|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część III
No ja właśnie wybrałam klasyczną czerwień.
![]() Cytat:
![]() E tam, nie chce mi się później w zwroty bawić. ![]() caro, cieszę się, że wszystko ok!
|
|
|
#782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem jednak warto się poawanturować ![]() Cytat:
![]() Wystarczy poczytań o epidemii odry (na razie głównie w Niemczech ale i do Polski to dociera) i ile osób zachorowało na nią, bo nie byli szczepieni. I ile zmarło przez to ![]() Pierwszy lepszy artykuł: http://www.fakt.pl/wydarzenia/epidem...ly,526792.html ja mam coś pomiędzy czerwonym a różowym ![]() taka malyyyna :d
|
|
#783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie martw sie,napewno wszystko jest dobrze u nas dalej chorobowa wiec nie jestem nabiezaco ale jest mala poprawa wiec mam nadzieje ze na dniach wrocimy do normalnosci widzialm ze poruszalyscie temat szczepionek,my core zaszczepilismy na wszystko co oferuje angielski system zdrowia,drugie dziecko tez bedziemy szczepic ![]() gosza gratuluje coreczki |
|
|
|
|
#784 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja byłam na pilatesie potem na zakupach w lidlu i wlasnie zjadłam kabanosy chili z buleczka fitness pieczywo maja super 😃
Fasolka jak wizyta?
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiałam się nad malinowym lakierem, ale wygrała czerwień.
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie coraz gorzej, zaczynają mnie boleć plecy i wszystkie mięśnie czuję :-( o głowie i gardle nie wspominając.
Położyłam się do łóżka bo nie dałam rady funkcjonować. Synek dołączył do mnie i usnał. A już nie śpi w dzień. Także zrobił mamie prezent. |
|
|
|
#787 |
|
Zadomowienie
|
fajne
jutro mam wizytę, więc mam nadzieję, że doktorek się zlituje i powie w końcu kto siedzi w środku i będę mogłakupic te ubrankadzisiaj u nas barszczyk czerwony z ziemniaczkami
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
A na ospę to teraz się szczepi
U mnie w rodzinie wszyscy po kolei przechodzili ospę, tak samo znajomi i myślałam, że to normalne. Na pewno zaszczepię dzieci na inne choroby zakaźne Mi gin w 5 tyg zaproponowała L4, ale powiedziałam, że jeszcze popracuję. Dodała, że jak będę miała dość pracy to mam dać znać. W sumie wyszło, że niecały miesiąc później i tak musiałam pójść na zwolnienie. |
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Niech któraś mnie kopnie w dupsko, muszę jechać na zakupy.
![]() Obiad się sam nie wyczaruje.:P
|
|
#790 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Leż i odpoczywaj Cytat:
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Dziewczyny, produkcja postów idzie pełną parą ![]() Ja w pierwszy dzień rozpoczynający 17tc. - to był kłopotliwy czas, a dzieciątko dało znać, że z nim wszystko gra Ulga. Przy czym moja ginekolog mówiła, że normą jest 20tc dla tego typu doznań, więc nie martwcie się dziewczyny.Cytat:
![]() PS: Zdrowia i przedniego samopoczucia na dziś dzień życzę wszyskim Edytowane przez palau Czas edycji: 2015-09-29 o 13:34 |
|
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#794 | ||||||
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
Cytat:
E tam marchewka z groszkiem- kapusta zasmażana , kotlecior i ziemniaczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Idę przesmażyć jabłka. Naleśników mi się chce. Do 18!
|
|
#795 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Myslalam ze tylko u mnie tak mowi polozna zebym sie nie martwila. Ale jesli u Was tez, to znaczy ze tak jest. Niedawno ktoras z Was mowila o smazonej cukinii. Wlasnie zrobilam i zjadlam, pyszna. Usmazylam dwie male cukinie i zostalo kilka malych kawalkow. Ale jak to mowicie, przeciez dziecku nie bede odmawiac ![]() nieznajoma0 Wpadaj na eklerki. Kupialm i nie ruszylam, a w piekarni wygladaly tak apetycznie. Dzidzi chyba mi psikusa zrobila ![]() A tak w ogole to "marcowe panikary" brzmi niesamowicie. Czuje ze zaliczam sie do grona
2009 synek 2016 corcia Edytowane przez nessea Czas edycji: 2015-09-29 o 14:52 |
||
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
chyba zrobię sobie na wieczór, bo tak kusicie i kusicie tymi naleśnikami
![]() Zmieniałam sobie pościel, wyprasowałam kosz prania, wymyłam naczynia. Teraz odpoczynku chwilę i za obiad się będę brała
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
Ja zrobiłam dziś iście polski obiadek: kapustka zasmażana z koperkiem i masełkiem, ziemniaczki z koperkiem i do tego kotleciki mielone
no pochwalę się - wyszło rewelacyjnie |
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze już za mną, obrałam ziemniaki. Nie cierpie tego robić.
|
|
|
#799 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam chęć na ryż ze szpinakiem ale jeszcze godzinę muszę poczekać bo zaraz mam gościa... ale za to zaliczyłam fryzjera i wreszcie będę mogła spokojnie włosy rozczesywać po kąpieli nie wyrywając sobie połowy :P
|
|
|
|
#800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tutaj czesto ciezko o koperek, ale bede musiala przypomniec dla Tz zeby sie rozgladal. Super obiadek
|
|
#801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasza jednak będzie jutro a dziś 2 dania zrobię
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze Dziewczyny, mama zapisała mnie na jutro do tego drugiego lekarza, bo potem nie ma terminów.. Zaczęłam się stresować, bo nie wiem jaka bajkę mam mu wcisnąć.. Ze co, że nie jestem zadowolona z dotychasowego lekarza? Albo że długo nie miałam usg i się zwyczajnie martwię (prawie miesiąc nie miałam już Usg) i chciałam tylko sprawdzić czy wszystko jest ok? I przy okazji zapytać o te połówkowe? Nic mnie to nie kosztuje żeby do niego iść, najwyżej mnie okrzyczy ze nie będzie się wracał w kompetencje innego lekarza czy coś, ale spróbować mogę. Tylko co mu powiedzieć? Może zwyczajnie ze nie jestem zadowolona, że mi nie robi usg, albo nie daje na badania? To nie będzie kłamstwo.
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
Melduję się po wizycie Dziękuję za trzymanie kciuków Z bejbikiem wszystko ok, znowu nie było widać płci bo się nadstawił do nas głową i nie mogliśmy zobaczyć co ma między nogami a poza tym to jest ok, wyniki mam w normie- morfologia, HCV, HIV, grupa krwi, hormony tarczycowe- wszystko ok. Tylko ten mocz do kitu. Muszę poczekać do następnej wizyty 12.10- może w końcu pokaże co trzeba jakiś mały jest w ogóle, od ostatniej wizyty nie dużo urósł. _polly_ super oferta w Lidlu morelowo fajnie, że się udało u lekarza ![]() Bonku czyli pilates dzisiaj zaliczony ![]() Dużo było dzisiaj ludzi? Fajne są te zajęcia, następne wizyty sobie poumawiałam już żeby nie kolidowały z pilatesem ![]() Nie mam jeszcze pomysłu na obiad, zaraz się pokręcę po kuchni ![]() Darkanddark normalnie mu powiedz w jakim celu przyszłaś , nie musisz nic mówić do kogo i z czym chodzisz. Powiedz, że chciałaś zobaczyć czy z dzieckiem jest wszystko w normie bo się niepokoisz i czy zrobi Ci połówkowe.
Edytowane przez fasolka1987 Czas edycji: 2015-09-29 o 15:15 |
|
|
|
#804 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fasolka1987 Super ze z dzidzi wszytsko ok. A infekcje niestety zdarzaja sie w ciazy i to dosc czesto, wiec zdrowka zycze
2009 synek 2016 corcia Edytowane przez nessea Czas edycji: 2015-09-29 o 15:17 |
|
|
|
|
#805 |
|
Wtajemniczenie
|
Darka, ja po prostu powiedzialabym prawdę.
|
|
|
|
#806 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Oj długo minęło, u niego byłam w 8 tygodniu a teraz mam 16 :-D i czy pokazywać mu kartę ciąży?
|
#808 |
|
Raczkowanie
|
Moze wiec powiedz tak jak Darolka pisze, ze Twoj lekarz na urlopie, to i karte bedziesz mogla pokazac.
|
#809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w życiu.
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym nie ściemniała. powiedziałabym, że nie jestem zadowolona z opieki, nie mam skierowań na badania ani nawet porządnego usg a należy mi się w ciąży i szukam lepszej opieki...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

U mnie w rodzinie wszyscy po kolei przechodzili ospę, tak samo znajomi i myślałam, że to normalne. 

, kotlecior i ziemniaczki