Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-29, 21:12   #2401
kejtiCe
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
U nas jelitowka to co pisałam że syn wymiotowal, poźniej coś go trochę brzuch bolał to chyba tak łagodnie przechodzi jelitowke. Dziś tż zwolnił się z pracy bo go zlapalo porządnie, łącznie z temperatura. Bliżej miał do rodzicow więc tam leży i ma moje pozwolenie na nie wracanie dopóki nie wyzdrowieje. Dominice coś jeździ po kichach, robi więcej kup niż zwykle ale na biegunkę to nie wygląda, je normalnie raczej, w sumie cyrki przy jedzeniu to ostatnio norma. Ech...
Oby Dominice nic nie było
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 21:18   #2402
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
no wiem że irytujące ale jaką frajdę ma dziecko

A widziałaś garnuszek na yt? Miałam wrażenie ze ta babka ma problem z umieszczaniem klocków przez te otwory

Tz zabrał dziecko i jeszcze go nie ma, nigdy go nie położymy przed 22 jak tak bedzie, ale nic nie mowię, bo nie bede miała kiedy ćwiczyć...

Dziewczyny nie straszcie, ja czekam na 3 miesiąc jak na zbawienie Ale Konrad tez mi sie rzuca od kilku dni przy karmieniu, dzisiaj tak sie szarpnął ze walnął głowa w bujaczek (roomba odkurzala i miałam bujaczek na kanapie i walnął głowa w nogę :/)

Przyszedł mr B, na razie nie ma miłości

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
U nas jelitowka to co pisałam że syn wymiotowal, poźniej coś go trochę brzuch bolał to chyba tak łagodnie przechodzi jelitowke. Dziś tż zwolnił się z pracy bo go zlapalo porządnie, łącznie z temperatura. Bliżej miał do rodzicow więc tam leży i ma moje pozwolenie na nie wracanie dopóki nie wyzdrowieje. Dominice coś jeździ po kichach, robi więcej kup niż zwykle ale na biegunkę to nie wygląda, je normalnie raczej, w sumie cyrki przy jedzeniu to ostatnio norma. Ech...

zawsze cos

201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 21:35   #2403
mehja
Zakorzenienie

Szuu nie, nie widziałam, zaraz zobaczę

o matko, ma ślad? pewnie się przestraszył i rozwył

Monika o kurcze, izoluj tż bo takie wirusy łatwo złapać
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 21:54   #2404
Irmusia81
Zakorzenienie

Cześć!

Jakiś podły nastrój mnie dopadł... jesień czy co?

Ja też jestem na nie jeśli chodzi o przekłuwanie uszy niemowlęciu.
Mi przekłuto po komunii, a w wieku 12 lat zdjęłam kolczyki i przestałam nosić i wcale mi ich nigdy nie brakowało

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Byłyśmy na szczepieniu, było o wiele lepiej niż na pierwszym chwilke poplakala.
Ma 66cm długości i waży w pampku 4850. Tyle samo co w ciuchach w czwartek.. Spadła na 3 centyl. Ale ped powiedziała żeby się nie sterować, nie dokarmiac, ma równo przybierac. A i jakaś alergia nam się przypaletala, na takie zsypane łokcie i że dlatego też mogła słabiej przybrać.
I wit d mam zastąpić jakimś omega med alergia. To wit d z dodatkowymi witaminami, bo ja w ciąży słabe wyniki, teraz jeszcze gorsze więc ją warto dowitaminować.
My też powinniśmy iść na szczepienie. Planuję w czwartek, ale coś mi Franciszek pokaszluje. I też ma wysypkę. Taką kaszkę wyczuwalną na skórze, ale niewidoczną

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Współczuję wszystkim, które mają ciężkie nocki...
Nas na razie ten problem nie dotyczy. Mamy tylko jedną pobudkę w nocy

Cytat:

Mycha zapomniała ci odpisac wcześniej. Z zabawek poprosilabym zawieszkę lamaze, szczeniaka uczniaczka, garnuszek na klocuszek, stoliczek edukacyjny
To ja dorzucę jeszcze kulę-hulę- fajna sprawa jak maluch raczkuje
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 21:59   #2405
country111
Zakorzenienie

No to mamy pierwsze karmienie. Jeszcze nigdy mi sie nie obudzila po 2h w nocy. Juz sie boje co bedzie dalej.
Monika u nas tez kupy duzo czesciej ida. Na razie stawiam ze to wina witaminy d bo zmienilam w niedziele
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 22:07   #2406
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość

ja ☠☠☠☠☠☠☠e, ale wczoraj sexy mieliśmy, aż musiałam wyskakiwać z łóżka i wciskać młodej smoka do buzi bo sie przebudziła po tym moim miesięcznym okresie teraz nie moge sie ogarnąć i ciągle mi sie chce
musze tż-ta dziś też zmolestować

Cytat:
Napisane przez Selis Pokaż wiadomość
ja też mam takie jazdy, z tym że ja to sie kiedys bzykalam i teraz jak cos mi wierci w brzuchu, to mam wrażenie, że to kopniaki
też tak czasem mam

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Patologia!!

Jestem i zyje
hello! super, że weselicho się udało

Cytat:
no wiem że irytujące ale jaką frajdę ma dziecko
dokładnie! Podczas mojego trzyletniego macierzyństwa zauważyłam, że im bardziej wk.rwiająca zabawka dla rodziców tym większą radochę ma z niej dziecko

Leon kilka razy dostał takie zabawki, które musiałam popsuć jak np był z mężem na spacerze, bo nie byłam w stanie znieść tych cholernych dźwięków
Stary 2015-09-29, 22:08   #2407
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

szuu lepiej się oswajaj z grającymi zabawkami a tak serio to później nawet uwagi nie zwrocisz

Ja do tej pory pamiętam piosenki z garnuszka pełny jest garnuszek mój....lallala

Ja też jestem przeciwna kolczykom u takich maluchów. Będzie starsza i będzie chciała to ok...

monika współczuję

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 22:12   #2408
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
ojej!! Zdrówka dla Was wszystkich! Oby u Dominiki to jednak nie było to

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
No to mamy pierwsze karmienie. Jeszcze nigdy mi sie nie obudzila po 2h w nocy. Juz sie boje co bedzie dalej.
Monika u nas tez kupy duzo czesciej ida. Na razie stawiam ze to wina witaminy d bo zmienilam w niedziele
współczuję! Oby teraz pospała kilka godzin.
Stary 2015-09-29, 22:13   #2409
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Hej go
Mój kloc wazy 6620 wiec wyrabiam bicki

Zrobiłyśmy tez pierwsze szczepienie. Dziś ok zobaczymy jutro.

Kaja ale masz drobinkę

Zrobiłam tez drugi dzień z mel b jeżu jak ona zapierdala !!!!
No i nie jem słodyczy to sie chwale.

Dr powiedziała ze możemy rozszerzać po 4 ale nie musimy bo dB przybiera wiec nie wiem czy sie nie wstrzymam jakoś mi sie nie spieszy.

Pisaliście o expresach ja mam nespresso kawa jest pyszna i 100% ale drogo to wychodzi kapsułki chyba od 1,70 czy 2 najtansze

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 22:16   #2410
Irmusia81
Zakorzenienie

Aaa właśnie zapomniałam- ja też mam ekspresik dolce gusto i tę chemie już testowałam na Franku Nic mu nie jest po takiej "kawce"
Stary 2015-09-29, 22:18   #2411
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojeju. Oby niunia się nie zaraziła.

Kupiłam dziś kateter bo już Adelka się tak prężyła i płakała że już mi serce pękało. Ponad tydz nie robiła kupy, i widać jej to doskwierało. Pomogło i w końcu zrobiła kupę, po wszystkim wyraźnie jej użyło. Uff jak dobrze. Tak teraz sobie myślę że jak wracaliśmy z nad morza pewnie też ją złapało i stąd te krzyki
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 22:53   #2412
mehja
Zakorzenienie

Irmusia ale się usmialam, ty psuju!

Alkamor ja się utozsamiam z ,,lubię ciasteczka mniam mniam mniam,,
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 23:13   #2413
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Orimianina ja sobie wyobraziłam jak ziurasz przez okno czy juz weszli za winkiel i. Robią Ci sie takie brwi jak u cruelli i biegniesz ze śrubokrętem rozwalać zabawki

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 03:13   #2414
k a j a
Zakorzenienie

Na sam wieczór mojakumpela dobra napisala że jest chyba w ciąży (ma rocznego synka) i co przysne to śni mi się że,jestem w ciąży
O losie, ale my,się mnożymy już druga kolejka idzie

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 03:52   #2415
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Szuu nie, nie widziałam, zaraz zobaczę

o matko, ma ślad? pewnie się przestraszył i rozwył

Monika o kurcze, izoluj tż bo takie wirusy łatwo złapać
Miał czerwone przez kilkanaście minut, bardziej ja sie ze swojej głupoty przestraszyłam on zrobił duze oczy, usta w podkówkę a ja w tym momencie szybko zaczęłam go tulić i zagadywać to zapomniał. Ale mam nauczkę, a mogłam pomysleć bo on takie numery na przewijaku robi, ze odbija sie nogami i tam mam zabezpieczone tetra zeby nie walił głowa...

Cytat:
szuu lepiej się oswajaj z grającymi zabawkami a tak serio to później nawet uwagi nie zwrocisz

Ja do tej pory pamiętam piosenki z garnuszka pełny jest garnuszek mój....lallala

Ja też jestem przeciwna kolczykom u takich maluchów. Będzie starsza i będzie chciała to ok...

monika współczuję
Jej no nie moge Ja nawet tv znieść nie moge jak tz wróci z pracy i odpali Cały dzien w ciszy siedzę, chyba oszaleje

Kaja, pykniesz sobie trzecie i przestanie Ci sie śnić

---------- Dopisano o 03:50 ---------- Poprzedni post napisano o 03:48 ----------

U nas mały nie mógł zasnąć do 23, tz na rękach go uspokajał, okazało sie, ze druga kupa go męczyła - zrobił taka w końcu ze az pajaca prałam i pobrałam druga kupę na posiew tym razem

---------- Dopisano o 03:52 ---------- Poprzedni post napisano o 03:50 ----------

My mamy tchibo ekspres, a w sumie dwa od zeszłego tyg, bo była promo w Tesco ze za 20 opakowań kapsułek kupionych w T. ekspres gratis

Stary 2015-09-30, 04:41   #2416
country111
Zakorzenienie

Ja sie zastrzele 3karmienie. Mam nadzieje ze to minie
Stary 2015-09-30, 05:56   #2417
kejtiCe
Zakorzenienie

U nas po 3 nocnych karmieniach już jest pobudka...
Jestem załamana, chce mi się ryczeć..
22.06.2015
Stary 2015-09-30, 06:58   #2418
201710041131
Konto usunięte

Dziewczyny

☠☠☠☠a pH kupy obniżyło sie do 5, załamka

Ale brak ciał redukujących :cinfused:

Stary 2015-09-30, 07:25   #2419
masija
Zakorzenienie

monika trzymajcie się..

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
Orimianina ja sobie wyobraziłam jak ziurasz przez okno czy juz weszli za winkiel i. Robią Ci sie takie brwi jak u cruelli i biegniesz ze śrubokrętem rozwalać zabawki
groszko co Ty znowu za ormianinów nam sprowadzasz na wątek?

Cytat:
Na sam wieczór mojakumpela dobra napisala że jest chyba w ciąży (ma rocznego synka) i co przysne to śni mi się że,jestem w ciąży
O losie, ale my,się mnożymy już druga kolejka idzie
łoooo Ale wpadka? czy planowała?
Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Ja sie zastrzele 3karmienie. Mam nadzieje ze to minie
Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość

biedne
Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Dziewczyny

â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠a pH kupy obniżyło sie do 5, załamka

A to bardzo źle??

U nas jak Lena idzie spać (czyli 21-22) to budzi się 3, 3.30, 4, 5 . Różnie ale w tym przedziale czasowym. Później albo usypia albo gada pół godziny i idzie spać jeszcze tak do 7.30, 8.

w ogóle to nie wiem jak zmienić żeby chodziła wcześniej spać.
Próbowałam kąpieli wcześniej, później, czy śpi czy nie śpi w dzień-i tak idzie spać późno. O 18. musi mieć swoją drzemkę. Jak ją przetrzymywaliśmy tak do 19, 19.30 nawet to budziła się o 20 i tak szalała do 22.

A, i też nie jem słodyczy i w pon. zaczęłam dietę

Edytowane przez masija
Czas edycji: 2015-09-30 o 07:28
masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 07:35   #2420
mycha_818
Zadomowienie

Cytat:
Gdyby nie to że się nie bzykam byłabym pewna że jestem w ciąży rzygac mi się chcę i idę spać
Hahaha kolejna! ;-)

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
aj lawju

jak ubierałam młodą w pizame to dostała jakiegoś ataku i zaczeła ryczeć i nie mogła sie uspokoić. dałam flache i zaczeła takie cyrki robić jak ostatnio. na co przyszedł tż i stwierdził że on ją nakarmi na leżąco na poduchach ( ja karmie na rękach).....i zjadła no w☠☠☠☠iła mnie, tak potraktować matke....tak mi odpłaca za moje cierpienia

ja ☠☠☠☠☠☠☠e, ale wczoraj sexy mieliśmy, aż musiałam wyskakiwać z łóżka i wciskać młodej smoka do buzi bo sie przebudziła po tym moim miesięcznym okresie teraz nie moge sie ogarnąć i ciągle mi sie chce
musze tż-ta dziś też zmolestować
Oj znam to... jakie to jest w☠☠☠☠iające! Albo bawię się cały dzień z dzieckiem, wymyślam, tańczę, robię z siebie klauna a ona pojękuje i daje mi do zrozumienia ze słabo się staram;-) Po czym przychodzi babcia cmoknie dwa razy w szyję a ta zanosi się od śmiechu się w głos! Nosz kurde!!! ;-)

Cytat:
Kaja w ogóle? Bo wiesz, wystarczy 1nasionko...

Moja wczoraj i dziś od 18wyla strasznie, nie mogłam jej na sekundę odłożyć. W taka histerię wpadła że nawet nakarmić jej nie mogłam. Dopiero jak usnela że smokiem to lyknela kilka lykow. Nie wiem co jest. Nic jej nie boli.

Te Wasze dzieci robią dokładnie to przez co ja przechodziłam przez ostatnie tygodnie dzień w dzień... :-(

Cytat:
Biedni :-( Oby to był tylko zbieg okoliczności i nikt już z Was nie zachorował.

Dobrze zrobiłaś z tż, niech wróci dopiero gdy wyzdrowieje.

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Cześć!

Jakiś podły nastrój mnie dopadł... jesień czy co?

Ja też jestem na nie jeśli chodzi o przekłuwanie uszy niemowlęciu.
Mi przekłuto po komunii, a w wieku 12 lat zdjęłam kolczyki i przestałam nosić i wcale mi ich nigdy nie brakowało

My też powinniśmy iść na szczepienie. Planuję w czwartek, ale coś mi Franciszek pokaszluje. I też ma wysypkę. Taką kaszkę wyczuwalną na skórze, ale niewidoczną

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Współczuję wszystkim, które mają ciężkie nocki...
Nas na razie ten problem nie dotyczy. Mamy tylko jedną pobudkę w nocy

To ja dorzucę jeszcze kulę-hulę- fajna sprawa jak maluch raczkuje
O dzięki! Sprawdzę to! No tamte zabawki może bardziej na gwiazdkę się sprawdzą w prezencie bo dla starszych dzieci. Ale zapisałam

A ja też tak jakoś jesiennie się już czuję ;-)

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

też tak czasem mam

hello! super, że weselicho się udało

dokładnie! Podczas mojego trzyletniego macierzyństwa zauważyłam, że im bardziej wk.rwiająca zabawka dla rodziców tym większą radochę ma z niej dziecko

Leon kilka razy dostał takie zabawki, które musiałam popsuć jak np był z mężem na spacerze, bo nie byłam w stanie znieść tych cholernych dźwięków
Hahaha ja pierniczę! Nie wierzę! Co za desperacja!!! ;-)

Cytat:

monika współczuję

Hihihi coraz bardziej podoba mi się ten garnuszek

A gdy na początku nie wiedziałam co to jest i mówię do tż jakiś garnuszek na klocuszek to ten do mnie: nocnik?!

Cytat:
Dziewczyny

☠☠☠☠a pH kupy obniżyło sie do 5, załamka

Oj czyli co? Jednak świadczyłoby to o skazie? :-(
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 07:35   #2421
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Miał czerwone przez kilkanaście minut, bardziej ja sie ze swojej głupoty przestraszyłam on zrobił duze oczy, usta w podkówkę a ja w tym momencie szybko zaczęłam go tulić i zagadywać to zapomniał. Ale mam nauczkę, a mogłam pomysleć bo on takie numery na przewijaku robi, ze odbija sie nogami i tam mam zabezpieczone tetra zeby nie walił głowa...

Jej no nie moge Ja nawet tv znieść nie moge jak tz wróci z pracy i odpali Cały dzien w ciszy siedzę, chyba oszaleje

Kaja, pykniesz sobie trzecie i przestanie Ci sie śnić

---------- Dopisano o 03:50 ---------- Poprzedni post napisano o 03:48 ----------

U nas mały nie mógł zasnąć do 23, tz na rękach go uspokajał, okazało sie, ze druga kupa go męczyła - zrobił taka w końcu ze az pajaca prałam i pobrałam druga kupę na posiew tym razem

---------- Dopisano o 03:52 ---------- Poprzedni post napisano o 03:50 ----------

My mamy tchibo ekspres, a w sumie dwa od zeszłego tyg, bo była promo w Tesco ze za 20 opakowań kapsułek kupionych w T. ekspres gratis

Aa właśnie.. To było 20 kapsulek tych za 20zl? Bo ja myślałam że to 20 paczek po 20zl co po obliczeniu wyszło więcej niż ekspres ale i zapas kawy jest

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
monika trzymajcie się..

groszko co Ty znowu za ormianinów nam sprowadzasz na wątek?

łoooo Ale wpadka? czy planowała?

biedne

A to bardzo źle??

U nas jak Lena idzie spać (czyli 21-22) to budzi się 3, 3.30, 4, 5 . Różnie ale w tym przedziale czasowym. Później albo usypia albo gada pół godziny i idzie spać jeszcze tak do 7.30, 8.

w ogóle to nie wiem jak zmienić żeby chodziła wcześniej spać.
Próbowałam kąpieli wcześniej, później, czy śpi czy nie śpi w dzień-i tak idzie spać późno. O 18. musi mieć swoją drzemkę. Jak ją przetrzymywaliśmy tak do 19, 19.30 nawet to budziła się o 20 i tak szalała do 22.

A, i też nie jem słodyczy i w pon. zaczęłam dietę
Noo ona zawsze mówiła że chce 3 dzieci i to było dość oczywiste że zaraz będzie w ciąży ale jakoś tak dziwnie
Akurat na rok synka :p dobrze ze się przeprowadzają do większego m jak to się potwierdzi

Lena
Stary 2015-09-30, 07:35   #2422
country111
Zakorzenienie

Szuu a, co to oznacza? My zaraz lecimy na rehabilitacje
Stary 2015-09-30, 07:41   #2423
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Haha miałam podobne skojarzenie i do tego taka szydercza minka a swoja drogą to ja mam już na tym etapie czasami dosc grajacych zabawek a Misia bardzo lubi

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Biedna poprawi się to na pewno
U nas wszystko wróciło do normy - spanie koło 20 a pierwsza podudka między 4 a 5

Szuu a co te wyniki oznaczaja, bardzo to zle??

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 08:28   #2424
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
jezu jaka patologia!

idę na kompa edytować bo jeszcze ktoś sobie tak pomyśli serio

Cytat:
Bo mnie znowu cos do zaginionych wypier..li

Nie mozesz mi tego zapomniec

Cytat:
Tlumacza prosze!!! Groszko teraz Ormianie litosci nie chcemy uchodzcow na watku

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Szuu czyli to zly wynik.?
Stary 2015-09-30, 09:02   #2425
industria
Zakorzenienie

Haha! Ormianie rządzą! Zaraz po islamskich dzieciach

Mi tam tez garnuszek na klocuszek od razu skojarzyl sie z nocnikiem

U nas nocka fatalna. Jakies wzdecia ja meczyly az sie wyginala. Oczywiscie 2 karmienia; 12 i 4. Do tego bardzo niespokojny sen...eh jestem wykonczona...

Jade zaraz do auchana z malą. Musze sobie kupic kubek termiczny, bo zbankrutuje na tych kawach podczas spacerow :P
Stary 2015-09-30, 09:03   #2426
k a j a
Zakorzenienie

Ja mam gdzieś po Blance ten garnuszek ale też zawsze mi się kojarzył z nocnikiem.. Klocuszek = kupa

Lena
Stary 2015-09-30, 09:08   #2427
201710041131
Konto usunięte

Poniżej 6 świadczy o nietolerancji ale powinny byc jeszcze ciała redukujące a ich nie ma, jest 0%. Sa tez liczne tłuszcze w kupie co oznacza zaburzenia wchłaniania... Czyli nic nie wiem... Niby nietolerancja ale dr był pewny, ze wynik nie wskaże na nietolerancje bo mały przybiera na wadze ładnie, bóle nie sa (teraz) cały czas, poprzedni wynik był dobry - pH 6,0...

A po wczorajszym super dniu gdzie w ogole go brzuch nie bolał dzis od rana Kongo, teraz dopiero padł i spi mi na kolanach bo od 7 darł sie jak opętany... ☠☠☠☠a nie wiem co to ma byc...

Czekam jeszcze na wyniki posiewu i musze zrobic usg ale nie mam jak jechac...

Od jutra mam przejść na dietę hipoalergiczną na dwa tyg

Stary 2015-09-30, 09:10   #2428
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Już wiem co to jelitowka, Dominika poznała karmienie w toalecie zanim moja mama nie przyszła w środku nocy na ratunek. Masakra... Ledwo żyję.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 09:14   #2429
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Już wiem co to jelitowka, Dominika poznała karmienie w toalecie zanim moja mama nie przyszła w środku nocy na ratunek. Masakra... Ledwo żyję.
Biedna..
Ale mnie też coś wczoraj brało, cały czas było mi niedobrze, a rano siedziałam w kiblu z pół godz. Teraz mi wszystko jeździ w brzuchu..

Lena
Stary 2015-09-30, 09:17   #2430
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję dobrze, że mama mogła przyjść.

Szuuu, kurde, ciekawe co to ma być... Biedny Konrad

Ja skapitulowalam rano. Uspalam Wojtka w bujaczku i przespalismy się jeszcze do 7. Serio mam nadzieję, że zacznie spać tak jak kiedyś.

Mojego Tza babcia jest w szpitalu i chce mnie dziś do niej zabrać. To oznacza, że musielibyśmy Wojtka zostawić u babci. Boże, jakże bym chciała!!!
22.06.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości