Mamusie grudniowe 2015 cz.7 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-30, 15:36   #2401
evciap0
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

Siemanko
Teraz mam czas, żeby do Was napisać

Żaneta cieszę się, że się odezwałaś, trzymam za Juleczkę cały czas kciuki
Ogolnie chamówa z tym labo, najlepiej sprawę zamieść pod dywan…
Adka jeszcze trochę i się uwolnisz od tych baranów!

Co do ruchów to moja szaleje prawie cały czas
W weekend jest zniżka na szumisia, chyba kupię

Byłam dzisiaj w jednym komisie dziecięcym, odłożyłam sobie kombinezon z hama i Pani jakąś pakę ubranek dla mnie odłoży i jutro zanim wystawi na sklep będę mogła sobie ją obejrzeć

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 15:37   #2402
ogolnie
Zakorzenienie

Sylwuska co do pielęgnacji włosów, to ja używam masek z Biovaxu (Gold albo keratynową z witaminą A+E) tak jak się uda 2x w tygodniu. Włosy myję codziennie rano szamponem Alterra do farbowanych na przemian z Pantene Color Therapy&Shine (choć lepiej sprawdzał się Dove intense repair). Po każdym myciu nakładam kilka kropel olejku arganowego i wcieram od połowy dł. włosów aż po końce. Żeby nie obciążać zbyt arganowym stosuje też zwykły olejek do włosów ze Schwarzkopfa. Ścinam regularnie końcówki, jeżeli od razu rano nie musze nigdzie jechac to nie susze, schną same, najpierw w ręczniku a potem luźne. Mam taką szczotke z Dogulasa co nie plącze włosów, faktycznie bardzo pomocna, bo nie wyrywa też i rozczesuje bez bólu. Nie używam lokówek, prostownicy ani tym podobnych.
Śpię w rozpuszczonych, staram sie tez jak najczesciej chodzic w luźnych zeby nie ściskać.
A w ogóle to chyba mam "szczescie", bo przez wiekszosc zycia miałam ładne włosy nawet wtedy kiedy zbytnio nic z nimi nie robilam.
swego czasu bardzo pomogły mi tez tabletki ziołowe humavit, po ciazy pewnie zaczne je znów brać jesli bede mogła.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 15:43   #2403
arisah
Raczkowanie

ostatnio mam fazę na jabłka... a do targu mam daleko... koło domu są tak drogiee... a teraz dzieciak chory to się za daleko nie ruszamy... a wcześniej starsznie na słodycze, czekolada, na w-z tki też miałam bardzo a do cukierni rzadko rzucali...
arisah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 15:44   #2404
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
jaka chamówa, wcisnęła Ci stówę żeby zamieść sprawę pod dywan

biedna, współczuję :/ moja koleżanka też po cc bardzo długo skarżyła się na bóle pleców i właśnie podejrzewała ze to po wkuciu od znieczulenia. Zastanawiam się czy po tym znieczuleniu zzo co dają przy porodzie sn też mogą później być takie efekty?
No ja tez się zastanawiam bo chce znieczulenie na pewno
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 15:48   #2405
kalwinka
Zadomowienie

Aniqa w czym prałaś ciuszki ?
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 15:57   #2406
ogolnie
Zakorzenienie

sylwuska no i właśnie przed chwilą zamówiłam w aptece serum wzmacniające biovax a+e, miałam próbki i mysle ze warto przetestowac
Stary 2015-09-30, 15:58   #2407
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Info dot 31 tygodnia

moja w nocy jest mało aktywna.. bo ja pracuje, chodzę i ją chyba do snu kołyszę jesli to prawda to może będzie jak z pierworodną - przesypiała mi większość nocki już po 8 tygodniach
W takim razie ja w nocy chyba też zacznę chodzić, spac nie mogę, to może chociaż mała ukolysze
Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
To jest nadzieja, że mój synuś będzie spał w nocy jak się urodzi

Andriuszka może zjadłaś coś co jej smakowało? i robi radosne salta

kupiłam sobie te chrupki duszki original, jeżuuu ale je kocham
A macie fazy na jakieś żarcie? Bo ja falowo...Obecnie pasztet domowej roboty ze słoika z pomidorem, kinder czekoladę i jogurt fantasia z płatkami dwa tygodnie temu żarłam namiętnie ser żółty królewski z majonezem, a jeszcze wcześniej czekoladę miętową zagryzając bułką z salcesonem
Ja nie mam jakichś typowych zachciewajek.

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
o właśnie jakieś chipsy bym zjadła ja do tej pory miałam fazę na arbuza i nektarynki, w sumie mogłam tylko to jeść. Teraz ktoś tu wspomniał o pomelo to muszę kupić bo już zaczęłam obsesyjnie o tym myśleć. A no i cały czas trwa faza na sok pomarańczowy
Przyznaje się, to byłam ja o tym pomelo ;*;*

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Siemanko
Teraz mam czas, żeby do Was napisać

Żaneta cieszę się, że się odezwałaś, trzymam za Juleczkę cały czas kciuki
Ogolnie chamówa z tym labo, najlepiej sprawę zamieść pod dywanâ�Ś
Adka jeszcze trochę i się uwolnisz od tych baranów!

Co do ruchów to moja szaleje prawie cały czas
W weekend jest zniżka na szumisia, chyba kupię

Byłam dzisiaj w jednym komisie dziecięcym, odłożyłam sobie kombinezon z hama i Pani jakąś pakę ubranek dla mnie odłoży i jutro zanim wystawi na sklep będę mogła sobie ją obejrzeć
A ile tej zniżki, pytam z ciekawości, bo już mam

Cytat:
Sylwuska co do pielęgnacji włosów, to ja używam masek z Biovaxu (Gold albo keratynową z witaminą A+E) tak jak się uda 2x w tygodniu. Włosy myję codziennie rano szamponem Alterra do farbowanych na przemian z Pantene Color Therapy&Shine (choć lepiej sprawdzał się Dove intense repair). Po każdym myciu nakładam kilka kropel olejku arganowego i wcieram od połowy dł. włosów aż po końce. Żeby nie obciążać zbyt arganowym stosuje też zwykły olejek do włosów ze Schwarzkopfa. Ścinam regularnie końcówki, jeżeli od razu rano nie musze nigdzie jechac to nie susze, schną same, najpierw w ręczniku a potem luźne. Mam taką szczotke z Dogulasa co nie plącze włosów, faktycznie bardzo pomocna, bo nie wyrywa też i rozczesuje bez bólu. Nie używam lokówek, prostownicy ani tym podobnych.
Śpię w rozpuszczonych, staram sie tez jak najczesciej chodzic w luźnych zeby nie ściskać.
A w ogóle to chyba mam "szczescie", bo przez wiekszosc zycia miałam ładne włosy nawet wtedy kiedy zbytnio nic z nimi nie robilam.
swego czasu bardzo pomogły mi tez tabletki ziołowe humavit, po ciazy pewnie zaczne je znów brać jesli bede mogła.
I na maskę nakładasz czepek i trzymasz te 20 min?? Dla mnie to najgorsze właśnie ;/

Też mam olejek arganowy, w takim zakraplaczu, niby do twarzy mialam go stosować, ale on tak śmierdzi, Twój tez ma taki specyficzny zapach? ;/

Ja jak nie wysusze i nie wyprostuje, to szope mam na głowie, bardzo mi się pusza ;/

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-30, 16:04   #2408
ogolnie
Zakorzenienie

Sylwuska tak, mam czepki jednorazowe i tak siedzę w tym badziewiu nawet i pół godziny
noo, olejek arganowy zbyt ładnie nie pachnie, ale na włosach nie zostaje zapach
Wiem, że to zabieg niezbyt przyjemny, ale żeby się nie puszyły może zmywaj szampon zimną/chłodną wodą? Wtedy łuska włosa się zamknie i włos nie powinien się puszyć. Albo może stosujesz jakieś kosmetyki na bazie olejów i stąd puszenie?
Stary 2015-09-30, 16:05   #2409
Fionka_31
Zakorzenienie

Jeny ten wielki bliźniaczy brzuch i ruchy są straszne

Wróciłam niedawno z pracy i leze. Dzis ostatni i jestem wykończona. Co chwila cos. Wszystko dluzej robiłam no bo w sumie nie ja tylko moja zastepczyni a ja tlumaczylam obserwowalam itp.

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
w mojej aplikacji ciążowej jest codzienne info i dziś wyczytałam, że dziecka temperament się już ukształtował - i tak jak dziecko jest aktywne w brzuchu podobnie będzie poza

No to pięknie. Moja właśnie od tygodnia jest wybitnie aktywna

Czy wam tez puchnie nos od sśrodka?

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 16:06   #2410
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość
Aniqa w czym prałaś ciuszki ?
Proszek Dzidziuś

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
A ile tej zniżki, pytam z ciekawości, bo już mam
Nie do mnie pytanie, ale odpowiem. 20 % z czasopismami Gala, Elle i Glamour i chyba z jakimś jeszcze

Ja też codziennie po myciu olejek tylko z maskami się zapominam
Stary 2015-09-30, 16:07   #2411
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:

A macie fazy na jakieś żarcie? Bo ja falowo...Obecnie pasztet domowej roboty ze słoika z pomidorem, kinder czekoladę i jogurt fantasia z płatkami dwa tygodnie temu żarłam namiętnie ser żółty królewski z majonezem, a jeszcze wcześniej czekoladę miętową zagryzając bułką z salcesonem

Ja mam na arbuza i na oliwki. Ostatnio bardzo je pokochałam

Stary 2015-09-30, 16:11   #2412
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
sylwuska no i właśnie przed chwilą zamówiłam w aptece serum wzmacniające biovax a+e, miałam próbki i mysle ze warto przetestowac
Też kiedyś stosowalam, bo do tej maski próbka była dołączona

Cytat:
Sylwuska tak, mam czepki jednorazowe i tak siedzę w tym badziewiu nawet i pół godziny
noo, olejek arganowy zbyt ładnie nie pachnie, ale na włosach nie zostaje zapach
Wiem, że to zabieg niezbyt przyjemny, ale żeby się nie puszyły może zmywaj szampon zimną/chłodną wodą? Wtedy łuska włosa się zamknie i włos nie powinien się puszyć. Albo może stosujesz jakieś kosmetyki na bazie olejów i stąd puszenie?
Ja aktualnie to absolutne minimum stosuje, czyli szampon aloesowy equilibra i maska kallos bananowa ale jako odżywki jej używam. Tyle, czasami wcieram od połowy ucha w dół cudowny olejek Garnier czy jakoś tak.

A to myślałam, że tylko mój tak śmierdzi jak kurza kupa

To od olejków mogą się puszyc?

Mi się nigdy nie chce z tam,maska siedziec, bo ja mylę włosy pod prysznicem, musiałabym wytrzec? Nałożyć maskę czapek, ubrać się i potem znowu zrywać, a niewygodnie mi teraz, bo brodzik mam niski i na kleczaco bym musiała ;/

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Proszek Dzidziuś

Nie do mnie pytanie, ale odpowiem. 20 % z czasopismami Gala, Elle i Glamour i chyba z jakimś jeszcze

Ja też codziennie po myciu olejek tylko z maskami się zapominam
A pytałam czy zadowolona z dzidziusia jesteś? Chyba mi nie odpisalas?

O, to jeszcze lepsza promocja

A jakiego olejku uzywasz?

Stary 2015-09-30, 16:12   #2413
Fionka_31
Zakorzenienie

Ja maski robię jak sobie w wannie leżymy z tz. O dziwo wciąż się miescimy we dwoje

A tak to na szybko alterra z granatem szampon i odzywka a na końcu olejek arganowy ale kosmetyczny bo pachnie pięknie i włosy są spoko. Nawet prostować nie musze

Stary 2015-09-30, 16:16   #2414
dorosea
Rozeznanie

Cytat:
Przez ciebie marze o tych chrupkach
Ja teraz mam mega faze na ser żółty mogłabym jeść tonami, ale się powstrzymuje bardzo

Cytat:
Proszek Dzidziuś
A płyn do płukania używasz ?

Cytat:
Mi się nigdy nie chce z tam,maska siedziec, bo ja mylę włosy pod prysznicem, musiałabym wytrzec? Nałożyć maskę czapek, ubrać się i potem znowu zrywać, a niewygodnie mi teraz, bo brodzik mam niski i na kleczaco bym musiała ;/
Ja płucze w umywalce, bo ciężko mi sie schylac do brodzika
dorosea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 16:22   #2415
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorosea Pokaż wiadomość

Ja płucze w umywalce, bo ciężko mi sie schylac do brodzika
Ja w umywalce nie mam przekrecanego kranu i nie miałabym jak splukac. ;/
Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Ja maski robię jak sobie w wannie leżymy z tz. O dziwo wciąż się miescimy we dwoje

A tak to na szybko alterra z granatem szampon i odzywka a na końcu olejek arganowy ale kosmetyczny bo pachnie pięknie i włosy są spoko. Nawet prostować nie musze
Auto kosmetyczny jednak pachnie? Ciekawe czy właściwościami sie rozni...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-30, 16:44   #2416
ogolnie
Zakorzenienie

sylwuska sroka pisała o tym cudownym olejku przymierzam się go kupić, ale koczuję na promocję Bo ja promocyjna jestem, rzadko coś kupuję niewpromocji O ile znam cenę przed promocją, bo czasem robią w konia.

dorosea sorry pyszne były ale sie skonczyły i obtarły mi podniebienie
Stary 2015-09-30, 16:57   #2417
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
A pytałam czy zadowolona z dzidziusia jesteś? Chyba mi nie odpisalas?

A jakiego olejku uzywasz?
Pisałam Jestem zadowolona. Fajnie pierze, ubranka wprawdzie nie pachną, ale jak na pranie w samym proszku są miękkie

Nie wiem czy do mnie o tym olejku?
Ja mam w domu taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ocado-oil.html (dostałam go w Shiny Box) - ten nakładam na noc, bo z nim łatwo przesadzić. Kiedyś musiałam włosy drugi raz myć, bo były tłuste
I używam też takiego serum z olejkiem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...oil-serum.html

Cytat:
Napisane przez dorosea Pokaż wiadomość
A płyn do płukania używasz ?
Bez płynu prałam

Cytat:
sylwuska sroka pisała o tym cudownym olejku przymierzam się go kupić, ale koczuję na promocję Bo ja promocyjna jestem, rzadko coś kupuję niewpromocji O ile znam cenę przed promocją, bo czasem robią w konia.

Bo się nie podzieliłaś

A o jakim olejku pisała Sroka?
Stary 2015-09-30, 16:59   #2418
evciap0
Wtajemniczenie

Dziewczyny jeśli chodzi o pielęgnację włosów to bardzo polecam blog Anwen, tam ma pełno świetnych rad

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 17:15   #2419
Ani_qa
Zakorzenienie

Mąż przywiózł ubranka od tej znajomej znajomej i wybrałam w sumie tylko 4 sztuki, ale się chwalę

Ta bluza niżej jest dwustronna, z drugiej strony jest biała z różowe serduszka i ma małą kieszonkę

W sumie zapłaciłam 40 zł

Praktycznie większość ubranek była różowa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-30, 17:20   #2420
Fionka_31
Zakorzenienie

Uwielbiam monsterki

Ostatnio widziałam jak kobieta w biedrze kupowala caly karton to aż tztowi pokazałam palcem hahah

Stary 2015-09-30, 17:27   #2421
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jak nie wysusze i nie wyprostuje, to szope mam na głowie, bardzo mi się pusza ;/

A stosujesz szampony i odżywki z silikonami czy bez? Bo niektóre włosy tak reagują, jak się przyzwyczają do silikonów
Stary 2015-09-30, 17:28   #2422
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:

No to może niedługo będzie w promo, ja w sumie wybuch kolejkach różnicy nie widzę, mam jeszcze ze szwarckopa (nie pamiętam jak się pisze nazwę) i z dobę i jak dla mnie to one wszystkie takie same tylko zapach inny

Cytat:
Pisałam Jestem zadowolona. Fajnie pierze, ubranka wprawdzie nie pachną, ale jak na pranie w samym proszku są miękkie

Nie wiem czy do mnie o tym olejku?
Ja mam w domu taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ocado-oil.html (dostałam go w Shiny Box) - ten nakładam na noc, bo z nim łatwo przesadzić. Kiedyś musiałam włosy drugi raz myć, bo były tłuste
I używam też takiego serum z olejkiem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...oil-serum.html

Bez płynu prałam

Bo się nie podzieliłaś

A o jakim olejku pisała Sroka?
A to przepraszam, chyba kilka postow pominęłam, bo wrażeń z wizyty wojniann też nie widziałam, a widziałam Wasze odpowiedzi ;/

Ciekawe jak z dopieraniem plam będzie, bo w sumie wszystko nowe miałaś

Dzięki za linki o olejkach, a ja mam taki i sroka o nim pisała
http://www.srokao.pl/2015/09/garnier...lejek.html?m=1
Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeśli chodzi o pielęgnację włosów to bardzo polecam blog Anwen, tam ma pełno świetnych rad
A widziałam ten blog, ona ta ma włosy, ale ja jakoś cierpliwości do nich tyle nie mam ;/ no i nie umiem odstawić prostownicy i suszarki, malować też muszę ;/
Cytat:
Uwielbiam monsterki

Ostatnio widziałam jak kobieta w biedrze kupowala caly karton to aż tztowi pokazałam palcem hahah

Edytowane przez syylwuska
Czas edycji: 2015-09-30 o 17:30
Stary 2015-09-30, 17:31   #2423
kalusia87
Zakorzenienie

A z nakladaniem maski ja mam taki patent, że myję włosy przed prysznicem/kąpielą, maska, na to czapek albo po prostu spinam włosy spinką i po kąpieli zmywam maskę. Nie trzeba tyle czekać a ciepło aktywuje składniki maski

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Czy wam tez puchnie nos od sśrodka?
Z moim na pewno coś jest nie tak, mam uczucie sychości albo, że ciągle jest zatkany i często mam krwawienia
Stary 2015-09-30, 17:31   #2424
0enedue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Żaneta dobrze czytać że u ciebie już lepiej, czekam na zdjęcie. Mój mały chłopak tak w nocy szalał że zasnęłam o 2 a duży chłopak zrobil mi mega niespodziankę. O 6 rano zadzwonił czy zjem z nim śniadanie bo jeśli tak to mam otworzyć drzwi. Nie powiedział mi bo nie chciał żebym się trasą martwiła. Kochany... Ginę na 1,5 tygodnia
kochany udanej zabawy

Cytat:
Macie ciastko na dzień chłopca
hahaha
Cytat:
Napisane przez mervie Pokaż wiadomość
i witam nową mamę

spadam się pakować, byliśmy wczoraj oglądać podłogi i tak jakoś wyszło, że kupiliśmy a w piątek już montaż... szaleństwo
tempo tempo

Cytat:

A co do Mikołajów, ja jestem zdania że do 1 listopada mogliby sobie darować. Bardziej obawiam się tego że za chwilę wszędzie będą grać Last Christmas a ja jej nie mogę znieść
błagam ... jak miło ze mnie ominą świeta w centrum handlowym jak słyszałam te piosenki z pasażu to myślałam,że ..

Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
Ja dziś byłam na usg. Mała waży 1348g jest poprzecznie ułożona. Wszystko ok z parametrami. Juz 30 tygodni krócej jak dłużej do końca
nie taka mała super !!

Cytat:
Ha, dodzwoniłam się do labo do Pozka. Baba nadal twierdzi, że taka konfiguracja wyników jest prawidłowa i że "zaszła jakaś reakcja" której nie umie wytłumaczyć.
To podkur.iło mnie maksymalnie, więc powiedziałam, że nie satysfakcjonuje mnie taka odpowiedź i że jest jedyną osobą która twierdzi że wszystkie trzy wyniki są ok, a pytałam każdej możliwej osoby, rodzinnego, ginekologa, w różnych laboratoriach, pielęgniarki, położne.
Sama nie wiedziala co potem powiedzieć i stwierdzila, ze ona musi to skonsultowac z szefową, wziela nr telefonu i ma oddzwonic.

edit. oddzwoniła. powiedzieli że przesla mi na maila ulotke o metodzie jaka wykonują badanie i moge sobie przejrzec jakie REAKCJE mogą tam zachodzic. reakcje niepożądane które zaburzaja wynik..

koncze temat, bo mnie piorun trafi.
;/;/ co za podejście ..

Cytat:
Ja nie mam wcale i szczerze? Jako a nie zamierzalam kupować...

A Wy wszystkie będziecie mialy???

ja narazie też nie zamierzam kupować

Cytat:

jak moglas !!! teraz bede o nich cały czas myśleć;/

zrobiłam zamówienie w gemini ! na allegro zamówiłam ręcznik z kapturkiem - wzór w pszczółkę i zaraz siadam do zamawiania reszty

byłam w h&m kupiłam sobie spodnie ciążowe i coś dla małej zaraz Wam wkleje zdjęcie )

co do dnia chłopaka miałam tż nic nie dawać ale zamówilam pare tyg temu długopis z parkera z grawerem i dalam mu na zachęte :P
(nawet był dzisiaj miły )

aaa na feedo jest paczka 216 ( jakoś tak) papmersów tych 2 białych za 119 zl .. jakby ktoś się chciał skusić a od 149 bezpłatna wysyłka

Iga 14.12.2015

Edytowane przez 0enedue
Czas edycji: 2015-09-30 o 17:32
0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 17:31   #2425
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
A stosujesz szampony i odżywki z silikonami czy bez? Bo niektóre włosy tak reagują, jak się przyzwyczają do silikonów
Szampon bez, a odżywka w sumie nie wiem. Ale ja co bym nie stosowala to jest podobnie, ogólnie włosy kiedyś mi się kręcimy, teraz bardziej się wywijaja i jak ich nie wykorzystuje, to nie mogę na nie patrzeć ;/

Stary 2015-09-30, 17:33   #2426
Fionka_31
Zakorzenienie

Sylwuska pięknie pachnie tak świeżo To jest yellow bloom argan oil

A wczesniej mialam argan shine lecher i też ładnie pachniał

Stary 2015-09-30, 17:37   #2427
rudaska
Zakorzenienie

Ijaa ja mam ochraniacz 180x30 cm

Syylwuska ja mam szczotkę do butelek canpolu

Tż śpi to was podczytuję na szybko. Byliśmy w smyku ale bardziej rozejrzeć się w fotelikach, materacach, i co ile kosztuje bo parę rzeczy nam brakuje

Aniqa śliczna sukienusia

A jak patrzę na brzuch to mi się od razu przypomina żona kuzyna, też taki miała Po roku od cesarki strzeliła sobie plastykę brzucha, ale dzieciaki ma super. Niby bliźniaki ale dwa inne charaktery, nawet z wyglądu się różnią
Stary 2015-09-30, 17:47   #2428
0enedue
Zadomowienie

Cytat:
Ijaa ja mam ochraniacz 180x30 cm

Syylwuska ja mam szczotkę do butelek canpolu

Tż śpi to was podczytuję na szybko. Byliśmy w smyku ale bardziej rozejrzeć się w fotelikach, materacach, i co ile kosztuje bo parę rzeczy nam brakuje
jest stacjonarnie jakiś dział z wyprzedażami ??

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Mąż przywiózł ubranka od tej znajomej znajomej i wybrałam w sumie tylko 4 sztuki, ale się chwalę

Ta bluza niżej jest dwustronna, z drugiej strony jest biała z różowe serduszka i ma małą kieszonkę

W sumie zapłaciłam 40 zł

Praktycznie większość ubranek była różowa
ladne i wyszło Cie 10 zł za sztuke więc żal nie brać

Iga 14.12.2015

Stary 2015-09-30, 17:52   #2429
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Przyznaje się, to byłam ja o tym pomelo ;*;*
aha mam Cię a powiedz dobre to pomelo już? bo się zastanawiam czy już sezon się zaczął. I gdzie kupowałaś?

Ani_qa śliczne ubranka
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-30, 17:59   #2430
0enedue
Zadomowienie

Iga 14.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości