- My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 ! - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-03, 05:30   #4141
agne19s
Zadomowienie

Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

Cytat:
Napisane przez wonderka Pokaż wiadomość
Czekoladaaa kupę czasu jeszcze maszzzzz. Ja nie mam prawie nic, żeby spakować torbę do Szpitala.

I jest 4 rano a ja oczy jak pięć złotych.
Półtora godziny później łącze się z tobą w bólu
Stary 2015-10-03, 05:57   #4142
fasterka90
Zadomowienie

Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

Cytat:
Napisane przez agne19s Pokaż wiadomość
Półtora godziny później łącze się z tobą w bólu
I ja :p dobija mnie że jest ciemno, jeszcze niedawno nawet jak o 4 się obudziłam to było jasno.... A tak mi się zdaje że jest środek nocy.
No nic, czekam aż się rozjaśni, pójdę z psem,do piekarni,zrobię jakieś śniadanie....
limonka gratuluję wizyty, jednak synuś się odwrócił chociaż chyba wolałabyś żeby był nie odwrócony co? Ja byłam trochę hm... Rozczarowana jak się okazało że moja dobrze ułożona.
beautifuldream gratuluję wózka

Coś wcześniej pytałyście o pieluchy tetrowe - w moim szpitalu musze mieć ze sobą 10. Wzięłam na zapas jeszcze parę kolorowych...
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 08:26   #4143
poznanianka1990
Zakorzenienie

Witajcie

Ja dziś spałam jak zabita, poza kilkoma pobudkami na siku

Ale za to męczy mnie katar i boli odcinek krzyżowy

Ja do torby do szpitala jeszcze połowy rzeczy nie mam, ale ja się będę pakować dopiero pod koniec miesiąca także spoko

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 08:51   #4144
Soul89
Zadomowienie

Cześć dziewczyny 😘
U was też takie przymrozki z rana ? Normalnie tak zimno jest, to co będzie w listopadzie 😄

Któraś z dziewczyn pytała o szlafrok, że ma różowy w owieczki, ja też mam w owieczki 😛 jest mega ciepły, rok temu dostałam od mamy na gwiazdkę i na bank go wezmę do szpitala 😁

W tym tygodniu miałam 2 dziwne sytuacje. W nocy nagle się zrywałam z łóżka, za 1 razem przyznam, że nie wiem czemu, dziś chyba dzidzia mi na coś nacisnęła i zerwałam się jak poparzona. Mąż się lekko wystraszył, że jakaś grubsza akcja 😛 Nigdy tak nie miałam więc zwalam winę na małego 😉

A tak w ogóle wczoraj zrobiliśmy sesję brzuszkową 😁

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 08:53   #4145
maartucha
Zadomowienie

GG do maartucha

Ja teraz jak leze na tej patologii ciazy to tylko mogę podpowiedzieć:
Pakujcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny :p

I piszcie więcej bo się nudzę a tu nie ma co czytac :p

" . . D
zisaj uwierzyłam, że do szczęścia
Mi wystarczy bym przy Tobie była . . . "
(19.05.2006)

[luksjaa]104680[/luksjaa]
maartucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 09:01   #4146
Soul89
Zadomowienie

Maartucha: Hmm to może w końcu zacznę się pakować 😒😉 ciągle mi się wydaje, że mam tyleee czasu 😅

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Stary 2015-10-03, 09:30   #4147
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wonderka Pokaż wiadomość
Czekoladaaa kupę czasu jeszcze maszzzzz. Ja nie mam prawie nic, żeby spakować torbę do Szpitala.

I jest 4 rano a ja oczy jak pięć złotych.
czy ja wiem czy tak dużo...
od pn będzie 4 tygodnie do 38tyg a więc ciąży donoszonej, nie wydaje mi się że to jeszcze duuuużo czasu, wolę być przygotowana

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2015-10-03, 09:30   #4148
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
W ogóle to dziś mi często brzuch twardnieje, ale tak bezboleśnie, szczególnie jak wstaję i jak chodzę, bo jak siedzę to jest ok. Też tak macie?
Tak, normalna sprawa

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Po wizycie Mały waży 2038 g i odwrócił się główką na dół
Z jednej strony dobre wieści, bo młodzieniec dorodny, z drugiej - liczyłam, że może położenie dziecka umożliwi Ci cc

Cytat:
Napisane przez maartucha Pokaż wiadomość
Ja teraz jak leze na tej patologii ciazy to tylko mogę podpowiedzieć:
Pakujcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny :p
Ja od miesiąca miałam spakowaną torbę szpitalną (wersja na hospitalizację, pomoglo mi to).
Wiesz już, co mówią lekarze - wypuszczą Cię wkrótce do domu?

Cytat:
Napisane przez beautifuldream Pokaż wiadomość
Witam się i ja po długiej przerwie Staram się Was nadrabiać na tyle na ile daje radę, ale czasami jest ciężko. U nas mały postęp w sprawie, bo zamówiliśmy dzisiaj wózek Adamex Barletta 2w1 kolor PIK1 i do tego fotelik MaxiCosi Citi.
Ładny model

Cytat:
Poza tym kupiłam już wszystkie apteczne rzeczy (od kosmetyków, podkładów, majtek siateczkowych po termometr bezdotykowy i aspirator na baterie).
Dziś zasiadam do zakupów:
Jakie termometry bezdotykowe kupiłyście?
Ile rożków?
Jakie aspiratory na baterie polecacie
?

Dla mnie to czarna magia

A, i dziś można kupić Szumisia na promocji -20%

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 09:37   #4149
Amelia16
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
To zależy od szpitala, w niektórych można

Dziewczyny mam pytanie co byście zrobiły na moim miejscu i z góry uprzedzam, że temat może być lekko obrzydliwy.
Podczas wizyty w toalecie znalazłam jakąś dziwna wydzieline, taka gestsza niż normalnie. Moja pierwsza myśl ze to czop poszukalam na necie jak to wygląda i to nie było to samo, ale opis z różnych forów i stron się zgadza. Nie było krwi ani koloru, ale z drugiej strony to dopiero 32 tc... I nie wiem co robić. Wizytę planowo mam we wtorek, wcześniej nie da rady iść. Jechalybyscie na ip z tym? Czy poczekać do wizyty? Albo powiedzcie co to mogło być innego rosi:
Kochana, dziewczyny wszystko napisały, nic dodać nic ująć. Pocieszę Cię, że mi czop odchodził w pierwszej ciąży duuużo wcześniej, a nawet nie wiedziałam kiedy, gin mnie poinformował dopiero, że bez czopa już chodzę. W drugiej odszedł razem z wodami i też był podbarwiony krwią właśnie, mega glut, przepraszam za opis A jak dziś się czujesz?

Cytat:
Napisane przez maartucha Pokaż wiadomość
I my sie Meldujemy ze szpitala niestety od wtorku lezymy, dostaje zastrzyki sterydowe dla malutkiego na rozwoj płuc w razie gdyby sie jednak pospieszyl z przyjsciem na swiat.
Szyjka nadal krotka wiec lezenia szpitalnego ciag dalszy. Mam nadzieję ze nas puszcza do domku w poniedziałek to tyle krótkiego raportu :p internet juz dorwalam wiec bede Was nadrabiac )
O jeju... Dużo zdrowia i wytrwałości

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
100cm w pasie czyli 9 miesiąc
Super, wcale nie wyglądasz na setkę w pasie i jeszcze się mieścisz w takie śliczne ciuchy, ja od jakiegoś miesiąca chodzę praktycznie w porozciąganych lumpkach...

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Mogę Ci podesłać fragment "Księgi ciąży" Searsów, jest na ten temat - fakty, bez straszenia.
Baaardzo chętnie, zaraz podeślę Ci mail

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Po wizycie Mały waży 2038 g i odwrócił się główką na dół Szyjka twarda i długa. Termin skrócił mi się znowu na 21 listopada. Doktorek pobrał już wymazy ma GBS. Zapytałam go, czy wziął też z odbytu, bo nic nie poczułam Właśnie wróciliśmy ze szkoły rodzenia. Jestem padnięta po ćwiczeniach, a to było głównie oddychanie. Kondycja już nie ta. Na zajęcia przyszła też dziewczyna z oddziału z terminem na 5 października, bo chce już urodzić Ale miała wielki brzuch

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
No i pięknie, czyli powoli szykujecie się na poród !

Cytat:
Narobiłam się - pomogłam mężowi przy robieniu ciasta, pozmywałam naczynia i mnie teraz strasznie kręgosłup i żebra bolą Chyba się zaraz uśmiechnę i poproszę o masaż W ogóle to dziś mi często brzuch twardnieje, ale tak bezboleśnie, szczególnie jak wstaję i jak chodzę, bo jak siedzę to jest ok. Też tak macie?
Też tak mam, szczególnie właśnie po jakimś wysiłku, schylaniu, dłuższym staniu w kuchni... Mój gin niby mówił, że do 10 dziennie takich twardnień ma prawo być. A może to po prostu reakcja macicy na dłuższe przeciążenie?

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
C
Może pochwalisz się efektem?
Stary 2015-10-03, 09:41   #4150
Soul89
Zadomowienie

Cornflower_girl: ja mam 2 rożki, jeden dostałam, drugi kupiłam taki z minky, później będzie jako kołderka do wózeczka 😊 nie pomogę w kwesti termometru, bo teściowa jako pielęgniarka zajmuje się "gadżetami" od strony medycznej 😉

Amelia: jak dorwę laptopa, to podeślę taką "zapowoedź" co mąż zrobił 😉 nie chciałam go bardzo męczyć o fotki, bo ma nawał pracy, więc i gak się cieszę, że zrobił mi 2, żeby komuś polazać 😛

Aparatka od 15.04.2013
Stary 2015-10-03, 09:41   #4151
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny 😘
U was też takie przymrozki z rana ? Normalnie tak zimno jest, to co będzie w listopadzie 😄

Któraś z dziewczyn pytała o szlafrok, że ma różowy w owieczki, ja też mam w owieczki 😛 jest mega ciepły, rok temu dostałam od mamy na gwiazdkę i na bank go wezmę do szpitala 😁

W tym tygodniu miałam 2 dziwne sytuacje. W nocy nagle się zrywałam z łóżka, za 1 razem przyznam, że nie wiem czemu, dziś chyba dzidzia mi na coś nacisnęła i zerwałam się jak poparzona. Mąż się lekko wystraszył, że jakaś grubsza akcja 😛 Nigdy tak nie miałam więc zwalam winę na małego 😉

Ja pisałam o szlafroku. Może jednak ten cieńszy wezmę, zobaczę

Jak dostaniesz fotki z sesji to się nam pochwalisz?

Cytat:
Ile rożków?
?
Ja mam zwykły elektroniczny termometr z miękką końcówką, aczkolwiek widziałam, że w nowej gazetce Biedronki z akcesoriami lazienkowymi (od 12.10.) będzie termometr bezdotykowy za necale 50zł i tak się zastanawiam czy nie kupię...

Rożek mam jeden, ale może jeszcze dokupie jeden taki gorszy, może nawet używany.

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-10-03, 09:50   #4152
Amelia16
Zadomowienie

Cytat:
Amelia: jak dorwę laptopa, to podeślę taką "zapowoedź" co mąż zrobił 😉 nie chciałam go bardzo męczyć o fotki, bo ma nawał pracy, więc i gak się cieszę, że zrobił mi 2, żeby komuś polazać 😛

Aaa myślałam, że urwaliście się na jakąś dłuższą sesję ale każde zdjęcie to super pamiątka z tego okresu...

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Ja rożków mam chyba ze 4... Do szpitala biorę jeden, kupiony przez siebie mam tylko właśnie ten jeden, reszta w spadku po kimś i przyznaję, że sama nie wiem po co aż 4 sobie zatrzymałam
Stary 2015-10-03, 09:56   #4153
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amelia16 Pokaż wiadomość
Aaa myślałam, że urwaliście się na jakąś dłuższą sesję ale każde zdjęcie to super pamiątka z tego okresu...

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Ja rożków mam chyba ze 4... Do szpitala biorę jeden, kupiony przez siebie mam tylko właśnie ten jeden, reszta w spadku po kimś i przyznaję, że sama nie wiem po co aż 4 sobie zatrzymałam
Sesja taka dłuższa, ale "gotowe" fotki mam tylko 2 może źle to ujęłam we wcześniejszym wpisie

Aparatka od 15.04.2013
Stary 2015-10-03, 09:59   #4154
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam zwykły elektroniczny termometr z miękką końcówką, aczkolwiek widziałam, że w nowej gazetce Biedronki z akcesoriami lazienkowymi (od 12.10.) będzie termometr bezdotykowy za necale 50zł i tak się zastanawiam czy nie kupię...
O, dobrze wiedzieć Aczkolwiek bliźniaczo podobne termometry widzę na all od 23 zł.

Soul Sesji brzuszkowej zazdroszczę Fajna sprawa.

Stary 2015-10-03, 10:04   #4155
olilina
Zakorzenienie

Cornflower ja kupiłam geratherm non contact na podczerwień, fajny jest, tylko spory gabarytowo

Dziś piękna pogoda, aż mi się zamarzyła taka sesja w plenerze, a jakoś humor mam dziś średni
olilina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 10:05   #4156
maartucha
Zadomowienie

GG do maartucha

Czekamy na fotki z sesyjki
My tez co weekend planujemy zrobic, teraz szpital az w końcu urodze i tyle będzie z sesji. Jak tylko wyjdę musze mezulka przycisnac zeby kilka fotek pstryknal

Poki co czekam do poniedziałku, usg zrobia i wtedy się okaże. Mam nadzieję ze te lezenie pomaga i przynajmniej na ten moment juz krotsza nie będzie niz te 2 cm i jeszcze chwilke nasz synek wytrzyma )
Swoją drogą jak sobie pomyśle ze za kilia tyg sie już poznany to jestem podjarana jak nie wiem co szczególnie jak tutaj co chwila slysze placz dzidziusiow albo widze te maciupcie zawiniatka <3

" . . D
zisaj uwierzyłam, że do szczęścia
Mi wystarczy bym przy Tobie była . . . "
(19.05.2006)

[luksjaa]104680[/luksjaa]
maartucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 10:06   #4157
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
O, dobrze wiedzieć Aczkolwiek bliźniaczo podobne termometry widzę na all od 23 zł.

Soul Sesji brzuszkowej zazdroszczę Fajna sprawa.
Dobrze, że piszesz, poszukam w takim razie wcześniej w necie

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-10-03, 10:17   #4158
beautifuldream
Rozeznanie

Cytat:
Tak, normalna sprawa

Z jednej strony dobre wieści, bo młodzieniec dorodny, z drugiej - liczyłam, że może położenie dziecka umożliwi Ci cc

Ja od miesiąca miałam spakowaną torbę szpitalną (wersja na hospitalizację, pomoglo mi to).
Wiesz już, co mówią lekarze - wypuszczą Cię wkrótce do domu?

Ładny model

Ile rożków?
?

Dla mnie to czarna magia

Ja kupiłam termometr w aptece z Microlife za 99zł, taki:
http://aptekawita.pl/allegro/images/...-2%20kopia.jpg

aspirator zamówiłam na allegro, bo w aptece były tylko na prąd, a ja wolałam na baterie, żeby nie szukać gniazdka za każdym razem. Pani nie polecała gruszek, bo mówiła, że lubią "cofać" a te aspiratory zasysane często przenoszą bakterie na mamę, także też są średnie. Zamówiłam taki:
http://allegro.pl/show_item.php?item=5700568031
Rożek mam taki zwykły z allegro za 16zł, wzór w sowy niebieskie, ale dokupię jeszcze jeden z minky. Bratowa męża ma dwóch synów i mówiła, że miała dwa rożki i nawet było mało, bo chłopaki jakoś tak sikają, że aż na plecy im idzie i te rożki często jej się zalewały. Tylko, że ona w domu małego kładła spać w tym rożku, także korzystała z niego jakiś czas:
http://allegro.pl/show_item.php?item=5609495532

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Skąd wiesz o tej promocji na Szumisia -20% ?? Weszłam na stronę i nic takiego nie widzę.

Wojtuś jest już z nami

Edytowane przez beautifuldream
Czas edycji: 2015-10-03 o 10:18
beautifuldream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 10:20   #4159
tylkokasia
Moderator

Soul89 - pochwal się zdjęciami

cornflower_girl
- ja mam jeden (bo dostałam). Przy Oliwce miałam 2 tzn. jeden rożek i jedno coś taki otulacz i praktycznie nie korzystałam więc dwóch nie kupuj. Jeden starczy.

Amelia16 - dziękuję. Ja nie mam ani jednej bluzki ciążowej. I w ogóle z ciuchów ciążowych mam tylko jeansy a reszta to moje zwykłe ubrania. Pewnie część zniszczę bo rozciągnę na brzuchu ale trudno. Tu u mnie są tak wstrętne ciuchy dla kobiet w ciąży - jak worki.

U mnie na razie zimno. Mniej niż 10 stopni i ponuro. Jesień na całego.
Muszę dokończyć pakowanie torby tzn. dokupić kilka drobiazgów i w torbę lub walizkę zapakować.
Coraz bardziej zaczynam się bać porodu

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 10:28   #4160
fasterka90
Zadomowienie

Ja mam 3 rożki, wszystkie dostałam jeden nowy i dwa używane

My się dzisiaj wybieramy na Ostrów Tumski na lody,jest piękna pogoda poproszę chyba tz żeby wziąć aparat chociaż na większą sesje czekamy aż liście trochę zżółkną. Uwielbiam jesień
Soul pochwal się zdjęciami

Tylko mię wiem na ile mi dziś Kajcia pozwoli, coś mnie boli w kroczu, takie kłucie w pochwie choćby od noża. Też tak macie?
Stary 2015-10-03, 10:30   #4161
czekooczekolada
Zakorzenienie

corn ja mam termometr microlife bezdotykowy - ale i tez mozna wsadzić do uszka, pokazuje wtedy dokladniejsza temp.

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2015-10-03, 10:32   #4162
Soul89
Zadomowienie

Wrzucam fotkę na jakiś czas Wieczorem usunę, bo jakos nie lubię pokazywać zdjęć na takim ogólnym forum Tak jak mówię, mąż na szybko wybrał dwa ujęcia , jest dużo więcej naprawdę pięknych ( ), ale to dopiero dostane je za kilka dni Ale widać chociaż w jakim klimacie została zrobiona

Aparatka od 15.04.2013

Edytowane przez Soul89
Czas edycji: 2015-10-03 o 19:31
Stary 2015-10-03, 10:33   #4163
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Hej wam

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl

Ile rożków?
?

Dla mnie to czarna magia

Mam termometr bezdotykowy z rossmax, na gemini można znaleźć. Rożek jeden i nie planuje kupować więcej

Cytat:
Napisane przez Amelia16 Pokaż wiadomość
Kochana, dziewczyny wszystko napisały, nic dodać nic ująć. Pocieszę Cię, że mi czop odchodził w pierwszej ciąży duuużo wcześniej, a nawet nie wiedziałam kiedy, gin mnie poinformował dopiero, że bez czopa już chodzę. W drugiej odszedł razem z wodami i też był podbarwiony krwią właśnie, mega glut, przepraszam za opis A jak dziś się czujesz?
Dziękuję kochana, pocieszylas mnie zobaczymy co mi powie na wizycie, czy czop jeszcze siedzi. Uspokoilam się już

Cytat:
Skąd wiesz o tej promocji na Szumisia -20% ?? Weszłam na stronę i nic takiego nie widzę.
Promocja jest w ramach Szaleństwa Zakupów z instyle/glamour.

Kusicie tym aspiratorem na baterie, chyba też taki kupię.

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-10-03, 10:39   #4164
fasterka90
Zadomowienie

Soul rewelacyjne zdjęcia, genialne! i pięknie wyglądasz Ale będziesz miała wspaniałą pamiątkę
Stary 2015-10-03, 10:43   #4165
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Kurczę widzę że te nowe szumisie podrożały do 189 zł z kodem -20% i najtańsza wysyłka wychodzi 166 zł... Kupujecie tego nowego czy starego szumisia?

Jeszcze w ramach szaleństwa zakupów jest promocja do smyka -20% na ciuszki COOLCLUB (obowiązuje w sklepie stacjonarnym i trzeba pokazać kupon z gazety).

Stary 2015-10-03, 10:53   #4166
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
Ja mam 3 rożki, wszystkie dostałam jeden nowy i dwa używane

My się dzisiaj wybieramy na Ostrów Tumski na lody,jest piękna pogoda poproszę chyba tz żeby wziąć aparat chociaż na większą sesje czekamy aż liście trochę zżółkną. Uwielbiam jesień
Soul pochwal się zdjęciami

Tylko mię wiem na ile mi dziś Kajcia pozwoli, coś mnie boli w kroczu, takie kłucie w pochwie choćby od noża. Też tak macie?
Ja mam takie kłucia jak sporo chodzę. To mnie zakuje co jakiś czas.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Wrzucam fotkę na jakiś czas Wieczorem usunę, bo jakos nie lubię pokazywać zdjęć na takim ogólnym forum Tak jak mówię, mąż na szybko wybrał dwa ujęcia , jest dużo więcej naprawdę pięknych ( ), ale to dopiero dostane je za kilka dni Ale widać chociaż w jakim klimacie została zrobiona
Bardzo ładne

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 11:03   #4167
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Fasterka, ja właśnie od kilku dni mam takie kłucie przy chodzeniu :/

Soul weszłam specjalnie na wizaż przez przeglądarkę żeby zobaczyć fotkę i wow, super wyglądasz, cała stylizacja rewelacyjna i modelka sliczna

Stary 2015-10-03, 11:07   #4168
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
Soul weszłam specjalnie na wizaż przez przeglądarkę żeby zobaczyć fotkę i wow, super wyglądasz, cała stylizacja rewelacyjna i modelka sliczna

Ja tak samo zrobiłam

Soul89, pięknie wyglądasz Super stylizacja

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-10-03, 11:10   #4169
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucam fotkę na jakiś czas
Rewelacja Pięknie wyglądasz w ciąży, a do tego świetnie dobrana stylizacja

Cytat:
Z facebooka: zerknij tutaj

Kupiłam Elle i tam są zniżki na ten weekend (zakupy w sklepach stacjonarnych i online). Z asortymentu dziecięcego:
-20% na Whisbear,
-20% Effii
-15% Mamissima
-20% Muzpony

Stary 2015-10-03, 11:11   #4170
fasterka90
Zadomowienie

Hmm to widzę głównie przy chodzeniu takie kłucia, ja najsilniejsze miałam dzisiaj nad ranem jak jeszcze leżałam, potem przy robieniu śniadania no to stałam ale przecież tylko chwile.... Jeszcze 2tyg temu na wizycie miałam szyjkę ponad 4cm ale ostatnio dużo więcej się ruszam,chodzę to może się trochę skróciła. No i wczoraj naprawdę dużo w domu się narobiłam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości