Scent Bar LVII - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-02, 13:09   #3871
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
A to juz Twoja sprawa na co wydasz 4 koła Ja tam wolę na coś co będe miala długo, a nie prysk prysk i ni ma
-
Na razie i tak nie mam takiej kasy, więc <wzrusza ramionami> (czemu nie ma takiej ikonki?) a zresztą jakbym miała, strzeliłabym se prędzej nową kanapę

Pachnidłów i tak mam sporo, w tym i odlewkęT4T - może by użyć?
Stary 2015-10-02, 13:11   #3872
Betty83
Zakorzenienie

znowu po 4 zasnęłam

[QUOTE=Margot45;52973019
Za to mam lampę pt. Zoja [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
fajne znalezisko
będzie poka?
jak schudnę jeszcze i poleci ze mną to będzie
jak nie, to wraca do kartonu na 5 lat i wtedy ją wystawię na e-bayu jako zabytek
na wieszaku nie ma co focić, nie ułoży się

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
znad porannego zimna i powerade (nawadniam się, bo coś jelita wariowały wczoraj)

Kuźffa, czy ludzie to zimna nie czują? Wychodze rano okutana w gruba jesienną budrysówkę, w czapie i kapturze, para z ust leci, a tu obok chodnikiem śmigaja babki w lekkich letnich skórkach, rozpiętych płaszczach, balerinkach itp Od samego widoku mnie jeszcze bardziej z zimna telepie
1.

2. w londynie przywykłam do takich widoków
australijczycy jak jest tylko powyżej 0st w dzień, to pomykają w spodenkach do kolan i japonkach. albo w metrze, ja w botkach i wełnianym płaszczu, a przede mną stoi laska w sukience z odkrytymi ramionami i sandałkach na szpilce składających się z dwóch cienkich pasków
pewnie jakieś diory czy szanele tak grzeją
może z jakiegoś party się urwała, ale metrem

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Jakie to ludzie mają rozmaite gusta - jak lubię słodkie tak tego świństwa bym nie tknęła nawet z dopłatą....

ja nie tykam przez olej palmowy
niestety w lindorach też jest

Cytat:
a weeź... przepisy się pozmieniały i egzamin pisemny bedzie po angielsku
teraz to się naprawde obawiam, czy zdam

Za to czekolada nussbeiser z orzechami Moge w kazdej ilości i nie zamuli, boska jest
(w lidlu mają równie dobrą czeko z całymi orzechami i tylko 3 zeta )
dasz rade

ritter sport i schogetten trilogia

Stary 2015-10-02, 13:13   #3873
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Hmmm...czyli mam sobie odpuścić marzenie o wielkiej flasze Rock Crystal?
nie odpuszczaj !!! ja uważam , że są warte i to jest wyłącznie kwestia tego czy akurat portfel wytrzyma
Cytat:
Oj oj, ale się zagoi
A fogle to jakze Ci sie udało zedrzeć skórę?

Własnie tak ją wyjadałam - łyzeczką, która była cały czas w puszcze aby pod reką było
Ile ja bym dała za taką chałwę ...... Potem, jak ja produkowali jeszcze w białym podłużnym opakowaniu iw miare smakowała prawie identycznie, chociaz to juz nie do konca to, ale jak sprzedali Leafowi to juz było dno totalne i niejadalne
Teraz szukałam dobre chałwy i nie ma nigdzie. Znaczy znalazłam raz - w galerii było stoisko wyrobów regionalnych, mieli tam chałwy na kg, wziełam słonecznikową i padłam w wrazenia - obłed w buzi ale potem mimo ze niby co miesiac mieli byc wystawcy, to chałwów nie było i prawie sie zaryczałam, bo durna nie wzielam namiarów na producenta teraz szukam znowu, ale jak na razie bez powodzenia
1.za dużo rwań na raz ze zmianą ciężaru , za luźne rękawiczki i rozpulchniona skóra do poniedziałku musi się zgoić
2.no właśnie , nigdzie nie ma dobrej chałwy

Rejcz - ad sinupret syropków i likierków owocowo-miodowych itp - znasz Akabę Viscontiego ? Wprawdzie miodu ani owoców w niej nie ma ale na mnie pachnie jak miodowo-ziołowo-suszono-owocowo-bakaliowy likier , taki do popijania w zimową zamieć w miękkim fotelu cieplutkim pokoju , ze świadomością że na dworze ohyzda a nie musi się nigdzie wychodzić i jest błogo

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-02, 13:16   #3874
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
nie odpuszczaj !!! ja uważam , że są warte i to jest wyłącznie kwestia tego czy akurat portfel wytrzyma
Bardzo Ci dziękuję za poparcie na razie zadawalam się odlewką, ale jak mi nastąpi jakikolwiek przypływ gotówki to drżyj, Quality, nadchodzę!
Stary 2015-10-02, 13:16   #3875
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Na razie i tak nie mam takiej kasy, więc <wzrusza ramionami> (czemu nie ma takiej ikonki?) a zresztą jakbym miała, strzeliłabym se prędzej nową kanapę

Pachnidłów i tak mam sporo, w tym i odlewkęT4T - może by użyć?
Jak nie ma, jak jest?

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-02, 13:17   #3876
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Jak nie ma, jak jest?
Nieee, dla mnie ona wygląda bardziej jak rozkładanie ramion w geście "nie mam zielonego pojęcia"
Stary 2015-10-02, 13:19   #3877
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
2.no właśnie , nigdzie nie ma dobrej chałwy
Na stoiskach wyrobach regionalnych na kg mozna kupic dobre Ale trzeba próbować. Bo w marketachna pólkach nie ma co szukac - sam szajs

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-10-02, 13:20   #3878
Parabelka
Panaroja

Cytat:

A to juz Twoja sprawa na co wydasz 4 koła Ja tam wolę na coś co będe miala długo, a nie prysk prysk i ni ma

T4T tyż przehandlowałam na all
Ale to akurat nie był do końca mój zapach, wiec mało załuje
1.a mnie flaszka starcza na baaaardzo długo , więc jest to inwestycja opłacalna , zwłaszcza w perspektywie wypollizowania i reformulacji
2.mnie najpierw ta wędzona cherbata w otwarciu odrzuciła , a potem stwierdziłam że jest cudna i muszę ją mieć , zwłaszcza jak się okazało że wycofują

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
znowu po 4 zasnęłam

ritter sport i schogetten trilogia
1.
2. mnie kiedyś niektóre schogetteny smakowały , ale potem przestały .Fogle to najlepsze jest to co ma marcepan w środku , byle nie był zalany zanadto olejkiem migdałowym . A taki z orzechów włoskich niestety występuje tylko wykwintnych wedlowskich czekoladkach w małych pioruńsko drogich pudełkach i nie więcej niż dwie sztuki w pudełku

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-10-02, 13:20   #3879
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Jak dobrze, ze chałwy też nie lubię
Ciasto drożdżowe za to pyszne nabyłam - o, tym to mnie można skusić
Stary 2015-10-02, 13:22   #3880
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Bardzo Ci dziękuję za poparcie na razie zadawalam się odlewką, ale jak mi nastąpi jakikolwiek przypływ gotówki to drżyj, Quality, nadchodzę!

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-10-02, 13:23   #3881
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

Ta druga by pasowała ale to nie nasze są, znaczy nie Wizażowe?
Stary 2015-10-02, 13:24   #3882
Parabelka
Panaroja

Cytat:
klask i: też mam róóóżne flaszkowe plany , tylko przypływu gotówki na horyzoncie ani widu ani słychu raczej jestem w fazie permanentnego odpływu , to na pewno fatalny wpływ niedobrej przewlekłej niestosownej fazy księżyca

Cytat:
Na stoiskach wyrobach regionalnych na kg mozna kupic dobre Ale trzeba próbować. Bo w marketachna pólkach nie ma co szukac - sam szajs
ale to jednorazowy zakup w półciemno za pioruńskie pieniądze i albo będzie szajs , i żal kasy , albo będzie dobre i żal że nie ma więcej

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-10-02, 13:28   #3883
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1.a mnie flaszka starcza na baaaardzo długo , więc jest to inwestycja opłacalna , zwłaszcza w perspektywie wypollizowania i reformulacji
2.mnie najpierw ta wędzona cherbata w otwarciu odrzuciła , a potem stwierdziłam że jest cudna i muszę ją mieć , zwłaszcza jak się okazało że wycofują
Kiedys byłam skłonna dac sporo za psikadła, obecnie jak najtaniej i tylko takie które mi naprawde tyłek urywają. I rzadko kupuje - wtedy jak mi sie coś skończy. Ostatnio nabywałam Angela, bo mi poprzedni juz sie wypsikał a mialam setkę z 5 lat chyba, jak nie dłuzej
Teraz wziełam mała 25-kę aby się nie zdazyła zepsuć ani zmienic koloru, ale kusi mnie 80-ka w tej nowej flaszcze Moze jak mi sie ta mała skończy i parę innych flaszek, chociaz ja perfum mam już malutko z 10 flaszek i tyle.

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:

ale to jednorazowy zakup w półciemno za pioruńskie pieniądze i albo będzie szajs , i żal kasy , albo będzie dobre i żal że nie ma więcej
Jakie w ciemno? Panie daja sprobować i wiesz co beirzesz inaczej bym nie kupiła Stad ta słonecznikowa co mi tylek urwala. Jakbym wiedziała, ze wystawcy juz wiecej nie bedzie, to bym namiary wziela, a tak to na d*** wyszłam

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Ta druga by pasowała ale to nie nasze są, znaczy nie Wizażowe?
Na wizazu emot tyle co kot napłakał, ale w necie pełno a mi zadna roznica z gugla czy z forum wkleic

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-10-02, 13:32   #3884
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Kiedys byłam skłonna dac sporo za psikadła, obecnie jak najtaniej i tylko takie które mi naprawde tyłek urywają. I rzadko kupuje - wtedy jak mi sie coś skończy. Ostatnio nabywałam Angela, bo mi poprzedni juz sie wypsikał a mialam setkę z 5 lat chyba, jak nie dłuzej
Teraz wziełam mała 25-kę aby się nie zdazyła zepsuć ani zmienic koloru, ale kusi mnie 80-ka w tej nowej flaszcze Moze jak mi sie ta mała skończy i parę innych flaszek, chociaz ja perfum mam już malutko z 10 flaszek i tyle.
wolę się nie przyznawać ile mam ( bo i tak nie wiem ) . Niemniej aktualnie i tak mam ilość która powinna mi swobodnie do końca życia wystarczyć , chyba że zacznę się zlewać kilka razy dziennie po pępek , to będzie szansa konieczności uzupełnienia zapasów
a tego w nowej flaszcze wąchałam i na bank jest przegrzebany , bo niby pachnie tak samo jak ten dawny przedreformulacyjny , ale tylko przez pierwsze 10 minut , a potem haniebnie szybko znika flaszka jest jego największa zaletą

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:

Jakie w ciemno? Panie daja sprobować i wiesz co beirzesz inaczej bym nie kupiła Stad ta słonecznikowa co mi tylek urwala. Jakbym wiedziała, ze wystawcy juz wiecej nie bedzie, to bym namiary wziela, a tak to na d*** wyszłam
mam opory przed próbowaniem tego co tak sobie beztrosko leży na wierzchu bez przykrycia i wszyscy na to chuchaja, smarczą, plują i cały syf z powietrza na tym siada i na dodatek sie utlenia i jełczeje w świetle i cieple

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-10-02, 13:33   #3885
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
wolę się nie przyznawać ile mam ( bo i tak nie wiem ) . Niemniej aktualnie i tak mam ilość która powinna mi swobodnie do końca życia wystarczyć , chyba że zacznę się zlewać kilka razy dziennie po pępek , to będzie szansa konieczności uzupełnienia zapasów
a tego w nowej flaszcze wąchałam i na bank jest przegrzebany , bo niby pachnie tak samo jak ten dawny przedreformulacyjny , ale tylko przez pierwsze 10 minut , a potem haniebnie szybko znika flaszka jest jego największa zaletą
He he po pępek Ale byłby czad

Miałam próbki nowego i pachniał na mnie tak samo długo, jak stary Moze kwestia pH skóry?
A swoja droga babony w perfumeriach sa goooopie Jak sie kiedys pytałam, czy to nowa wersja zapachu , czy zmieniano coś, czy tylko flakon, to usłyszałam ze to to samo, tylko w nowym flakonie, hmmmm

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-10-02, 13:35   #3886
tricolor
Wtajemniczenie

Parbel, "1.a mnie flaszka starcza na baaaardzo długo , więc jest to inwestycja opłacalna , zwłaszcza w perspektywie wypollizowania i reformulacji "
Rock Crystal chcą reformułować, wypollizowywać, czy to tylko tak ogólnie mówiłaś?

Jest w mojej najukochańszej piątce zapachów, choć butelki nigdy nie miałam, zawsze z rozbiórek, 5, 8, raz chyba 10 ml. Starcza na długo

Doradźcie mi, proszę.
Chce mi się czegoś (tzn. perfum) otulającego, ogrzewającego, puchatego i jak najmniej słodkiego i nie rozleniwiającego. Najchętniej - bez ambry (CHYBA nie lubię). Bez kocanki (chyba kocanka pachnie na mnie maggi do zupy). Chętnie - z białym oudem dobrej jakości
Ktoś, coś?
Bez wanilii. Chyba. Szpilkówna nie na teraz, za zimno mi. Rock Crystal też jak na teraz - za chłodny.

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
-
mam opory przed próbowaniem tego co tak sobie beztrosko leży na wierzchu bez przykrycia i wszyscy na to chuchaja, smarczą, plują i cały syf z powietrza na tym siada i na dodatek sie utlenia i jełczeje w świetle i cieple
Ooo, też tak mam
Stary 2015-10-02, 13:35   #3887
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
O czym Ty mówisz teraz? Bo ja nigdzie nei napsiałam, ze coś lezało luzem i sei walało
Ja zawsze prosże aby odkrojono mi ociupinke z zafoliowanego bloku

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-10-02 o 13:38
Stary 2015-10-02, 13:37   #3888
tricolor
Wtajemniczenie

Chałwę jem raz w roku albo dwa, jak są dni grecki w Lidlu, wyłącznie z czekoladą gorzką, ale i tak jest za słodka.

A próbowałyście tahini w słoiku (tylko też trzeba trafić na dobre, nie zjełczałe, nie ze starych ziaren i nie gorzkie, bo i takie bywają ) i wymieszać pół na pół (lub w innych proporcjach) z dobrym miodem?
Stary 2015-10-02, 13:41   #3889
Parabelka
Panaroja

Cytat:
He he po pępek Ale byłby czad

Miałam próbki nowego i pachniał na mnie tak samo długo, jak stary Moze kwestia pH skóry?
A swoja droga babony w perfumeriach sa goooopie Jak sie kiedys pytałam, czy to nowa wersja zapachu , czy zmieniano coś, czy tylko flakon, to usłyszałam ze to to samo, tylko w nowym flakonie, hmmmm
1.czasem mam ochotę , zwłaszcza jak w komunikacji trafię wspólna jazdę z menelem
2.może i tak , ale stary najstarszy trzymał się na mnie przez 8 godzin , a po nowym w nowej flaszcze nie ma śladu po dwóch
3.pewnie że są , najczęściej nie umieją powiedzieć nic poza tym , że zapach jest piękny , o składzie w ogóle można zapomnieć , albo o typie zapachu

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Parbel, "1.a mnie flaszka starcza na baaaardzo długo , więc jest to inwestycja opłacalna , zwłaszcza w perspektywie wypollizowania i reformulacji "
Rock Crystal chcą reformułować, wypollizowywać, czy to tylko tak ogólnie mówiłaś?

Jest w mojej najukochańszej piątce zapachów, choć butelki nigdy nie miałam, zawsze z rozbiórek, 5, 8, raz chyba 10 ml. Starcza na długo

Doradźcie mi, proszę.
Chce mi się czegoś (tzn. perfum) otulającego, ogrzewającego, puchatego i jak najmniej słodkiego i nie rozleniwiającego. Najchętniej - bez ambry (CHYBA nie lubię). Bez kocanki (chyba kocanka pachnie na mnie maggi do zupy). Chętnie - z białym oudem dobrej jakości
Ktoś, coś?
Bez wanilii. Chyba. Szpilkówna nie na teraz, za zimno mi. Rock Crystal też jak na teraz - za chłodny.

Ooo, też tak mam
1.tak ogólnie w sensie wydawania kasy na flaszki
2.wg mnie pożądasz sprzeczności - zęby było ciepłe , puchate , otulające i nierozleniwiające - nie da się
3.

Cytat:
O czym Ty mówisz teraz? Bo ja nigdzie nei napsiałam, ze coś lezało luzem i sei walało
Ja zawsze prosże aby odkrojono mi ociupinke z zafoliowanego bloku
a widzisz , ja zawsze widuję na takich targach pełno naszykowanych próbek , leżących już buk wie jak długo

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-10-02, 13:43   #3890
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Tym ostatnim zdaniem to mnie weź i nie strasz

RC uwielbiam, raz miałam używkę z setki (ok.50ml i starczyło mi chyba na dwa lata ) teraz mam kolejną odlewkę. Zapach uwielbiam chciałabym ekstrakt albo chociaż setuchnę

Się zastanawiam, co łatwiejsze: napaść na bank czy poderwać jakiegoś nababa? Chociaż jakby nabab miał wyglądać tak jak narzeczona Szulimowej, to już wolę ten napad.....
Stary 2015-10-02, 13:46   #3891
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Rejcz - ad sinupret syropków i likierków owocowo-miodowych itp - znasz Akabę Viscontiego ? Wprawdzie miodu ani owoców w niej nie ma ale na mnie pachnie jak miodowo-ziołowo-suszono-owocowo-bakaliowy likier , taki do popijania w zimową zamieć w miękkim fotelu cieplutkim pokoju , ze świadomością że na dworze ohyzda a nie musi się nigdzie wychodzić i jest błogo
popiłabym sobie takiego likieru

Cytat:
2. mnie kiedyś niektóre schogetteny smakowały , ale potem przestały .Fogle to najlepsze jest to co ma marcepan w środku , byle nie był zalany zanadto olejkiem migdałowym . A taki z orzechów włoskich niestety występuje tylko wykwintnych wedlowskich czekoladkach w małych pioruńsko drogich pudełkach i nie więcej niż dwie sztuki w pudełku
włoskie sa ok, ale i tak najbardziej lubię laskowe
potrafię całą miskę wpierdzielic na raz, a dooopha rośnie

A ja gooopia ani na typowe dyskoteki już nie chodzę, ani jeździć konno nie umiem... staram i nudnam
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphoto...13&oe=56931170

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-10-02 o 13:47
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-02, 13:48   #3892
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Odstaje mi coś przy oku, paczę a to mega rzęsiko - zmierzyłam je a tu jak byk 2 cm

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-10-02, 13:49   #3893
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
1.czasem mam ochotę , zwłaszcza jak w komunikacji trafię wspólna jazdę z menelem
paradoks menela:
gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem
lecz, gdy menel wysiądzie i nie jedzie już tramwajem,
to tramwaj wciąż jedzie menelem
Stary 2015-10-02, 13:50   #3894
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
2.może i tak , ale stary najstarszy trzymał się na mnie przez 8 godzin , a po nowym w nowej flaszcze nie ma śladu po dwóch
3.pewnie że są , najczęściej nie umieją powiedzieć nic poza tym , że zapach jest piękny , o składzie w ogóle można zapomnieć , albo o typie zapachu

a widzisz , ja zawsze widuję na takich targach pełno naszykowanych próbek , leżących już buk wie jak długo
Nieraz już sie zastanawiałam, co wiec one tam robia, jak nci nie potrafią powiedziec o zapachu, poza tym, ze piekny
Jak zdarzało mi sie jechac z menelem tym samym przytułkiem, to z reguły nei oddychałam nosem, tylko buzia przez cała drogę

Nieee, takie próbki to ja omijam szerokim łukiem. Ja prosze o odskubanie mi zawsze z bloków, w czym jestem upierdliwa, jak wrzód na d***

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-10-02 o 13:52
Stary 2015-10-02, 13:52   #3895
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
A ja gooopia ani na typowe dyskoteki już nie chodzę, ani jeździć konno nie umiem... staram i nudnam
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphoto...13&oe=56931170
chociaż dwójkę dzieciaków sobie załatw, żeby móc oddać babci gdyby przeszkadzały
Stary 2015-10-02, 13:52   #3896
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
paradoks menela:
ano

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-10-02, 14:02   #3897
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Cała ja w tym linku! Będę mieć dwójkę i lubię kebaby
Ale opis doprawdy wyczerpujący...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-02, 14:23   #3898
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
1.zdasz
kuffa muszę, bo kilka stów za egzamin bulę nie moge stracić takiej kasy

A normalnie takie szkolenie z egzaminem w firmach akredytowanych 3 kafle

Cytat:
Odstaje mi coś przy oku, paczę a to mega rzęsiko - zmierzyłam je a tu jak byk 2 cm
tez taką jedna miałam po FEG, ale ją przycięłam nożyczkami, bo wyrosła na środku powieki i kuriozalnie wyglądała, jak pomalowałam tuszem
Stary 2015-10-02, 14:32   #3899
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
tez taką jedna miałam po FEG, ale ją przycięłam nożyczkami, bo wyrosła na środku powieki i kuriozalnie wyglądała, jak pomalowałam tuszem
U mnie takie długie z boku rosną, wiec ujdzie, ale na srodku to faktycznie musiało ciekawie wyglądać
Tak sobie myśle, czemu po jednej sztuce takie cuś rośnie, a nie w kilku sztukach naraz?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-10-02, 14:56   #3900
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
paradoks menela:

BOSKIE!

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
[
Doradźcie mi, proszę.
Ktoś, coś?
Bez wanilii. Chyba. Szpilkówna nie na teraz, za zimno mi. Rock Crystal też jak na teraz - za chłodny.[COLOR="Silver"]
A zdzierżysz paczulę ?

http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ca...igue-6711.html

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
1. a to nie kręgosłup albo oko ?
Kręgosłup to dobry trop , newralgiczne oko mam lew a boli jak nigdy prawa strona ...

Albo naprawdę odchorowuję ten wyjazd do Krakowa i Sanoka.Kupne żarcie po powrocie czułam się zatruta ...

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości