|
|
#2551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Cytat:
Cytat:
|
|
#2552 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
tak pędzicie, że ciężko Was nadrobić. Mam trochę wolniejsze przedpołudnie bo dziś nie wykańczamy mieszkania. Popołudniu jedziemy na zakupy podłogi, drzwi itp. tak cieszymy się z mieszkanka, że szok jeszcze troszkę potrwa to wykończenie go, ale jak to mówią już bliżej jak dalej ![]() Esor wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia mam nadzieję, że ślub się udał i wszystko było tak jak chciałaś ![]() Gratuluję wszystkim wizyt i wspaniałych wiadomości. Ja wczoraj miałam 20t0d i chyba poczułam pierwsze kopniaczki W piątek mam połówkowe
maleństwo Edytowane przez SzczesliwaNarzeczona Czas edycji: 2015-10-04 o 11:59 |
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu 😊 bo juz tak tęskniłam...i taką mam ochotę na M 😉
|
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja za Was trzymam kciuki Ciebie i P by ten mocz okazał się w normie jednak, bez niespodzianek, czas z M był tym idealnym , za załatwienie wszystkich spraw a macie tego trochę i zamelduj oczywiście co i jak jak będziesz miała chwilkę będziemy się mijać pewnie przez najbliższy czas SzczesliwaNarzeczona to teraz Ci się zacznie dyskoteka w brzuszku świetne wieści
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2015-10-04 o 11:47 |
|
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia prawie jak życzenia 😉 dzieki bardzo. Mam nadzieje że wszystko będzie ok. Będę się starac bywać przynajmniej wieczorami i może rano po śniadaniu czasem się uda. Ale nie obiecuję w 100% bo wiadomo jak to jest...
|
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, Esor wczoraj ślubowała!!
Esor wszystkiego najlepszego, dużo miłości, wzajemnego zrozumienia i umiejętności kompromisów! I oczywiście zdrowej córeczki
|
#2557 |
|
Zadomowienie
|
Mmmm... aż miło czytać
życzę mile spędzonych upojnych chwil Fajnie tak czasem potęsknić Kasia kciukasy za wizytę
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Lola mam taki plan...dzieci położę zanim M przyjedzie bo potem jak by sie rozbawily z tata to by nie chciały iść spać 😉 M bedzie kolo 19 w domu to zjemy cos, kapiel i do łóżka 😉
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Lola dziękuję
zamelduje się po wszystkim na pewno Nina grzeczna ? Esorek pewnie odpoczywa
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Niby juz się przyzwyczaiłam ze tak jest i wiem ze nawet jak by M pracował w pl to by nam lepiej nie bylo...ani finansowo ani czasowo...bo tyle wolnego to w pl by nie miał...wiec mimo tęsknoty trzeba żyć tak jak jest...mimo ze niema jest na prawdę trudno i ciężko...
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Esor wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia 😊
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Agata plan na dzisiaj jest cudny
|
|
#2564 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja ostatnio zaobserwowałam u siebie ze jest mi non stop zimno!!!! W poprzedniej ciąży pamietam ze non stop było mi gorąco - jesień a ja w balerinach i porospinana non stop krutkie rękawki a teraz jest po 17 stopni a ja marzne jakby było 10 stopni. W domu tez non stop w swetrze. Tez któraś tak ma??!!
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Esor wszystkiego dobrego na nowej drodze życia !!!! Moze pochwalisz sie zdjęciem jak wyglądałaś |
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobacz maleństwo jak się urodzi dużo śpi więc tam w brzuszku tym bardziej
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Lola spokojnie 😊 pokaze Ci jeszcze po 30 tyg...moje tak sie wściekały ze brzuch falował 😉 zwłaszcza w kościele...
|
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
czytam Was dziewczyny, ale mam taki zjazd psychiczny,że wolę nic nie pisać...ech gdzie ten mój chłop i pocieszyciel?Pojechał sobie na paintballa a ja czekam i czekam...
|
#2568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a Tusiaczek co robi?
|
|
#2569 |
|
Zadomowienie
|
Ja też zawsze chciałam kołyskę, ale w naszym małym mieszkanku to nie ma szans pomieścić i kołyski i łóżeczka i mąż pewnie się nie zgodzi na takie dodatkowe koszty
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia pewnie tak 😊 bo najintensywniejsze ruchy byly podczas śpiewania...a teraz w kościele to jak śpiewają to ok..bo są zainteresowane a jak mówią to juz nie bardzo...i wtedy sa wygłupy...
|
|
|
|
#2571 |
|
Rozeznanie
|
Jest jeszcze opcja łóżeczka z funkcją kołyski, ale ich ceny są bardzo zniechęcające. Wygląda super, robi wrażenie, ale mnie byłoby szkoda pieniędzy na takie łóżeczko. Wolałabym tą różnice odłożyć na dodatkowe szczepienia dla córki.
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo w końcu sie uporałam z fotkami
![]() wiec mozecie zobaczyc co kupiłam dla naszej Kropki ![]() fotki robiłam tylko ubrankom, bo za duzo jest tych innych pierdół jak spiworki, rożki itp jak zlozymy kiedys wózek i lóżeczko to pokaze reszte skarbów na klubie wstawiałam pojedyncze ale tu dam linka do galerii ![]() ![]() miłego oglądania ![]() http://zmniejszacz.pl/galeria/56111b5ba0781/bez-nazwy
|
#2573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Paula, jeśli możesz to proszę, na 1 str zmień TP 18.02.2016 r., córka Anna.
Żona - 20.09.2014 r. II kreski - 16.06.2015 r. Mama - 18.02.2016 r. Edytowane przez Hermi1989 Czas edycji: 2015-10-04 o 15:03 |
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie a co myślicie o takich pieluszkach wielorazowych ? ale nie mam na myśli tetrowych tylko takie kolorowe eko
tak mnie kusi coś takiego lubię wszystko co eko tylko nie wiem jak się jednak sprawdzają w praktyce
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Ja eko broń Boże...dwoje dzieci w pampersach, trzecie w drodze...przez 3 tyg dom tylko na mojej głowie, zakupy, obiady, pranie i wiele innych obowiązków...Jak bym miała czas to pewnie bym się na to skusiła...
Nie wiem co zrobić żeby Mikołaj się przekonał do kibelka/nocnika...no ni chu chu nie siądzie...a za niewiele ponad 2 miesiące skończy 3 latka Pewnie wszyscy o mnie myślą że mi się nie chce i dlatego dalej w pampersach...no ale co ja mam poradzić...przekupstwo nie działa...chwilę siądzie, zaraz wyje że chce wstać i mam mu pampers ubrać...Jak już zrobi kupę, czy ma pełno sików to powie ale przed nigdy...ja wysiadam...
|
|
|
|
#2577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nigdy dziecka nie sadzałam na nocnik, żeby siedziało do zrobienia siusiu / kupy. Z obserwacji dzieci w rodzinie/znajomych te sadzane na nocnik wcale szybciej nie łapią o co chodzi. Natomiast moja teściowa tylko tak wychowywała i twierdzi, że to działa. Bieganie bez pieluchy też nie działa? |
||
|
|
|
#2578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cudne te ubranka
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
on bez pampersa nie będzie latał...drze się żeby go ubrać...pozostaje chyba tylko czekać aż sam załapie że duże dzieci robią siku i kupę do kibelka...no nie wiem...Głupio że moje dziecko takie do tyłu...
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
e tam, dzieci się różnią od siebie, jakby każde było takie same to by było za nudno ;-) A Lilka jak? Może by załapał jak ona by zaczeła wołać?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

codziennie coraz mocniejsze kopy więc jest coraz przyjemniej 

mam nadzieję, że ślub się udał i wszystko było tak jak chciałaś 

Agata plan na dzisiaj jest cudny 
Pewnie wszyscy o mnie myślą że mi się nie chce i dlatego dalej w pampersach...no ale co ja mam poradzić...przekupstwo nie działa...chwilę siądzie, zaraz wyje że chce wstać i mam mu pampers ubrać...Jak już zrobi kupę, czy ma pełno sików to powie ale przed nigdy...ja wysiadam...