|
|
#3811 | ||||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LVII
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.niestety moje wrodzone poczucie estetyki jest innego zdania Cytat:
![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:![]() Cytat:
Cytat:
2.całkiem możliwe niestety 3.zdecydowanie nie , jak miałam 20 lat wyglądałam 100x gorzej niż teraz , tyle że zmarch nie było , poza tym amsakra ![]() Cytat:
są ludzie, którzy każdą zmianę pogody czy nadciągający deszcz okupują migrenami , bólami głowy , zawrotami , słabnięciem , skokami ciśnienia itp atrakcjami ![]() macham snad słabego kontaktu z rzeczywistością - mój dzień zaczął sie o 5.20 bo musiałam dojechać na drugi koniec miasta na badania pracuniowe , no i przez pół nocy budziłam się co chwila bojąc się zaspać - małż pyta "dlaczego nie śpisz ?" (kręcę się w przekonaniu że zaraz i tak zadzwoni budzik i trzeba będzie wstawać) , ja paczam na zegarek a to 2.27 w przerwach między budzeniami męczyły mnie koszmary a potem jak już pojechałam i wracałam zmarzłam jak pies . Więc ogólnie fajnie jak szlag
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3812 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- A zapachowo na zlociku zakochałam sie w cudach przyniesionych przez Genialefrau - to jest dopiero zjawiskowo piękna kobieta! Przepadłam w Ambrze 114 i wieeelu innych cudach tej marki. W 1904 do teraz się wwąchuję i za nic nie potrafię zmusić mózgu, żeby sobie przypomniał skąd znam ten zapach. I nie chodzi mi o podobieństwo do żadnych perfum (ponoć podobny do Prady Infusion d'Homme) ale coś w moim życiu tak pachniało. To zapewne jakaś rzecz? Po raz kolejny uświadomiłam sobie że odnajduję rozkosz wręcz w zapachach Slumberhouse - tym razem rozwalił mnie Kiste Ale Slumberhouse miałam przyjemność już poznać co nieco w Krakowie. To jest kurcze moja bajka. Poza tym chciałabym niuchnąć z Diptyque - Volutes. Ichnia figa jest dla mnie fantastyczna i trwała. Odpowiada mi charakter zapchów tej firmy, są takie hmmm naturalne? Soczyste? Mega trwałe. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-30 o 15:42 |
|
|
|
|
#3814 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też od paru nocy nie sypiam, przewalam sie tylko na wszystkie strony może od tego księżyca ![]() dziś rano mi się udało trochę odespać, ale w dzień jak zombie, a w nocy pobudzona jak wilkołak ![]() Cytat:
może będę w wawie 16.10., bo w kraku chyba nie ma stacjonarnie na razie wykańczam lirenkę i myślę co następne kupić a minerał nie będzie w zimie wysuszał? ![]() Cytat:
2. ja za to na wszystkich spotkaniach byłam po zarwanej nocy, a malować się nie umiem ![]() Cytat:
![]() na przykład: https://gotujmy.pl/kuskus-z-warzywam...pis,42876.html z surimi to jest wersja bardzo ekonomiczna ![]() 160 Cytat:
![]()
|
|
#3815 |
|
niecnotliwa dziewica
|
I 160 zamówiłam
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
ale to szerokość kołdry a nie narzuty?
|
#3817 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kołdry, narzuty nie mierzyłam, ale też jest taka albo i szersza.
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
nie no, szersza musi być, żeby boki zakryła
150cm to jest na pojedyncze łóżko z materacem 90cm
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie minerały only wiosną i jesienią. Zimą przechodzę na sam krem. No chyba że znajdę fajny tonujący, ale mam dość podkładów, ubrudzonych szali i kołnierzyków. |
|
|
|
|
#3820 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Kanapa po rozłożeniu jest szersza a ja jestem zmarzlak i lubię być owinięta z każdej strony - a pościel chciałam koniecznie, bo raz, ze moja jest w takim wieku, z się zdecydowanie prosi o wymianę, dwa - po prawie dwóch latach w tej stęchliźnie i wilgoci zasmrodziłabym całe to nowe mieszkanie ![]() Śliczną kratę w Tchibo widziałam, i flanelowa! O, ta: http://www.tchibo.pl/posciel-z-flaneli-p400083969.html
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-09-30 o 15:58 |
|
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
dramat straszny się stał - przełożyli mecz polska-szkocja i będzie dokładnie w czasie koncertu
![]() a ja pod ten mecz miałam bilet kupowany, o wcześniejszej godzinie niż zwykle i droższy ![]() Cytat:
ponoć też mamy na zakupy pościelowe iść i do ikei, a wycieczka do ikei podobno ma wymiar symboliczny ostatnio był tam z jednym współlokatorem i powiedział, że z facetem tam więcej nie pójdzie, bo wyglądali na gajowych
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Parabelka;529510
<KULA> [/QUOTE] Rety, dziewczyny, dziękuję!!!! Musiałam zlikwidować trochę kul, bo się nie zamieszczało Najważniejsze, że już to mamy za sobą tzn sprawa się co prawda jeszcze nie skończyła, ale przynajmniej wiadomo, w jakim iść kierunku. Było bardzo ciężko. W pewnym momencie miałam we łbie po prostu czarną dziurę - zaczęłam się jąkać i w ogóle... Ale koniec końców przeżyliśmy I to najważniejsze Ja się cieszę - choć teoretycznie nie ma z czego ![]() Jeszcze raz - strasznie Wam dziękuję i na pewno w stosownym czasie będę prosić o znów
|
#3823 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak mam że nie mogę spać jak boję sie że zaśpię ![]() Cytat:
Cytat:
Znad wody odzwyczaiłam się od wczesnego wstawania
|
|||
|
|
|
#3824 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Pojechałam sobie do robo godzinę później i od razu jestem jakaś bardziej przytomna ![]() Pani od kołdry dzwoniła, ze wysyłają dziś Pocztexem - mam nadzieję, ze do jutra doleci... a po tę kratę bardzo możliwe, ze się wybiorę po pracy
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Metoda odhaczania, pierwszy krok za Wami.
|
|
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru snad ulllgiiii guowa odpuściła
Ju super że się udaje
|
#3827 | ||||
|
Panaroja
|
snad kawusi doprawionej bólem guowy
![]() Cytat:
i pachnie ananasem z przyprawami 2.Volutes śfieże na mnie to kandyzowane owoce z przyprawami ,miodem i czymśtam jeszcze , początkowo ale potem wyłazi jakiś dusiciel potworny , pewnie to połączenie irysa (czyli suchej bibuły) , nieśmiertelnika (który zawsze na mnie śmierdzi) i szafranu (który jest sobą ) , więc jedno chciejstwo mniej chyba żeby dopsikiwać się stale przed osiągnięciem fazy dusiciela Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.ja się ciągle jeszcze nie przyzwyczaiłam przeszło na mnie ale łykłam przeciwbóla i popijam kawą , więc może będzie lepiej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3828 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Snat wdychania Szpilkówny na sobie - czy ja już pisałam, jak bardzo kocham ten zapach?
|
#3829 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#3830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Weźcie kopnijcie mnie w dup.ę...Musze ćwiczyć bo kręgosłup mi pęka...A tak mnie sie nie chceeeeee
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
Pytanie kosmetyczne miał ktoś balsamy EvrÄe ?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-10-01 o 17:05 |
||
|
|
|
#3831 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Czemu przez kwadrans?
![]() Ja autentycznie jestem w ekstazie cały dzien od spryskania sie Szpilkówną ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem mydło
|
|
#3833 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Oj
U mnie nawet teraz czuję szpilki
|
#3834 |
|
Nindżopesz
|
A na mnie Szpilkówna to słodki, słodki syrop
|
|
|
|
#3835 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
To ja się mega cieszę, ze u mnie same szyszki i kadzidło czuć, tak jak lubię
|
#3836 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Pogrubione uwielbiam - ale skoro pudruje to bez żalu odpuszczę. Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze fajnie tam Ambra 114 siedzi na człowieku. Na słodko, i choć początkowo moja skóra jak zwykle próbowałą psuć zapach - to rozwinął się genialnie a baza Przeczytałam tytuał artykułu na Wizaż "5 shitów kolorówki września" Dobrego płaszcza jak nie było tak nie ma - jedynie Arytony (noł czens) i targ mi pozostał. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-01 o 19:58 |
|||
|
|
|
#3837 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale cóz mam poradzić, ze jak nosze Spzilkównę, to mi leci Noooo ja zaczynam żałować, ze przehandlowałam Dzongkha! Tam takie faaajne kadziłko było
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

A dzisiaj wysłałam lotto i zapomniałam zabrać kuponu z kiosku , zorientowałam się jak przyjechałam do domu . Za dużo mam na głowie
Trzymajcie kciuki, o kule też poproszę, o wszystko. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
są ludzie, którzy każdą zmianę pogody czy nadciągający deszcz okupują migrenami , bólami głowy , zawrotami , słabnięciem , skokami ciśnienia itp atrakcjami 

Ale Slumberhouse miałam przyjemność już poznać co nieco w Krakowie. To jest kurcze moja bajka.

ale potem wyłazi jakiś dusiciel potworny , pewnie to połączenie irysa (czyli suchej bibuły) , nieśmiertelnika (który zawsze na mnie śmierdzi) i szafranu (który jest sobą