Koty - część XI - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-29, 18:14   #4171
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Dot.: Koty - część XI

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
Ej Nimfa. Dlaczego nie kapiesz się z kotalkiem skoro kotek chce?
Bo nie ma później kto podłogi powycierać. A mop mokry

Cytat:
Napisane przez Kusum Pokaż wiadomość
Dobrze, ze wszyscy ok
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 11:11   #4172
kahoko hino
Zakorzenienie

zrobiłam mojej koci sweter na drutach (już trzeci). i okazało się, że za mały wygląda w nim jak podwiązany baleron czas się zabrać za następny. kota jest strasznym zmarźlakiem, ale poprzedni sweterek został zjedzony przez mole chyba właśnie się proszę o tytuł 'Crazy Cat Lady Roku'
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 11:40   #4173
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
zrobiłam mojej koci sweter na drutach (już trzeci). i okazało się, że za mały wygląda w nim jak podwiązany baleron czas się zabrać za następny. kota jest strasznym zmarźlakiem, ale poprzedni sweterek został zjedzony przez mole chyba właśnie się proszę o tytuł 'Crazy Cat Lady Roku'
Pokaż kote w swetrze
Stary 2015-10-01, 14:21   #4174
esfira
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze się nie ciesz, ja chcę kupić Bożence spódniczkę tutu
a dziś w supermarkecie w dziale zwierzęcym były uwaga: muszki dla psa i kota za 5 zł Kiedyś nawet widziałam ogłoszenie- zaginął kot, znak szczególny- ma turkusową muszkę. Swoją drogą to był piękny kot, brytyjczyk colorpoint, więc mam nadzieję, że się znalazł, ale hmm, biegający luzem brytyjczyk w muszce to rzeczywiście może kusić złodzieja

Scandinavian Sleeping & Living
esfira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 16:46   #4175
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Tez chce zobaczyc kocie w sweterku Juz sobie wyobrazam jak moj by mnie znienawidzil za zakucie go w kajdany włóczki.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 17:57   #4176
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowanie
Dzierganie sweterków dla kota to już level Hard
Ja chciałam kiedy mojemu kupić strój mikołaja Składał się z czapki i getrów Ale TŻ stanowczo mi zabronił. Strój był przeznaczony dla psów, ale dla kota też by się nadał.

Dawaj fotę kota w swetrze.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 19:17   #4177
kahoko hino
Zakorzenienie

Z telefonu, na szybko

Zielony to sweter dobry, ale zjedzony przez mole. Cessna go uwielbia juz trzeci sezon

Beżowy jest za mały, nienawidzi go

Będę robić następny, bo to wstyd żeby w dziurawym chodziła :P:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1443723445538.jpg (74,5 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1443723460299.jpg (70,3 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1443723470110.jpg (60,1 KB, 38 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-01, 19:39   #4178
kahoko hino
Zakorzenienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52966618]Tez chce zobaczyc kocie w sweterku Juz sobie wyobrazam jak moj by mnie znienawidzil za zakucie go w kajdany włóczki.[/QUOTE]

byś się zdziwiła! wszystko zależy od tego, jak ciepłolubny jest kot. moja ma nie za dużo podszerstka i jej jest po prostu zimno. ryła nosem w kołdrach i kocach, jednocześnie chcąc zwiedzać mieszkanie, bawić się z psami lub polować na gołębie za oknem. na początku nie była zachwycona, ale szybko załapała, że to przyjemne ciepełko potrafi mnie 'poprosić' o założenie sweterka
Stary 2015-10-01, 19:41   #4179
bandra
Fuck google, ask me!

Moja kicia ma problemy z kubraczkami, sweterkami i innymi docieplaczami. Za to wielbi grzejnik. Zimą jest do niego prawie przywiązana

bandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 20:06   #4180
Kocurasek
Zakorzenienie

Gdybym tylko miała pewność, że mój by chodził w swetrze, to bym mu wydziergała różowy z gruchą jak z filmu "chłopaki nie płaczą" .

25.08.2012

Aparatka
08.04.2013 Damon Clear (góra)
18.11.2013 aparat metalowy mini (dół)

Kocurasek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 20:59   #4181
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Z telefonu, na szybko

Zielony to sweter dobry, ale zjedzony przez mole. Cessna go uwielbia juz trzeci sezon

Ja chcę żeby mój chodził w sweterku!
Ale chyba nic poza obrożą nie jest w stanie zaakceptować.
Szelek nie lubi.

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Mój kot jest prawie identyko. Czarny z białą kropką na klacie.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-01, 21:49   #4182
esfira
Zakorzenienie

Cytat:
Z telefonu, na szybko

ale śliczne sweterki, zwłaszcza te szlaczki na zielonym, niby umiem robić na drutach, ale tylko ścieg dżersejowy i ściągacz nigdy mi tak ładnie nie wychodziło

Scandinavian Sleeping & Living
esfira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 22:38   #4183
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Z telefonu, na szybko

Cudo, cudo pani A pies ucieszony, że nie musi takiego nosić.

Cytat:
byś się zdziwiła! wszystko zależy od tego, jak ciepłolubny jest kot. moja ma nie za dużo podszerstka i jej jest po prostu zimno. ryła nosem w kołdrach i kocach, jednocześnie chcąc zwiedzać mieszkanie, bawić się z psami lub polować na gołębie za oknem. na początku nie była zachwycona, ale szybko załapała, że to przyjemne ciepełko potrafi mnie 'poprosić' o założenie sweterka
Mój po kastracji miał wygolony kawałek futra na szyi. Zdziwiłam się jak grubą warstwę sierści ma. Zawsze mi się wydawało, że koty dachowce nie są aż tak puchate, a tu się okazuje, że u mojego batmana to dobre 2,5 cm. Mojemu chyba nie jest zimno, bo jak przykrywam go kocem podczas drzemki, to się rozkopuje

Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Czas edycji: 2015-10-01 o 22:40
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-02, 08:01   #4184
Kusum
Zakorzenienie

Cytat:
Z telefonu, na szybko

Taki talent w dzisiejszych czasach... Dziergaj w warkocz, bo bardzo twarzowy. A raczej pyszczkowy
Stary 2015-10-02, 08:37   #4185
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Z telefonu, na szybko

Widać, że tego beżowego nienawidzi ale zielony super, elegancko.

Moja by sweter nosiła, uległa jest i by nie protestowała. Ale ma grube futro, wiec po co ja przegrzewać.

Możliwe to, że moja Kasia już nie rośnie? 20 lipca u weta ważyła równo 2 kg, wczoraj się z nimi ważyłam i wyszło jej 2,3. W połowie października stuknie jej 6 miesięcy.
Za to Runej nabrał masy, od 20 lipca z 1,8 zrobiło się równe 3. Wczoraj miał równo 4 miesiące.

Koty walczą o najlepsze miejsce na parapecie - doniczkę z uschniętymi ziołami.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1443771328498.jpg (59,8 KB, 24 załadowań)
Stary 2015-10-02, 08:56   #4186
Kusum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość

Moja by sweter nosiła, uległa jest i by nie protestowała. Ale ma grube futro, wiec po co ja przegrzewać.

Możliwe to, że moja Kasia już nie rośnie? 20 lipca u weta ważyła równo 2 kg, wczoraj się z nimi ważyłam i wyszło jej 2,3. W połowie października stuknie jej 6 miesięcy.
Za to Runej nabrał masy, od 20 lipca z 1,8 zrobiło się równe 3. Wczoraj miał równo 4 miesiące.

Rosną, rosną Do roku dobiją do 4-5 kg. Suara waży 4-4,2, a Pyś 5 kg.
Stary 2015-10-02, 09:24   #4187
Malla
Nie depcze krokusów

Moje szare kwilące ma prawie 2,5 roku i waży 2,5 kilo. Obawiam się, że inteligencja kota jest proporcjonalna do jego masy
Stary 2015-10-02, 11:27   #4188
Kocurasek
Zakorzenienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52970723]Cudo, cudo pani A pies ucieszony, że nie musi takiego nosić.

Mój po kastracji miał wygolony kawałek futra na szyi. Zdziwiłam się jak grubą warstwę sierści ma. Zawsze mi się wydawało, że koty dachowce nie są aż tak puchate, a tu się okazuje, że u mojego batmana to dobre 2,5 cm. Mojemu chyba nie jest zimno, bo jak przykrywam go kocem podczas drzemki, to się rozkopuje [/QUOTE]

Też mam Batmana

25.08.2012

Aparatka

Stary 2015-10-02, 11:32   #4189
Kusum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Moje szare kwilące ma prawie 2,5 roku i waży 2,5 kilo. Obawiam się, że inteligencja kota jest proporcjonalna do jego masy

Masz wersje mini, ale wariat
Stary 2015-10-02, 12:08   #4190
bandra
Fuck google, ask me!

Moja kota, dachowiec też jest puchata - też się tego dowiedziałam przy okazji wygolonego prostokąta na brzuchu z racji kastracji

bandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-02, 12:19   #4191
Karmenka
Zakorzenienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52970723]

Mój po kastracji miał wygolony kawałek futra na szyi. Zdziwiłam się jak grubą warstwę sierści ma. Zawsze mi się wydawało, że koty dachowce nie są aż tak puchate, a tu się okazuje, że u mojego batmana to dobre 2,5 cm. Mojemu chyba nie jest zimno, bo jak przykrywam go kocem podczas drzemki, to się rozkopuje [/QUOTE]

Jak dobrze, że nie jestem jedyną, która przykrywa koty kocykiem. Gdy ktoś widzi jak to robie to myśli, że zwariowałam a ja chcę tylko, żeby im się dobrze spało. I wbrew pozorom to ta długowłosa się nie wykopuje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1443784750393.jpg (75,9 KB, 28 załadowań)
Stary 2015-10-02, 15:23   #4192
kahoko hino
Zakorzenienie

dziękuję za wszelkie pochwały, mogę Wam takie robić

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52970723]Cudo, cudo pani A pies ucieszony, że nie musi takiego nosić.
[/QUOTE]

Ty byś się zdziwiła, jak ta sucz (mix huskiego!) się pcha pod koc i kołdrę

Cytat:
Napisane przez Kusum Pokaż wiadomość
Taki talent w dzisiejszych czasach... Dziergaj w warkocz, bo bardzo twarzowy. A raczej pyszczkowy
oj talent, ledwie rzemiosło ja tylko macham drutami i wzory czytam, sama nie wymyśliłam.

następny szykuje się w warkocze, bo zdecydowanie ładniejsze będzie kremowy.

Cytat:

różnie, jedne jeszcze urosną nawet do 5-ciu kilo, inne nawet nie drgną zależy też od karmienia - lepsze karmy nie mają pobudzaczy apetytu, więc kot nie je jak nienormalny

Cytat:
Jak dobrze, że nie jestem jedyną, która przykrywa koty kocykiem. Gdy ktoś widzi jak to robie to myśli, że zwariowałam a ja chcę tylko, żeby im się dobrze spało. I wbrew pozorom to ta długowłosa się nie wykopuje.
u mnie to samo, z tym, że Cessna ma miznerne futerko. tzn podszerstek jest, ale króciutkie to wszystko strasznie. sama się pcha pod kołdry i koce, albo wchodzi pod leżący sweterek - wtedy wiem, że czas ubrać kota w nocy śpi pod łóżkiem między warstwami zapasowej kołdry, straszny z niej zmarźluch

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez bandra Pokaż wiadomość
Moja kicia ma problemy z kubraczkami, sweterkami i innymi docieplaczami. Za to wielbi grzejnik. Zimą jest do niego prawie przywiązana
jakbym mojej na kaloryfer nie pchała, to nie siędzie królewna

Cytat:
Napisane przez Kocurasek Pokaż wiadomość
Gdybym tylko miała pewność, że mój by chodził w swetrze, to bym mu wydziergała różowy z gruchą jak z filmu "chłopaki nie płaczą" .
dawaj!!!

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość

Ja chcę żeby mój chodził w sweterku!
Ale chyba nic poza obrożą nie jest w stanie zaakceptować.
Szelek nie lubi.
sweterki się tak nie 'wrzynają' w ciało, moja szelek nie lubi, ale znosi. sweter jest mięciutki, nie ma twardych klamerek, no i grzeje

Cytat:
Napisane przez esfira Pokaż wiadomość
ale śliczne sweterki, zwłaszcza te szlaczki na zielonym, niby umiem robić na drutach, ale tylko ścieg dżersejowy i ściągacz nigdy mi tak ładnie nie wychodziło
dziękuję warkocze z dwóch pasm nie są wcale trudne, grunt, to dobry drut pomocniczy sięgaj po youtube i tutoriale, a na pewno opanujesz a jak Ci się nie chce, to trzaskaj kocyki dżersejem i obrabiaj ściągaczem, kot na pewno doceni
Stary 2015-10-02, 20:46   #4193
syyyyyylwia
cat lady

witajcie po dlugiej przerwie

moja przekochana kota w miedzyczasie zdolal z kota miejskiego stac sie krolem nadworu, wrecz doszedl do zlapywania myszy (i niestety ostatnio odkryl mozliwosc ich zjadania, gluptasek nie wie, ze jest alergikiem...).

niestety, koty sasiadow sa bandytami. plus zaden weterynarza w zyciu nie widzial

a wiec zmagamy sie z ropniem w ogonku, werdykt ze po ugryzieniu. ulga, bo kocia bolalo kazde dotkniecie okolicy tylka, balam sie o zlamania/uszkodzenie miednicy/kregoslupa, rentgena robilismy itp... plus jesc czy kupkac tez nie chcial

a wiec przemywamy okolice rany (kota boli, kot niezadowolony zwiewa, kot zlizuje sprej i chyba sie upije w koncu), ciezko cokolwiek stwierdzic w kwestii rany, bo kot nie daje zbytnio obejrzec, ale wyglada ze sie nie zarasta, wiec dobrze, mamy trzymac otwarty pare dni
wczoraj kota dostal u weta zastrzyk, ok. dzis tabletki antybiotyku. ranna z trudem przeszla, wieczorna z wieeeelkim trudem weszla, zeby powrocic w ogromnym napadzie wymiotow (calosciowych, nie sama tabletka).
a dopiero dzis zaczal jesc, pic, kupa byla, zachowywac sie jak on...

kot ma dostawac ten antybiotyk do konca przyszlego tyg 2x dziennie (aniclindan). nie ma opcji kurcze.
jutro czeka nas wet, mielismy proponowany zastrzyk lub tabletki, trzeba jednak wziac zastrzyki, kroliki szczepie, piekace zastrzyki dla kota moze beda wykonalne albo inne tabletki. o, nawet ulotka mowi ze wymioty moga wystepowac i nalezy odstawic wtedy, ech.

zeby nie bylo cofniecia sie efektu poprawy przez to
mogl tak zareagowac na jutrzejsza ranna dawke, moglabym jechac po poludniu do weta 9 km ode mnie, zamiast rano do tego 20km stad, zachcialo sie domu na odludziu

jedyne zdjecie pod reka - kota probujaca swa slodkoscia zatrzymac czlowieke przed wyjsciem do pracy, po co to komu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12017445_940426462659653_8354322425976571955_o.jpg (109,1 KB, 19 załadowań)
syyyyyylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-02, 22:08   #4194
Kocurasek
Zakorzenienie

Słodki rudasek. Mój też odkrył polowanka. Na początku były to liście, później ważki i ćmy, a wczoraj dał popis i jednego dnia przytargał ptaka i myszkę

25.08.2012

Aparatka

Stary 2015-10-03, 08:14   #4195
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Słodki rudasek. Mój też odkrył polowanka. Na początku były to liście, później ważki i ćmy, a wczoraj dał popis i jednego dnia przytargał ptaka i myszkę
Moja Kasia polowała zanim zamieszkała w mieście. W dniu w którym po nią przyjechałam przyniosła do domu motyla, najpierw go połamała a później zjadła. Teraz jak widzi muchę to nie spocznie póki jej nie złapie. Oczywiście później ją zjada. Mój tata zawsze przeżywa że taki żywy kot zamieszkał w bloku.
Za to Runej muchy łapie dla zabawy, raz próbował ją zjeść, ale później znalazłam na podłodze oślinione zwłoki.
Stary 2015-10-03, 09:39   #4196
syyyyyylwia
cat lady

Cytat:
Tyrus zaczal polowania od... tych golych slimakow, ktorych jest pelno z wiosny. i je zjadal. i nimi wymiotowal po domu. nie zawsze pogryzionymi.

z rana byly kolejne wymioty.
no i dostalismy antybiotyk w zastrzykach - moze mi sie uda te kilka razy go podac
ale ropien sie ladnie goi, nie jest zle.

kot siedzi teraz na areszcie domowym (bo nie bedzie tak, ze ja mu rane czyszcze, a on sie tarza w ziemi), trzeba bedzie zmodyfikowac czestotliwosc jego wychodzenia na stale
syyyyyylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 09:44   #4197
zakonna
Naczelna Nastolatka

ja się chciałam u was pozalic. Byłam u weta ogolic kota, kot ragdoll. Golenie zlecił wet jako prewencje przed zaklaczeniem. Bo kot jest specyficzny i klakow, które pochłonie nie wydala.
Wiec go ogolili. Na idiotyczne fryzurę a la lew niby. Bosze, nie dość, że wygląda jak kretyn, to jeszcze chyba mu zimno. I ogólnie wygląda na nieszczęśliwego. Śpi z nami w łóżku, cały czas jak przyklejony do ludzi. A normalnie tego nie robił.
Jak ja żałuję, pluje sobie w brodę, że mu to zrobiłam. Przepraszalam go chyba ze 100 razy już.
Stary 2015-10-03, 10:09   #4198
Kocurasek
Zakorzenienie

Cytat:
Moja Kasia polowała zanim zamieszkała w mieście. W dniu w którym po nią przyjechałam przyniosła do domu motyla, najpierw go połamała a później zjadła. Teraz jak widzi muchę to nie spocznie póki jej nie złapie. Oczywiście później ją zjada. Mój tata zawsze przeżywa że taki żywy kot zamieszkał w bloku.
Za to Runej muchy łapie dla zabawy, raz próbował ją zjeść, ale później znalazłam na podłodze oślinione zwłoki.

Batman też zjada muchy. Odkąd zobaczył, że nad muchą się pastwić nie da, bo ona odlatuje, to ją zjada. Nie wiedziałam, że muchy są takie chrupiące

Cytat:
Napisane przez syyyyyylwia Pokaż wiadomość
Tyrus zaczal polowania od... tych golych slimakow, ktorych jest pelno z wiosny. i je zjadal. i nimi wymiotowal po domu. nie zawsze pogryzionymi.

z rana byly kolejne wymioty.

no i dostalismy antybiotyk w zastrzykach - moze mi sie uda te kilka razy go podac

ale ropien sie ladnie goi, nie jest zle.

kot siedzi teraz na areszcie domowym (bo nie bedzie tak, ze ja mu rane czyszcze, a on sie tarza w ziemi), trzeba bedzie zmodyfikowac czestotliwosc jego wychodzenia na stale

Hahaha a ja się śmiałam z mojego jak przynosił liście, że wielki mi to wyczyn liścia upolować, ale ślimak?
Trzymam kciuki za zdrówko kota

Cytat:
ja się chciałam u was pozalic. Byłam u weta ogolic kota, kot ragdoll. Golenie zlecił wet jako prewencje przed zaklaczeniem. Bo kot jest specyficzny i klakow, które pochłonie nie wydala.
Wiec go ogolili. Na idiotyczne fryzurę a la lew niby. Bosze, nie dość, że wygląda jak kretyn, to jeszcze chyba mu zimno. I ogólnie wygląda na nieszczęśliwego. Śpi z nami w łóżku, cały czas jak przyklejony do ludzi. A normalnie tego nie robił.
Jak ja żałuję, pluje sobie w brodę, że mu to zrobiłam. Przepraszalam go chyba ze 100 razy już.

Biedny może w ramach przeprosin zrobisz mu sweterek? Taka moda tu na te sweterki, więc może by się ucieszył? I ciepło i zasłoni fryz na lwa? Albo bluzę z polaru kupić? W sklepach dla sfinksów są.
Wyobraziłam go sobie i zaczęłam się śmiac przepraszam

25.08.2012

Aparatka

Stary 2015-10-03, 10:11   #4199
zakonna
Naczelna Nastolatka

Nie no, spoko, wygląda idiotyczne śmiesznie. Ale na osobowość mu zaszkodziło. Cały czas się tuli do ludzi. I na serio myślałam żeby mu kupić jakieś ubranko, chociaż nie wiem czy by tolerowal
Stary 2015-10-03, 10:21   #4200
Kocurasek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, spoko, wygląda idiotyczne śmiesznie. Ale na osobowość mu zaszkodziło. Cały czas się tuli do ludzi. I na serio myślałam żeby mu kupić jakieś ubranko, chociaż nie wiem czy by tolerowal

Aż mnie kusi żeby mojego niedotykalskiego ogolić skoro tulenie to efekt uboczny. Tyle, że on wychodzący i jego kumple by padli ze śmiechu.
Myślę, że w zaciszu domowym, w jakimś ciepłym szlafroczku, każdy by posiedział.

25.08.2012

Aparatka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości