|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część III
Cytat:
![]() Mira ja właśnie odkryłam, że nam przyszedł nie podatek za mieszkanie, bo tu mamy 0, tylko opłata audiowizualna i nie wiem jakim cudem, skoro zaznaczone było, że TV brak był przez tamten rok cały
|
|
#1652 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1653 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
||
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#1656 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po dluzszej debacie doszedl do wniosku ze moga byc frytki i paluszki rybne (chyba widzi ze dzisiaj nie mam energii), a do tego mizeria Tak wiec frytki i paluszki juz w piekarniku, mizeria gotowa i cos czuje ze bede walczyc ze snem jak zjem - a kawa jak przestala smakowac na poczatku ciazy, tak do tej pory nic sie nie zmienilo i skad tu wziac tej energii?? Jakies rady? Zaraz chyba klawiatura odcisnie mi sie na czole
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
kaaaawaaaa
Idę zrobić sobie latte
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1659 |
|
Raczkowanie
|
A tak w ogole to wchodze na maila i belly best friend mowi: "Twoj 18 tydzien ciazy" zaczal sie wczoraj
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No swoją działkę posprzątałam Teraz czekam aż wyschną podłogi i biorę się za obiad, mam nadzieję, że zdążę zanim mąż wróci
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Czuję się niezdrowo najedzona
dziś były kebaby. Mój mężuś pojechał na różaniec za babcię ale przed tym porządnie wytrzepał poduchy z narożnika ![]() Przed chwilą wróciłam ze sklepu, a po drodze spotkałam się z koleżanką, która powiedziała, że przepięknie wyglądam Teraz pora na drzemkę po tym zdrowym obiedzie.. Cytat:
|
|
#1662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wrocilysmy ze spacerku z mala rekalamowka kasztanow I szyszek ![]() pierwszy raz w tym roku ubralam kurtke jesienna(w ktora sie nie dopne juz ![]() na dworze delikatna mgla,jesien na calego,mam nadzieje tylko ze sie nie zwiekszy do wiezora bo musze odebrac tz z pracy,a nie lubie jezdzic we mgle ![]() zrobilam na obiad makaron z sosem serowo-smietanowym z pieczarkami I szynka I jednak nie na to mialam ochote jakos tak bez smaku mi sie dzisiaj wydaje,a od rana za mna chodzilo
|
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój belly mówi
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Sorry, trochę na Was testuję możliwości mojego telefonu... ![]() No i wychodzi na to, że ja jestem wierną fanką iphona ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
Ja dziś miałam robić gołąbki..... ale zapomniałam, że do nich przydałaby się... kapusta hahaha ... zatem będą mielone z buraczkami ![]() A jutro robię kopytka i.... może dziewczyny ze Śląska mi podpowiedzą jak zrobić tą słynną śląską ruladę Chciałabym zrobić mężu jakąś niespodziankę, bo ostatnio w mojej kuchni wieje nudą
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do iphona mam co najmniej cztery... i co z tego a o szkle na ekran nie słyszałam
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak nie chce mi się iść do sklepu..
|
|
|
|
|
#1668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem co mi jest.. ale teraz jak pomyślałam o lazanii to się uśliniłam.. Nosz mam jakąś fazę na mięcho mielone.. ale nie będę już taka i nie będę robiła mielonych, gołąbków, lazanii, spaghetti, pulpetów przez cały tydzień... Choć przyznać muszę, że by mi to osobiście bardzo odpowiadało ![]() Cytat:
No ale nie chciałam go już naprawiać, bo tak, jak wspomniałam - w grudniu konczy mi się umowa i mogę sobie wziąć nową szósteczkę ![]() Jakoś się przemęczę te dwa miesiące
|
|
#1669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- zmiana koncepcji ![]() zrazy i kopytka Nie jadłam zrazów z 5 lat
|
|
#1671 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale powinny miec w srodku kawalek kielbaski,ogorka kiszonego,marchewki I cebulki przynajmiej mama I tesciowa takie robia ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]() ja objadlam sie sliwkami,i tego wlasnie mi sie chcialo
|
||
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Posprzątane, obiad ugotowany, można odpoczywać
|
#1674 |
|
Rozeznanie
|
No i będzie cicha sobota...a nawet więcej niż sobota bo dzisiaj to go chyba zatłukę...oczywiście pokłucilismy się bo nerwy mi puściły jak usłyszałam ze jak się tak będę zachowywać???? To przestanie mi pomagać
|
#1675 | |
|
Zadomowienie
|
Olgietka jak tam twoja latte? Ja czekam wlasnie az mi sie mleczko spieni
mmmmEnvoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
a dla rozladowania sie zrob sobie rundke po parku albo rozladuj sie na nim jedno i drugie dziala Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
aż taką fanatyczką nie jestem
![]() Cytat:
z podkreśleniem słowa BYŁA ![]() Jestem kawoholiczką Dzień zaczynam od kawy, potem druga obowiązkowo.. przed ciążą była i trzecia... bo po czwartej już wariowałam... ![]() Teraz staram się ograniczyć do dwóch - biorąc pod uwagę dopuszczalną dzienną dawkę kofeiny i fakt, że mój ekspres mieli sobie sam kawę i to nie są siki... Zwykle piję jedną rano .. ale dziś po prostu musiałam sobie zrobić drugą
|
|
#1677 |
|
Zadomowienie
|
No ja tez zamierzam odpoczywac teraz
Wlasnie sie zastanawiam gdzie jutro sie wybrac jesli pogoda bedzie taka jak dzisiaj. Moj proponuje Safari Parc w Thoiry, ale mnie rak srednio pasi. Tzn park jest swietny ale juz tam bylismy. Poza tym przy takiej pogodzie wole polazic a nie siedziec w aucie. Problem w tym ze naookolo Paris juz widzielismy chyba wszystko. Takze mysle i mysle i w koncu mysliwym zostane odpalam kompa i zagrzebie w necie moze cos znajde ![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie mało wokół Paryża widzieliśmy, ale nadrobimy z dzieciątkiem ![]() My może zaś na grzybki skoczymy, albo nie wiem Wróci TŻ z pracy to będziemy myśleć
|
|
#1679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
haha. My wychodzilismy przez dziure w krzakach![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Nie znalazlam nic ciekawego wiec albo bedzie las w Fontainebleau albo zoo w Vincennes Niedziela z natura na swiezym powietrzu Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#1680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Olgietka, super jest Twój piesek
![]() kolejne tygodnie się kończą i zaczynają... kolejne pierwsze ruchy za nami... super ![]() Misia, już pewnie się bawisz, więc dobrej zabawy!! Cytat:
Cytat:
![]() Posprzątane, obiad zjedzony, babeczki marchewkowe się kończą piec, zaraz ruszamy do szwagierki w odwiedziny
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.

takie wtrącanie się to ja rozumiem 
- a kawa jak przestala smakowac na poczatku ciazy, tak do tej pory nic sie nie zmienilo
i skad tu wziac tej energii??
Jakies rady? Zaraz chyba klawiatura odcisnie mi sie na czole

hahaha ... zatem będą mielone z buraczkami
ale nie będę już taka i nie będę robiła mielonych, gołąbków, lazanii, spaghetti, pulpetów przez cały tydzień... Choć przyznać muszę, że by mi to osobiście bardzo odpowiadało 
rosi: