|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Cytat:
Mojakaren - ja nie słyszałam
|
|
|
|
|
#1652 |
|
Rozeznanie
|
28lat, tp 29.01.2016r, synek
kinga: następna wizyta 09.10 Edytowane przez MallaMi Czas edycji: 2015-09-29 o 14:47 |
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wrzucili cały plan na semestr.. i wiecie jaki fajny!
po jednym dniu cały listopad, w grudniu raz zajęcia i przerwa do stycznia, w styczniu 2 zjazdy i ostatni 17 stycznia czyli jakieś 2 tyg przed terminem
|
|
|
|
#1654 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłabym wziąć na jeden miesiąc i myślę w takim razie wziąć na marzec jak zaczną się zajęcia Mam koleżankę i powiedziała, że damy sobie radę, że razem to lepiej będzie, że sobie pomożemy Ja jej teraz, ona mi później
|
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
magda no to chyba Ci się problem sam rozwiązał
|
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Magda faktycznie plan wygląda fajnie, jeśli czujesz, że dasz radę to działaj
My z przyjaciółką przez 5 lat studiów mocno współpracowałyśmy, dzięki temu udało się pogodzic studia dzienne i pracę
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
chyba właściwie tak
|
|
|
|
#1659 |
|
Wtajemniczenie
|
I jest lozeczko. Zajrzelismy tylko do srodka i wyglada na calkiem solidne. Porzadnie opakowane w gruby karton, dodatkowo zrobione narozniki z innego kartonu, zafoliowane i jeszcze owiniete tasma takze ciezko bylo sie do niego dostac tak dobrze zabezpieczone
zaplacone w pt po poludniu dzis przed chwila doszlo. Takze moge polecic tego sprzedawce. Gucioland1
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Razem dałyśmy radę, nie mam pojęcia co bym zrobiła gdyby nie ona Prosić się o notatki przynajmniej nikogo nie trzeba będzie
|
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Magda to jak mówisz, że dasz radę, to super
a tyle się martwiłaś ![]() Magdusia to jak złożycie, to dawaj zdjęcia
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kawa,kosmetyki i najbardziej oblesne-ubrania. I zostawia swoje brudne majty u nas. Lazienke ma rozwalona na własne zyczenie,ale.ona tam nie mieszka tylko u swojego faceta,tam przychodzi na dwie-trzy godziny...wiec sorry,niech robi kupe u siebie :-D No nie,tylko ze zawsze słyszałam ze "jak bedziemy tu mieszkac to bedzie inaczej",zaczelismy mieszkac i NIE jest inaczej. Ostatnio bardzo sfrustrowana jestem tak ogólnie,a to jeszcze tylko przelewa czare goryczy.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#1663 |
|
Raczkowanie
|
Magda gratuluję Synka
![]() Magda, MallaMi we trzy mamy ten sam termin porodu ciekawe która będzie pierwsza ![]() Ja się tam cieszę, że w ogóle zaczęłam jeść ![]() Baby strasznie ciężka sytuacja... Walczyć o małżeństwo trzeba ze wszystkich sił. Porozmawiaj z Mężem i jeżeli Cię kocha i Mu zależy to powinien stanąć po Twojej stronie i uzgodnijcie z Jego siostrą nowe zasady Waszego "współżycia". W końcu biorąc z Tobą ślub stworzył Nową Rodzinę, Waszą i to Ty i Wasze Dziecko powinniście być dla Niego najważniejsi, Siostra jest już na dalszym planie, taka kolej rzeczy. żebyście doszli do porozumienia i ustalili dobre dla Was relacje
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dzis zly dzien.... Nie pojechalam na pierwsze zajecia ze szkoly rodzenia bo sa warsztaty z mamo to ja. Na warsztaty tez nie pojechalam bo znowu odzywac sie rewolucja pokarmowa..... Odstawiam magnez. Na dodatek zadzwonila znajoma, ktorej chcialam odsprzedac karnet na depilacje laserowa bo przeciez teraz go nie wykorzystam i w trakcie karmienia tez nie wiec mozliwe, ze dopiero w 2017 byl mogla poddac sie dalszym zabiegom.... Chcialam odsprzedac bo co jesli do tego czasu salon sie zwinie? Ale nieeee bo to niby imienne jest..... Wrrrrr
Pojade tam i zrobie zadyme. Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1665 |
|
Zadomowienie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Magda gratulacje. Casaa w nocy jade, mam byc z rana . Mam nadzieje ze mnie przyjmą z chrypa i bolącym gardłem, a nie odeślą
. Poza tym z ulga witam kolejny zakończony tydzień -24 skończone. Baby, ja bym jej te majty wrzuciła przez ta dziurę w ścianie... Niech sobie lezą.... Ktoś do remontu przyjdzie, bedzie miał widoki... Moze dotrze wtedy...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dobry pomysl z majtasami ![]() Daj znac czy Cie przyjeli, choc wydaje mi sie ze nie powinno byc problemow. |
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo to to to to. Skoro tak nie dociera, jeszcze jak coś to wyrzucałabym przez okno, a niech se leżą.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#1668 |
|
Wtajemniczenie
|
Jasne ze tak. Nie moze byc inaczej...
![]() ---- W miedzyczasie byl drugi kurier i przyniosl koszule i szlafrok ![]() I jezeli chodzi o rozmiary to przed ciaza nosilam L. Szlafrok wzielam XL i w sumie niepotrzebnie bo jest troszeczke za duzy ale moze i dobrze bo mozna sie nim opatulic (jest mega mega mieciutki) a zreszta jeszcze urosne siega do kolana mniej wiecej. A koszule L/XL i poki co tez sa delikatnie za duze w pasie ale to jeszcze sie na pewno zmieni dlugosc z 5 cm przed kolano jak na mnie. Takze jaki z tego wniosek?- zeby brac w rozmiarze z przed ciazy tak mi sie wydaje...
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-09-29 o 16:37 |
|
|
|
#1669 |
|
Zadomowienie
|
Casaa niby nie... Ale niby domyślnie mam mieć zabieg... Choć lekarz który ma podjąć co do niego decyzje ma byc dopiero w poniedziałek.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Zadomowienie
|
Za Krakowem mieszkam- w stronę Zakopanego
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjjj to kawalek do przejechania masz :-/
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem straszna, wiem. Wiecie jaka ze mnie gapa? Ginekologa mma jutro,nie Dzisiaj,a gnalam autem szybko zeby sie nie spoznic.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#1674 | ||
|
Zakorzenienie
|
dalej się martwię, no ale serio myślałam, że nam dowalą taki harmonogram jak w zeszłym roku
Na szczęście jest jakoś bardziej ludzko A najlepsze, że same ćwiczenia! Czyli egzaminów będzie malutko, bo z ćwiczeń są tylko kolokwia i muszą być zrealizowane na ostatnich zajęciach Cytat:
Cytat:
![]() Mogę być pierwsza albo ostania byle nie idealnie w terminie ![]() dziękuję |
||
|
|
|
#1675 |
|
Zadomowienie
|
Jakieś 3h w samochodzie. Wiec jeszcze nie tak zle, tyle ze ma padać w nocy podobno wiec pewnie dłużej zejdzie... Byle tylko mnie przyjęli... Walizka juz gotowa... I nerwy w strzępach przez te wszystkie niewiadome... Dobrze ze jesteście, mam chwile oderwania sie od swoich problemów
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1676 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak na szybko:
Magda - za synkaJa po wizycie - dziecia nie widziałam, ale słyszałam serduszko Szyjkę mam długą - 5 cm ma.
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
5cm?! Wow,ja miałam 2.9 ostatnio,a na poczatku ciazy 3.6...
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to super, że wszystko dobrze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

chłopaki chyba rządzą u nas 

po jednym dniu cały listopad, w grudniu raz zajęcia i przerwa do stycznia, w styczniu 2 zjazdy i ostatni 17 stycznia czyli jakieś 2 tyg przed terminem

Razem dałyśmy radę, nie mam pojęcia co bym zrobiła gdyby nie ona 

żebyście doszli do porozumienia i ustalili dobre dla Was relacje
. Poza tym z ulga witam kolejny zakończony tydzień -24 skończone. Baby, ja bym jej te majty wrzuciła przez ta dziurę w ścianie... Niech sobie lezą.... Ktoś do remontu przyjdzie, bedzie miał widoki... Moze dotrze wtedy...