![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Dotka, wspolczuje nerwow od rana. Oby tylko dalej bylo oki
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
sprzatam, sprzatam i konca nie widac
![]() zastanawiam sie dzis od rana jak zareaguje kot, a przede wszystkim pies na nowego czlonka rodziny ![]()
#2103 |
Rozeznanie
|
O tez o torbach próżniowych pomyślałam.
Dotka jak byłam ostatnio w diagnostyce to mi właśnie o jakiejś podkładce od lekarza mówiły, ale ja ze skierowaniem przyszłam dzisiaj. Trzymam kciuki ja jeszcze 15 min, miałam podobnie jak Ty lekkie zawroty ale mam w ośrodku kanapę i tż to się zdrzemnelam 😀
#2104 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale jakoś się zrosło na szczęście ![]() Cytat:
![]() Ja na początku ciąży miałam straszne skurcze w stopach, nie umiałam skarpetki założyć bo od razu skurcz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do skierowania, to faktycznie w niektórych labach go wymagają, szczególnie w Diagnostykach właśnie.. nie wiem od czego to zależy, chyba od jakiegoś ich wewnętrznego regulaminu. Mój gin mi w każdym razie wystawił skierowanie z pieczątką na wszelki wypadek (ale w moim labie nie było takie potrzebne, płacisz to masz ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kiedyś pytałam, ale w sumie się nie dowiedziałam ![]() Czy któraś z Was załatwiła sobie skierowanie na glukozę u rodzinnego? Czy w ogóle wystawiają na to skierowania?
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Ewusia no ja o tym nie wiedzialam (mogliby mowic w diagnostyce skoro wiedza ze jestem w ciazy i zbliza sie termin krzywej) no i mogl gin profilaktycznie ta pieczatke wbic..
Tak jak pisalam,w koncu zrobilam i tak w Diagnostyce tylko w innym labie.. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Rozeznanie
|
Mojakaren chyba tak bo dziewczyna dzisiaj ramię mała ale my tu takiego lekarza od skierowanie mamy jak się coś chce to da
#2108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Rozeznanie
|
Dotka a ile płaciłaś za tą glukozę? bo ja też zawsze wszystkie badania robię w diagnostyce, a na glukozie jeszcze nie byłam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Może robić problem dlaczego nie u gin to załatwiasz. Ja uznałam, że wolę zapłacić niż się jeszcze użerać z rodzinnym. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
Zależy od zawartości minerałów w źródełku, ale źródlana zazwyczaj jest niskozmineralizowaną. Takie info znajdziesz na opakowaniu butelki, np. Lidlowa jest wysoko- , naleczowianka średnio- a kropla Beskidu niskozmineralizowana.
I ilość powyżej 2L może czasem powodować problemy z nerkami, potwierdzam ratownika, co związane jest właśnie z ca i na często
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-10-02 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
Wysłałam męża do sklepu, żeby poszedł kupić białe prześcieradełko jedno do kołyski drugie do łóżeczka, tylko żeby nie było frote. I był już w kilku sklepach i wszędzie maja frote albo inne kolorowe. I Panie mu wszędzie mówią, że jest zima i wszyscy kupują frote i że rodzice boją się białych i nie kupują więc oni nie przywożą. Naprawdę jest taki problem kupić prześcieradełko? Gdzie wy kupiłyście swoje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Jak nie kupi w Polsce to tez chyba tutaj w Ikea kupimy.
No ja nie wiem, był w Kielcach w 3 sklepach i u mnie już w 2 i wszędzie to samo. ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Jakbym wiedziała, że taki problem to bym na allegro zamówiła. Ale że nie znalazłam sprzedawcy który miałby coś jeszcze co mnie interesuje to nie zamówiłam. Stwierdziłam, że w sklepie się kupi a tu lipa wszędzie frota. Wróci bez i tutaj kupimy. Ale ogólnie to zdziwiona jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Rozeznanie
|
Witam sie po glukozie, nie byla taka zła, chociaz po polowie zrobilo mi sie niedobrze, ale dalam radę, ciekawe jakie beda wyniki. Jedyne co to mi sie strasznie chcialo spac po tym, ledwo tam wysiedzialam.
Kurde ostatnio strasznie swedza mnie stopy wieczorem, no nie moge sobie poradzic zeby się nie drapac i zastanawiam sie czy nie zrobic jeszcze tych badan na wątrobę. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Ja sama osobiście nie śpię na i pod forte nie lubię, gryzie mnie, prześcieradło się mechaci i nie chce żeby dziecko też miało.
na razie był w takich typowo dziecięcych, do pepco i Tesco ma wieczorem zjechać jak będzie zakupy spożywcze robił. ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Kogiel dobrze ze z glukoza Ci się udało, ja tez po każdym razie glukozy jak wróciłam do domu to zjadłam i się przespalam i dopiero zaczęłam żyć. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-10-02 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
Też lubię bardziej flanelowe lub bawełniane prześcieradła od frotte,
![]() ![]() Super, dziewczyny, że glukoza dzisiaj bez przygód ![]() ![]() Właśnie sobie poczytałam taki artykuł KLIK, dobra teoria (na temat noworodków też) ![]()
#2123 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez ok, jedynie co to za sennosc ale dalam rade
![]() Kogiel gdzie robilas?bo moze siedzialysmy razem ![]() Ja bym zrobila proby watrobowe ale jestem przeczulona. |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zadomowienie
|
Mojakaren super wózeczek
![]() Medeline a nie próbowałaś jeść zwykłych ziaren kakao? No i artykuł wydaje się mieć solidne oparcie w rzeczywistości, nie od dziś wiadomo przecież że sterylność otoczenia wcale nam nie sprzyja, a antybiotyki to jedna z rzeczy nadużywanych przez ludzi, nie ma chyba co liczyć że bezkarnie ![]() Dotka co za kobieta ![]() ![]() Dobrze że się ostatecznie udało. Wczoraj zapomniałam napisać... Już jesteśmy w 28 tygodniu ![]()
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-10-02 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wlasnie chyba podjade jutro do zeromskiego rano i zrobię próby watrobowe bo wizyte mam w poniedzialek akurat. Bo to na czczo trzeba byc ? Edytowane przez kogielmogiel Czas edycji: 2015-10-02 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
Dotka Tobie też się udało wytrzymać super. To chyba tylko mi tak zaszkodziło.
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Ewusia jak Twój cukier, zawsze masz dobry ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Prawie spaliłam kuchnie.
![]() ![]() Zaczął mi się garnek jarać, głupia wzięłam go pod wodę, a on zaczął płonąć. ![]() ![]() Przypomniałam sobie o psie, wołam i wołam a go nigdzie nie ma, idę do góry, a tam aż czarno a pies schowany pod stołem, przerażony nie chciał wyjść. Siłą go wyciągnełam, pootwierałam okna i wyszłam z domu, żeby się przewietrzyło. Za długo byłam w tym dymie i mnie teraz głowa boli. ![]() ![]()
#2129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zadomowienie
|
Czy Wy macie detektory tętna płodu? Bo mój dzieć ostatnio mało ruchliwy w dzień i tak się zastanawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.