|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
ou
![]() tego nie grali ale pamiętam jak Ju się żegnała z deo jak jej zatrzymali na bramce na primavera. na szczęście na krótko, bo czekało u ochrony ![]() Grzeją! znalazłam w szafie sukienkę all saints ![]() nie pamiętam zakupu ![]() ale z 5 lat przeleżała, bo wtedy miałam fazę na poszarpane doły
|
#3842 |
|
Nindżopesz
|
Betty, jak poczujesz potrzebę pozbycia się jej to daj fotę
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie myślę co począć, rozm 6, ale się mieszczę
ona z printem na przodzie jest może chociaż na halloween będzie ![]() albo na wypad na camden założę i wejdę w niej do butiku
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sennie.
dziewczyny macie tak czasami ,że co na sibie nie wylejecie to pieknie pachnie ? nawet rto , co na codzien nieczczególnie się układa.
|
#3845 | |||
|
Panaroja
|
Pierwsza
![]() Cytat:
![]() 2. 3. Cytat:
![]() 2.no niestety , początek cudny , a potem doopha 3. 4. Cytat:
natomiast miewam odwrotnie - przy pierwszej próbie jest ach i och , a przy następnych wyłazi syf . Tak miałam m.in. z Tresorem edt - za pierwszym razem przecudne świeże goździki kwiatki , przy kolejnych próbach nieodwracalnie gotowane buraki chociaż nie wiem , czy za ten pierwszy piękny efekt nie odpowiadało podgrzanie testera w syforze , bo próbowałam w takiej , gdzie testery z reguły są ciepłe
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3846 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Snat lania się po całosci - zrobiłam 3 workouty pod rząd na początek weekendu i czuje ze zyje
|
#3847 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Fuj!Melduję posłusznie, ze maki (czyli krwawe mordy) nie nastąpią. Plus 100zł i mogłabym mieć nową kanapę..... jeszcze (mimo sprzecznych opinii na ten temat) całkiem mi nie odbiło. Za to mam lampę pt. Zoja
|
|
#3848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Się nie napalam, ale gdy nadarza się okazja powąchania skorzystałam ![]() Na sobie jeszcze go nie próbowałam, najprawdopodobniej będzie źle = pudr. Ale. Jest jedno ale. Bywali dni, że takie pudrzaki jak Kenzo Indygo, Prada Infusion D'Iris bardzo spoko na mnie leżały, nie przeszkadzały mi. Rzadkie to dni, ale zawsze. Stąd mikro sampel kiedyś pójdzie w użycie. Zapach mnie mocno zaintrygował, chyba przyciągnął mnie tym, że cholernie znajomy, nie daje mi spokoju co mi przypomina ![]() Ja się jesienią budzę perfumowo z upalnego uśpienia ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------
|
||
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
ja się potrafię przyzwyczaić, ale potrzebuje trochę czasu
![]() nie lubię wcześnie wstawać ale jak trzeba to nie cierpię z tego powodu Cytat:
![]() będzie poka?
|
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
znad porannego zimna i powerade (nawadniam się, bo coś jelita wariowały wczoraj
) Kuźffa, czy ludzie to zimna nie czują? Wychodze rano okutana w gruba jesienną budrysówkę, w czapie i kapturze, para z ust leci, a tu obok chodnikiem śmigaja babki w lekkich letnich skórkach, rozpiętych płaszczach, balerinkach itp Od samego widoku mnie jeszcze bardziej z zimna telepie ![]() A jutro musze wstac o 6 i wychodzić z domu jeszcze o godzine wczesniej niz zwykle brrr ![]() Z Archiwum X wraca ![]() Serial mojego dzieciństwa ![]() Ale z trailera widać, że będa ciągnac te teorie spiskowe o ufo łeee. to był dla mnie najsłabszy element całego serialu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-02 o 11:56 |
|
|
|
#3851 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
a przejściowych nie mam... ale fakt - siedzę na przystanku, od góry mam polar, kurtkę, i podkoszulek pod sukienką - a, i rękawiczki. A obok zasuwają babeczki z gołymi (!!!) stopami i w sweterku na koszulę ![]() Maja, ale pomyśl za to jaka będziesz mądra
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O 8smej rano już jest przyzwoicie Maja - względem zimna, mi zawsze pomaga wypicie tuż przed wyjsciem czegoś gorącego - kakao, łoteva. Ciepło w brzuszku rozgrzewa organizm i jakoś łatwiej znoszę ten czas szoku wyjścia z ciepłego domku an dwór. 2. Kurcze właśnie mam ochotę na jakiś porządny kryminalny serial. Widziałam już chyba wszystkie Na Homeland muszę jeszcze troszkę poczekać, The Fall każe na siebie czekać zbyt długo, ale też jakimś szałem nie było. Bloodline ![]() Znalazłam Fortitude Ale troszkę obawiam się "surrealizmu" i rzekomych "zaświatów" Wolałabym klasyk kryminału, mocno realistyczny.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-02 o 11:53 |
|
|
|
|
#3853 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Własnie otworzyłam nowiutką 1-kg Nutelle prosto z Włoch
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
|
|
#3854 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
o 8 rano można równo uświrknąć ![]() ![]() Jakie to ludzie mają rozmaite gusta - jak lubię słodkie tak tego świństwa bym nie tknęła nawet z dopłatą....
|
|
#3855 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3856 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Bosssz, jak mi się dzisiaj nic nie chce to po prostu i zwyczajnie nieprzyzwoite. Poszłabym spać, później wstała, zjadła obiad i poszła spać dalej. A szanse na taką rozpustę mam najwcześniej w niedzielę ![]() Kurde, mojej lekarki we wtorek nie było, tylko jakiś obcy chuop, a tak to bym ją o jakie zwolnienie poprosiła
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to lecę na zewnątrz, dziś jest pięknie! A jutro i w niedzielę jeszcze lepiej będzie. Corii- Elementry lubiłam, chyba przez aktora ale jednak formuła "co odcinek zagadka" mnie nudzi |
|
|
|
|
#3858 | |||
|
Zakorzenienie
|
a weeź... przepisy się pozmieniały i egzamin pisemny bedzie po angielsku
![]() teraz to się naprawde obawiam, czy zdam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() raz kiedys zjadłam mały słoiczek łyżeczką i pod koniec mnie zmuliło ![]() Za to czekolada nussbeiser z orzechami Moge w kazdej ilości i nie zamuli, boska jest (w lidlu mają równie dobrą czeko z całymi orzechami i tylko 3 zeta )
|
|
#3859 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Jak jest takie słoneczko jak dziś to owszem, około południa robi się całkiem przyjemnie - sama latałam na dół na pocztę tylko w kiecce z krótkim rękawkiem. Ale zdecydowanie nie o 8 rano! Wtedy jest ziąb! Ha! Gdybym ja przed wyjściem na pociąg wypiła cokolwiek, nie dowiozłabym tego do Warszawy - a korzystania z pociągowych toalet zdecydowanie nie polecam
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-10-02 o 12:06 |
|
|
|
|
#3860 |
|
Nindżopesz
|
Ja jestem zmarźluch ale w ostatnie dni około 7:30-8 chodziłam w półwełnianym swetro-płaszczu, botkach, z gołą głową i w rękawiczkach bez palców. Było tak akurat.
Teraz chyba zrobiło się ciut zimniej no ale w czapce raczej bym się spociła. Ino że ja nawet zimą niechętnie zakładam kaptur bo mi ciepło w głowę, natomiast zawsze zimno w ręce i stopy. |
|
|
|
#3861 | |||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale przez to na dłuuugo wystarcza ![]() Dziwi mnie,ze te w polsce inaczje smakuja do tych z Włoch. Polskie bardziej gęste, włoskie mniej i jakby delikatniejsze w smaku, bardziej orzechowe. Ale ponoc z czekoladami niemieckimi to samo - na rynek szwabski inaczej smakują, od tych w pl-u. Ciekawe czemu... Nussbeisser z orzechami to była keidyś moja ulubiona!!! ![]() Ale teraz wsio sie pozmieniało na gorsze, juz mi tak tylka nie urwya Lubie już dalej, ale to nie to.Tak samo, jak kiedys Wedlowska chałwa w puszcze Teraz takiej nigdzie nie ma A wracając do nowej serii Archiwum X, to słyszałam juz o tym spory zcas temu, ze krecic maja Sie przekonamy ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
Ale odkąd ćwicze zauwayzlam, ze zmarzluchowatosc nieco się schowała ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3863 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru snad bólu egejn
![]() ![]() Znowu mnie guowa boli kurde jakaś seria czy co ???? Teraz na ząb promieniuje , może to ząb ??? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
Był;am w CH gdzie polscy producenci i projektanci wystawiali swoje wyroby no iiii 900 zł 1200 zł ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
|
|
#3864 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
) i plastry na wnętrzu obu dłoni ![]() Cytat:
jest też w wersji perfum , ale lepiej cenę wzrokiem omijać mnie po składzie najbardziej by pasowało 1831 http://www.histoiresdeparfums.com/in...ducts/1831.php , co do reszty mam niejakie wątpliwości . Ale i tak czebaby wąchnąć żeby wiedzieć na pewno , bo z opisami to wiadomo jak jest ![]() Cytat:
no i jest to obudzenie absolutnie niewystarczające , żeby mieć chęci siłę wstać . Oczywiście jak muszę wstać, to budzik mnie budzi i też mam fqrva , ale wstać muszę Cytat:
juz jeżeli to isostar . 2.czapki jeszcze nie założyłam ale ![]() 3.aua 4.mnie zawsze w Archiwum X wkurzało , że tak naprawdę nigdy do końca nie było wiadomo czy są ci kosmici czy ich nie ma i i nie dawało się Scully przekonać o ich istnieniu ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.się zgadzam , a jeszcze lepszy jest gorzki nusssbeiser z orzechami Cytat:
głodna jestem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3865 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
|
|
#3866 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-10-02 o 13:02 |
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3868 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A fogle to jakze Ci sie udało zedrzeć skórę? ![]() Własnie tak ją wyjadałam - łyzeczką, która była cały czas w puszcze aby pod reką było ![]() Ile ja bym dała za taką chałwę ...... Teraz szukałam dobre chałwy i nie ma nigdzie. Znaczy znalazłam raz - w galerii było stoisko wyrobów regionalnych, mieli tam chałwy na kg, wziełam słonecznikową i padłam w wrazenia - obłed w buzi ale potem mimo ze niby co miesiac mieli byc wystawcy, to chałwów nie było i prawie sie zaryczałam, bo durna nie wzielam namiarów na producenta
|
|
#3869 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2. ![]() 3.co mi przypomina , że zbliża się pora wyciągnięcia T4T
|
|
|
|
#3870 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A w zyciu!
Tyle to wolę na jakis sprzed wydac ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
Ja tam wolę na coś co będe miala długo, a nie prysk prysk i ni ma ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- T4T tyż przehandlowałam na all ![]() Ale to akurat nie był do końca mój zapach, wiec mało załuje
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.

miał ktoś balsamy EvrÄe ?
chociaż nie wiem , czy za ten pierwszy piękny efekt nie odpowiadało podgrzanie testera w syforze , bo próbowałam w takiej , gdzie testery z reguły są ciepłe 

Fuj!

Się nie napalam, ale gdy nadarza się okazja powąchania skorzystałam
)
Od samego widoku mnie jeszcze bardziej z zimna telepie
a przejściowych nie mam... ale fakt - siedzę na przystanku, od góry mam polar, kurtkę, i podkoszulek pod sukienką - a, i rękawiczki. A obok zasuwają babeczki z gołymi (!!!) stopami i w sweterku na koszulę 

O 8smej rano już jest przyzwoicie