minut minelo i chrapal a rano powiedzial zete 5 minut to byla cala wiecznosc ![]() hahaha zanetka kochanie czekalysmy !!! Silna jestes dasz rade ! Mala daje !!! SCISKAMY !!!!!!MARUDZ jak tylko potrzebujesz !!!! limonka super wiesci !!! Cytat:
a ja tam pierdze. kurde mac nie wolno powstrzymywac bakow booo ![]() No wiec wlasnie ![]() A wczoraj byl seans bekania ![]() na przemian jechalismy. Moj kumpela ta co w ciazy ostatnio nie mogla wytrzymac i jak jej tz polozyl glowe na brzuchu to poszedl bak on na nia a ta na niego i mowi tak - NO CO MIALAM DZIECKO ZAGAZOWAC?! ahahaha
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam od teściów, ulepiliśmy w trójkę 300 pierogów.
Kto chętny?
|
|
#2133 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mimo że ekran e-ink świetnie imituje papier. Polecam ci też forum lubimyczytac.pl, tam mnóstwo ludzi daje oferty z wymianą książek albo sprzedażą w niskich cenach ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
kalusia87 - ale pierogarnia!!! mniam ale to chyba nie ruskie, farsz jakiś taki mięsny???
|
||
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Zaneta julka zuch dziewczyna!
A obiady- nie masz kogos z rodziny? Tz nie umie? Limonka gratki wizyty ![]() co do odzywek to wczoraj w nocy tz docmnie ze smiechem ty moja beczko ropy ![]() Bo waga dobija do beczki ropy Haha sie poplakalam a porem smialam. Teraz jak to pisze tez sie smieje. Zrozum kobiete w. Ciazy :p Dolinka hahahah dobre :p nie no u nas to bez krepacji zwlaszcza teraz Czasem to sa takie komedie ze jakby sasiad uslyszlan to by pomyslal patologia :p Adka no no suprize tz mial niezla. Mowi jak cos to budz mnie nie krepuj sie haha Po wszystkim stwiwrdzil ze jak on ma wstawac w nocy do dziecka to chyba bedzie jak zombie :p ze jak to funkcjonowa |
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Kalusia łooohohoho, to setka pierogów zrobionych na łebka wypada
szacun, że ręcznie lepione! |
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
sylwoha jeżu ja bym się obraziła, strasznie jestem obrażalska w ciazy
![]() dzis jechalismy rano i jechał jakis gabaryt wojskowy i mrugały całe kolumny na pomaranczowo, a TŻ "o, po ciebie jadą" a ja mówie czemu "a bo oni duze gabaryty przewoza" postaralam sie dzis nie obrazic
|
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie smieszne to bylo co poqiedzial :p
Moj mowi ze lupimy dzwiga dach sie zdejmie i bedzie mnie przestawial :p Albo sie futryny poszerzy Ale glownie jest to dla mnie smieszne. Bo ma byc Niestety wiem jak wygladam i coz.. Taka prawda :p |
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze mówiłam tak, to że ja z siebie umiem zartowac to nie znaczy ze ktos moze a wczoraj mi endo zasiała ziarno nadziei mówiac ze jesli utrzymamy takie ładne tsh jak teraz po porodzie to powinnam zaczac chudnąć wreszcie. |
|
|
|
|
#2140 |
|
Zadomowienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52933919]Dolinka fajnie tak
![]() Ja się zbieram i idę do pracy pogadać z szefową, bo ma doła a i ja dawno jej nie widziałam później do zegarmistrza odebrać zegarek i do szewca botki zamieść, bo robi się chłodno.Rudaska dzięki, że zobaczysz te legginsy daj znać na pw jak coś ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Heheh miałam jeszcze odpisać co do wieczornej dyskusji o bonkach my z mężem od dłuższego już czasu nie mamy skrępowania wobec siebie z takimi rzeczami. Z tą tylko różnicą, że mój mąż zachowuje się przy tym jak przedszkolak i jak puści bonka pod kołdrę to ją podnosi do góry i każe mi wąchać Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Kurde, a mi to jednak głupio ![]() Świadomie przy TŻ mi się nie zdarza, ale jak zasnę... To się sama czasem obudzę I czuję się tym megaskrępowana. A fakt, że teraz mało się w brzuchu mieści, więc wzdęcia czasem mnie tak wymęczą, że mnie aż w krzyżu łupie. Chyba w sumie w krzyżu mnie boli od wzdęć, tak stwierdzam :/Na dodatek ja mam ogólnie problemy pokarmowe, więc w ciąży już masakra, bo doszły nowe. Np. ostatnio ucisk na żołądek mnie wykańcza. Zjem coś, schylę się i mam wrażenie, że mi wypadnie |
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A TŻ nie mógl przestac sie smiac, a mi wcae do smiechu nie było bo sie rozbudziłam na amen własnym chrapaniem.a mnie czasem smród pierda budzi
|
|
|
|
|
#2142 | |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję wszystkich wizyt!!
![]() ![]() ale fajnie, że wasze dzieciaczki już takie duże ![]() ja właśnie farbuję włosy, sama się zastanawiam czy to ostatni raz przed? na szczęście farba mi nie śmierdzi i jeszcze się pochwalę, że wczoraj zamknęłam temat remontu z firmą- zaoszczędziłam 1800zł które chcieli mi gdzieś powciskać w koszty no to się im nie udało ![]() w ten weekend musimy się wynieść z wynajmowanego, już się boję Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki, macie ciężki czas ale wierzę, że dacie radę i z jedzeniem będzie lepiej wszystko się musi uspokoić tylko
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam problemy z chrapaniem. Byłam z tym u lekarza ze 2 razy.. dostalam jakies spraye do nosa.. ale gowno to daje..
Tz mówi, że czasami (zwłaszcza jak jestem zmęczona) to chrapie jak lokomotywa
|
#2144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale za to bekam sobie bez krępacji i na dodatek mam radoche jak mi się odbije rzodkiewka albo kalarepka i TZ-a wykreca ze smrodu i się na mnie drze, że mam go ostrzegać ile ja się na niego razy wydzieralam, że puszcza przy mnie śmierdzące bąki, teraz ma za swoje:p
|
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
Jest takie zielone serum do końcówek, może o to chodzi? Ja miałam podkład z Paese, który był z rozkręcanej buteleczce z dozownikiem i zawsze przelewałam Revlona do tej buteleczki
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Żaneta. Super wieści. Dużo zdrówka i sił dla was.. ale za odżywianie to karny kut.asik
Wykonczysz się tak. Warzywa warto jesc.. zwłaszcza teraz potrzebujesz duzo wartościowego pożywienia.
|
#2147 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Kalusia - podeslij troche pierogów
uwielbiam domowe jak moj tato przyjedzie to nam będzie robił
|
#2150 |
|
Rozeznanie
|
pierogi
kalusia- jadę!
|
#2151 |
|
Wtajemniczenie
|
Kalusia ja chcę pierogów! !!!
;* Ogólnie ahahahaha wiesz co dowalil ale z jajem z tymi gabarytami :F
|
#2152 |
|
Konto usunięte
|
Enedue a smęć ile wlezie. Komu jak nie nam?
Andriuszka dzisiaj założyłam czarne i czarne skarpetki ale pomyślę o jakiejś doszywce ![]() Sylwuska u mnie nawet wczoraj było tak, że mówię do męża, że się robi poważnie a on do mnie "e tam wcale nie". Żaneta super, że do przodu codziennie o Was myślę i cudownie, że możecie kangurować Julka to silna babka!Ogolnie no jak mnie mąż tą śmierdzącą kołdrą nakryje to czasem się nie da inaczej. Albo mówi do mnie "zobacz nie śmierdzi" Koritsia mój to mi zawsze powtarza, że jak nie będę laską po porodzie to sobie innej poszuka Ale i tak wiem, że na niego działam, bo skąd niby to dziecko w moim brzuchu? ![]() Ogolnie zamawiałam 1 zielone, 43 szt. Raczej będę dokupować większą paczkę, ale będę chciała przetestować inne marki - rossmanowskie, dady, tescowe. I to już mąż będzie ganiał za tym, bo ja chcę mieć te pierwsze na szpital. Mam jeszcze mega pakę pampków tych co dostaliśmy od mojej mamy, ale one są przeterminowane, więc średnio mnie to przekonuje... Chociaż są zamknięte fabrycznie, to może nic im nie jest ![]() Kalusia z czym te pierogi ![]() Byłam w pracy trochę, pogadałam z szefową, trochę ją chyba pocieszyłam, wygadałam się sama też A koleżanka dała mi 2 sukienki ciążowe i spodnie po swojej ciąży i jeszcze mówiła, że przejrzy ubranka po synku ![]() Zaniosłam buty do szewca, odebrałam zegarek, zmierzyłam mały palec u złotnika, bo mama będzie robiła dla mnie i bratowej jakieś pierścionki z okazji narodzin wnuków, odebrałam dresik dla małego od krawcowej, weszłam na 4te piętro po schodach i padłam zaraz obiad.
|
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas pewnie ze trzy dni będą na śniadanie, obiad i kolację
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogole w Tesco wczoraj zaszalalam z letnimi ciuszkami dla dziecka - kupowałam rozmiar 6-9m
schowalam, bo Tz zaraz będzie szydzil, że obkupie nasze dzieci juz do 18'tki
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez ostatnio zmierzylam. 99 cm na razie. Mniej niz z corka w sumie na tym etapie
![]() Co do zjazdow. Mam co sobote. Liczylam ze bedzie sobota, niedziela co dwa tygodnie a tu lipa. A najgorsze to ze zajecia od 8 do 20, wiec bede niedziele zdychac. |
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam wyniki i cukier na czczo mam 79 po obciążeniu 157
a norma do 150 :/ Morfo i mocz w normie
25.12.2015 Igor 17.09.2017 Olgierd Edytowane przez rudaska Czas edycji: 2015-09-29 o 14:21 |
|
|
|
#2157 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2158 | |
|
Zadomowienie
|
Mniam, smacznego zatem
Cytat:
![]() Acha wczoraj pytałam ginekolog z tym twardnieniem brzucha, to ona mówi że jak bezbolesne twardnienia czuję to właśnie są te skurcze Braxtona, macica sobie ćwiczy po prostu. Jak nie boli, jak nie trwają zbyt długo i nie ma ich zbyt wiele to nie przejmować się, tak ma być. Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-09-29 o 14:28 |
|
|
|
|
#2159 |
|
Wtajemniczenie
|
A miałaś glukoze 75g czy 50g?
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa pycha Mnie to czeka w listpadzie ![]() Cytat:
Uwielbiam bekak po rzodkiewce
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

Kto chętny?

ja zawsze mówiłam tak, to że ja z siebie umiem zartowac to nie znaczy ze ktos moze 

Tz mówi, że czasami (zwłaszcza jak jestem zmęczona) to chrapie jak lokomotywa