|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C. cz.9
Aaaa, lecę
Edit - już nie ma
Edytowane przez OlaM Czas edycji: 2015-10-01 o 11:39 |
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
ale myślę, że jak D. dostał to może MAC też dorzuci ![]() edit: w ogóle żeby tylko ten kolor mi się spodobał bo na żywo nie obczajałam
GALAXIA Edytowane przez kicia555 Czas edycji: 2015-10-01 o 11:58 |
|
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nie widziałam na żywo
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym capnęła tą PP. Ale chciałam przede wszystkim tego szarego Paint Pota. Czy ja dobrze widzę, że w ogóle ich nie ma w Douglasie?
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Nice Composure, o ten mi chodzi.
|
#4865 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Jest podbity fioletem - taki ma satynowy poblask, po prostu cud miód i orzeszki
|
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to teraz mi apetytu narobiłaś jutro będę w stacjonarnym Macu, oby się jeszcze uchował. Uwielbiam Tailor grey, to coś w tym typie, nie?
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj Nice Composure kliknęłam w MAC, więc w D. nawet nie sprawdzałam
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie też miałam wrażenie, że wpada w chłodniejsze tony. Wolałabym kliknąć w Douglasie, bo brakuje mi kilku punktów do bonu, ale skoro nie rzucili, to trzeba łapać, gdzie jeszcze się da
|
|
#4869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja pędzę po pracy do Mac'a, siedzę jak na szpilkach. Byłam rano, ale mieli opóźnienie i nie wyłożyli jeszcze nowej kolekcji w GK.
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam z Maca. Wzięłam jednak paletkę
Na żywo wygląda naprawdę ładnie.PP jest bardzo podobna do Pink Plaid, więc odpuściłam. Macałam też paint poty i ten szary jest super |
|
|
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz chociaż, że jest ciut ciemniejsza ???
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam Pink Plaid, więc podobieństwo do niej Personal Pick mnie nie zniechęca, niestety
![]() Zazdroszczę tym, co miały okazję obmacać kolekcję i rzecz jasna gratuluję nabytków ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() A Nice Composure wydał mi się fajny, a po zachwytach tutaj jeszcze bardziej się cieszę, że go kupiłam. Ciekawe tylko czy (lub jak często) go będę używać , bo tak naprawdę PP to solo praktycznie nie noszę, raczej jako bazę traktuję.
|
|
#4873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluję paletki.
|
||
|
|
|
#4874 | |||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No w typie Tailora, tak tylko Tailor płaski kolro,a NC to jakby duochromek w roznym swietle ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
![]() Mówiłam ze PP to coś miedzy PP a Nouvelle Vogue ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
Albo spózniaja sie pare dni ze sprzedażą, albo coś, tragedia. Jak tak dalej pójdzie, to stracą klientki na rzecz online ![]() Mam wrazenie, ze to tylko w GK tak, ze gdzie indziej nie ma takich jajców
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wrocilam z GK i jestem zadowolona
Tyle, ze zapomnialam zmacac ten marsalowy cien... Albo ewentualnie na zywo wcale nie ma takiego koloru jak na zdjeciach :-/
|
|
#4876 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
że byłam mocno zawiedziona. Byłam w Macu po 11, więc nie jakoś bardzo wcześnie. Na szczęście była Pani którą lubię i pogadałyśmy, także kosmetyki mają na mnie czekać... Ale często mi się zdarza, że czegoś nie posiadają. A tak na marginesie....Pamiętam jak kiedyś zapytałam o jakiś produkt z limitowanej edycji, 'młoda dama' pracująca tam ostentacyjnie prychnęła i oznajmiła że już go daaaawno nie ma, a ona sprzedała ostatnią sztukę... No chwała jej za to, ale trochę mnie to zirytowało. Nie musiała mnie traktować w tak protekcjonalny sposób ![]() No to się wyżaliłam...
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bylam w GK o 13 i juz bylo wszystko wystawione... Dziwne :P Musza miec tam balagan...
|
|
#4878 | |
|
it's all made up
|
Cytat:
![]() Szary paint pot faktycznie jest piękny i też go wzięłam Testowałam Fashion Revival i Rebel i w salonowym oświetleniu jakiejś specjalnie spektakularnej różnicy między nimi nie widziałam, a jednak co mat, to mat, więc zdecydowałam się na FR, tym bardziej, że Rebel mogę kupić zawsze Tylko mam nadzieję, że Douglas nie anuluje mi zamówienia, bo obejmuje ono niedostępną już Personal Pick, a oni potrafią takie zamówienia anulować, zamiast zarezerwować dla klienta towar Nadprogramowo zupełnie wzięłam też Patentpolish w odcieniu Make Me Proud - nie jest jakiś szałowo oryginalny, ale bardzo ładny efekt dawał na ustach, więc się skusiłam Testowałam też lakier do paznokci ten jasnoszary i w sumie szału nie było, bardziej podoba mi się podobny do niego Porchester Square Nails Inc i przy nim pozostanę ![]() Paletka też nic mi nie urwała, za ciepła, zupełnie nie dla mnie. Ale ogólnie kolekcja bardzo udana jeśli o mnie chodzi, kilka produktów naprawdę trafionych
|
|
|
|
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie ma się co przejmować Chcę Personal Pick
|
|
#4880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Posiadam tak o :1) Melba właśnie - odcień warty uwagi, dobrze napigmentowany róż, ale w okresie mocnego nasłonecznienia robi się z niego kameleon 2) Blushbaby - beżowy różowy, wykończenie - sheertone, sięgnęłam już nawet denka; swego czasu baaardzo często się nim miziałam. Taki zdrowy, naturalny rumieniec wychodzi. 3) Warm Soul oraz Soft&Gentle, wiel-bię! Idealną taflę zostawiają. 4) Z typowo różowych mam Dainty, jestem z niego zadowolona. Nie lubię chodzić na różowo :torbo: Mam ciągle wrażenie,że wyglądam jak niunia Zwłaszcza jak jestem strzaskana na heban, no za nic nie mogę dobrać różowego różu Mam ambitny plan, żeby wdepnąć w końcu do salonu i się skonsultować w tym zakresie. Większość zakupów klikam zdalnie czasami wychodzi klapa.Mam kilka z Narsa, doskonale mi się z nimi pracuje ( Deep Throat, Orgasm, Gina). Illamasqua jakaś też sie znajdzie ( Seduce na chwilę obecną jedynie pamiętam), ale to właśnie dzięki marce polubiłam się z kremowymi różami. |
||
|
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, dziękuję
Potem odezwę się przez PW, teraz siedzę w knajpie i czekam na pizzę
|
#4883 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie testowałam na ustach, ale na ręce były prawie identyczne.
Cytat:
Ja właśnie też nie brałam NC, bo rzadko w sumie używam paint potów ![]() Cytat:
![]() Hmm... Jak płaciłam, to usłyszałam, że już im się kilka dziś sprzedało, a byłam ok. 13 ![]() Nouvelle Vogue nie widziałam na własne oczy, więc liczyłam, że to będzie coś innego. Przynajmniej $ zaoszczędziłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A mnie się paletka spodobała. Poprosiłam Macówkę, żeby zrobiła mi oko cieniami, nad którymi się wahałam i wyszło całkiem nieźle. Myślę, że nie będę żałować ![]() Gratuluję wszystkich nabytków ![]() Teraz się waham czy dobrze zrobiłam, że nie wzięłam szarego paint pota
|
||||
|
|
|
#4884 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Dla mnie NC to mistrzostwo ![]() A to bardzoooo dziwnę, ze do 13 zdążyli sprzedać już kilka skoro ponoć dopiero koło 13 zaczeły sprzedawać ![]() Noo, pojedyńcze cienie jakoś nie są wybitne. Tez myślałam o tym bordo, ale ostatecznie stwierdziłam, ze po co mi kolejny cien, jak podobnych mam sporo
|
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Orgasm mi się podoba na fotach (jakkolwik to brzmi ). O Blushbaby też myślałam, może powinnam zainteresować się na nowo a jaki efekt daje soft & gentle?Ja w sumie też jakoś unikam róży, bo przy ciemnych karnacjach potrafią dawać tandetne efekty, ale I'm a lover jest naprawdę fajny. Właśnie nie daje efektu niuni A Dainty byłby chyba zbyt zgaszony Chodzi mi głowie ta Melba, miałam ją w koszyku już parę razy, ale nie wiem czy będzie coś widać.. |
|
|
|
|
#4886 | |
|
it's all made up
|
Ja w ogóle go olałam i nawet nie patrzyłam w jego stronę, aż do momentu, kiedy nie spytałam MACówki, co za cudny ma makijaż oczu i miała właśnie ten cień Everyone's Darling. Do jej prześlicznych zielonych tęczówek smoky z tym cieniem wyglądało po prostu obłędnie
![]() Natomiast ja siebie samej w nim jakoś nie widzę, no ale to kwestia tego, co komu pasuje, wiadomo. Ale jeśli zobaczy się ten cień na osobie, której on pasuje, to wierz mi, że efekt jest piorunujący ![]() Cytat:
Na razie jestem w tym kolorze totalnie zakochana. Pink Plaid zawsze była dla mnie ciupkę zbyt fioletowa (choć też ją uwielbiam), a Personal Pick jest po prostu trafiona w 10 |
|
|
|
|
#4887 |
|
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2017
|
Również i ja postawiłam swe odnóża szanowne w MACu dzisiaj. Zmacałam puder do konturowania Sculpt/Accentuate - ta pierwsza połówka fajna, Accentuate niekoniecznie mi się podoba, będę czekać, aż całego Sculpta wypuszczą w pudełku
![]() Macałam też pomadki, nałożyłam Personal Pick, fajna, ale żaden wielki szał. Przetestowałam też sobie Patentpolish Make me proud i jednak Kittenish podoba mi się bardziej, także też nie wzięłam. A paletka ładna, ale tak sobie pomyślałam, że cieni neutralnych mam z milion, więc w sumie po co mi ona? ![]() I tym oto sposobem wyszłam z niczym ![]()
|
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Cos sciemniaja w tej GK. Mi mowili, ze dostali 9 paletek :P
|
|
#4889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O widzisz, a jednak FR![]() |
|
|
|
|
#4890 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No ściemniają i to jak....
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

ale myślę, że jak D. dostał to może MAC też dorzuci 

jutro będę w stacjonarnym Macu, oby się jeszcze uchował. Uwielbiam Tailor grey, to coś w tym typie, nie?

Gratuluję paletki.
Albo spózniaja sie pare dni ze sprzedażą, albo coś, tragedia. Jak tak dalej pójdzie, to stracą klientki na rzecz online

Idealną taflę zostawiają.