|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3
Cytat:
|
|
#2402 | |
|
Konto usunięte
|
A widziałaś garnuszek na yt? Miałam wrażenie ze ta babka ma problem z umieszczaniem klocków przez te otwory ![]() Tz zabrał dziecko i jeszcze go nie ma, nigdy go nie położymy przed 22 jak tak bedzie, ale nic nie mowię, bo nie bede miała kiedy ćwiczyć... Dziewczyny nie straszcie, ja czekam na 3 miesiąc jak na zbawienie Ale Konrad tez mi sie rzuca od kilku dni przy karmieniu, dzisiaj tak sie szarpnął ze walnął głowa w bujaczek (roomba odkurzala i miałam bujaczek na kanapie i walnął głowa w nogę :/)Przyszedł mr B, na razie nie ma miłości ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu nie, nie widziałam, zaraz zobaczę
![]() o matko, ma ślad? pewnie się przestraszył i rozwył Monika o kurcze, izoluj tż bo takie wirusy łatwo złapać |
|
|
|
#2404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Jakiś podły nastrój mnie dopadł... jesień czy co? ![]() ![]() Ja też jestem na nie jeśli chodzi o przekłuwanie uszy niemowlęciu. Mi przekłuto po komunii, a w wieku 12 lat zdjęłam kolczyki i przestałam nosić i wcale mi ich nigdy nie brakowało ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Współczuję wszystkim, które mają ciężkie nocki... Nas na razie ten problem nie dotyczy. Mamy tylko jedną pobudkę w nocy ![]() Cytat:
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
No to mamy pierwsze karmienie. Jeszcze nigdy mi sie nie obudzila po 2h w nocy. Juz sie boje co bedzie dalej.
Monika u nas tez kupy duzo czesciej ida. Na razie stawiam ze to wina witaminy d bo zmienilam w niedziele |
|
|
|
#2406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hello! super, że weselicho się udało ![]() dokładnie! Podczas mojego trzyletniego macierzyństwa zauważyłam, że im bardziej wk.rwiająca zabawka dla rodziców tym większą radochę ma z niej dziecko ![]() Leon kilka razy dostał takie zabawki, które musiałam popsuć jak np był z mężem na spacerze, bo nie byłam w stanie znieść tych cholernych dźwięków
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
szuu lepiej się oswajaj z grającymi zabawkami
a tak serio to później nawet uwagi nie zwrocisz Ja do tej pory pamiętam piosenki z garnuszka pełny jest garnuszek mój....lallala Ja też jestem przeciwna kolczykom u takich maluchów. Będzie starsza i będzie chciała to ok... monika współczuję |
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję! Oby teraz pospała kilka godzin.
|
|
#2409 | |
|
celebriti
|
Hej go
Mój kloc wazy 6620 wiec wyrabiam bicki ![]() Zrobiłyśmy tez pierwsze szczepienie. Dziś ok zobaczymy jutro. Kaja ale masz drobinkę ️Zrobiłam tez drugi dzień z mel b jeżu jak ona zapierdala !!!! No i nie jem słodyczy to sie chwale. Dr powiedziała ze możemy rozszerzać po 4 ale nie musimy bo dB przybiera wiec nie wiem czy sie nie wstrzymam jakoś mi sie nie spieszy. Pisaliście o expresach ja mam nespresso kawa jest pyszna i 100% ale drogo to wychodzi kapsułki chyba od 1,70 czy 2 najtansze
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa właśnie zapomniałam- ja też mam ekspresik dolce gusto i tę chemie już testowałam na Franku
Nic mu nie jest po takiej "kawce"
|
#2411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kupiłam dziś kateter bo już Adelka się tak prężyła i płakała że już mi serce pękało. Ponad tydz nie robiła kupy, i widać jej to doskwierało. Pomogło i w końcu zrobiła kupę, po wszystkim wyraźnie jej użyło. Uff jak dobrze. Tak teraz sobie myślę że jak wracaliśmy z nad morza pewnie też ją złapało i stąd te krzyki |
|
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Irmusia ale się usmialam, ty psuju!
Alkamor ja się utozsamiam z ,,lubię ciasteczka mniam mniam mniam,, |
|
|
|
#2413 | |
|
celebriti
|
Orimianina ja sobie wyobraziłam jak ziurasz przez okno czy juz weszli za winkiel i. Robią Ci sie takie brwi jak u cruelli i biegniesz ze śrubokrętem rozwalać zabawki
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Na sam wieczór mojakumpela dobra napisala że jest chyba w ciąży (ma rocznego synka) i co przysne to śni mi się że,jestem w ciąży
O losie, ale my,się mnożymy już druga kolejka idzie
|
|
|
|
#2415 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja nawet tv znieść nie moge jak tz wróci z pracy i odpali Cały dzien w ciszy siedzę, chyba oszaleje Kaja, pykniesz sobie trzecie i przestanie Ci sie śnić ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 03:50 ---------- Poprzedni post napisano o 03:48 ---------- U nas mały nie mógł zasnąć do 23, tz na rękach go uspokajał, okazało sie, ze druga kupa go męczyła - zrobił taka w końcu ze az pajaca prałam i pobrałam druga kupę na posiew tym razem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 03:52 ---------- Poprzedni post napisano o 03:50 ---------- My mamy tchibo ekspres, a w sumie dwa od zeszłego tyg, bo była promo w Tesco ze za 20 opakowań kapsułek kupionych w T. ekspres gratis Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie zastrzele 3karmienie. Mam nadzieje ze to minie
|
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
U nas po 3 nocnych karmieniach już jest pobudka...
Jestem załamana, chce mi się ryczeć..
|
#2418 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny
☠☠☠☠a pH kupy obniżyło sie do 5, załamka ![]() Ale brak ciał redukujących :cinfused: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2419 | ||||
|
Zakorzenienie
|
monika trzymajcie się..
Cytat:
Cytat:
Ale wpadka? czy planowała?![]() Cytat:
biedne ![]() Cytat:
![]() U nas jak Lena idzie spać (czyli 21-22) to budzi się 3, 3.30, 4, 5 . Różnie ale w tym przedziale czasowym. Później albo usypia albo gada pół godziny i idzie spać jeszcze tak do 7.30, 8. w ogóle to nie wiem jak zmienić żeby chodziła wcześniej spać. Próbowałam kąpieli wcześniej, później, czy śpi czy nie śpi w dzień-i tak idzie spać późno. O 18. musi mieć swoją drzemkę. Jak ją przetrzymywaliśmy tak do 19, 19.30 nawet to budziła się o 20 i tak szalała do 22. A, i też nie jem słodyczy i w pon. zaczęłam dietę
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-09-30 o 07:28 |
||||
|
|
|
#2420 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Te Wasze dzieci robią dokładnie to przez co ja przechodziłam przez ostatnie tygodnie dzień w dzień... :-( Cytat:
Dobrze zrobiłaś z tż, niech wróci dopiero gdy wyzdrowieje. Cytat:
A ja też tak jakoś jesiennie się już czuję ;-) Cytat:
Cytat:
Hihihi coraz bardziej podoba mi się ten garnuszek A gdy na początku nie wiedziałam co to jest i mówię do tż jakiś garnuszek na klocuszek to ten do mnie: nocnik?! Oj czyli co? Jednak świadczyłoby to o skazie? :-( |
|||||||
|
|
|
#2421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale jakoś tak dziwnie Akurat na rok synka :p dobrze ze się przeprowadzają do większego m jak to się potwierdzi
|
||
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu a, co to oznacza? My zaraz lecimy na rehabilitacje
|
|
|
|
#2423 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i do tego taka szydercza minka Cytat:
U nas wszystko wróciło do normy - spanie koło 20 a pierwsza podudka między 4 a 5 Szuu a co te wyniki oznaczaja, bardzo to zle??
|
|
|
#2424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mozesz mi tego zapomniec Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Szuu czyli to zly wynik.?
|
||
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Haha! Ormianie rządzą! Zaraz po islamskich dzieciach
![]() Mi tam tez garnuszek na klocuszek od razu skojarzyl sie z nocnikiem ![]() U nas nocka fatalna. Jakies wzdecia ja meczyly az sie wyginala. Oczywiscie 2 karmienia; 12 i 4. Do tego bardzo niespokojny sen...eh jestem wykonczona... Jade zaraz do auchana z malą. Musze sobie kupic kubek termiczny, bo zbankrutuje na tych kawach podczas spacerow :P
|
#2427 |
|
Konto usunięte
|
Poniżej 6 świadczy o nietolerancji ale powinny byc jeszcze ciała redukujące a ich nie ma, jest 0%. Sa tez liczne tłuszcze w kupie co oznacza zaburzenia wchłaniania... Czyli nic nie wiem... Niby nietolerancja ale dr był pewny, ze wynik nie wskaże na nietolerancje bo mały przybiera na wadze ładnie, bóle nie sa (teraz) cały czas, poprzedni wynik był dobry - pH 6,0...
A po wczorajszym super dniu gdzie w ogole go brzuch nie bolał dzis od rana Kongo, teraz dopiero padł i spi mi na kolanach bo od 7 darł sie jak opętany... ☠☠☠☠a nie wiem co to ma byc... Czekam jeszcze na wyniki posiewu i musze zrobic usg ale nie mam jak jechac... Od jutra mam przejść na dietę hipoalergiczną na dwa tyg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem co to jelitowka, Dominika poznała karmienie w toalecie zanim moja mama nie przyszła w środku nocy na ratunek. Masakra... Ledwo żyję.
|
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mnie też coś wczoraj brało, cały czas było mi niedobrze, a rano siedziałam w kiblu z pół godz. Teraz mi wszystko jeździ w brzuchu.. |
|
|
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że mama mogła przyjść.Szuuu, kurde, ciekawe co to ma być... Biedny Konrad Ja skapitulowalam rano. Uspalam Wojtka w bujaczku i przespalismy się jeszcze do 7. Serio mam nadzieję, że zacznie spać tak jak kiedyś. Mojego Tza babcia jest w szpitalu i chce mnie dziś do niej zabrać. To oznacza, że musielibyśmy Wojtka zostawić u babci. Boże, jakże bym chciała!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

Ale Konrad tez mi sie rzuca od kilku dni przy karmieniu, dzisiaj tak sie szarpnął ze walnął głowa w bujaczek (roomba odkurzala i miałam bujaczek na kanapie i walnął głowa w nogę :/)

️

no w☠☠☠☠iła mnie, tak potraktować matke....tak mi odpłaca za moje cierpienia