|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XVI
Olejków brak.
Pechowy dzień dzisiaj mam strasznie ;(
|
#3332 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nawet nie wiem ale jakieś czerwone półwytrawne a wolałabym słodkie... Cytat:
ja coś tam o kominku i wieczorze z mężem pisałam ale nie wiem czy to akurat to wygrało bo chyba ze 4 wysyłałam bo mi nie odpisywali ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie zajrzałam na mamy mail i okazało się że też wygrała Cytat:
![]() Kurcze nie wierzę mam olejek (o ile to ja ) po raz pierwszy wizaż coś mi dał
|
||||
|
|
|
#3333 |
|
Wtajemniczenie
|
gratulacje dzisiejszych wygranych !! u mnie nic, ale i nie gram bo czasu nie mam zupelnie.
sprawdziałm pocztę a tam 50 zet z biedrony z dnia 27 ,. Szukam paragonu a mąz mówi ze paragon z 26 zarejestrował 27 rano błagam , powiedzcie że jak wyśzlę im ten paragon z datą 26 to zaliczą jako wygrana z dnia 27 ... bo go chyba ustrzelę , nie patrząc na dzisiejsze święto ![]()
|
|
#3334 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam, że dziś już nic nie wpadnie ale jest winko, Brackie i kufel z Tyskiego.
Podsumowanie: - 500zł Biedronka - 100zł Kaufland - aparat Canon Biedronka - kubek z FB - Carmex- fb - Royal Canin - Venus- fb - dvd "To tylko seks" - ostatni Cydrofan - kosmetyki Vis Plantis fb - gadżety Remingtona fb - 2x wino (Faktoria win) - Brackie Pils - kufel Tyskie
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nieraz parę dni leży bo nie mam weny. Z dzisiejszych zakupów też mam 2 paragony, zamierzam zagrać na nie jutro i pojutrze.
|
|
|
|
|
#3336 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez robię zakupy jednego dnia na 3 paragony i gram jak mnie najdzie wena.
|
|
|
|
#3337 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3338 | |
|
Zadomowienie
|
PODSUMOWANIE
![]() WRZESIEN Zestaw gadżetów Huawei o wartości 45 zł (nie wiem co- czekam) Lunchbox Frupp 250 zł Biedronka bon TK Maxx 100 zł Zestaw komsetyków Nivea Baby (Nivea Baby Aksamitne Mleczko, Nivea Baby Delikatny krem pielęgnacyjny do twarzy i ciała, Nivea Baby Delikatna oliwka pielęgnacyjna, Nivea Baby Krem na każdą pogodę) Zestaw kosmetyków long4lashes do włosów (szampon, odżywka, serum) Kufel Tyskie x2 Aparat Canon x2 Zabawka spiewajacy smok Chicco Wino La Tour Rastignac Medoc Tonik Mixa Jestem zadowolona chociaż bywało lepiej ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3339 |
|
Zadomowienie
|
Kiciunia21 i Monakon jak zwykle wymiatacie, chociaż i ja ma się czym pochwalić, mój najlepszy miesiąc jak do tej pory i oby tak dalej
![]() Nagrody we wrześniu: - pudełko śniadaniowe Fruup - smartfon Samsung galaxy A5 - maszynka Gillette Proglide - 2x Telepizza dla kibica - 9x 50zł od Biedronki 9/12 - Patera dwupoziomowa do ciasta - Mleko NAN 3 - 7 dniowy kod dostępu Kinoplex Max - fotelik Maxi Cosi - kampania Perlux - Czteropak Brackie Pils
|
#3340 |
|
Zadomowienie
|
Gratki dziewczyny, ładne podsumowania
![]() U mnie: Aparat Tyskie, Zestaw lakierów do paznokci za 900 zł 250 zł Biedronka voucher Gatta 100 zł 4-pak i koszulka EB Maszynka venus Telepizza Lunchbox Frupp Nie jest źle, ale bywały lepsze miesiące. Ale w sumie za dużo nie miałam czasu grać.
I mad about the sea... Edytowane przez kitka_28 Czas edycji: 2015-09-30 o 21:15 |
|
|
|
#3341 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie, czy jak placicie karta w konkursie na paragony, to zostawiacie to pokwitowanie czy sam paragon?
Kupilam "luksusowa" paste i nie wiem, czy w jakims przypadku moga mnie prosic o ten drugi swich. |
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
na serwisuroda.pl znowu trzeba było znaleźć konkretny artykuł i wysłac zgłoszenie. Własnie to zobaczyłam i znalazłam. Ja nie biore udziału ale moze któras jest chetna http://www.serwisuroda.pl/component/...rowia-i-modoci
|
|
|
|
#3344 |
|
Rozeznanie
|
U mnie we wrześniu:
- pudełko śniadaniowe Fruup - maszynka Gillette Proglide - Mleko NAN 3 - bransoletka z pajacyka - kampania Perlux - Czteropak Brackie Pils - żele Palmolive z wizażu - testowanie kosmetyków dla dziecka baby boom - próbki z everyday - kapsułki fairy, szampon Head&Sholsers, Lenor i dozowniki do proszku i płynu do prania Średnio ale zawsze to lepsze niż nic :-P Gratuluję wszystkich nagród i zazdroszczę tych większych
Edytowane przez asiuniaskc Czas edycji: 2015-09-30 o 21:30 |
|
|
|
#3345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3346 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3347 |
|
Zadomowienie
|
Świetne te wasze podsumowania dziewczyny
![]() Gratuluję wam dzisiejszych wygranych, piwek i olejków ;-) Jeśli o mnie chodzi to we wrześniu wpadły: - Zestaw Shefoot - miniaturki metaxy honey - zaproszenie do pijalni czekolady - piwo+kufel od Paulanera - kosmetyki Bell - żele pod prysznic z Rossnetu - hotdog żabkowy ![]() - 2 bilety do kina - niespodzianka od Ballantainesa - piwo brackie no i lokóweczka od ambasadora do testowania Narzekać nie mogę ;-)) |
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
[1=90cc386d624738111e594c6 ec0f7fc13c0b15966_66a57bf 1e3c88;52950666]Ta, a w międzyczasie będą nas bombardować mailami w stylu "prześlij raport", "dostałaś tyle smarowidła, więc prześlij ten raport", a my nawet paczki nie będziemy miały
[/QUOTE]ja mam od kilku dni perluxa i mnie nie bombardują ![]() u mnie ![]() gratuluję wam
|
|
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czytam te Wasze podsumowania i głowie się jak Wy to robicie że takie wartościowe nagrody wygrywacie... u mnie we wrześniu duzo ale pierdółek w porównaniu do Was ![]() -koszulka Cydrofana -bilety do kina -2x pizza kibica -300zł biedronka -piłka z logo Bayern Monachium -drzewko owocowe -Bioderma -Fruu ze street -usb Bridgestone -Ciniminis płatki i maskotka -2x wino -olejek wizażowy -Capivit -zestaw Himalaya od Supher-Pharm -sushi z Friendi -hod dog z Żabki -maszynka i książka od Gillette -próbki od everydayme -pudełko od Frupp -niespodzianka od Lula -płyn do kąpieli J&J |
|
|
|
|
#3351 |
|
Raczkowanie
|
Przyszło dziś pierwsze winko
U mnie w tym miesiącu skromnie:1. 2 razy 24 puszki Lecha 2. 2 książki 3. Bilety do kina 4. 2 razy Wino 5. serum z Biodermy, które jakoś nie może do mnie dojechać 6. 50 zł z Biedronki Monkakon pytałaś jak długo się czeka na nagrodę z Rossmanna. W regulaminie mieli coś koło 3 tygodni na dostarczenie do drogerii, ale napisali mi maila, że mają opóźnienie i bardzo przepraszają także zeszło prawie miesiąc. |
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje podsumowanie bardzo skromne, bo i czasu na granie nie bylo az wstyd go wstawiac ![]() 1) wyprawka kociaka royal canin 2) koszulka cydrofana x2
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Moje podsumowanie:
-produkty Łowicz (syrop, dżem, konfitura) -likier pomarańczowy Cointreau -lunch box Frupp (czekam) -książka+balsam do opalania Soraya -sól do kąpieli Farmona -zestaw Specjal Niefiltrowany z rokitnikiem (czekam) -czteropak Warka Radler (czekam) -kremy Lirene z wizażu -kufel Tyskiego (czekam) |
|
|
|
#3355 |
|
Zadomowienie
|
Nie jest źle biorąc pod uwagę prace po 10-12 godzin dziennie
![]() Zapomniałam o : - hot-dog z Żabki - czapeczka z logo Bayern Monachium...
|
#3356 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a powiedzialybyście jak wyszukujecie te wszystkie konkursy?
|
#3357 |
|
Raczkowanie
|
To ja rowniez podsumuje
1. doszla moja bioderma x2 2.bilety do kina 3.kijaszek do selfie (z dzis) 4. olejek z wizazu (z dzis) 5. olejek oils of life the body shop 6.zestaw farb i ksiazek tikkurila 7.2x koszulka heyah 8. 50 ziko z biedry Calkiem calkiem
|
|
|
|
#3358 |
|
Zadomowienie
|
U mnie:
-300 zł z Biedronki -Testowanie lokówki Philips ProCare Auto Curl -Zestaw kosmetyków Orientana z BeGlossy -Drewniana łopatka z Coca coli za kody. Skromnie w porównaniu do Was ale zawsze coś Edytowane przez monidot Czas edycji: 2015-09-30 o 22:12 |
|
|
|
#3359 |
|
Konto usunięte
|
Brackie Pils i u mnie
|
|
|
|
#3360 |
|
Zadomowienie
|
Chodzimy od marketu do marketu i pytamy...
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

" i jestem 33 a zgłoszenie wysyłałam przed 8 rano
Jakie winko dostaniesz?
Że lubię takie,które nie tylko mi smakuje,ale też nadaje się na damskie wieczory.Takie,po którym włącza się Nam nadwrażliwość,lecą wspommienia i łzy

u mnie nieraz parę dni leży bo nie mam weny. Z dzisiejszych zakupów też mam 2 paragony, zamierzam zagrać na nie jutro i pojutrze.

az wstyd go wstawiac