|
|
#1051 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część III
U mnie też grzeją 😁
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miło obok kaloryfera! Boże a rano było w mieszkaniu 16 stopni, paranoja :-D mała rzecz a cieszy.
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już leże w łóżku i odpoczywam,corcia właśnie zasnęła.
|
#1054 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zostajesz u tego lekarza?Ja wróciłam z nauk, bardzo dobre wrażenia i ciekawie mówił. Było spokojnie ze 150 osób nie spodziewałam się tego
|
|||
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Uff.. miałam 2 rundki do śmietnika żeby powyrzucać wszystko z szafy.
![]() Na dzisiaj już koniec. Czas na herbatkę.
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też ostatecznie zdecydowałam, że Hela będzie u siebie w łóżeczku. Z naszej sypialni wchodzi się bezpośrednio do pokoju małej. Także postanowione
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
|
#1057 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam s4 na Ursusie
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
|
#1059 |
|
Raczkowanie
|
uuuu za daleko... coś na Pradze/Targówku/Białołęce by mnie interesowało
|
|
|
|
#1060 |
|
Raczkowanie
|
Mieszkam na Ochocie i chodzę do klubu niedaleko domu tj. w okolicach parku szczesliwickego. Ale nie ma tam zajęć dla kobiet w ciąży- na razie jeszcze daje radę na normalnych zajęciach. Musiałam tylko ograniczyć częstotliwość w tej chwili chodzę 3 razy w tygodniu. Znalazlam klub na Ursynowie gdzie później będę chodziła jak zdrowie pozwoli puella i tam są zajęcia dla ciężarnych i dla mam.
|
|
#1061 |
|
Raczkowanie
|
Zazdroszczę kondycji!
![]() Dla mnie Ochota też daleko, więc pozostaje mi nadal szukać czegoś konkretnego
|
|
|
|
#1062 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1063 |
|
Raczkowanie
|
Ja się męczę wchodząc po schodach na drugie piętro
Poza tym strasznie bolą mnie plecy i nie wiem czy powinnam wykonywać wszystkie ćwiczenia idąc na taki zwykły fitness... |
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1065 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1066 |
|
Zadomowienie
|
Ja się już szykuję pomału do spania. Spokojnych snów wszystkim
|
|
|
|
#1067 |
|
Rozeznanie
|
Fasolka słyszałam właśnie że IKEA ma fajne i tanie łóżeczka znajdę chwilę to podjadę
![]() Caro Morelowa Olgietka ja prowadzę aerobik i powiem Wam że już jest coraz ciężej Panie przyzwyczajone że u mnie dostaję się w d..pcie... Ograniczam się z ćwiczeniami nie robię podskoków tylko pokazuję i mówię. Chyba jeszcze w październiku poprowadzę i koniec. Nigdy nie lubiłam pilatesu jogi ale czas to zmienić. Ciężko mi się będzie rozstać ze swoimi zajęciami ale wszystko dla mojej małej wielkiej miłości która dziś dała pierwsze oznaki Co do wchodzenia po schodach to ja niekiedy muszę zrobić przerwę przy wejściu na swoje 4 piętro
|
|
|
|
#1068 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc, spokojnego snu życzę Wam
|
|
|
|
#1069 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super Sliczny brzuszek Super ze wizyta udana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla malego wiercioszka w brzuszku ![]() Mi sie tez podoba lozeczko z ikei, ale takie zwykle bez szuflady, bo bede miala szafe i komode i chyba sie na nie zdecyduje, bo bedzie pasowalo. ![]() Tez znikam do lozka Dobranoc
2009 synek 2016 corcia Edytowane przez nessea Czas edycji: 2015-09-30 o 22:17 |
|||
|
|
|
#1070 |
|
Zadomowienie
|
Darka super, że na wizycie wszystko w porządku
a nas możecie kolorowac na różowo
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
Gratki!!
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Dobranoc Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jutro się przeprowadzam, a nie wiem jak w nowym miejscu z internetem. Dlatego zapewne zniknę na trochę.
Ale za to mam super wieści, dziecię bez pardonu pokazało, że jest dziewczynką ![]() Lecę spać, kolorowych snów dla każdej z Was. Edytowane przez palau Czas edycji: 2015-10-01 o 07:35 |
|
|
|
#1074 |
|
Rozeznanie
|
Nessea gdybym nie potrzebowała szuflad to też bym nie brała lepiej by się odkurzało
![]() Co do ruchów to one się dopiero zaczynają ale już wiem że będę za nimi tęsknić po porodzie ![]() M_monia gratulacje dziewuszki Też uciekam lulu. Spokojnej nocki mamuśki |
|
|
|
#1075 |
|
Zadomowienie
|
ja na bank kupie lozeczko z szuflada
a dzis od rana siedze na internecie i szukam wyprawki do lóżeczka juz mam wybrane jak kupie to sue pochwale
|
|
|
|
#1076 |
|
Zadomowienie
|
dzieki laski
|
#1077 |
|
Zadomowienie
|
witam
ja też się zbieram spać od rana miałam dzień zabiegany z przygotowaniami do trzaskania i wesela nawet czasu nie było na wizaż jutro powtórka z rozrywki a do tego dochodzi sprzątanie i przymiarka ale za tydzień ślub a później już wizyta i może dowiem się w końcu czy chłopiec czy dziewczynka
|
|
|
|
#1078 |
|
Zadomowienie
|
Witam, nadrobiłam
Gratuluje wizyt odpowiednich lekarzy i malutkich ciuszków. Szczepionki Moja szczepiona 5w1 i nic nie było, jako że chodziła do żłobka miałam zaszczepic na ospę ale nie zdążyłam na szczęście słabo wysypało ją na niedzielę palmową więc święta w domku. Za to w rodzinie kuzynki od męza w luksemburgu niby po szczepieniu, tylko oni mają chyba to 6w1, w ok 2 roku życia córki coś zaczeło się psuc i ostatecznie z tego co tłumaczyła mała ma autyzm ale spowodowany zatruciem organizmu coś z jelitami że przepuszczają wszystko i toksyny do mózgu się dostają. Są na takiej mega rystrykcyjnej diecie wszystko bio i bez cukru, mleka, i glutenu i coś tam jeszcze i na razie wyniki się poprawiają. Ile w tym prawdy nie wiem ale widac różnice w zachowaniu dziecka. Ciuszki najlepsze te zapinane od góry do dołu na brzuszku, ew wiązane na boczkach chyba nie zainwestuje w bujaczek jakoś tego nie widzę, Zosia jak trzeba było to siedziała w nosidle. Chyba też stanie tylko jedno łóżeczko bo i tak trzeba pozbyc się jednej kanapy z salonu na rzecz komody z sypialni bo inaczej łóżeczko nie wejdzie w sypialni. Na szczęście tylko na rok bo potem złożymy do końca piętrówkę. Swoje ciuchy spakowałam w pojemnik 48l i chyba trzeba będzie kupic kolejne i wyniesc inne rzeczy do piwnicy. U mnie waga stoi ale brzuszek rośnie jak umyję lustro w łazience to wstawię zdjęcie. Jakoś sił do sprzątania nie mam tym bardziej że corka buszuje i robi wycinanki. A mojego chłopa nie ma jak pojechał w pon wróci w piątek chyba do Zamościa pojechał , już nawet się nie pytam gdzie jedzie do pracy tylko kiedy wraca bo to i tak nie ma sensu. Na pytanie córki gdzie jest tata odpowiadamy ze w pracy, a gdzie śpi w hotelu i teks córki a ma tam leżaczek jak w przedszkolu . To mama musi wstac i pomagac i takie nici z spania.My mamy jeden licznik na ciepło użytkowe więc nawet w lipcy mogę sobie saunę w łazience zrobic. Dobranoc dziewczynki Edytowane przez diablica071086 Czas edycji: 2015-09-30 o 23:53 |
|
|
|
#1079 |
|
przyczajony tygrys
|
Witam sie z rana. Brzuszki piekne
. Gratuluje tym, ktore poczuly ruchy. U mnie waga na plus, brzuch rano maly, wieczorem go wypycha. Wstawie moze kiedy zdj.Zalatwilam wczoraj wszystko, a na deser tesciowa ze szwagierka napsuly mi krwi od nowa. Bylo kilka d.i spokoju.. I jeszcze z TZ awantura. Bez sensu
|
#1080 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() D ja jeszcze po porodzie długo się głaskalam po brzuchu ;-) ale on później taki pusty się wydaje... Co do łóżeczka ja miałam bez szuflad i mimo że dla dziecka miałam wielką komode to żałuję że nie wzięłam z szufladą. I tak pod łóżko dałam pieluchy i takie większe rzeczy.teraz niestety też będzie bez szuflad bo łóżeczko od bratowej noo chyba że można dokupić :-D mój piękny wybiera się jutro z kolegami na jak to się mówi gejparty więc już mnie biorą nerwy bo jak wróci nie podobny do siebie to ma odrazu do mamusi na dół iść...niech ona się z nim użera :-D ostatnio myślałam że że śmiechu padne. Mało mu ziemniaków do buzi nie wkladala bo jeść nie chciał.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

u mnie w grę wchodzą tylko ubranka zapinane z przodu lub na boku. Tak jak mówisz te zapięcia na pleckach to nic fajnego przy leżeniu na pleckach..
nie spodziewałam się tego 

. To mama musi wstac i pomagac