Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :) - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-01, 09:33   #2011
czarownica_tea
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)

Meneq- ubiegłaś mnie z odpowiedzią

Kiss- to są takie drobne krosteczki z białym czubkiem (jak pryszcze?) Jeśli tak to trądzik niemowlęcy jeden ze stanów przejściowych noworodka. Może się pojawić na całym ciele łącznie z główką pod włosami. Nic z tym nie trzeba robić. Samo przejdzie

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 09:34   #2012
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Nadrobię jak się wyspie. Mały do tej pory od 1 w nocy nie spał... Wisiał 2 godz na cyckach aż zaczęły mnie boleć... Co zasnął i chciałam żeby puścil pierś to wielki ryk. Wszystkiego próbowalismy. Lulania masowania kladlismy na brzuchu i nic. Ulał, załatwił się 2 razy ciągle baki... Ani tz ani babcia ani ja go uspokoic na dłużej niż 10 minut nie mogliśmy. Teraz dopiero po babci go zabrałam i mi na rękach się uspokoil pobujalam i zasnął. Nie wiem jak mąż w pracy wytrzyma....;(
Stary 2015-10-01, 09:38   #2013
CienSkrzydla
Raczkowanie

Hej kochane! Czekam na obchod pediatrów i decyzję czy wychodzimy.
Byłam przed chwilą w wc i zrobiłam dwojeczke! Sama! Bez czopka! Meczylam się od dwóch dni z gazami. Ciężko chodzić, leżeć, spac... A dzis jak.poszłam w końcu to myślałam ze kiebelek rozwali taka radość!!!

Czekam na synka i maltretujemy dziś póki co prawą pierś
CienSkrzydla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 09:46   #2014
grita
Rozeznanie

Hej

Podczytuje was, ale nie miałam kiedy zajrzeć ostatnio. Wczoraj wpadły koleżanki do mnie, dawno się nie widziałyśmy, więc super się było spotkać, oderwałam się trochę i poplotkowałam Przydało się, bo potem Młody wieczorem dał czadu.

Gratuluję nowym mamuśkom! I kciuki za Stasia, żeby się namyślił przed poniedziałkiem Wiem co czujesz, bo też sobie inaczej wyobrażałam drugi poród, a nie leżenie wcześniej w szpitalu i wywoływanie... Ale najważniejsze, żeby cały i zdrowy przyszedł na świat, w szpitalu będziecie pod opieką Jeszcze tylko chwilka

Kissmisia, a jakie macie te krostki? U nas też są na buzi, wyskoczyły ostatnio. Myślałam że to uczuleniowe, ale położna i pediatra mówią, że to potówki. Jakoś u córki te potówki w upały były raczej na plecach czy brzuszku, nie pamiętam żeby na buzi miała. A Młody ma tylko na buzi, niektóre takie z białymi czubkami, inne całe czerwone. Sama nie wiem co to, ale kazały się nie przejmować, bo podobno samo zniknie, więc tak robię

Wczoraj byłam zważyć Michałka i wziąć skierowanie na bioderka, Mały przez 2 tygodnie i 2 dni przybrał 970 gramów Byłam w niezłym szoku, bo niby widzę po nim, że nabiera ciała, ale aż tyle to się nie spodziewałam A moja babcia ostatnio próbowała mi wmówić, że mam chude mleko i dlatego Mały marudzi

Panna Izabela
, współczuję przejść z tym "fachowcem", normalnie nóż się w kieszeni otwiera jak was potraktował, co za cham
grita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 09:50   #2015
owieczkaa
Zakorzenienie

U nas gorsza noc, mały zrobił chyba z 10 kup, gazy go męczyły a do tego nawet jak spał to robił festiwal odgłosów. Nie zmrużyłam oka od 1 w nocy. Mam coraz większą ochotę wyeksmitować juniora do pokoju obok, przynajmniej nie będzie mi sapał, chrząkał i postękiwał przy uchu centralnie...

Małgosia - niezła akcja w dzień chłopaka haha

Edytowane przez owieczkaa
Czas edycji: 2015-10-01 o 10:03
owieczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 09:54   #2016
grita
Rozeznanie

Ridja, szacun za taki poród, że dałaś radę! A jak się dziś czujesz, dochodzisz do siebie pomału?

Ja w szpitalu chodziłam normalnie w tych majtkach siateczkowych, przecież to katorga chodzić bez nich jak krew leci po nogach

Sandrusia
, jak tam Julek po operacji? Doszedł już do siebie? Kiedy wracacie do domu?
Stary 2015-10-01, 09:56   #2017
loudres
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Małgosia89 Pokaż wiadomość
Jas, godzina 23:36 silami natury. Skurcze zaczely sie co 2 minuty od 18:30. Napisze wiecej pozniej. Jestem wykonczona ale przeszczesliwa
Gratulacje! To poszłaś po bandzie

My dziś pierwszy dzień sami, mąż w pracy dziecko wysłałam do szkoły jest 10 a ja nadal w pizame zdazylam umyć zeby uczesac się i zebrać pranie no i rano smyka do szkoły wyprawic.
U mnie dziś 9 doba po porodzie 11 kg w dół. Czyli tyle ile przybrałam ale ze przed samą ciąża nabralam 8 kg nadprogramowych wiec mam nadzieje ze dodatkowo ich się pozbęde.
Mam nadzieje ze za chwilkę mały zaśnie.
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 10:03   #2018
grita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
U nas gorsza noc, mały zrobił chyba z 10 kup, gazy go męczyły a do tego nawet jak spał to robił festiwal odgłosów. Nie zmrużyłam oka od 1 w nocy. Mam coraz większą ochotę wyeksmitować juniora do pokoju obok, przynajmniej nie będzie mi sapał, chrząkał i postękiwał przy uchu centralnie...
U nas noc nawet znośna, ale za to od 5 już jesteśmy na nogach, a Mały do tej pory nie śpi. Wyszykowanie córy do przedszkola odbywało się przy nieustannym kwęczeniu Dobrze, że teraz odpływa przy cycku, moze trochę pośpi. A potem idziemy na spacer, piękne słońce dziś
Stary 2015-10-01, 10:07   #2019
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość
Lekarz mówił żeby zjeść coś lekkiego bo do szpitala muszę dojechać ok 100 km a On nie chce żebym padła po drodze :-P
Cieszę się bo mąż wziął urlop na 5 i 6 więc będzie ze mną tak długo jak tylko będzie mógł
Aha to 2 kromki i jazda
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Te krostki to moze tradzik niemowlecy?
Możliwe...
Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Meneq- ubiegłaś mnie z odpowiedzią :

Kiss- to są takie drobne krosteczki z białym czubkiem (jak pryszcze?) Jeśli tak to trądzik niemowlęcy jeden ze stanów przejściowych noworodka. Może się pojawić na całym ciele łącznie z główką pod włosami. Nic z tym nie trzeba robić. Samo przejdzie
Tak tak dokładnie
Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
Hej

Podczytuje was, ale nie miałam kiedy zajrzeć ostatnio. Wczoraj wpadły koleżanki do mnie, dawno się nie widziałyśmy, więc super się było spotkać, oderwałam się trochę i poplotkowałam Przydało się, bo potem Młody wieczorem dał czadu.

Gratuluję nowym mamuśkom! I kciuki za Stasia, żeby się namyślił przed poniedziałkiem Wiem co czujesz, bo też sobie inaczej wyobrażałam drugi poród, a nie leżenie wcześniej w szpitalu i wywoływanie... Ale najważniejsze, żeby cały i zdrowy przyszedł na świat, w szpitalu będziecie pod opieką Jeszcze tylko chwilka

Kissmisia, a jakie macie te krostki? U nas też są na buzi, wyskoczyły ostatnio. Myślałam że to uczuleniowe, ale położna i pediatra mówią, że to potówki. Jakoś u córki te potówki w upały były raczej na plecach czy brzuszku, nie pamiętam żeby na buzi miała. A Młody ma tylko na buzi, niektóre takie z białymi czubkami, inne całe czerwone. Sama nie wiem co to, ale kazały się nie przejmować, bo podobno samo zniknie, więc tak robię

Wczoraj byłam zważyć Michałka i wziąć skierowanie na bioderka, Mały przez 2 tygodnie i 2 dni przybrał 970 gramów Byłam w niezłym szoku, bo niby widzę po nim, że nabiera ciała, ale aż tyle to się nie spodziewałam A moja babcia ostatnio próbowała mi wmówić, że mam chude mleko i dlatego Mały marudzi

Panna Izabela
, współczuję przejść z tym "fachowcem", normalnie nóż się w kieszeni otwiera jak was potraktował, co za cham
U mnie też wczoraj znajoma była i super się czułam.
Krostki takie jak wyżej opisała Czarownica
Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Gratulacje! To poszłaś po bandzie

My dziś pierwszy dzień sami, mąż w pracy dziecko wysłałam do szkoły jest 10 a ja nadal w pizame zdazylam umyć zeby uczesac się i zebrać pranie no i rano smyka do szkoły wyprawic.
U mnie dziś 9 doba po porodzie 11 kg w dół. Czyli tyle ile przybrałam ale ze przed samą ciąża nabralam 8 kg nadprogramowych wiec mam nadzieje ze dodatkowo ich się pozbęde.
Mam nadzieje ze za chwilkę mały zaśnie.
Ja tez smigam jeszcze w pizamie bo młody ciumka pierś od 9 z przerwami.
Stary 2015-10-01, 10:08   #2020
agu23gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Spanie mojej corki od urodzenia do dzis wlasnie tal wyglada. Dlatego nie bede chyba przestawiac lozeczka blizej nas (a tak chcialam zrobic) bo stoi 2/3m od nas i niech tam wydaje odglosy. I tak je slysze ale nie az tak jak np spi u nas w lozku.

Ewka w nocy spala ale powtorka z wczoraj - od 6 rano nie moze sie wykakac. Przysypia na mnie. Przy cycku. A jak odkladam to ryk. Az mi jej szkoda i poki nie zwali kupska dam jej spac na mnie.

Jutro idziemy do neurologa. Moze cos powie na temat jej glosnego spania w ciaglym ruchu.
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 10:12   #2021
Sandrusia91
Zadomowienie

u nas wszystko dobrze

idziemy dzisiaj do domku

paluszek musimy ćwiczyć i będzie coraz lepiej

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

tak się martwilam ze bedzie go bolalo i w ogóle po tej operacji ale nie płakał ani nic

tylko jak mu się rusza tym paluszkiem to zajęczy trochę

JULEK 16.08.2015
http://s10.suwaczek.com/201508161756.png
Sandrusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 10:12   #2022
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Spanie mojej corki od urodzenia do dzis wlasnie tal wyglada. Dlatego nie bede chyba przestawiac lozeczka blizej nas (a tak chcialam zrobic) bo stoi 2/3m od nas i niech tam wydaje odglosy. I tak je slysze ale nie az tak jak np spi u nas w lozku.

Ewka w nocy spala ale powtorka z wczoraj - od 6 rano nie moze sie wykakac. Przysypia na mnie. Przy cycku. A jak odkladam to ryk. Az mi jej szkoda i poki nie zwali kupska dam jej spac na mnie.

Jutro idziemy do neurologa. Moze cos powie na temat jej glosnego spania w ciaglym ruchu.
Daj znać co ci powie bo to jest w tym wszystkim najgorsze. Gdyby nocne pobudki ograniczały się do nakarmienia, przewinięcia i położenia to mogłabym tak 10 razy. A niestety wygląda to tak że pomiędzy tymi 10 pobudkami na serio z płaczem ja i tak nie śpię bo wszystko słyszę. Bezgłośnie mój syn spać potrafi, ale w dzień... ekstra.
Stary 2015-10-01, 10:15   #2023
Virves
Raczkowanie

Cytat:
Jas, godzina 23:36 silami natury. Skurcze zaczely sie co 2 minuty od 18:30. Napisze wiecej pozniej. Jestem wykonczona ale przeszczesliwa
Gratulacje !!!!!
Virves jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 10:15   #2024
Sandrusia91
Zadomowienie

Cytat:
Daj znać co ci powie bo to jest w tym wszystkim najgorsze. Gdyby nocne pobudki ograniczały się do nakarmienia, przewinięcia i położenia to mogłabym tak 10 razy. A niestety wygląda to tak że pomiędzy tymi 10 pobudkami na serio z płaczem ja i tak nie śpię bo wszystko słyszę. Bezgłośnie mój syn spać potrafi, ale w dzień... ekstra.
moj tez stęka ale nic go nie boli.. przeciaga się itd i przyzwyczailam sie juz do tych jego odgłosów

za to wczoraj mały od 20 nie spał. . rozmawiac mu sie zachcialo a mi się oczy zamykaly :/

JULEK 16.08.2015
Stary 2015-10-01, 10:19   #2025
Virves
Raczkowanie

Kurcze a ja od kilku dni boję się przystawiać małego do piersi bo na początku jak zaczyna ssać to się krztusi Niby położa mówiła, ze to początkowe mleko tak bardzo mocno sika, żeby ociągać, ale zauważyłam że po tym laktatorze nic się nie normuje tylko mleka w cyckach przybiera, a mały tak dużo go nie je. Nie wiem co mam robić
Stary 2015-10-01, 10:25   #2026
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Virves Pokaż wiadomość
Kurcze a ja od kilku dni boję się przystawiać małego do piersi bo na początku jak zaczyna ssać to się krztusi Niby położa mówiła, ze to początkowe mleko tak bardzo mocno sika, żeby ociągać, ale zauważyłam że po tym laktatorze nic się nie normuje tylko mleka w cyckach przybiera, a mały tak dużo go nie je. Nie wiem co mam robić
Mój też tak ma jak w cycku się nazbiera. Krztusi się parę razy a potem je normalnie. Od zakasłania parę razy dziecko nie umrze więc wyluzuj. Możesz trochę ręcznie odciągnąć, laktator tu tylko zaogni sprawę.
Stary 2015-10-01, 10:33   #2027
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość
Gratulacje! Rzutem na taśmę udało się we wrześniu!!

Ja zostałam. Samiutka na placu boju. Az mi sie serce kraje jak pomyślę, że niektóre Maluszki mają już aż 6 tygodni a ja nadal jestem w pakiecie.
Mój Staś po prostu nie chce wyjść i tyle. Robiłam wszystko co możliwe, żeby urodził się wcześniej, potem żeby w terminie i nic. I skończy się tym, że będą musieli go siłą wywoływać.

W poniedziałek mam się stawić w szpitalu koło 8-9 (mogę zjeść śniadanie :-D i jak będą się czepiać zwalić na mojego lekarza- dostałam pozwolenie ) i nie mam pojęcia co dalej.
Nie tak to sobie wszystko wyobrażałam...
Do poniedziałku może Staś sam wyjdzie. Niesmutaj.

Powiem ci, że warto czekać na te istoty.
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 10:34   #2028
agu23gda
Wtajemniczenie

Ewa jest tak 'żarta' ze jej zadne duze sikanie z cyca nie straszne byle jessssc jesc jeeesc!
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 10:35   #2029
Virves
Raczkowanie

Cytat:
Mój też tak ma jak w cycku się nazbiera. Krztusi się parę razy a potem je normalnie. Od zakasłania parę razy dziecko nie umrze więc wyluzuj. Możesz trochę ręcznie odciągnąć, laktator tu tylko zaogni sprawę.
U mnie występuje coś takiego, że jak tylko dostawiał małego do cycka to muszę mieć pieluchę pod piersiami bo od razu z drugiej mleko płynie jak szalone, a i z tej co karmię też To może najpierw czekać aż samo wypłynie to pierwsze i potem przystawiać? CZytałam też o mięcie, że troszkę zmniejsza laktację, ale nie wiem czy stosować.
Stary 2015-10-01, 10:35   #2030
olkka16
Rozeznanie

Mój też się krztusi ale jak odciagalam na początku laktatorem to skończyło się mega nawałem. Dzisiaj ciężka noc, cały czas Misiek stękał, jęczał, wiercił się i poplakiwał. Od rana płacz na całego. Już dostaje sab simplex ale chyba należy do tych dzieci na które krople bardzo nie pomagają.

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-10-01, 10:37   #2031
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie występuje coś takiego, że jak tylko dostawiał małego do cycka to muszę mieć pieluchę pod piersiami bo od razu z drugiej mleko płynie jak szalone, a i z tej co karmię też To może najpierw czekać aż samo wypłynie to pierwsze i potem przystawiać? CZytałam też o mięcie, że troszkę zmniejsza laktację, ale nie wiem czy stosować.
Ja pieluchę też muszę mieć pod piersią bo ścieka nadmiar. Co do drugiego cycka to mi nie leci akurat ale jak tak jest u Ciebie to kup sobie muszlę laktacyjną i zbieraj to mleko, po co ma się marnować. Mięty nie piłabym z tego powodu. Niech się mały raz czy dwa zakrztusi, nie pierwszy nie ostatni raz a dopóki jest na boku przy piersi to nic mu nie będzie.
Stary 2015-10-01, 10:42   #2032
grita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
u nas wszystko dobrze

idziemy dzisiaj do domku

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

tak się martwilam ze bedzie go bolalo i w ogóle po tej operacji ale nie płakał ani nic

Super, że wszystko ok

Cytat:
U nas to samo. Mały czesto się złosci i pręży, bo mu mleko za szybko leci. Ale po chwili sytuacja sie normuje i już je spokojnie.
A ile ml odciągasz laktatorem? Trudniej Ci będzie unormować laktację jeśli wciaż będziesz odciagać..

Nie wiem czy widziałyście, od poniedziałku ubranka niemowlęce w Lidlu
Stary 2015-10-01, 10:46   #2033
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Gosia moje gratulacje! Doczekałas się kobieto!
Stary 2015-10-01, 10:50   #2034
Sandrusia91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olkka16 Pokaż wiadomość
Mój też się krztusi ale jak odciagalam na początku laktatorem to skończyło się mega nawałem. Dzisiaj ciężka noc, cały czas Misiek stękał, jęczał, wiercił się i poplakiwał. Od rana płacz na całego. Już dostaje sab simplex ale chyba należy do tych dzieci na które krople bardzo nie pomagają.

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
tylko do tego trzeba czasu.. nie ma po 1 czy 2 dniach poprawy.. conajmniej tydzień trzeba czekać na efekty podawania tego..

dajesz przed każdym karmieniem czy jak ?

JULEK 16.08.2015
Stary 2015-10-01, 10:55   #2035
TusiaeM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Małgosia- gratulacje

Wczoraj Alka miała gorszy dzień, zaczęło się od ryczenia na spacerze a skończyło się na 4 godzinnym fochu wieczorem. Na szczęście noc przespała super .
Ale ten czas leci za 3 dni mój małpiszonek skończy miesiąc . Zauważyłam, że od kilku dni ona się "bawi". Ma taką żyrafkę przypiętą do szczebelków łóżeczka i trąca ją rączką wtedy grzechocze. A i uwielbia lusterka
Moja uwielbia Cotton Ballsy, które są koło przewijaka i królika z melodyjka. TZ się śmieje, że ona walczy z tym królikiem, bo pyrga go łapka

Kissmisiaa, Grita moja miala tydzień czasu takie krostki na buzi i przeszly.

Jeju, nie spodziewałam się, że kiedykolwiek to napisze, ale kocham smoczki :-D Mała obudziła się pół godziny po karmieniu i normalnie byłby krzyk i musiałabym ją dostawic do piersi, a tak dalam jej smoczka i zasnela :-D

Jutro w DDTVN ma być materiał o nie całowaniu małych dzieci w usta.

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 11:22   #2036
owieczkaa
Zakorzenienie

Smoczki to dla mnie naturalna rzecz, skoro od 3000 lat istnieją i gatunek ludzki przetrwał to chyba tragedii nie ma. Teraz się do tego jakieś filozofie dorabia i się matki męczą te "przepisowe" 6 tygodni żeby laktacji nie zaburzyć rzekomo...
Stary 2015-10-01, 11:38   #2037
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
u nas wszystko dobrze

idziemy dzisiaj do domku

Swietne wiesci a tak sie zamartwialas. Teraz bedzie juz tylko lepiej

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Moja uwielbia Cotton Ballsy, które są koło przewijaka i królika z melodyjka. TZ się śmieje, że ona walczy z tym królikiem, bo pyrga go łapka

Jeju, nie spodziewałam się, że kiedykolwiek to napisze, ale kocham smoczki :-D Mała obudziła się pół godziny po karmieniu i normalnie byłby krzyk i musiałabym ją dostawic do piersi, a tak dalam jej smoczka i zasnela :-D

Ciekawe co powiedza... Podzieli sie ktoras informacjami?
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 11:45   #2038
misia880
Zakorzenienie

Przepraszam ze Wam sie wbijam w watek tu mama
Marcowa 2016 ale wasz watek to zrodlo informacji )
Co w DDTVN mowili to nie wiem ale wiem ze nie powino sie dzieci obcalolywac np ciocie babcie itp bo tak sie przenosi prochnica, i mozna takiemu maluszkowi takie bakterie podrzucic w ten sposob

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 11:48   #2039
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Przepraszam ze Wam sie wbijam w watek tu mama
Marcowa 2016 ale wasz watek to zrodlo informacji )
Co w DDTVN mowili to nie wiem ale wiem ze nie powino sie dzieci obcalolywac np ciocie babcie itp bo tak sie przenosi prochnica, i mozna takiemu maluszkowi takie bakterie podrzucic w ten sposob

Predzej czy pozniej i tak sie z nimi spotka
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 12:03   #2040
grita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość

A mój smoczka nie chce... Wypycha go językiem od razu. Julka od razu załapała czy potrzebowała dłuższej chwili? U nas przydalby się na spacerach, bo jak Michaś włączy syrenę to pomaga tylko pierś. Wczoraj jak wracałam to słychać go było na całe osiedle

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

A mnie dzisiaj strasznie rozczuliła córa. Jak Młody się rozkrzyczał o 5, bo najpierw zaczęłam od zmiany pieluchy zamiast od razu dać pierś to się przebudziła, taka zupełnie zaspana do nas podeszła, pogłaskała go po główce i mówi "ciii, śpij sobie braciszku, jeszcze jest noc" i poszła dalej spać A rano nic nie pamiętała oczywiście
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości