|
|
#3871 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() Pachnidłów i tak mam sporo, w tym i odlewkęT4T - może by użyć?
|
|
#3872 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() [QUOTE=Margot45;52973019 Za to mam lampę pt. Zoja [/QUOTE]![]() jak schudnę jeszcze i poleci ze mną to będzie jak nie, to wraca do kartonu na 5 lat i wtedy ją wystawię na e-bayu jako zabytek na wieszaku nie ma co focić, nie ułoży się Cytat:
2. w londynie przywykłam do takich widoków australijczycy jak jest tylko powyżej 0st w dzień, to pomykają w spodenkach do kolan i japonkach. albo w metrze, ja w botkach i wełnianym płaszczu, a przede mną stoi laska w sukience z odkrytymi ramionami i sandałkach na szpilce składających się z dwóch cienkich pasków pewnie jakieś diory czy szanele tak grzeją ![]() może z jakiegoś party się urwała, ale metrem ![]() Cytat:
ja nie tykam przez olej palmowy niestety w lindorach też jest ![]() Cytat:
![]() ritter sport i schogetten trilogia
|
|
#3873 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
do poniedziałku musi się zgoić ![]() 2.no właśnie , nigdzie nie ma dobrej chałwy Rejcz - ad sinupret syropków i likierków owocowo-miodowych itp - znasz Akabę Viscontiego ? Wprawdzie miodu ani owoców w niej nie ma ale na mnie pachnie jak miodowo-ziołowo-suszono-owocowo-bakaliowy likier , taki do popijania w zimową zamieć w miękkim fotelu cieplutkim pokoju , ze świadomością że na dworze ohyzda a nie musi się nigdzie wychodzić i jest błogo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3874 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
na razie zadawalam się odlewką, ale jak mi nastąpi jakikolwiek przypływ gotówki to drżyj, Quality, nadchodzę!
|
|
#3875 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3876 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nieee, dla mnie ona wygląda bardziej jak rozkładanie ramion w geście "nie mam zielonego pojęcia"
|
#3877 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Na stoiskach wyrobach regionalnych na kg mozna kupic dobre
|
#3878 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.mnie najpierw ta wędzona cherbata w otwarciu odrzuciła , a potem stwierdziłam że jest cudna i muszę ją mieć , zwłaszcza jak się okazało że wycofują 1. 2. mnie kiedyś niektóre schogetteny smakowały , ale potem przestały .Fogle to najlepsze jest to co ma marcepan w środku , byle nie był zalany zanadto olejkiem migdałowym . A taki z orzechów włoskich niestety występuje tylko wykwintnych wedlowskich czekoladkach w małych pioruńsko drogich pudełkach i nie więcej niż dwie sztuki w pudełku
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3879 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jak dobrze, ze chałwy też nie lubię
![]() Ciasto drożdżowe za to pyszne nabyłam - o, tym to mnie można skusić
|
#3880 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3881 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#3882 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: też mam róóóżne flaszkowe plany , tylko przypływu gotówki na horyzoncie ani widu ani słychu raczej jestem w fazie permanentnego odpływu , to na pewno fatalny wpływ niedobrej przewlekłej niestosownej fazy księżyca ![]() Cytat:
![]()
||
|
|
|
#3883 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Teraz wziełam mała 25-kę aby się nie zdazyła zepsuć ani zmienic koloru, ale kusi mnie 80-ka w tej nowej flaszcze Moze jak mi sie ta mała skończy i parę innych flaszek, chociaz ja perfum mam już malutko z 10 flaszek i tyle.---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Na wizazu emot tyle co kot napłakał, ale w necie pełno a mi zadna roznica z gugla czy z forum wkleic
|
|
#3884 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
( bo i tak nie wiem ) . Niemniej aktualnie i tak mam ilość która powinna mi swobodnie do końca życia wystarczyć , chyba że zacznę się zlewać kilka razy dziennie po pępek , to będzie szansa konieczności uzupełnienia zapasów ![]() a tego w nowej flaszcze wąchałam i na bank jest przegrzebany , bo niby pachnie tak samo jak ten dawny przedreformulacyjny , ale tylko przez pierwsze 10 minut , a potem haniebnie szybko znika flaszka jest jego największa zaletą ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3885 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ale byłby czad ![]() Miałam próbki nowego i pachniał na mnie tak samo długo, jak stary A swoja droga babony w perfumeriach sa goooopie Jak sie kiedys pytałam, czy to nowa wersja zapachu , czy zmieniano coś, czy tylko flakon, to usłyszałam ze to to samo, tylko w nowym flakonie, hmmmm![]()
|
|
#3886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Parbel, "1.a mnie flaszka starcza na baaaardzo długo , więc jest to inwestycja opłacalna , zwłaszcza w perspektywie wypollizowania i reformulacji
"Rock Crystal chcą reformułować, wypollizowywać, czy to tylko tak ogólnie mówiłaś? Jest w mojej najukochańszej piątce zapachów, choć butelki nigdy nie miałam, zawsze z rozbiórek, 5, 8, raz chyba 10 ml. Starcza na długo Doradźcie mi, proszę. Chce mi się czegoś (tzn. perfum) otulającego, ogrzewającego, puchatego i jak najmniej słodkiego i nie rozleniwiającego. Najchętniej - bez ambry (CHYBA nie lubię). Bez kocanki (chyba kocanka pachnie na mnie maggi do zupy). Chętnie - z białym oudem dobrej jakości Ktoś, coś? Bez wanilii. Chyba. Szpilkówna nie na teraz, za zimno mi. Rock Crystal też jak na teraz - za chłodny. ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
|
|
|
#3887 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Bo ja nigdzie nei napsiałam, ze coś lezało luzem i sei walało![]() Ja zawsze prosże aby odkrojono mi ociupinke z zafoliowanego bloku
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-10-02 o 13:38 |
|
|
|
|
#3888 |
|
Wtajemniczenie
|
Chałwę jem raz w roku albo dwa, jak są dni grecki w Lidlu, wyłącznie z czekoladą gorzką, ale i tak jest za słodka.
A próbowałyście tahini w słoiku (tylko też trzeba trafić na dobre, nie zjełczałe, nie ze starych ziaren i nie gorzkie, bo i takie bywają ) i wymieszać pół na pół (lub w innych proporcjach) z dobrym miodem?
|
|
#3889 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.może i tak , ale stary najstarszy trzymał się na mnie przez 8 godzin , a po nowym w nowej flaszcze nie ma śladu po dwóch ![]() 3.pewnie że są , najczęściej nie umieją powiedzieć nic poza tym , że zapach jest piękny , o składzie w ogóle można zapomnieć , albo o typie zapachu ![]() Cytat:
![]() 2.wg mnie pożądasz sprzeczności - zęby było ciepłe , puchate , otulające i nierozleniwiające - nie da się ![]() 3. ![]() Cytat:
|||
|
|
|
#3890 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() RC uwielbiam, raz miałam używkę z setki (ok.50ml i starczyło mi chyba na dwa lata ) teraz mam kolejną odlewkę. Zapach uwielbiam ![]() Się zastanawiam, co łatwiejsze: napaść na bank czy poderwać jakiegoś nababa? Chociaż jakby nabab miał wyglądać tak jak narzeczona Szulimowej, to już wolę ten napad.....
|
|
#3891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() potrafię całą miskę wpierdzielic na raz, a dooopha rośnie A ja gooopia ani na typowe dyskoteki już nie chodzę, ani jeździć konno nie umiem... staram i nudnam ![]() https://scontent.xx.fbcdn.net/hphoto...13&oe=56931170
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-02 o 13:47 |
||
|
|
|
#3892 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Odstaje mi coś przy oku, paczę a to mega rzęsiko - zmierzyłam je a tu jak byk 2 cm
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem lecz, gdy menel wysiądzie i nie jedzie już tramwajem, to tramwaj wciąż jedzie menelem
|
|
#3894 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Jak zdarzało mi sie jechac z menelem tym samym przytułkiem, to z reguły nei oddychałam nosem, tylko buzia przez cała drogę Nieee, takie próbki to ja omijam szerokim łukiem. Ja prosze o odskubanie mi zawsze z bloków, w czym jestem upierdliwa, jak wrzód na d***
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-10-02 o 13:52 |
|
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3896 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3897 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale opis doprawdy wyczerpujący... |
|
|
|
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
kuffa muszę, bo kilka stów za egzamin bulę
nie moge stracić takiej kasy ![]() A normalnie takie szkolenie z egzaminem w firmach akredytowanych 3 kafle ![]() Cytat:
|
|
#3899 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Tak sobie myśle, czemu po jednej sztuce takie cuś rośnie, a nie w kilku sztukach naraz?
|
|
#3900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BOSKIE! ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ca...igue-6711.html ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Kręgosłup to dobry trop , newralgiczne oko mam lew a boli jak nigdy prawa strona ... Albo naprawdę odchorowuję ten wyjazd do Krakowa i Sanoka.Kupne żarcie po powrocie czułam się zatruta ...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

Ja tam wolę na coś co będe miala długo, a nie prysk prysk i ni ma 

Od samego widoku mnie jeszcze bardziej z zimna telepie

Moge w kazdej ilości i nie zamuli, boska jest
)

na razie zadawalam się odlewką, ale jak mi nastąpi jakikolwiek przypływ gotówki to drżyj, Quality, nadchodzę! 

i nie więcej niż dwie sztuki w pudełku

klask i:
( bo i tak nie wiem