|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Tak na nowym.No powiem szczerze ze jest ciezko muszs sie wdrożyć.
Usypiałam przed chwilą Domisia on nagle daje mi buziaka i möwi"Kocham" ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
o Iza jak cudownie!!!widze, ciezko w pracy, wdrazysz sie i bedzie ok.
lila czy mozesz mi padac przepis na chleb i na zakwas? ruda no to polez w wannie z goraca woda, az ci zazdroszcze wanny. basiu a ty masz jeszcze mleczko w cycuchach czy dla Vani cyc to tak na przytulenie?
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
Arletko ja mam małą wannę ale kocham ją nad życie 😊 w nowym domku będzie i wanna i prysznic 😊
Iza o losie 💜💜💜💜 ja słyszę to 100razy dziennie ale nadal mnie to wzrusza 😊
#515 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja dzis jakis szalony dzien! W robocie kuzwa mlyn mam dosc szczerze a dopiero sie sezon zaczyna. Mysia ale prezent superowy ![]() Magda no zona doskonala ![]() Arletko kuzwa no peklam ze smiechu powalilas mnie na lopatki! Lilka a ja uwielbiam drzemy w dzien ![]() ![]() Ewcia wygrzej dupke w wannie ![]() ![]() Basia a czego ty sie boisz? Cycek to juz bardziej dla ciebie niz Vani ja bym juz odstawiala. Kasia wpadam na ciacha francuskie bo je uwielbiam!!!♡ Ziajka ciesze sie ze praca ci sprawia satysfakcje ![]() ![]() ![]() Dzis z Tulka w domu po prostu istne szalenstwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
Idę do wanny 💜 zaczynam kichać jak szalona 😂
Gianka och Ty okrutna mamo, nie dałaś dziecku kolacji zjeść tak ją zmeczylaś 😀 Maleńka się stęskni to później na krok nie odstępuje 💜😉
#517 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysłano z tabletu ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
wysłano z tabletu ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Iza cudowne jak dziecko mówi kocham Moja nie mogła powiedzieć kocham Cię to mówiła kocie . Cudne to było teraz to albo mówi kocham albo Cię wysłano z tabletu
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
Ale slodko ze wasze dzieciaczki juz mowia kocham cie♡
Basia no scielas mnie no nie zartuj nawet!ja juz bym nie cycolila ale to twoja osobista sprawa. Ale jesli cycolisz tylko dlatego ze Vania w nocy chce cyca to ja bym nie dala rady. A ona w ogole ci jeszcze w nocy je ? Ewcia ty nie zartuj no ona zjadla kaszke usnela przy jakis trzech ostagnich lyzkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Gianka to musiałyście mieć aktywny dzień
![]() ![]() Basia Twoja sprawa ale może spróbuj , uszykuj jej butle w wodą i albo pije albo nie. Przecież to duża i mądra dziewczynka prędzej czy później zrozumie o co chodzi. Chyba że masz zamiar karmić jeszcze ze dwa lata ![]() ![]()
#520 |
Zakorzenienie
|
Iza, ale cudownie
![]() Arlertko zakwas choćby z tego przepisu, tylko ja dokarmiam przez tydzień, wtedy jest bardzo silny, moim zdaniem 3 dni to za mało http://www.mojewypieki.com/post/zakwas Przepis na chleb ten jest genialny, ostatnio piekłam i cudo http://margarytka.blogspot.com/2014/...e-razowym.html ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Ruda Natuś za tydzień kończy półtorej roku ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Idę pod prysznic Mały już wykąpany, zjadł kaszkę i bawi się z tatą ![]() ![]() Właśnie co wasze dzieci jedzą na śniadanie i kolację? Bo u nas cały czas kaszka Nestle, Bobovita,mały je lubi i nie chce za bardzo nic ![]() U nas kanapeczki nie przejdą, porozrzuca wszystko po całym domu i coś tam dziubnie ![]()
#521 |
Zakorzenienie
|
Lilka na tym etapie już bym nie karmiła a uwierz że mój też był cyckowm terrorystą
![]() ![]()
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, trzymajcie kciuki za noc. Tatus staje na strazy corki :p Wode w termos zostawiam i szklaneczke bo wiadomo pic cos musi. Poki co zansela pieknie UWAGA ! Sama w lozeczku wtulona w swojego kotka ❤❤❤ Moja cudowna corka ❤❤❤
Ze mna gorzej bo mam ciezko odciagac sama. Jutro kapuste musze kupic i przykladac. Powiem Wam ze ciesze sie ze to robie. Serio. Widze ze Ola nie cierpi, jest szczesliwa tylko czesciej przychodzi daje buzi i mowi Mamo tuli <3 No i je wiecej ![]() Gianka zostaly 3 rogaliki, zapraszam ![]() Ewcik kocham Cie ![]() Lila podaj mi przepis na kruche po szarlotke ![]() A Ola na sniadanie roznie. Jajko, kielbaske, parowke, platki na mleku. I na kolacje tez to samo. No i kakao albo cieple mleko. Ide ogladac Kube W ![]()
#523 |
Zakorzenienie
|
Kasiu big loff , pięknie dajesz sobie radę, krzywdy jej nie robisz, co najlepsze z cyca już dostała,Ola to mądra dziewczynka i sobie poradzi i Ty też dasz radę
![]() ![]()
#524 |
Wtajemniczenie
|
Arletka Rozwaliłaś dziś system
![]() ![]() Kasia Kciuki za nockę i gratulacje dla Ciebie!!! Rodzice wrócili. "Prezenty" przywieźli. Uczesałam się już tą nową super szczotką do włosów. Może być ;p. Kilka włosów było na szczotce, ale mi wychodzą z całymi cebulkami. Ale myślę, że było sporo mniej niż zwykle. Trzeba teraz zrobić test na mokrych włosach. Stanik pasuje i jakiś czas ponoszę. Dostałam śliczne kolczyki od mamy, w Turcji kupione. Przyszły też kolczyki co zamówiłam, te co jeden zgubiłam. No i poza tym inne różne pierdółki. Lampki przyjdą w paczce. Idę spać po woli. Intensywny dzień był dzisiaj. |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz udało mi się wejść na wiz. Popołudnie szybko zleciało. Najpierw znajomy przyszedł z córeczką, posiedział trochę. Później godzinę na skype z Nadką
![]() ![]() Kasia ![]() ![]() Yss jest radość z prezentów? ![]() Gianka cudowna Tula, musi się nacieszyć mamą jak jest okazja ![]() Ruda wygrzewaj się kochana ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Yss ciesze się ze rodzice dotarli cali i zdrowi 😊 i ze " podarki" przywieźli 😊
Migocia to musisz Nadię nauczyć jak się wyżłuje 😁😁 słodka jest. No grzeje się cały czas, póki co gile się ruszyły wiec chyba się oczyszczam ☺ Zmykam, Młodzieniec się już coś kręci 😑 dobranoc i dzień dobry 😊
#527 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jestem nieprzytomna prawie... No wiec tak do godz 4 bylo spoko. O 4 jak wstala to nic nie chciala tylko wolala mnie ale nawet na rece nie chciala. A jak wzielam zeby utulic to krzyczala tak ze zachrypla. Nie chciala poc z kubka z butelki z lyzeczki. No i dalam jej ale pociagnela troszke i zasnela ladnie. Dziewczyny dla mnie to jest krok milowy w dotychczosowym karmieniu. Czesto bylo tak ze ona cala noc miala cyca w buzi. Nie karmilam 24h dla mnie to jest cos. Dzis bedziemy starac sie wyeliminowac te nocne. Tata dal rade wspieral caly czas i mnie i Ole. Migotko o to masz wielkie zadanie z tym wyżłowaniem ![]() ![]() ![]() Ewciu jak dzis? ![]() Iza Ty w pracy? Milego dnia ![]()
#529 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() lila dziekuje za przepisy, w wolnym czasie poczytam i sprobuje zrobic chlebek ![]() Natus juz 1,5 roku???o jeju, jak to szybko zlecialo. kasia no i pieknie!!! ![]() ![]() ![]() ![]() yss no fajne prezenciochy! poka na fb ![]() u nas nocka taka sobie bo tz wieczorem jak sie kladl to znowu cos strzelilo w lozku i przy kazdym ruchy skrzypialo niemilosiernie! ![]() Co do naszych sniadan to u nas czasem jest kaszka, czasem jajecznica, parowka,platki, kanapka-ale bardzo malo je sniadan bo czasem w nocy mleko pije. a i w zasadzie ja jej kolacji nie daje bo przed spaniem wypija butle mleka.probujemy ja przestawic z mm na mleko krowie, ale nie chce pic, nie smauje jej chyba. wasze dzieci pija jeszcze mm??
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Kasia wielkie brawa za noc prawie bez cyca ![]() ![]() Lilka ale ten czas leci masakra Mój belzebub zarezerwowal nam dzień w spa ![]() ![]()
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Chyba wiem jaki będę miała skutek uboczny visanne - bolące cyce ![]() ![]() Yss, cieszę się, ze prezenty udane. Kasia, brawa za postępy ![]() Migotka, urocze plany macie na grudzień ![]() ![]() Iza, musiało być urocze to kocham Cie w wykonaniu Dominika
#532 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Ja od rana na wkur.wie bo urząd miasta sobie przypomniał, że trzeba zapłacić za wzrost nieruchomości działki, gdzie ten wzrost nastąpił jeszcze wtedy gdy ta działka tż nie była, a poprzedni właściciele tylko się odwołują od sprawy ![]() Kasia super, że w nocy tak pięknie sobie poradziliscie ![]() Iza cudownie musiało to brzmieć ![]() Mysia dobrze, że tylko taki skutek uboczny. Chociaż mnie to by denerwowało bo nie lubię jak mnie przed @ bolą, a co mówić cały czas. Fajnie, że młody ciocię odwiedzi ![]() Magda cóż za uroczy rilax będzie ![]()
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Młody dosypia po paskudnej nocce .. Więc wczoraj nici z wieczoru z mężem,bo zasnął... wcześniej od Natka ![]() A potem nie mogłam dobudzić ![]() Dzisiaj chcę zrobić mu jakiś fajny masaż i ogólnie dopieścić męża z okazji Dnia Chłopaka ![]() ![]() Kupię jakieś winko,ja oczywiście tylko trochę, bo nie chcę małego upić ![]() Może wygonię go do kina, bo chciał iść na tego Króla życia ![]() Yss super, że są prezenty i że się ułożyło jakoś ![]() Kasiu brawo ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Panna Magda,ale super z tym spa ![]() Migotka ach te kochane urzędy ![]() ![]()
#534 |
Zakorzenienie
|
Witam się i spadam na kawę do siostry, odezwę się później.
#535 |
Zakorzenienie
|
Kasiu kruche na szarlotkę na taką średnią blaszkę: 3 szkl mąki, 1,5 szkl cukru (albo mniej, zależy czy lubicie bardzo słodkie ),kostka marg lub masła ( zimne z lodówki ), 2 - 3 jaja, 1 łyż proszku do pieczenia.Mąkę przesiewamy z proszkiem dopieczenia,dodajemy resztę składników,masło lub margarynę drobnimy i ugniatamy dość szybko do połączenia składników , możesz dodać kilka łyżek kwaśnej śmietany jak nie będzie się chciało zagnieść.Potem podzielić na 2, zawinąć folią i na co najmniej godz do lodówki do schłodzenia.
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Ruda,ale fajnie z kawusią ![]() ![]()
#536 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
Wczoraj już nie dałam rady wejść, przyszłam do domu i padłam A do lekarza miałam się zgłosić jeszcze z wynikiem cytologii. No więc wczoraj przed gabinetem czekałam 40 minute przy czym nie było żadnego pacjenta, pan doktor sobie tam po prostu sam siedział i nie wiem czym się zajmował. A moja wizyta trwała 2 minuty, pan doktor obejrzał wynik, powiedział że jest poprawny, co już sobie sama zdążyłam przeczytać i powiedział żebym przyszła za rok chyba że coś się będzie działo albo w ciążę zajdę ![]() O co chodzi z tym świecowaniem? Nigdy nie miałam, to się wosk do ucha wlewa? ![]() Lila_27 uwielbiam pizzę z salami. O ile salami nie lubię i na kanapce nie zjem tak na pizzy uwielbiam. Super plany na dzień chłopaka arletka1313 nieźle z tymi tabletkami ![]() kasiab91 dużo zdrowia dla teściowej szwagierki. Mam nadzieję że uda się jej wyleczyć. Pięknie noc wam zleciała, prawie bez cyca, oby tak dalej Mysiu bardzo fajny prezent. Mój tż powiedział że on nie obchodzi dnia chłopaka. A tak w ogóle to dlaczego jest dzień chłopaka i dzień mężczyzny osobno a tylko jeden dzień kobiet? Niesprawiedliwe iza243 mam nadzieję że szybko się wdrożysz i będziesz śmigać na nowym stanowisku. Kocham od Domisia musiało być cudowne ![]() RudaEwcia25 ja tez kocham wannę chociaż nie powiem jakby był prysznic to pewnie bym mniej wody zużywała. Ale uwielbiam poleżeć w wannie od czasu do czasu yssmay prezenty ![]() Nie mogę dzisiaj zdążyć z niczym, zaraz do pracy muszę wychodzić a tu jeszcze pranie jedno, obiad kończę gotować, śniadania jeszcze nie zjadłam bo Tesco przyjechało i trzeba było mięso i włoszczyznę poporcjować i pomrozić. A jeszcze chciałam paznokcie pomalować. Już weekend bym chciała. Chociaż i tak w sobotę do pracy idę bo koleżanka potrzebowała się zamienić ![]() Będę pewnie wieczorem Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja wam powiem ze wstalam zrobilam obiad wlasnie konczy sie pranie robic a ja pije kawke ![]() Mysia no bolace cyce to jeszcze nie najgorzej ![]() ![]() Migotko no i jak to to teraz wy musicie zapalcic mimo ze tamci nie zaplacili? Dobrze skumalam?a jak pepek? Kasia gratki pieknie wam poszlo! Wiadomo ze jedna noc to za malo na odstawienie ale gratuluje bo poszlo super! Raz tylko cycka! Lilka jeju czytam tak twego posta i debil sie zastanawiam jak to Natanka pusci do kina:p potem zajarzylam ze chodzi o starego ![]() A no dzis dzien chlopaka zapomnialam ![]() Moj chlopak w niedziele jedzie na caly tydzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
lila a mam pytanie odnosnie chlebka, mam w domu make orkiszowa, czy taka moze byc do zakwasu?
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- gianka gdzie tz wybywa??? Lenula spi, bylysmy na spacerze, niby cieplo ale wiatr nieprzyjemny. A teraz uciekam przygotowac obiad, dzis zapiekanka ziemniaczana z miesem mielonym, cukinia i pieczarkami. ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- migotko jak to wy macie placic???niech sie w nos pocaluja! duze to sa pieniadze? margot widze nie wyrabiasz na zakretach! zwolnij dziewczyno. a gin jakis dziwny!
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
Arletko jedzie do Katowic. Caly tydzien szkolenia. Kasy pojdzie w ch.bo to nie szkolenie z pracy tylko tz sam sobie robi ale ciesze sie ze chce sie rozwijac i nie moge go stopowac. Wierze tez ze to zaaowocuje bo po tym otwiera swoja dzialalnosc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
No to jestem, zupa zrobiona, drugie tez 😊 Młody się bawi żyć nie umierać 😊 chociaż kicham jak szalona ale dzisiaj już jest dobrze 😊
Kasia widzisz jak pięknie sobie radzicie 😊 mówiłam ze będzie dobrze 😊 Arleta to co ten Twój szogun robił na tym łóżku 😁 Madzia ale fajny relaks Was czeka😊 Migotka o kurde a dużo tego jeśli można wiedzieć ? Lilka super pomysł na wieczór 😊 w końcu musisz go jakoś zbalamucic. Margot ale lekarz 😠 siedzisz i czekasz a ten pajac Cię w 2miinuty obsługuje 😠😠😠 Gianka tydzień to Mały Miki, dasz rade 😊
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.