|
|
#2311 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7
kiedyś jeszcze zanim się pobraliśmy w wakacje szamponetką sobie zrobiłam ( bez konsultacji z nim) no i ja to byłam w nich zakochana, a on patrzeć nie mógł i "przestrzegł" żebym przypadkiem jeszcze raz takiego numeru nie odwaliła
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
dodałam fotki do klubu.
Karmazynowa fajna ta sukienka, do takiej moze jakis fajny jesienny kubraczek i wydaje mi sie ze do cywilnego jak najbardziej ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- mam ochote na placek z budyniem, chyba zrobię
|
|
|
|
#2313 |
|
Raczkowanie
|
a tak w innym temacie przed chwilą się popłakałam...przeglądałam wątek z tekstami facetów i tak się śmiałam że łzy zaczęły lecieć, no i zaraz zamiast śmiać się to płakałam... masakra
|
|
|
|
#2314 |
|
Rozeznanie
|
U mnie tak jak u niej, jeden dzień lepiej, drugi gorzej...
Co do wagi to na razie nie najlepiej. Tzn ma już odłączona kroplowke to pewnie dlatego. Urodziła się 1100gr, teraz ma tak między 1120-1160, zależy od dnia. Nie rośnie na razie niestety, cały czas 38 cm. No i wczoraj się trochę wystraszyłam, prawdopodobnie ma anemie, będzie wymagała przetoczenia krwi... Niby prawie wszystkie wczesniaki tak mają. Ale muszę jeszcze poczytać. Aha. Co do szczepień. Miło mnie zaskoczyła lekarka małej, jak zapytałam to wszystko powiedziała. Jakie szczepienia, kiedy. W sumie u wcześniaków w terminie dają tylko wzw typu B ze względu na częste operacje. A reszta jest opóźniona. Nie proponowała mi żadnych skojarzonych, może dlatego że jeszcze daleko do szczepień w sumie. Ale za to położne mnie zdenerwowały przy porodzie bo przy ogromnych bólach przed samym przejściem na fotel porodowy dały mi do podpisania zgodę na szczepienia i inne zabiegi, gdzie ja byłam taka nieprzytomna z bólu że nawet nie wiem co podpisałam. A męża jeszcze wtedy nie było, przyjechał chwilę później... |
|
|
|
#2315 |
|
Zadomowienie
|
No bo włosy to najmniejszy problem w tym wszyskim tak naprawdę
![]() Karmazynova myślę, że bez paska ona będzie bezkształtna. Jednak przy brzuszku lepiej jest, jak jest zwężenie pod biustem
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Żaneta dobrze czytać że u ciebie już lepiej, czekam na zdjęcie. Mój mały chłopak tak w nocy szalał że zasnęłam o 2 a duży chłopak zrobil mi mega niespodziankę. O 6 rano zadzwonił czy zjem z nim śniadanie bo jeśli tak to mam otworzyć drzwi. Nie powiedział mi bo nie chciał żebym się trasą martwiła. Kochany... Ginę na 1,5 tygodnia
|
#2317 |
|
Konto usunięte
|
Rudaska jak fajnie
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#2318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że pani doktor wszystko Ci wyjaśniła i do niczego nie zmusza... a położne... chyba w każdym szpitalu zdarzają się takie rzeczy ![]() Cytat:
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Był kiedyś na tapecie temat usypiania dziecka szumem suszarki itp. Znalazłam aplikację "Nie płacz moje dziecko" z takimi usypiającymi dźwiękami. Pewnie jest więcej takich apek
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Rudaska o jak słodko
Ja czekam w labo na kierowniczke bo dzwonili ze jest a przyjechałam to jej nie ma i muszę czekać niby. |
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Macie ciastko na dzień chłopca
|
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo to jakieś jaja są że jej nigdy nie ma w pracy
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zdają sobie sprawę, że jesteś w ciąży i nie będziesz jeździć non stop na darmo...---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- :d
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
ogolnie a ja bym juz dzialala juz gdzies wyzej jesli chodzi i to labo bo to jakies jaja sa.
Pytanie z innej beczki. Ogladacie telenowele ? |
|
|
|
#2327 |
|
Rozeznanie
|
Fionka gratuluję wizyty udanej
![]() Żaneta fajnie, że się odzywasz! faktycznie da się wyczuć lepszy humor oby tak dalej, i dawaj dawaj zdjęcie do klubu- na bank się popłaczę ale to z radości i witam nową mamę spadam się pakować, byliśmy wczoraj oglądać podłogi i tak jakoś wyszło, że kupiliśmy a w piątek już montaż... szaleństwo
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedyś oglądałam namiętnie ale wg mnie kiedyś też były dużo lepsze. No i jak już oglądałam to nie mogłam przegapić żadnego odcinka
|
|
|
#2329 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Fionka, gratuluję wizyty.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja poza kilkoma epizodami bezsenności - chyba po prosu za dużo snu miałam i dlatego, śpie nadal jak zabita. To znaczy budzę się w nocy, jak się kręcę albo na siku. Nawet zaczyna mnie to delikatnie wkurzać, bo juz pomijam, że w dzień potrzebuję drzemkę, bo inaczej mam zjazd, to rano nie mogę wstać i zbieram się z łóżka przed 10. Później dzień tak szybko ucieka, bo nim sie obejrzę to TŻ z pracy jest, a później to już z górki. Zawsze byłam śpiochem, ale myślałam, że jak mi teraz snu nie brakuje, lepiej sie wysypiam niż jak do pracy trzeba wstać o świcie to będzie inaczej. A tu dupa! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja już miałam na głowie chyba wszystkie kolory: rudy, kasztanowy, brąz, czerń (od farbowania na brąz). W ciemnych podobno bardzooooo dobrze wyglądam, tak wyraźniej, ale jednak najlepiej czuję się w swoich jasnych. Od jakiegos czasu mam naturalne. Cytat:
Wczoraj byliśmy u jednodniowej siostrzenicy TŻa - matko, jaka ona cudna.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2015-09-30 o 11:48 |
||||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsza decyzja najlepsza
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2332 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Miło czytać, ze u Was sytuacja się normalizuje i dzięki za opinie o laktatorach ![]() Możliwość przytulania swojej córeczki musiała być dla Ciebie ogromnym przeżyciem! Cytat:
![]() :Love:Co do włosów ja mam blond, wcześniej pasemka i jestem strasznym tchórzem jeśli chodzi o kolory, bardzo ale to bardzo chciałabym pomalować sobie na brązowo, przyciemnic je, od kilku lat o tym mówię, ale nie mam odwagi zmienić, bo boję się, ze będę dużo gorZej wyglądała, a do bilonu ciezko potem wrócić ;/ no i nie chciałabym malować za każdym razem u fryzjera bo to kupa kasy idzie ;/ Cytat:
To faktycznie kolor musisz mieć boski ![]() ![]() Skoro lubisz o nie dbać, może polecić jakąś dobrą odzywke/maske? Cytat:
Cytat:
![]() I ja się dzisiaj nie najlepiej czuje, wróciłam z zakupów i jakąś taką zmęczona jestem i głową boli, pije proszka i kawę, może postawi mnie na nogi ![]() Dziewczyny które kupowały torby do szpitala jak duża kupilyscie? 40 l wystarcZy czy lepiej wziąć 50 l? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||||
|
|
|
#2333 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
cześć Wam
DZIŚ DZIEŃ CHŁOPAKA przypominam, złóżcie życzenia swoim chłopakom w domu i w brzuchu Cytat:
trzeba przeplatać okresy czytania z oglądaniem filmów też Chirurdzy uzależniają, wiem coś o tym hehe dobry serialCytat:
Cytat:
Fionka na 30 listopada? Oooo będziecie już po wszystkim zanim ja urodzę ![]() Cytat:
Cytat:
Witaj w klubie, też już jestem zmęczona ciążą, zwłaszcza jak kręgosłup boli. FIONKA - lampy do sypialni polecam poszukać na targach staroci i w sklepach z antykami, można dopaść takie cudne egzemplarze że mmmr Namiętnie kolekcjonuję takie oryginalne lampki secesyjne wzory - moja miłość SweetViolet , sylwoha- współczuję bezsennej nocy, też mam problemy ze snem, poza tym dręczy mnie bol kręgosłupa jak leżę ;/ Cytat:
Musi być niesamowite uczucie niedługo i my poznamy naszych lokatorów ![]() Dzielna jesteś! Cytat:
Tak, ja. Mam wesele w sobotę i szukałam jakiejś inspiracji na fryzurę. Ale Adka mi podrzuciła extra stronkę, więc już mam swój typ teraz tylko kwestia czy fryzjerka będzie potrafiła w ogóle to zrobić.Piszecie że Wasi tż lubią długie włosy, mój też A jak raz daaawno temu obciełam na bardzo krótko i zafarbowałam na taki ciemniejszy kolor, to powiedział że ,,nie znam PANI, proszę mi oddać moją narzeczoną hehehehe" Cóż, jednak ja się lepiej czuję w jasnych włosach. Cytat:
Wciągnęłam się we Wspaniałe stulecie i Tysiąc i jedna noc. Oglądam czasami. Ale wcześnie jak pracowałam to nie miałam czasu na oglądanie tv. Nawet tv dłuuuugo nie mieliśmy wogóle hehe
|
||||||||
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2336 |
|
Zadomowienie
|
A ja wczoraj widziałam jak kobieta kupowała w lidlu pomalowane jajka na wielkanoc, ale nie wiem czy to już są w sklepach czy jeszcze:p
|
|
|
|
#2337 |
|
Raczkowanie
|
Mervie jestem zdania ze takie spontaniczne dacyzje czesto sa bardziej trafne niz te mega przemyślane, wiec na pewno będzie dobrze
![]() Żaneta ciesze sie, ze juz lepiej z Julka a co do położnych szkoda gadać właśnie takiego podejscia sie boje.Andriuszka uwielbiam tagi staroci
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2339 |
|
Raczkowanie
|
A wlasnie! Dzieki za opinie odnośnie leżaczka, postanowilam go kupić, tym bardziej ze za taka kase
Mąż ma dzisiaj jechac po niego mam nadzieje ze z jakością bedzie wszystko ok, na zdjeciach ladnie wyglada...Aniqa moze i racja z tymi przeplywowymi badaniami, chyba zrobię bez pytania gina o zdanie |
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A byliśmy wtedy właśnie w weekend
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.

chyba zdają sobie sprawę, że jesteś w ciąży i nie będziesz jeździć non stop na darmo...