Mamusie październikowe 2015, część 8 :) ! - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-30, 10:26   #1801
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 8 :) !

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
04:35,3320,53cm

Aaaa Mówiłam, że weźmesz nas z zaskoczenia. GRATULACJE!

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość

Po jednym dniu to Ty cudów nie oczekuj. Przy regularnym braniu możesz zauważyć różnice
Dokładnie, ja biore wiesiołka z tydz to faktycznie na wkładce troche bardziej mokro

Cytat:
Robimy za sensację XXI wieku Stara pierwiastka i taki ekspres, pełne niedowierzanie
Po północy zaczęłam czuć spinanie w dole, ściągnęłam aplikację do liczenia skurczybyków, ale że była noc, to nie budziłam nikogo aż do 2, kiedy pielęgniarka wstała sikać i zobaczyła mnie na korytarzu. Zapytała co się dzieje, to jej powiedziałam że nie wiem, chyba skurcze? Zbadała, stwierdziła że mam się spakować, bo poród się zaczął, 3cm rozwarcia i czas na porodówkę. Tam pod ktg "czy już mam dzwonić po męża?" "nie, po co, to potrwa".O 3:50 zadzwoniłam już odłączona od ktg (pod którym nie wyrabiałam, tak mnie podnosiło z kozetki) zadzwoniłam do lubego, że jest 5cm rozwarcia. Zanim dojechał zdążyłam wypluć w kibelku czop i dostać partych. Jak przyjechał to już leżałam pod opieką dwóch położnych i darłam papę Dwa parte (oba kończące się już bez skurczu) i się młoda wydostała. Zaprezentowała dorodny wrzask i poszła spać Luby pępowiny przeciąć nie chciał, ale był, trzymał za łapkę, obserwował wydostawanie się młodej, obserwował szycie (nacięła mnie), był dzielny i dumny

O lol dobrze, ze byłaś w szpitalu i że Tż zdążył Super opis, tak to się chciłoby rodzić

Cytat:
Bez oxy, bez niczego, nawet paracetamolu mi nie podała, bo najpierw nie chciałam, a potem jak zechciałam, to się parte zaczęły
I widzisz..nie chciałaś oxy ani cc i się udalo

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość
Dzisiaj urodze, dziecko wymiarami ok, lozysko odpowiednio stare, główka mocno przycisnieta i bardzo nisko, rozwarcie juz prawie 9 cm tylko zero skurczy. Wszyscy w szoku jak to możliwe, przebija pęcherz płodowy i pójdzie

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
No to czeksmy z niecierpliwością Kciiki za sprawny bez bolesny poród

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość

A ja nowe znalezisko na wkładce. Brązowe niteczki jakby i bynajmniej nie z majtek bo miałam szare CO to z szyjki czy co? a może coś z wiesiołka
Pewnie z szyjki WIedz, że coś się dzieje Tak Elve wyganiałaś to może czas na Ciebie
Stary 2015-09-30, 10:26   #1802
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Libra2 Pokaż wiadomość
Serdeczne gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mamusiek
Życzę wam dużo zdrówka,cierpliwości i w miarę możliwości przespanych nocy.My dzisiaj zaczynamy maraton po przychodniach,najpierw okulista, potem ortopeda a na koniec pediatra. Nie mogę uwierzyć że Tymon ma już ponad dwa tygodnie.Nie wiem nawet kiedy nam zleciało.Któraś z dziewczyn mnie wcześniej pytała o wagę,teraz dokładnie to nie wiem ile młody waży ale w dniu wypisu miał całe 2390 gram.Liczę na to że na dzisiejszej wizycie sprawdzą czy przybiera.Ja po nim widzę że jest już inny niż w szpitalu, już nie mam takiego lęku że go uszkodzę jak go biorę na ręce.No i w końcu zaczyna wypełniać ciuchy na 50 cm...
Ok lecę dalej bo moja gadzina się właśnie budzi

Libra powodzonka u lekarzy i niech Tymus rosnie zdrowo
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 10:27   #1803
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
Agatko no z ta sukienka, hehe

Troche podlamalam sie po wizycie poloznej. Jak zobaczyla moj brzuch to byla mocno zdziwiona. Powiedziala, ze powinien dawno opasc a on pnie w gore, biustonosz sie nie miesci ;( i powiedziala, ze z takim brzuchem to z porodem jestem w lesie. Zaje*iscie ;( ;(
Pewnie w nast tyg nie urodze ;(((( moze czeka mnie listopad ?

Czy wszystkim juz opadly brzuchy ??? Chlip
Amelia niektórym opada w dniu porodu dopiero. spokojnie

ja uciekam. do później

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 10:28   #1804
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj urodze, dziecko wymiarami ok, lozysko odpowiednio stare, główka mocno przycisnieta i bardzo nisko, rozwarcie juz prawie 9 cm tylko zero skurczy. Wszyscy w szoku jak to możliwe, przebija pęcherz płodowy i pójdzie

Elve cudowny poród miała, ale Ty to już wymiatasz ponad ludzkie pojęcie. Poród marzeń, poród snów, coś niesamowitego, że tak Ci to rozwarcie bez bólu postępuje, ja też w życiu nie słyszałam o czymś takim i nawet bym nie uwierzyła, że to jest możliwe w ogóle! Cudownie i bosko, czekamy z niecierpliwością, mam nadzieję że parcie Ci pójdzie gładziutko niezależnie, czy parte się pojawią czy będziesz musiała słuchać położnych kiedy pchać. P-push it real good, Natusia, jak w piosence do porodu !
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 10:29   #1805
natalia_b
Wtajemniczenie

Juz niech nawet boli, byleby było już po

Stary 2015-09-30, 10:32   #1806
Daisy 85
Wtajemniczenie

Dziewczyny po i przed cc te które przechodziły napiszcie czy rzeczywiście te pierwsze tygodnie był takie straszne??? czy tak bardzo szycie bolało, ciągnęło i jadziło się??? czy potrzebowałyście pomocy przez 24h na dobę i jak z perspektywy czasu oceniacie swoją decyzję o cc...
A te kochane, które chcą mieć cc, napiszcie co skłoniło Was do tej decyzji...
Nadal mam ogromny dylemat i będę wdzięczna za każdą odpowiedź...
bo póki co mi lekarze mącą w głowie, bo niby mówią, że jest szansa na sn ale proponują cc, nie wiem czy nie będę żałować, ale z drugiej zaś strony jeżeli mają mnie mordować, rozszerzać szyjkę (przypominam, że jestem po operacji na szyjce i nie jest już taka elastyczna) a później i tak cc zrobić to lepiej od razu się umówić na termin, tylko czy nie będę się czuła niepełnowartościowa, że nie urodziłam naturalnie, czy pogodzę ból z opieką nad dzieckiem...
Daisy 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 10:34   #1807
Amelie04
Zakorzenienie

Martwie sie tym brzuchem, bo przy Ali do konca byla glowka wysoko i ciezki porod (((
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 10:34   #1808
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja nowe znalezisko na wkładce. Brązowe niteczki jakby i bynajmniej nie z majtek bo miałam szare CO to z szyjki czy co? a może coś z wiesiołka
mała cos ci sie rozkreca tylko pomalutku ja skrzepki mialam z tydzien przed jak Rafala rodzilam
teraz cisza
Stary 2015-09-30, 10:34   #1809
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Elve cudowny poród miała, ale Ty to już wymiatasz ponad ludzkie pojęcie. Poród marzeń, poród snów, coś niesamowitego, że tak Ci to rozwarcie bez bólu postępuje, ja też w życiu nie słyszałam o czymś takim i nawet bym nie uwierzyła, że to jest możliwe w ogóle! Cudownie i bosko, czekamy z niecierpliwością, mam nadzieję że parcie Ci pójdzie gładziutko niezależnie, czy parte się pojawią czy będziesz musiała słuchać położnych kiedy pchać. P-push it real good, Natusia, jak w piosence do porodu !
Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia cudowne jesteście
Poród marzeń tak ale żeby dziwnie nic bolało. Przebija mi pecherz i dwie godziny po tym będę tulic Ize

Stary 2015-09-30, 10:35   #1810
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Martwie sie tym brzuchem, bo przy Ali do konca byla glowka wysoko i ciezki porod (((
no ale czym sie martwisz ty masz jeszcze 3 tyg do terminu teraz to moze sie wszytsko z dniana dzien zmienic
Stary 2015-09-30, 10:35   #1811
Daisy 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
I widzisz..nie chciałaś oxy ani cc i się udalo
W sumie tak, Elve nie musiałaś wybierać między dżumą a cholerą

Mala te niteczki to normalne, szyjka się przygotowuje
Stary 2015-09-30, 10:37   #1812
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość

No niby fajnie się czyta...ale troche to straszne, że można nie czuć Tzn ja pewnie będę czuła, ale jak nie to kiedy do szpitala??

Ze to nie ma tkiego guzika, lub dzwięku w nas " To już, masz jechać "

A mi się dzis śniło, że byłam u innego lekarza i on stwierdził, ze w moim brzuchu jest jeszcze jeden dzidziuś
Stary 2015-09-30, 10:38   #1813
Daisy 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Poród marzeń tak ale żeby dziwnie nic bolało. Przebija mi pecherz i dwie godziny po tym będę tulic Ize
może jesteś hardcore i masz bóle tylko ich nie czujesz nie no tak serio życzę abyś już niedługo urodziła, bo na pewno irytuje to czekanie...
Stary 2015-09-30, 10:39   #1814
Doorisska
Rozeznanie

Mnie za to zastanawia ten czop. Czy on musi odejść? Nie zauważyłam by mi cokolwiek dochodziło. Ani w kawałkach ani w całości.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-09-30, 10:39   #1815
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

ewlina ale sen :p;p;p

dorisska nie musi odejsc
Stary 2015-09-30, 10:42   #1816
krolewna1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Daisy 85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny po i przed cc te które przechodziły napiszcie czy rzeczywiście te pierwsze tygodnie był takie straszne??? czy tak bardzo szycie bolało, ciągnęło i jadziło się??? czy potrzebowałyście pomocy przez 24h na dobę i jak z perspektywy czasu oceniacie swoją decyzję o cc...
bo póki co mi lekarze mącą w głowie, bo niby mówią, że jest szansa na sn ale proponują cc, nie wiem czy nie będę żałować, ale z drugiej zaś strony jeżeli mają mnie mordować, rozszerzać szyjkę (przypominam, że jestem po operacji na szyjce i nie jest już taka elastyczna) a później i tak cc zrobić to lepiej od razu się umówić na termin, tylko czy nie będę się czuła niepełnowartościowa, że nie urodziłam naturalnie, czy pogodzę ból z opieką nad dzieckiem...
ja jestem po, co prawda nie zajmowałam się się dzieckiem.. ale doszłam do siebie szybko, najgorsze problemy miałam ze wstawaniem z łóżka, ale to nabiera się wprawy. Rana mi się w ogóle nie paprała, na początku dużo ją wietrzyłam. Jedyne co to dziwne uczucie "braku czucia".

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 10:44   #1817
Daisy 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Doorisska Pokaż wiadomość
Mnie za to zastanawia ten czop. Czy on musi odejść? Nie zauważyłam by mi cokolwiek dochodziło. Ani w kawałkach ani w całości.

Elve pisała, że jej odszedł zaraz przed porodem w szpitalu, więc nie stresuj się

Ja idę się położyć, ciekawe ile stron będę miała do nadrobienia jak wrócę...
Stary 2015-09-30, 10:44   #1818
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

No niezły niezły

W ogóle kiepska noc za mną..myślałam, że będę wymiotować, ale to najmniejszy problem..strasznie się wierciłam, biodra i nogi bolały, pachwiny, spojenie...aż mój Ty ucierpiał, bo dostał ode mnie z łokcia jak się kręciłam
Stary 2015-09-30, 10:46   #1819
natalia_b
Wtajemniczenie

Daisy nie ma boli bo nie ma skurczy. Na ktg zero skurczy.
Doorisska mi czop odchodzi teraz dopiero. A patrz jakie rozwarcie. Nawet nie wiem czy to czop bo same krwiste sluzy mam.

Stary 2015-09-30, 10:48   #1820
Amelie04
Zakorzenienie

Kasia zostalo 2,5tyg ale planuje rodzic po skonczonym 38

Ta polozna to w ogole jakies stare metody ma. Mowila, ze da mi na kartce specjalna diete dla karmiacych i wymieniala tysiac rzeczy ktorych nie wolno. Mowila ze mięso to dopiero w ktorejs tam dobie sie powinno zjesc a tak to tylko gotowane i jakies lekkie warzywka : o kazala pic ciemne piwo... A z dzieckiem na spacer nie mozna od razu wyjsc tylko : po 3 dniach od przyjscia ze szpitala siedzimy szczelnie w domu, przez nast 3dni ubieramy dziecko i werandujemy a dopiero pozniej mozna na 10min wyjsc : O czyli w sumie tydzien w domu
Mowila, ze ananasy wywoluja skurcze
Stary 2015-09-30, 10:48   #1821
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

tez mam kiepskie noce biodra mnie bola jak leze na bokach, na pelcach mnie dusi, wiec nie mam jak spac i krece sie cala noc
Stary 2015-09-30, 10:49   #1822
krolewna1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
No niezły niezły

W ogóle kiepska noc za mną..myślałam, że będę wymiotować, ale to najmniejszy problem..strasznie się wierciłam, biodra i nogi bolały, pachwiny, spojenie...aż mój Ty ucierpiał, bo dostał ode mnie z łokcia jak się kręciłam
za mną też.. od 5:30 już spać nie mogłam :/ a w nocy wiercenie i ciągle niewygodnie :/

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 10:50   #1823
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasia zostalo 2,5tyg ale planuje rodzic po skonczonym 38

Ta polozna to w ogole jakies stare metody ma. Mowila, ze da mi na kartce specjalna diete dla karmiacych i wymieniala tysiac rzeczy ktorych nie wolno. Mowila ze mięso to dopiero w ktorejs tam dobie sie powinno zjesc a tak to tylko gotowane i jakies lekkie warzywka : o kazala pic ciemne piwo... A z dzieckiem na spacer nie mozna od razu wyjsc tylko : po 3 dniach od przyjscia ze szpitala siedzimy szczelnie w domu, przez nast 3dni ubieramy dziecko i werandujemy a dopiero pozniej mozna na 10min wyjsc : O czyli w sumie tydzien w domu
Mowila, ze ananasy wywoluja skurcze
e tam jak widzisz na forum nie da sie terminu zaplanowac ;p;p;p
jak Tomek zdecyduje sie rodzic w 41 to bedziesz czekac do 41 ;p;p;p
a co do poloznej to ma troche przestarzala wiedze ;p;p;p
Stary 2015-09-30, 10:50   #1824
Doorisska
Rozeznanie

Cytat:
Daisy nie ma boli bo nie ma skurczy. Na ktg zero skurczy.
Doorisska mi czop odchodzi teraz dopiero. A patrz jakie rozwarcie. Nawet nie wiem czy to czop bo same krwiste sluzy mam.

Każda przechodzi inaczej, a że to moje pierwsze dziecko kompletnie nie wiem czego się spodziewac

Stary 2015-09-30, 10:51   #1825
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
o takie maleństwa też wypuszczają. gdzieś kiedyś słyszałam , że od 2500 puszczają do domu.

cieszę się , że sobie radzicie i maleństwo ładnie rośnie. zdrówka dla was

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

albo coś czopo podobnego

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Agatka prałaś ten swój materac do łóżeczka? jak tam ten pokrowiec się zachował... nie doczytałam w końcu tego i nie wiem czy warto to prać czy nie
Wyprałam pokrowiec , chodzi Ci o ten z gryka? i pralam 40° i 400 wirowanie, nic sie nie stalo tylko jak juz byl suchy musialam go porzadnie wytrzepac bo ta gryka tak jakby sie sypala taki piach byl czarny ale wytrzepalam na balkonie i jest git

Cytat:
i powodzonka z karmieniem

też czuję, że jak go nie będzie przy mnie kiedy będę najbardziej potrzebowała to mu to już zapamiętam do końca życia i pozostanie ogromny żal...

super gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!111

szalona pyknij nam zdjęcie

przerażasz mnie tym bólem, pisz na bieżąco jak się czujesz, może jeszcze wpłynie to na moją decyzję o cc...
super, że tak szybko Ci pokarm przyszedł, bo mówią, że po cc jest z tym cieżko...
i trzymam kciuki za dzisiejsze wyjście ze szpitala

nie no po prostu czym więcej czytam o Waszych pięknych porodach tym większe mam wątpliwości cc czy sn
Super, że tak szybko Ci poszło, że mąż dotarł na czas i się spisał

no to powodzenia!!! bo już nas długo trzymasz

Agatka, Małpka to mnie trochę pocieszyłyście z tymi ćwiczeniami po cc

szalona ? Chyba naiwna haha

A co chcesz szybko zaczać cwiczyc?

Cytat:

ja mialam CC i jak juz pisalam bylo super bolalo mnie jedynie w szpitalu tak znosnie nie musialam brac nic przeciwbólowego pozniej tylko mialam taka blokade przed prostowaniem sie ale to tak chyba instynktownie nic nie ciagnelo , nic sie nie babralo , pokarm mialam od razu. I napewno nie czuje sie niepelnowartosciowa bo mialam CC opieki tez nie potrzebowalam , wiadomo skakac nie bedziesz ale normalnie funkcjonowac sie da z dzieckiem a jak juz zdjeli szwy to tylko jeden dzien jeszcze pamietalam o cc :P
Mysle ze jezeli sie boisz o szyjke to nie ma co sie zastanawiac CC to nic zlego

Cytat:

Tez sie zastanawiam moze juz dawno poplynal gdzies w swiat a nawet nie wiemy
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 10:51   #1826
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
Każda przechodzi inaczej, a że to moje pierwsze dziecko kompletnie nie wiem czego się spodziewac

No wiadomo ale niekoniecznie musi czop odejść.

Stary 2015-09-30, 10:54   #1827
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
myślisz że usłyszy twój tż jeśli tak to brawa dla niego mój czasami rano się budził i mowił"o dzisiaj K. przespał całą noc" a ja na to "ta jasne 5 razy wstawał" jak go nie szturchnełam że jego kolej na wstanie to nawet nie słyszał
Zazdroszczę jeśli samo szturchnięcie wystarczy. Mój ma noce gdzie wystarczy że powiem: wstawaj mały Cię woła, a są takie że bomba w pokoju wybuchająca go nie obudzi

Cytat:
Gratulacje! Brawo
Poryczałam się, jak szybciutko Ci poszło. Zdradź tajemnicę
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 10:56   #1828
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
dołączam do grona kłócących się z tż
chyba ta pełnia ich przemieniła w bestie heheh ;p
?
Hah, cos w tym jest

Cytat:
To się należałam na gin-pat...rozwarcie 3cm, już leżę pod ktg na położniczym.
Cytat:
Dżizas, sprinterko! Dobrze, ze byłas w szpitalu, bo w domu bys zdążyła urodzic zanim być uwierzyła, że to w koncu skurcze
No i gratuluję maleństwa, czekamy na fotki

Coś całkiem fajne, szybkie porody póki co u nas są i to SN

Cytat:
Dziewczyny mowilyscie ze po wiesiolku potop w grazynie.. U mnie susza jak zawsze...
D
A długo bierzesz doustnie? Bo mi się potop pojawił po kilku dniach stosowania i to po 3x2 kapsułki A dołożony dowcipnie jeszcze wszystko rozrzedził i teraz co chwila lecę sprawdzać czy to nie wody.

Cytat:
Maggie po pierwszym porodzie to tylko mrowienie takie czuc. Zescie nastraszyly mnie teraz to w ogole bede miala opory przy karmieniu czemu karmienie jest takie ciezkie , trudne i bolesne
Chill out, poród przeżyjesz a obkurczania nie W razie czego przeciez mozesz wziąc cos przeciwbolowego.

Cytat:

No to czekamy, oby szybko poszlo

Cytat:
Bo po seksie przyszły straszne skurcze, trwały od 22.30 a o 3 byłam na porodowce.
To moze zamiast OXY lekarze powinni zafundować Tobie SEXY

Cytat:
To pewnie z szyjki, coś. tam sie powoli rozwiera
Ty z tymi swoimi znaleziskami na wkładce niedlugo tylko zajrzysz w majty, a tam na wkładce będzie Gabrysia czekająca juz na podanie cycka

Cytat:
Troche podlamalam sie po wizycie poloznej. Jak zobaczyla moj brzuch to byla mocno zdziwiona. Powiedziala, ze powinien dawno opasc a on pnie w gore, biustonosz sie nie miesci ;( i powiedziala, ze z takim brzuchem to z porodem jestem w lesie. Zaje*iscie ;( ;(
Pewnie w nast tyg nie urodze ;(((( moze czeka mnie listopad ?

Czy wszystkim juz opadly brzuchy ??? Chlip
Koleżance opadł dopiero dzień przed porodem.
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 10:59   #1829
Amelie04
Zakorzenienie

Pasztetnik biore od wczoraj 3x2 doustnie i raz dopochwowo. Maliny robie mocne 3x dziennie.
Wy macie lekkie porody a ja znajac moje szczescie bede miala ciezki jak sku*wysyn. Jestem podlamana i odarta z wszelkiej nadziei. Ide ryczec.
Stary 2015-09-30, 11:01   #1830
lotuus
Zadomowienie

mój tż nadal namawia mnie na cc. nawet dzwonił dziś w drodze do pracy i powiedzieli mu, że możemy przyjeżdżać nawet jutro. i tak codziennie mnie urabia.. ale czytając Was wraca mi wiara w sn, że jakoś sobie poradzę .
a skoro nie ma żadnych wskazań do cc to jak proszenie się o kłopoty i chyba nie ma sensu wymyślać lepszego wyjścia od natury.
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości