|
|
#481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8
Cytat:
![]() Nudzi sie tez szybko Cytat:
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie ja nic niemam moim chłopakom, ale będę robić polędwiczki z warzywami to podepnę to pod dzień chłopaka 😛 i może coś mi się wymyśli i kupię jakiś drobiazg
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ala poszła spać to chyba i ja idę, choć i szkoda dnia.... |
|
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
MAJKA pierwsza dalam waniliowo bobovity a potem malinowa nestle. Bez problemu jadla obie i nic nie bylo na skorze. Teraz dalej na nestle jedziemy. NIEZAWSZE ja mam pierwszych synow i teraz jak mala sie pojawila to jest to nowosc. Kocham bezgranicznie cala trojke choc wiadomo ze od chlopakow wymagam bo sa juz starsi. No i widze ze sa czasem o nia zazdrosni niestety :/ MADZIX ja tez mialam kupic na wiosne ale ten z racji przejechanych kilometrow zaczyna skrzypiec :/ i kolo mi sie obluzowalo i wypada jak np pod kraweznik podbijam :/ tak wiec w kolo domu i po wsi moze byc ale chce miec drugi na wypady no i za razem aby w razie co po wsi pojechal . VIOLKA mi tak syn o tym dniu chodzil i gadal ze tydzien temu im gifty z tego wszystkiego dalam ..
|
#485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- dzien Mezczyzny
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez czasem mam zamiar spać po tych nockach pobudkowych, ale jeszcze nigdy do skutku nie doszło i do północy chodzę zwykle heh bez żadnych dopalaczy inka only![]() Cytat:
Hehe no nie chcieli żeby potem matce głupio było jak zapomni ![]() Ja pod Peoco waruję 😜 zaraz otwierają, ale muszę szybko wracać bo Adeczka zaraz wstanie i glodna będzie
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Hej cud jakis moje dziecko dalej spi, kurde szkoda mi bedzie tego jej imienia co malowalam dla Niej na Ścianie, ona uwielbia patrzec na niego i gadac z tym napisem....
|
|
#489 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to rzadko mam takie bóle wiec tyle dobrze. Cytat:
Cytat:
|
|
#490 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- dzien dobry nocka wporzo, maly 8,5h spal, wstal po 5, cycek i do 7:40 pociagnal, wiec git
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej. U nas tez fajna noc, Mała tylko trochę skakała po łóżeczku, ale poporukala sobie i później był spokój. Wstalysmy o 6:30, o 7:00 kaszka, a teraz ucina sobie pierwszą dziś drzemkę. Zaraz biorę się za gotowanie zupki, a na obiad dla nas dziś chyba zabraknie mi czasu, bo później jedziemy odstawić mojego brata na autobus, bo dziś wyjeżdża na Erasmusa do Heidelbergu. Później może Pepko.. 😜
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
O Jasko się naprawił ponownie super
![]() Kupiłam tą bluzę co Madzixx w Pepco- schowana była z tylu i temu jej nie widziałam Kamizelek u nas już nie było buu
|
#494 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Dopiero jem sniadanie i kawe pije,bo mals padla spac po 3h marudzenia i muczenia. Co 2minuty zmiana pozycji,zabawki, cyrk :/ az nie wylapalam od razu,ze zglodniala. A kilka razy jej wczesniej mleko proponowalam to twarz wukrecala albo sutek szczypala -swietna zabawka do chwytania. Wasze dzieci tez Was czsem szczypia? |
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mozna dolaczyc?kiedys sie odzywalam w pierwszej czesci ale za wami nie nadazalam ale teraz mi to lepiej wychodzi bo jakis czas juz was podvzytuje
![]() Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#496 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
GOCZEK tak mój też szczypie sutki. I tez właśnie jem śniadanie bo mały jest bardzo absorbujacy ostatnio. Musze pilnować żeby był w miarę cicho bo tz śpi po nocce wiec wciąż przy nim i go zabawiać. Sam pohusta się w huśtawce 10 min i juz mu się nie podoba. Polezy na macie chwile i juz maruda - mam nadzieje ze ten etap minie.
Agnes witaj pisz coś więcej o sobie!
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisz coś o sobie bo nie pamietamy
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Siedze w piżamie jeszcze, panna zjadła dzis o 5.30 i dopiero o 9 mnie obudziła. Kochana
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
SYLWIA fajnie ze Jaś Ci tak ładnie śpi!
U nas dziś tez fajna noc bo pobudki na cyca były po północy i przed 6. Przed drugą obudził się ale wzięłam przytulilam i zasnął po chwili. Głowę mam dalej otepiala i ciężka oby znów nie rozbolala!
"Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04 Edytowane przez Hanka20 Czas edycji: 2015-09-30 o 10:10 |
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Młody sie obudził. Tylko 45min spal a wczoraj godz.dluzej
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jezdzimy na rehab.dwa razy w tyg bo mala ma asymetrie ulozeniowa wylrecala glowke i ukladala sie w C. Mamy troche konsultacji lekarskich m.in centrum zdrowia dziecka i chyba naliczylam kolo 10 11 specjalistow.mamy niestety rozleglego naczyniaka na brzuszku i pleckach i problem z nereczka z takich gorszych rzeczy;( i spora anemie.od poczatku bierze zelazo. Mielismy juz jeden pobyt w szpitalu mala jak miala siedem tyg miala biedunke.po trzech dniach od wyjscia ja trafilam na tydzien do szpitala bo mialam problem z nerka wysoka goraczke i moja mama zajmowala sie mloda razem z narzeczonym. marysia jest pogodna wesola ladnie sie rozwija jest strasznie madralinska i to nas cieszy ![]() Staralismy sie o nia.wyszla w drugim cyklu ta nasza druga kreseczka.tydzien po tym jak sie dowiedzialam o ciazy zmarl moj tata do 4 miesiaca krwawilam pozniej kolka nerkowa 4 pobyty w szpitalu przed porodem w 7 mcu sie przewrocilam.i lrwawilam i myslalam ze to juz koniec.jeszcze ta cukrzyca.udalo sie .mam nadzieje ze jak madralinska skonczy rok to duzo spraw sie wyprostuje bo mamy i szmery na serduszku ale ponoc to zanika. zobaczymyNie wiek co jeszcze wam napisac, i tak sie rozpisalam Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Sorki za bledy tak to jest jak pisze z tel ale chyba da sie rozczytac Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
AGNES witaj! Zdrowka dla corci!
GOSIP namalujesz kolejny
|
#504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jak u was z cwiczeniem?
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj starszy synek mial szmery w serduszku przez zwiększony przepływ. Na szczęście to orzeszli chocuaz u nas późno bo jak mial ponad rok. Tez chodzilismy na rehabilitację wiec glowa do góry. Będzie dobrze
|
|
#506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja pamietalam wczoraj i nawet kupilam mezowi jego ulubiona czekolade, ale rano bylam tak nieprzytomna, ze zapomnialam. Co do burakow, to wlasnie sie zastanawialam, czy nie zawieraja czegos, co lepiej by bylo podane pozniej. Tex myslalam o takim barszczyku. W ogole u nas to rozszerzanie diety to smiech na sali. Zje dwie male lyzeczki i koniec. Trudno to posilkiem nazwac. Agnes, ale przeszlicie, oby bylo juz tylko lepiej
Edytowane przez ametty Czas edycji: 2015-09-30 o 10:37 |
|
|
|
|
#507 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, w swoim zawodzie, mam pomysł już ale musiałabym iść się dokształcić na podyplomowe ![]() Cytat:
![]() u nas dziś zaczęli grzać, kaloryfery ciepłe lekko i temp wzrosła do 22,5 siedze w bluzce na ramiączka i jest optymalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas kamizelki też były schowane-te różowe a kremowa była jedna jedyna, więc niewiele myśląc chapnęłam ![]() Cytat:
kojarzę Twój nick ![]() u nas pobudka o 6:50, potem zabawa z mamusią i tatusiem i o 8:20 panna Alicja poszła spać i śpi do teraz nie mogę jej rozgryźć, kiedyś spała tyle samo a teraz raz krócej, raz dłużej..nie wiem od czego to zależy. Wczoraj np o tej porze już była po drzemce 50 min i po drugim karmieniu hmm
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52947674]Hej
![]() Dopiero jem sniadanie i kawe pije,bo mals padla spac po 3h marudzenia i muczenia. Co 2minuty zmiana pozycji,zabawki, cyrk :/ az nie wylapalam od razu,ze zglodniala. A kilka razy jej wczesniej mleko proponowalam to twarz wukrecala albo sutek szczypala -swietna zabawka do chwytania. Wasze dzieci tez Was czsem szczypia?[/QUOTE] Tak. A dzis mnie Jasiek ugryzł. . Brrr.. ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
witaj znów
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej, nie odzywałam sie wczoraj bo mi mężu zabrał telefon (nawigacje) bo pojechał do Londynu znowu. Dzisiaj tak samo więc odezwe sie jutro znowu bo nie lubie wizażu na laptopie.
Chciałam się pochwalić tylko że dzisiaj kończymy 5 miesięcy Miłego dnia wszystkim
|
|
#510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza ładna nocka po wejściu zabka, jeszcze cały na wierzchu nie jest .
Tak tak, pochwaliłam noc a dzień kiepski się zaczął. Mala maruda przy usypianiu, zasnął, obudził się i w ryk. Pół godz wył i dopiero zasnął. Usypiam go w stołowym po tz po nocce śpi więc może dlatego płacze. Ale te zeby to też ciężko sprawa. No ale trzeba przetrwać, podobno trójki i piątki najgorsze, więc cieszę się z tego jak jest ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
córcia tyle przeżyła, silna babka z niej, po mamusi. Trzymajcie się dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

nie chciala do domu isc oraz chce chodzic na wszystkie zajecia dodatkowe...na tance chcemy ja zapisac i na angielski

było kilka fanek tutaj