|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8
Dzień Dobry Kobitki :-*
Witam się tylko, bo dzisiaj wielki dzień chrzcin he he. Jedynie co dzisiaj jest pewne to piekna pogoda i jestem w szoku ze jest tak ładnie - słońce od samiuskiego rana ![]() BLACK -to ta nasza spacerówka może być montowana i przodem i tyłem? nie wiedziałam nawet tego - fajnie ![]() KAMILOVE - ale masz super teraz dni - świetnie sobie spędzanie czas jeszcze do tego ostatnio taka cudowna jesień... nie zapominaj tu o nas Kochana :-*GOCZEK - Ale masz imprezowiczke....Biedna :-( - trzymam kciuki żeby jednak noc stała się nocą a dzień dniem- pewnie wszystkiemu są winne zęby :-( MAJKA - jak chłopaki? Starszakowi lepiej? VIOLKA - jak Adusia? KAROOLA - :-* MADZIXX - fajnie ze takie udane wyjście miałaś - super :-* Cos jeszcze chciałam pisać ale nie pamiętam...:-( wczoraj czytałam na raty bo najpierw wykłady a potem fryzjer zakupy..no i tak mi przeleciało. Dobra zbieram się. Kawa i jazda jazda... MIŁEGO DNIA LASECZKI; -) |
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
DOMI udanych chrzcin
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Goczek - w nocy to ja bym zabawek nie dawała. Moj Tz wczoraj wieczorem uspokajal młodego bo sie rozplakal i oczywiście wyjął z łóżeczka. Nievwiedzial ze trzeba dentinoxem posmarowac dziąsełka. Ba. On nie wiedzial gdzie dentinox a lezy od dawna przy przewijaku... Trzymaj się :-* Domima - starszy dzis raz sie budził ale katar ma i pokaszluje bo mu spływa do gardła Udanych chrzcin! Zero stresu i samych radości ![]() Dzien dobry U nas nocka w miarę. Jedzonko po 2 troche wymuszone przeze mnie bo miałam na piersi bardzo bolesny guzek. Nigdy mi się to nie zdarzyło. Cała pierś boląca bo pełna tak. Smoka musialam podac 3 razy ok 4-5. Pobudka 7.30 Lecę na śniadanie
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2015-10-04 o 08:24 |
|
|
|
|
#1264 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
u nas noc w miarę tylko ja cos usunąć nie mogłam Teraz lezymy i mały ciągle tata gadula Za chwilę trzeba będzie spod ciepłej kolderki wyjść. DOMI - udanych chrzcin
|
|
|
|
#1265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak stosowalam sam emolient to mi nie pasowało. Brud pomiędzy paluszkami czy pod szyja trudno mi zmyć a jak na biorę trochę żelu na rękę to bez problemu. Nie uważam ze to za dużo. Nie myje żelem całego ciałka tylko pod paszkami,rączki, pachwiny. Cytat:
Cytat:
HeheMAJKA mój jak cieplej to bez kocyka. A jak zimno i wiało to kocyk i nawet ta oslonke na nogi dałam.
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Nadia jeszcze śpi a ja coś nie mogę, chyba przez to słońce zaglądające przez okno 😁
Domima powodzenia dziś 😘✊ Mała no spora jest ta mycha 😉 Goczek współczuję nocki 😖 Miłego dnia mamusie 😚
|
#1267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52991011]Moja corka postanwila poimprezowac w srodku nocy.od polnocy przez prawie 2 godziny,10minut spi, a ja nie moge zasnac z nerwow. I nie że glodna,chociaz cyca zjadla troche,nie że ją cos boli,bo dentinox zero wrażenia,a zadowolona się robila jak tylko ją wzielam na rece lub przy niej siedzialam,a ona fikala, gadulila i się uśmiechała. Jak tylko ją odłożyłam samą to krzyki. a jak zostawilam to placz. az obudziłam tatusia i przez 20minut z nią polezal,zapalil swiatlo i do mnie, że zabawki mam przyniesc... Wasze dzieci chcą się czasem bawic w nocy? Poza Anulka Ewulki. Nie wiem co powinnam robic, bo moze jestem złą matką,że próbuję uspac, odkładam do łóżeczka jak się uspokoi na moment,a nie światło włączyć i zabawki rozlozyc małej w nocy? Pierwszy raz po porodzie mi sie ryczec chce przez corke i TZta VIOLKA moj TZ tez pasibrzuch,bebzola ma. milosnik slodyczy, mięsa i duzych porcji. Ja zakopywalam warzywa pod ziemniakami,zup jarzynowych nie lubilam, większość warzyw gotowanych mi smierdziala.buraczki do dzis.do roku zycia najgorszy problem z jedzeniem moim byl. ponoc mnie straszyli rozcinaniem brzucha i wsadzaniem tam jedzenia 😛 ---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ---------- Przykro mi,ze powoz nadpsuty. Oby faktycznie w 2 dni naprawili ✊[/QUOTE] Ojj współczuję bardzo nocnych harcow. Nastresujesz Ty się ostatnio z ta swoją Hanka. Oby się dziewczyna naprawila z tym jedzeniem! Cytat:
![]() VIOLKA ja to jedynie watrobki nie lubiłam i serduszek jeść. A mama czasem gotowała to zawsze marudzilam ze nie zjem a pamiętam ze rodzice kazali a ja miałam wręcz odruch wymiotny. Poza tym nie miałam pomysłów żeby jedzenie chować po kątach ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- DOMIMA udanych chrzcin! Ja lecę myć włosy i potem zbieramy się na działkę do mamy. Kolejny dzień ładny się zapowiada
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
:-*
---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
Biedny z tym katarkiem -Zdrówka życzę:-* |
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wyspalam sie kompletnie a za 4 godzinki na poprawinuy z mloda
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym w taką pogodę u Ciebie się tam poszwedac... uwielbiam taki klimacik - nie idę na chrzciny -jadę do Ciebie - przy okazji odwiedzę rodziców mojej Roxi; -)---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
:-*
|
||
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kadencje u nas 4 karmienia, potem maź przejął córcię a ja spałam do 9- bosko
Bubeczka w jakims dobrym humorze wstała - właśnie pojadla ![]() Domima udanej imprezki, oby teściowa umiała sie zachować! Ada w miarę- skrzek ciut mniejszy uff ale zaraz idziemy pod inhalator. Goczek aj współczuje, rozumiem ze zabawek nie chcesz dawać bo chcesz jak najszybciej iść spać - noc to noc... Agnes o kurde to spania za wiele nie miałaś Chociaż wesele udane?
|
#1272 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
Może Adeczka dziś zaserwuje piękny dzień - a teściowa... hmm. . Dzisiaj się jej nie obawiam bo będę miała moja mamę przy sobie ale nie wierze w to ze noc nie odwali -oczywiście będą info juz po wszystkiemu; -)---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
)
|
|||
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hanka - miłego dnia na działce. My dziś chyba pojedziemy na wystawe lego i jakis spacer. Do Roska muszę.
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wstajemy na kawę nocka w miarę. Pobudka o 3, Mały wstal 6.30 i godzinę gadał, potem zasnął jeszcze na godzinkę.---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- DOMIMA- udanych chrzcin
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Domima czekamy na relacje
ale lepiej żebyś o teściowej za wiele nie musiała opowiadać, niech Ci dziś nerwów nie psuje. Kciuki za synka.Majka zdrówka Szymkowi, fajny dzien Wam sie zapowiada, a wczoraj był festiwal światła. My na obiad chcielibyśmy do Ciebie i Cash się wybrać ale jęczenia Ada włączyła i sami niewiemy co począć
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Nocka do 3.30 potem bylo guganie do 5 i od 6 juz spiewala. . MADZIX to zalezy czego chcemy. U mnie pisze ze 2:1 rozcienczac do przepajania ale jak chcemy wode smakowa to robimy tak jak ty 16:1 myslalam ze kupujesz sok aby dac sok ![]() MAJKA w biedrze ponoc byla 2+1gratis MALA to podobne bedzie bo 35cm bodajze BLACK a wozek zastepczy? DOMIMA udanych chrzcin HANKA tylko nie wiem czy tym zelem nie "zabijasz" wlasciwosci emolietu
|
#1277 | ||
|
Konto usunięte
|
I jak
tan nocka? Lepsza niz sie balas? Cytat:
Cytat:
Pierś pełna,bo obiadek zjedzony cały pewnie jakby dzieci regularnie jadly tyle samo to by sie pewnie cycki dostosowaly.DOMIMA, kciuki trzymam za dobre humory na chrzcinach, no i Olafka zadowolonego. I trafiony prezent od teściowej zebys pozytywnie akumulatory naladowala na nastepny tydzień,ktory wroze Ci o wiele lepszy,bo przeciez ponarzekalas na wizazu,to musi sie odmienic wszak ![]() Ja to tak marudzilam wczoraj pardon, bo i nadgarstek mnie bolał mocniej, i katar lekki dostalam. Nie wyspalam sie wcale,bo mi sie koszmary śniły,chore dziecko moje, a nad ranem Hurem,na krorej maluszka ktoś klątwę rzucił i takie nacpane było plus inne przygody w haremie,caly odcinek nowy ![]() Ale juz po 2 kawach,hocie i mala odsypia,a my Cejrowskiego ogladamy,super ma te koszule 😀 |
||
|
|
|
#1278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hania tez cos mi sie obilo ze inne detergenty zabijaja wlasciwosci emolientu ale czasem robilam tak jak ty 😉 teraz myje tylko hippem.
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
A to nie ma u was Laskowskiej ? Hhehehe pewnie, że Lajkonik Cytat:
![]() Goczek w nocy się śpi i tez bym zabawek nie dawała, jedyne co myślę, jak Maciek mi wstaje po 5 i jest ciemno to by mu projektor kupić i włączać Maja nie wstała na grzyby o 5, jak ja budzilam to Maciek się obudził, ale go tz nie chciał wziąć jak Macie się obudził to już spać nie chciał, tz juz był w drodze na grzyby i Maje brat Obudził, wiec nie śpię od 5
Edytowane przez niezawsze Czas edycji: 2015-10-04 o 11:40 |
|
|
|
|
#1280 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja to mialam myśl,zeby moja tak stopniowo od emolientu odzwyczajac, że mniej emolientu i próba żelu,czy nie szkodzi. bo w duzej wannie myjemy mala,wiec więcej tego idzie i tak bardziej rozcienczony niż chyba u wiekszosci z Was. A te 2-3 miesiace temu żel nivea małej zaszkodzil-szorstka skórę miała,ale wtedy w różnych miejscach. |
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Nivea u nas wysuszalo skore i nie kupuje
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja was nie nadrobię ;/ Teraz mam z 20 min czasu bo mały śpi, dziś znowu jedziemy do teściowej na obiad
Tż ma już bilet do Anglii, wyjeźdza 30 października ![]() Ogólnie u mnie jakoś, mam zamiar wyprowadzić się z domu i zamieszkać u teściów, jeszcze będziemy z nimi o tym rozmawiać, ojciec jak sie nachleje wydzwania non stop, każe mi się pakować i wynosić z mieszkania, jak jestem z tż to jeszcze jakoś to znosze i olewam, ale sama jak mam zostać to się boję, niech sobie opłaca to mieszkanie jak tak bardzo chce, ja chce miec wreszcie z nim spokój, zmienie numer, nie powiem mu gdzie zamierzam mieszkać i nie mam zamiaru utrzymywać z nim jakiegokolwiek kontaktu, szkoda, że na chrzciny go zaprosiłam i ma zamiar przyjechać ;/ eh... Do tego skok i chyba ząbkowanie, mam taką nadzieję, napisałam na fb o co chodzi. Ale czytajac neta wychodzi, że jednak ząbkowanie, przy tym dzieci też trą uszka i się za nie łapią. Jutro tż już do pracy i jak małemu minie skok albo wyjdzie ząbek to chyba dopiero wrócę bo obecnie mam spokój tylko jak śpi a w tym czasie sprzątam, no i troszkę mam jeszcze wieczorem jak zasnie, ale wtedy też ogarniam, wejdę na chwilę na fb i idę spać
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Rosati współczuję sytuacji z ojcem
z treściami dobry kontakt masz? Mają pokój dla Ciebie? Zawsze Twój ojciec taki był? 4 miesiące to długo bez tz, czemu wcześniej się nie zobaczycie?
|
|
|
|
#1284 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Widzę, że nie tylko moja postanowiła poimprezowac w nocy... Karmienie o 24, następna pobudka 1:30... Okazało się, że za gorąco. Przebralam. Uznała, że by coś zjadła. Nakarmilam. Nie chciała usnac, imprezowala do 3. O 6 juz rozpoczela dzien
na szczęście mąż się zajął, a ja dospalam walczymy z drugą drzemka, a ja ide się ogarnąć chyba w końcu. Domima - udanych chrzcin! |
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiem czy żel zabija właściwości emolientu, grunt ze mój Filip ma fajną skórę a w samym żelu miał sucha i szorstka.
GOCZEK nadgarstek czasem daje popalić. Raz zakrecalam zawór od wody to tak mi się wykręciła ta ręka ze myślałam że z bólu zjade. Poplakalam się aż. W czwartek mam tego ortopede. ROSARIO współczuję rozstania z tz i sytuacji z mieszkaniem.
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tż dlatego, ze mojego brata coreczka rodzi się pod koniec stycznia a chce być przy tym, a po drugie sama do samolotu nie wsiąde, tż musi po mnie przylecieć i razem tam polecimy, a zanim dostanie urlop to musi chociaz te trzy miesiące popracować ![]() Aaaa co do chrzciń.. musieliśmy zanleźć jednak chrzestną, świadka moglibyśmy mieć bez problemu jakbyśmy my mieli ślub, wtedy ksiądz wyrazi zgode bez problemu, ale że nie mamy ślubu to nie pozwoli, wiec chrzestnymi będzie mój brat i moja kuzynka. I chrzcimy się 18 października o 10:30
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8
Hej hej
![]() ![]() My z samego rana wyjechaliśmy z domu, jestesmy na działce u znajomych Ala wlasnie usnęła i jestesmy na spacerku, jaka pogoda boska Dzizys nie moge juz słuchać jak każdy gada o podobieństwie Alicji do tatusia, masakra Domima-udanych chrzcin i oby wszystko wyszło super pogodę juz macie rewelacyjna
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Goczek dzueki ze pytasz😉 padluch jestem dwie pobydki na jedzenie, io 7 juz pobudka 😑
Rasario wspolczuje syt. z ojcem... Jak masz gdzie i dpbry kobtakt z tesciami to faktycznie sie lepiej wyniesc...
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
MADZIX ciesz sie moja do tesciowej podobna 😂
Mimo pieknej pogody zdycham w lozku a Marcin wzial trojce i poszedl na spacer.
|
#1290 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
sabat jakis byl,ze taki zew poczuly? nie pomyslalabym,ze zel zabija wlasciwosci emolientu,dzięki za podpowiedz.Cytat:
ROSARIO,oby Ci sie ulozylo mieszkanie z tesciami ✊ Hania zjadla prawie pol sloiczka dynki.z dodatkiem. Przypomnialy mi sie przepisy Kordelki 😀 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

Teraz lezymy i mały ciągle tata gadula 

a w tym czasie sprzątam, no i troszkę mam jeszcze wieczorem jak zasnie, ale wtedy też ogarniam, wejdę na chwilę na fb i idę spać
Ślubujemy: 21.10.2017