|
|||||||
| Notka |
|
| Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry zespół weselny poszukiwany- Lublin i okolice
Drogie wizazanki szukam opinii o zespole "galileomusic" z Lublina. Ktoś mial przyjemnosc sie bawic na weselu, na ktorym grali? Będę wdzieczna za każdą odpowiedź
|
|
|
#332 |
|
... choć nie Westwood
|
Kurcze, bawilam sie kiedys z zespolem Galileo na sylwestrze, ale nie wiem czy to ten
![]() W każdym razie grali super. Ja juz jestem po swoim weselu, u mnie gral Prestige Band i tez z czystym sumieniem polecam. Wokalistka ma piekny glos, świetnie zabawiali gosci, parkiet byl pelny, bo grali bardzo roznorodnie, co bylo dla mnie wazne.
|
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
zazdroszczę udanego wesela, marzę o tym żeby i u mnie goście się dobrze bawili i nie schodzili z parkietu
jestem "zmuszona" pozostać przy zespole galileo music, obdzwoniłam wszystkie polecane zespoły i tylko oni mają wolny termin na sierpień przyszłego roku, słuchałam ich demo i śpiewają ładnie zapraszają nas w sobotę aby posłuchać na żywo, mam nadzieję że mi się spodobją
|
|
|
#334 |
|
Przyczajenie
|
byłam na Simonie ostatnio mnie osobiście zespół nie przypadł do gustu
---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- A czy ktoś moze coś powiedziec o zespole Mayvon z kraśnika lub no stress z zakrzewa |
|
|
|
|
#335 |
|
Przyczajenie
|
z oklic kraśnika polecam zespół redo
|
|
|
|
|
#336 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, czy znacie zespół Galaxa z Lublina? Bardzo proszę o jakieś opinie i uwagi
. Z góry dziękuję i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A może jednak? |
|
|
|
|
|
#338 |
|
Przyczajenie
|
Czy może ktoś słyszał o zespole DRINK z Lublina (dwaj panowie). Mają grać u nas na weselu, ale nigdy nie bawiliśmy się z nimi ....
|
|
|
|
|
#339 |
|
Przyczajenie
|
U mnie grali Red shoes. Jestem zadowolona.
|
|
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
Zespół Benway ? Ktos cos ?
|
|
|
|
|
#341 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
czy możecie wyrazić swoją opinię na temat sk-1, sk-2 i fiesta? Pozdrawiam |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz nie mam pojecia
|
|
|
|
#343 |
|
... choć nie Westwood
|
W zeszłym roku zmienił im się skład i jest inna wokalistka..
|
|
|
#344 |
|
BAN stały
|
U mnie grał zespół Talar byli świetni razem z wodzirejem superr
xxx Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-11-11 o 16:13 Powód: Link. |
|
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
Polecam zespół Pif Paf Band z Lublina
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 |
|
... choć nie Westwood
|
Oczywiście,kto by nie polecał wlasnego zespolu
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Interesuje mnie zespół Benway?
Macie jakieś opinie? |
|
|
|
|
#348 |
|
Przyczajenie
|
NIE POLECAM zespołu Night Fever z Lublina.
Mają opcję wynajęcia 3 lub 5 osób, które zajmują się oprawą muzyczną wesela. Zapytaliśmy czy istnieje możliwość wynajęcia 3 osób plus perkusista. Otrzymaliśmy odpowiedź twierdzącą i wycenę takiego składu. Po zarezerwowaniu terminu i dwóch miesiącach korespondencji e-mail pojechaliśmy na próbę zespołu z Warszawy do Lublina i następnego dnia mieliśmy otrzymać umowę i informację co do wysokość zaliczki jaką mamy wpłacić. Przez dwa tygodnie nie otrzymaliśmy żadnej odpowiedzi i dopiero po 3 wiadomościach e-mail i naszym telefonie Pan Rafał raczył łaskawie odpisać, że zespół nie podejmie się grania na naszym weselu, bo rzekomo nie może rozdzielać zespołu i już znalazł się ktoś inny na ten termin kto chce wynająć cały skład i może więcej zapłacić. Jesteśmy bardzo zniesmaczeni zaistniałą sytuacją, ponieważ omówiliśmy wszelkie warunki i zaczeliśmy sobie układać wszystkie plany weselne pod zespół tj. pierwszy taniec itp. Z tej sytuacji wynika, że gdyby ktoś zarezerwował opcję 3 osobową, która jest w ofercie zespołu a na ten sam termin inna para chciałaby zarezerwować pelny skład to po dwutygodniowym braku kontaktu zespół stwierdziłby że jednak nie jest to pełen skład i ktoś inny w tym terminie chce 5 osób w zespole i płaci więcej. Jest to bardzo nieprofesjonalne podejście do klienta. Mamy wrażenie, że nie funkcjonuje tu zasada kto pierwszy zarezerwuje tertmin tylko kto da więcej. Sam wokal i gra na instrumentach nie mówi wszystkiego o zespole. Bardzo ważne jest również zachowanie w stosunku do ludzi i uczciwość. Jak się mówi A to trzeba też powiedzieć B. Dodatkowo usuwanie złych opinni o zespole jest niesprawiedliwe, i zaburza prawdziwy obraz zespołu oszukując innych. |
|
|
|
|
#349 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Piszę odnośnie powyższej negatywnej wypowiedzi o zespole. Nie znam całej sytuacji, więc jestem bezstronna i nie chcę nikogo oceniać. Chciałam jednak dla dobra par wybierających zespół przekazać pewną ważną informację. Termin jest zarezerwowany po ZAPŁACENIU ZALICZKI. Wiem, że wybór nie jest prosty zespołów jest dużo i najlepiej posłuchać jak zespół gra na próbie lub na jakiejś imprezie i do tego czasu wszyscy chcieliby się wstrzymać. Jednak są dwa minusy takiego rozwiązania : 1. możemy stracić termin, jak w wiadomości powyżej, bo trafi się ktoś kto bierze zespół na podstawie demo lub materiału z imprezy. 2. drugi minus to, to że obecność na próbie może być mylna, ponieważ sale prób są bardzo akustyczne i wszystko jest idealnie, a potem okazuję się że wesele odbywa się na sali, na której dudni, huczy itp. Dodam jeszcze, że sprzęt może być niekoniecznie dobrej jakości do nagłaśniania takich sal. Przy rezerwacji zespołu na swoje wesele również straciłam w ten sposób zespół, bo myślałam, że jak zarezerwowałam to zespół będzie na nas czekał kiedy łaskawie dojedziemy, żeby podpisać umowę. A potem dołączyłam również do zespoły i zrozumiałam, jak wiele jest par nieuczciwych , którzy rezerwują na "100%" A potem nie odbierają telefonu, albo po prostu mówią, że się rozmyślili, a my tracimy w tym czasie innego klienta. Tak to wygląda w rzeczywistości. |
|
|
|
|
#350 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Tak to jest jak się zaufa zespołowi, który ma klienta tam ..... (nie powiem gdzie). My także mamy elastyczny skład, ale nigdy do takich sytuacji nie dochodzi bo jeśli nawet umawiamy się z kimś słownie nie podpisując umowy i jest to rozmowa wstępna, a zachodzą jakieś zmiany to pierwsze co robimy to dzwonimy do Klienta z informacją i się dogadujemy, a nie odpowiadanie na maile w ogóle nie wchodzi w rachubę. Takie traktowanie Klienta jest po prostu niedopuszczalne nawet jeśli ma się ich za dużo w stosunku do potrzeb zespołu. Nie żebym się tu chciał zareklamować, ale mamy jeszcze kilka wolnych terminów na ten rok i jeśli szukacie następnego zespołu, namawiam do odwiedzenia naszej strony www.timanti.pl . Repertuar mocno zróżnicowany, muzyka na wysokim poziomie (żadne tam umpa-umpa). Skład 2, 3 lub 4-roosobowy z wokalistką i perkusistą. Naprawdę polecam.
|
|
|
|
|
#351 |
|
Przyczajenie
|
Z całym szacunkiem dla "pokrzywdzonej" pary, ale mam co miesiąc około 3-5 rezerwacji na 100% a potem brak kontaktu od klientów przez kilka tygodni. Pary bardzo często uważają ze skoro nie zapłacili zaliczki i skoro nikt sie nie odzywa to termin jest ich. Potem cierpią te uczciwe gdy zespół nie chce czekać na decyzje zbyt długo, ale jest też druga sprawa. Osobiście zniechęca mnie często nastawienie niektórych par - tak jak mielibyśmy się napić na przyjęciu lub oszukać parę młodą - u takich par po prostu nie chcę się grać i takie się omija
|
|
|
|
|
#352 |
|
Przyczajenie
|
Podzielam zdanie kolegi z cookiesband. Skoro narzeczeni podpisują z nami umowę, powinni nam zaufać, a nie traktować jak "zło konieczne" Drastyczne porównanie, ale nie raz towarzyszą nam takie odczucia. Można by jeszcze wiele rzeczy wymieniać, o których młoda para powinna wiedzieć dla dobra naszej współpracy i udanego wesela. Bo niestety w dzisiejszych czasach zespoły nie są traktowane z należytym szacunkiem. A na ich barkach spoczywa niemalże cała impreza. ... Należałoby założyć oddzielny wątek na ten temat
|
|
|
|
|
#353 |
|
Przyczajenie
|
To prawda, że Klienci są różni, ale chyba można zadzwonić i powiedzieć, że tej usługi zespół nie wykona podając przyczynę, a nie zlekceważyć Klienta bo nie była podpisana umowa. Wg. mnie jest to niepoważne. My tak nie robimy. Wczoraj miałem taką sytuację. Rozmawiałem kilka dni temu telefonicznie z Klientem, który zarezerwował wstępnie termin i umówiliśmy się na kolejny telefon. Facet nie zadzwonił, a zadzwonił w tym czasie inny. Mógłbym zapomnieć o pierwszym kliencie i uznać, że skoro nie zadzwonił .... . Jednak poprosiłem, aby ten drugi zaczekał dwa dni, a pierwszy zadzwonił następnego i podpisał umowę. Można ? Żyjemy w czasach gdzie telefon to podstawa i jeśli się tylko chce, można się dogadać.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 |
|
Przyczajenie
|
flores http://www.zespol-flores.pl/ ten moge polecic z czystym sercem
|
|
|
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
Ja mogę polecić ci parę fajnych zespołów z Lublina i jego okolic
![]() 1) http://www.simon.net.pl/ najlepszy jak dla mnie ![]() 2) http://zespolexante.pl/ też super,polecam Lublin 3) http://www.thebrox.com/ z okolic Lublina 4) http://sk-1.net.pl/ 5) http://www.stolat.net.pl/ 6) http://www.agat.lub.pl/#/info/ Lublin 7) http://www.melo.net.pl/ z Poniatowa To sa właśnie dla mnie super zespoły godne zainteresowania,jeśli chcesz mieć super wesele Edytowane przez colorama02 Czas edycji: 2016-03-07 o 12:28 |
|
|
|
|
#356 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Klient po obejrzeniu zespołu i podjęciu decyzji przy zespole powinien odezwać się w rozsądnym czasie a nie czekać tygodniami bo później okazuje się że mamy luki w grafikach i to właśnie przez takich klientów. Umowe się podpisuje albo nie zawraca gitary. gram w różnych zespołach od lat i wiem jak dziwni potrafią być klienci .
Edytowane przez KroplaBezkitu Czas edycji: 2016-03-09 o 21:31 Powód: bo tak |
|
|
|
|
|
#357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez colorama02 Czas edycji: 2016-03-10 o 17:21 |
|
|
|
|
|
#358 |
|
Przyczajenie
|
up up :P
jeszcze jakieś propozycje? |
|
|
|
|
#359 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ci Państwo, którzy powyżej wypowiedzieli się na nasz temat, wystawili nam negatywny komentarz na portalu Wesele z klasą - gdzie opinie wstawiać powinni klienci, którzy współpracowali z zespołem podczas wesela. Do współpracy jednak nie doszło. Odsyłam tych państwa do regulaminu w/w portalu. Zapraszam na stronę zespołu Night Fever. Są filmy live, można przyjechać na naszą próbę i nas posłuchać, ocenić. www.nightfevergroup.com |
|
|
|
|
|
#360 |
|
Przyczajenie
|
ZESPÓŁ SĄGORSI z Lublina mogę polecić każdemu kto szuka zespołu na wesele bądź inne uroczystości! Są świetni. Grali na naszym weselu 28.05.2016r. i było super. repertuar zróżnicowany i przedewszystkim muzyka na żywo ! Wokalistka Pani Monika ma przepiękny głos zarówno jak lider zespołu. Swietne konkursy i zabawy. Śpiewy za stołami z akordeonem i inne! Naprawdę profesjonalny zespół, bawilismy się z nim też na sylwestrze '15 i było równie dobrze. Naprawdę nie ma się czego obawiać. Widać, że robią to co lubią, przychodzą do pracy a nie na imprezke. Muzyka nie za głośno, super efekty świetlne i są elastyczni. Jeśli ktoś ma jakieś pytanie to 533898511! SĄGORSI Z LUBLINA CZOŁOWKA EKSTRAKLASY !
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

jestem "zmuszona" pozostać przy zespole galileo music, obdzwoniłam wszystkie polecane zespoły i tylko oni mają wolny termin na sierpień przyszłego roku, słuchałam ich demo i śpiewają ładnie