|
|
#2281 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Witam sie i ja w 25tc. Kinga gratuluje nowego tygodnia
tez mysle ze te Twoje kg to raczej woda. Swoja droga pewnie kiedys by Cie ten wynik ucieszyl a teraz niekoniecznie. Wiesz zdrowe odzywianie robi swoje. Ale raczej maluszkowi to nie zaszkodzi a Tobie wrecz przeciwnie![]() ------- Koktajlowa dobrze ze jakos przetrwalas ta noc i nie bylo tak najgorzej
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusiaaa gratulacje następnego tygodnia. Wcześniej byłabym wniebowzięta, a teraz się troszkę przestraszyłam, że tak szybko. Ale skoro wszystkie mówicie, że to woda to się uspokoiłam, jak dalej będzie tak szybko to zadzwonię do gin i diabetologa, żeby to skonsultować.
|
|
|
|
#2283 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje:-*Ja w poniedzialek ide na glukoze dlatego dzisiaj chyba musze zrobic jakis niedozwolony obiad bo cos czuje ze to moze byc oststni...
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusia, gratki nowego tygodnia
![]() Kinga, ja mysle, ze terqz juz waga zastopuje ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2285 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny macie jakieś namiary do dobry materac do łóżeczka z allegro?
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;52984882]Dziewczyny macie jakieś namiary do dobry materac do łóżeczka z allegro?[/QUOTE]
Ja mam od tego sprzedawcy: http://allegro.pl/listing/user/listi...39509&id=98752 materac wydaje sie fajny, szybko przeszedł, sprzedawca bez problemów ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Joanna, a jak Twoje spotkania z "byłym Tż " coś lepiej, jak na zajęciach bo chyba już mieliście kolejne? ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- kamilka jesteś, jak Ci tam masz dobrą opiekę, co lekarze mówią? |
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Dodalam tego sprzedawce do polecanych na glownej.
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;52984882]Dziewczyny macie jakieś namiary do dobry materac do łóżeczka z allegro?[/QUOTE]
Lateksowy z IKEI albo firmy HEVEA Uff, ale się napracowałam w domu położyłam się i dzieć szaleje strasznie, puściłam mu 4 pory roku vivaldiego żeby mu przeszło ![]() U nas piękna pogoda, więc piorę co się da, bo szybko schnie
|
|
|
|
#2289 |
|
Raczkowanie
|
Któraś z Dziewczyn polecała też ten materac http://allegro.pl/materac-piankowy-d...377188350.html
U mnie też piękna pogoda Właśnie też miałam pytać co u kamilki ?
|
|
|
|
#2290 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupilam ten materac ktory wstawila Kruszynka. Wydaje sie byc calkiem fajny. Zobaczymy jak bedzie z uzytkowaniem. Sprzedawca bez zastrzezen i dostawa tez szybka.
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam troszkę porządków i chciałem wam pokazać co dostałam tutaj z tych darmowych paczek. Nie ma tutaj 2 próbek balsamów dla mam, witamin i żelaza do picia.
|
|
|
|
#2292 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No w każdym razie najchętniej tak do 2-3 lat różnicy Cytat:
![]() a czy będziesz musiała go nadal brać to zależy od ogólnego stanu Twojej tarczycy. Ja np muszę całe życie brać (ale brałam już przed ciążą) bo mam niedoczynność i autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, które powoduje ze pojawiają mi sie na niej guzki Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() poprzednia Twoja "dieta" to była wręcz głodówka, więc nic dziwnego ze organizm magazynował... teraz jesz tak jak trzeba to waga leci, pewnie głównie woda.... A co skoków cukru Twoich to może za duże porcje? Mnie skakał cukier np jak zjadłam dwie kromki chleba razowego z szynką i jakimiś warzywami, więc po prostu zmniejszyłam porcje, do jednej kromki, albo dwóch kromek ale takich mniejszych i już jest ok Takich rzeczy jak ketchup w ogóle nie jem Cytat:
![]() też planuję któryś z tych zastanawiam się czy sam lateks czy np lateks pianka albo lateks kokos Jeśli z Ikei to na pewno sam lateks bo tak tylko taki mają |
|||||||||
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia ja też właśnie czytam, a z tym ketchupem to taki eksperyment był, myślałam że się uda przemycić ale jak widać nie
zmniejszyłam porcję do jednej kromki i dziś rano juz było ok. Ja materac wzięłam ten pianka -lateks od sprzedawcy co wyżej wstawilam. |
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny cukrowe,ja dzisiaj bym was pewnie pobila cukrem,na sniadanie zjadlam gore owoców,nalesniki,rogalika z dzemem....i Trzy szklanki soku swiezo wyciskanego. Ale już zaraz sie zbieramy z hotelu wiec skonczy sie dobre jedzenie :-D z mezem sie wczoraj strasznie scielam,znow na temat jego siostry, wlasciwie utwierdzil mnie w przekonaniu ze nie powinnam mieszkac u niego w mieszkaniu, najgorsze jest to ze juz nie mozemy cofnac kredytu a nie mozemy placic 400e miesiecznie za mieszkanie i drugie 400 za kredyt,sytuacja z pupy krótko mowiac.
A i zapisalam sie na warsztaty z polozna przez dwie rozne firmy organizowane,na koniec podobno daja rozne gadzety wiec sie przejde :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Baby poszalalas na śniadanie. To ja bym wynajela to jego mieszkanie, a sama przeniosła się gdzieś dalej. Wtedy lokatorzy będą splacac kredyt i płacić czynsz, a wy spokojnie w dwójkę niedługo juz trójkę z dala od rodziny.
|
|
|
|
#2296 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinga i jak tam udalo sie mezowi upchnac wszystko w samochodzie czy jednak bedzie wracal w wanience?:-D
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe jeszcze nie wiem, mówi ze myślał że może do fotelika się zmieści ale próbował i troszkę jednak głową mu wystaje wiec nie da rady. Narazie się nie zapakowal, załatwia ostatnie sprawy i pakowanie wieczorem
|
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Maz go nie wynajmie bo to jedyne co ma na wlasnosc,w sumie go rozumiem bo też bedzie mi ciezko wynajac komus moje mieszkanie w polsce Chociaż nigdy w nim nie mieszkalam. Tym bardziej ze remontowac dla kogos to kicha,a niewyremontowanego nikt nie wynajmie. Licze na to zewygramy jakas loterie
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga dopiero teraz zobaczylam co dostalas, fajne te rzeczy
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Magda bo chyba nie doczytalam, oddali wam kase za bilety?
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2304 |
|
Wtajemniczenie
|
Chwal sie szybko Magda!
![]() Kinga super sa te rzeczy. Niby nic takiego ale zawsze to przyjemnosc dostac takie paczuszki
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Delegacja szybko zleci
Ludzie zloci nie spalam cala noc nooo 1,5 h wieczorem i to co rano mi sie udalo przysnac i nie jestem spiaca. Czuje sie jakbym wypila ze 3 litry kawy. Oczy mam jak 5 zloty, a ziewam non stop. ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Aaaa i moje stare pluszaki znalazlam na strychu, juz wypralam susza sie. Wieczorem bedzie prezentacja (jak nie zapomne).
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam kurteczke, spodnie takie ogrodniczki, rękawiczki, koszule dostałam od kuzynki body i bezrękawnik na roczek miałam brać jeszcze śpiworek do spania ale był na roz. 70 i miał nadruk ze szpitala i był dość gruby no i nie wzięłam a mogłam bo ciuchy na wagę więc zapłaciłabym ok 15 zł.. No ale mam ten otulacz i nie wiem czy będzie dziecko chciało spać to się przekonam i jak coś kupię po porodzie A dla siebie kupiłam szlafrok właśnie i gruby sweter miałam brać elegancka sukienkę taka czarna na uczelnie albo różowa z kokardka ale nie wzięłam bo mi szkoda było 60zl
|
|
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
A doradzcie mi.. Czarna czy różowa? Przekrecone bo są za duże rozmiarowo.zdjęcia a.jestem na tel.także przepraszam
Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2015-10-03 o 17:22 |
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
MAGDA, brałabym różową
|
|
#2310 | |||
|
Zakorzenienie
|
koktajlowa ja takie historie to i od ludzi na trzeźwo zdążyłam wysłuchać już
jednym uchem mi wlatują drugim wylatują ![]() kinga pewnie woda Ci zeszła na diecie często się je więcej, ale bardziej zbilansowane posiłki, zdrowsze, regularne i się chudnie. Przy jedzeniu tak jak Ty jadłaś - raz dziennie, organizm magazynował. magdusia, kinga gratuluję nowych tygodni mnie aplikacja powiedziała, że wita w III trymestrze jakoś jak zaczynałam 25 tydzień Ale to mi się coś nie podobało, więc trzymam się tego co mamy w 1. poście ![]() magda super zakupy, a kiecke bym brała różową ![]() Cytat:
Ale u mnie to jest związane chyba gównie z tym, że mi w nocy brzuch lubi twardnieć, a jak się przekręcam, to muszę to robić właśnie bardzo ostrożnie. ![]() Jak brzuch będzie jeszcze większy, to się śmiałam, że chyba spać nie będę już w ogóle. Cytat:
![]() Cytat:
![]() My dzisiaj zamówiliśmy wózek, kupiliśmy kosz na pieluchy i komodę. Nasze mieszkanie przekroczyło już chyba masę krytyczną i wygląda coraz bardziej jak składzik. Ale w końcu mam gdzie rzeczy małej schować.
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.

tez mysle ze te Twoje kg to raczej woda. Swoja droga pewnie kiedys by Cie ten wynik ucieszyl a teraz niekoniecznie. Wiesz zdrowe odzywianie robi swoje. Ale raczej maluszkowi to nie zaszkodzi a Tobie wrecz przeciwnie

położyłam się i dzieć szaleje strasznie, puściłam mu 4 pory roku vivaldiego żeby mu przeszło 

No w każdym razie najchętniej tak do 2-3 lat różnicy 

ale mam kurteczke, spodnie takie ogrodniczki, rękawiczki, koszule
tzn po bokach, chyba mi za szybko rośnie. w nocy to już mam problem żeby się przekręcić z boku na bok, bo wtedy zawsze czuję że mnie brzuch zaboli. niedługo będę osobno przerzucać brzuch na drugi bok a potem reszte