![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!
Cześć
![]() ![]() Byliśmy wczoraj u rodziców. Poruszyliśmy temat mieszkań i po długiej rozmowie raczej będziemy jednak rozbudowywać dom u rodziców. Wstępne koszty wyjdą 3x mniejsze niż mieszkanie w naszym regionie i na dodatek obejdzie się bez kredytu hipotecznego, a mieszkanie będziemy mieli z osobnym wejściem i 80 metrów kwadratowych, co w bloku jest marzeniem w ogóle, bo patrzeliśmy na takie 55. ![]() ![]() klakla ładne buty ![]() kognisia gratuluję zakupu!
#2972 |
Zakorzenienie
|
Blanka dobrze ze wam się nic nie stało
![]() Sunny - dobrze ze leki działają ![]() Ja się zaraz zbieram chyba w końcu po jakieś śniadanko.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, przeszłam dziś samą siebie w nocy, miałam 2 różne koszmary ślubne ![]() ![]() Pierwszy - jakiś dziwny kościół był. Przed wejściem spotkałam moją koleżankę z podstawówki, która też brała ślub (cywilny w kościele ?!), tylko godzinę przede mną. Potem okazało się że jesteśmy razem tylko w 2różnych częsciach kościoła. Cała ceremonia to w ogóle była klapa, byłam daleko od TŻ, nie wiedzieliśmy gdzie klęknąć przy komunii i w ogóle byliśmy potraktowani jak cała reszta. Przysięga była na koniec jak goście wyszli z kościoła (?!). TŻ się tak wzruszył, że nie mogliśmy go uspokoić, a on nie dał rady powiedzieć i uciekł. JA go potem szukałam, żeby wrócił, bo nawet obrączek nie założyliśmy ![]() Drugi - w naszym kościele. Tu już było lepiej, ale też bez szału. Okazało się, że zapomniałam zamówić krzeseł i dekoratorki i nie było żadnych kwiatów, a my siedzieliśmy w ławkach. Okazało się też, że gdzieś schowałam buty, trzeba było iść do ołtarza, a ja bez butów ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, chyba będę musiała pilnować tego TŻ pod ołtarzem ![]()
![]() |
#2974 |
luckygirl
|
Sunny to tez mialas niezla przygode.
Ja juz o 8 zjadlam sniadanie. Popralam recznie delikatniejsze rzeczy. Bylas z Lola na spacerze i nawet pyknelam 60 stton ksiazki ![]() A my dzisiaj jedziemy do moich rodzicow po samochod, a potem moze od razu po zakupy jakies smigniemy. Pogoda dzisiaj znowu piekna i wyciagam juz W.na spacer, bo wczoraj troszke zaniemogl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajnie z tym domem, nas niestety czeka kredyt😒 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
żona
|
Kognisia sliczna sukienka!!! Teraz dopiero wyswietlila mi sie na tel
![]() Wszystkie macie takie koszmary zwiazane ze slubem? Chyba bardzo sie przejmujecie :p Do mnie chyba jeszcze nie dociera ![]() Idziemy dzisiaj na msze na 11 a po mszy ustalic godzine slubu. I mam troche obawy ze zostala godzina 12 albo 18 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | |
PeEma
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
Tetrikk co za sny!
![]()
#2980 |
PeeMa
|
To prawda, pogoda jest ostatnio cudowna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
Mój tz lubi tylko i wyłącznie lacoste zielona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |
luckygirl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
Mój teraz właśnie ma lacoste zielona
![]()
#2984 |
żona
|
Co do wakacji z Itaka to polecam choc sama nie bylam ale moi znajomi lataja i mam kolezanke pracujaca w Itace
![]() ![]() Na podroz poslubna pewnie Itake wybierzemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
On nabiera charakteru dopiero po paru godzinach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
Hejo
Dziewczyny ale miałyście przygody. Mój TŻ zakończył wczoraj kawalerski po 4 godzinie i musiałam po niego jechać ale cieszę się że w końcu posiedział sam z kolegami bo zawsze mnie ciągnął ze sobą. Ja też na tym skorzystałam bo umówiłam się z koleżanką z która nie widziałam się już pół roku. Ma piękną małą córeczkę ![]() Na 11 idę do kościoła (mój TŻ chyba nie będzie w stanie dziś) i przy okazji zakupy muszę zrobić po drodze bo lodówka świeci pustką ![]()
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
Mój Tż ma więcej perfum ode mnie
![]() ![]() Ja za to mam ostatnio problem, bo wszystkie perfumy na mnie mi się nie podobają. Normalnie niczym się nie mogę psiknac, bo później się męczę cały dzień z tym zapachem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
VisionAM ja mam taki problem z moją biała lacoste.. Od wiosny do jesieni jej używam i jest super a jak zacznie się robić poniżej 5st to przestaje tak pachnieć? I nie mogę sobie poradzić z tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
Zakorzenienie
|
Ja chciałabym sobie kupić jakieś fajne perfumy na ślub, ale kompletnie nie wiem w co uderzać
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
Witam się po weselu. Było super i naprawdę bez wpadek. Cieszymy się ze mamy tę salę co mamy, bo obsługa i jedzenie super. To było ostatnie wesele, następne juz nasze aaa!
![]() Blanka, straszne przygody macie. Dobrze, że nic się nie stało. |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Japońska rzepa
|
Klakla śliczne buty!
![]() Kognisia,przepięknie wyglądasz w sukni! ![]() Byliśmy wczoraj opijać aplikację świadka, bo dostał się na adwokacką.Poznaliśmy też jego nową dziewczynę, mega miła laska,także cieszę się,że znalazł sobie fajną duperkę :d Myślę,że dobrze będzie nam sie koegzystować ![]() Od jutra zaczynam j. francuski,trochę się boję,ale z drugiej strony jestem podekscytowana ![]() Widziałam rozmowę o perfumach męskich - ja uwielbiam na tż Moschino UOMO. ![]() A z perfumami mam śmieszną sprawę,bo zależnie od dnia cyklu psikam się innymi ![]() ![]() Blanka,masakryczna sytuacja,dobrze,że nic się nie stało.
#2992 |
Zakorzenienie
|
Ja mam całą półkę perfum i to w różnych przedziałach cenowych od tych najtańszych i nieznanych do tych drogich te drogie to głównie od TŻ kupione na bezcłówce bo się opłacało. Mi po pewnym czasie się zawsze nudzą perfumy, dlatego używam np jedne przez miesiąc, potem zmieniam ale za jakiś czas znowu wracam do tych pierwszych bo znowu mi się podobają.
![]() |
#2993 |
Zaszynszylowana
|
hej,
ja do tej pory nie miałam ani jednego koszmaru ślubnego. Chyba na spokojnie do tego podchodzę ![]() A co do perfum, to może się odmienić i zapach który nas nie drażnił, teraz działa nam na nerwy. Już nie pamiętam co ma na to wpływ, ale tak jest ![]() Ja mam małego bzika na punkcie perfum, ale nie kupuje dużych flakonów, bo mi się szybko perfumy nudzą. Większość perfum to odlewki po 5 czy 10 ml z wątku perfumeryjnego. A co do męskich uwielbiam A'Men Thierry Mugler i Chanel Allure
18.02.2006 ![]() 01.05.2014 ![]() 14.08.2016 ![]() "Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem" Edytowane przez lenka990 Czas edycji: 2015-10-04 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Sunny dużo zdrówka Ci życzę, alergie są koszmarne
#2995 |
Zakorzenienie
|
Połowę nocy nie spałam,jestem strasznie zła na tą ekspedientke, mogła od razu M. wypuścić a nie trzymała go w sklepie, gdyby go nie wypuściła to nie wiem co by było.
Mam nadzieję że problemów przez to że M. mu przyłożył nie będziemy mieć problemów. |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zadomowienie
|
Ja mam swój ulubiony perfum który zawsze musi u mnie stać, jak się skończy to kupuje nowy Moschino I love love, zaraz oo nim jest Lady Milion. A co do reszty perfumow wypróbowanych na sobie to od dwóch lat mecze Si Armaniego, no co za śmierdzielo ciężkie, a tak mi się podobał jak kupowałam :-D lubię jeszcze The one Dolce Gabana ale tylko lubię jak się skończy tęsknić nie będę
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Zadomowienie
|
Ja oglądam Martyne ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Konto usunięte
|
Ja mam chyba tylko 3/4 flakony perfum i mi wystarczają choć chodzi za mną by wziąć cos nowego. Lady million tez mi sie podoba ale poczekam aż bedziemy na bwzclowce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.