|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część III
Zamówiłam w końcu Palmers. Mam nadzieję, że zapach mnie nie odrzuci
|
|
|
|
#1742 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1743 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja juz po kosciele i sniadanku nie spie od 5! moj dziec ostatnio domaga sie jedzenia o tej wlasnie godzinie i nie daje mi spokoju troche na poczatku sie znecam i nie jem tak od razu, bo wtedy czuje ruchy jak szaleje ![]() mialam nie kupowac rzeczy poki nie dowiem sie plci, jednak nie spiac od ranka ruszylam na lowy na sh i kupilam polarkowy kombinezon taki wiosenny, wprawdzie na 9-12 miesiecy jest, ale na pewno sie przyda czapke zajaca na swieta zobaczymy, ktore wykorzystamy dodaje moje lowy ![]() a wczoraj ogladalismy z mezem super bajke, na prawde juz dawno takiej madrej i ciekawej nie ogladalam, "Inside Out" - polecam
|
|||
|
|
|
#1744 |
|
Rozeznanie
|
Odpowiadam zbiorczo
wiec moje nerki chyba bez zmian, chociaz moze.. Hm.. Czasem brzuch boli caly dzien a czasem nie, ale nospe biore 3x dziennie. Wizyte mam jutro.Co do ruchow to ruchy Poli czulam w 18 tygodniu, Elli juz w 14 a teraz nic. Czasem mam wrazenie, ze coooos tam poczulam, ale nie na tyle zeby miec pewnosc ze to dzidzius. Brzuch mi chyba urosl. Tak mi sie wydaje.
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za odp
Zapytam lekarza tylkwn co mu powiem panie doktorze mam kołek w du.pie haha To boli tylko jak dlugo siedze, w srodku w pupie. ewidentnie w srodku, czasem tak ze nie umiem wstac tyle ze to nie kłucie tylko takie uczucie ze cos tam jest hehe |
|
|
|
#1746 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- dokladnie jak nas cos boli to najlepiej wyjasnic lekarzowi swoimi slowami jak sie ten bol odczuwa itd wtedy latwiej mu bedzie postawic diagnoze czy pokierowac dalej
|
|
#1748 |
|
Raczkowanie
|
Ja też ruchy czuję ale takie delikatne i to od czasu do czasu, tak sobie myślę, ę to wina łożyska być może ulokowało się na przedniej ścianie.
|
|
|
|
#1749 |
|
Zadomowienie
|
ja narazie uzywam takich mazidel, wkurza mnie tylko ta oliwka bo mi sie klei pol lazienki z niej
|
#1750 |
|
Wtajemniczenie
|
Verrerie a ja slyszalam ze chłopców sie później czuje niz dziewczynki dlatego moze teraz jeszcze nie czujesz tak bardzo ruchów jak w poprzednich ciazach?
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Mowila mi to teściowa ktora byla w ciąży z 6dziewczynami i 1 chlopakiem
|
|
|
|
#1751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja używam balsamu Palmers, pachnie kakaowo. Mnie męczy ten zapach, dlatego przy kolejnym zakupie raczej wybrałabym bezzapachowy, choć nie wiem czy po raz kolejny się skuszę na ten zakup. Jedynie co mogę powiedzieć, że wystarczy odrobina, by rozprowadzić na ciele i szybko się wchłania
|
|
|
|
|
#1752 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecam Elancyl, pachnie bardzo delikatnie i bardzo przyjemnie.
|
#1753 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki - weekend upływa nam miło pogoda dopisuje, wczoraj byliśmy w kinie i na zakupach. Właśnie obiadek się robi u mnie dzisiaj, może ktoś się zainspiruje gulasz po węgiersku a mąż będzie do tego smazyl placki ziemniaczane😃 jak już pisałam w końcu czuję ruchy na razie bardzo nieregularnie Ale jednak największą aktywność zauważam wieczorem. Chociaż rano też jakieś drobne wiercenia. Miłej niedzieli wszystkim😘
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1754 |
|
Rozeznanie
|
u nas placki ziemniaczane byly wczoraj
dziś miałam w planie kluski śląskie ale ziemniaki trochę za bardzo wodniste były więc w rezultacie zrobiłam kluski kładzione (chyba tak się mówi), młody zjadł z masłem, TŻ z sosem pieczarkowym i sałatką a ja wcinam ze szpinakiem ![]() pogoda nawet dopisuje ale chyba się nigdzie nie wybierzemy bo straszne z nas ostatnio leniuchy |
|
|
|
#1755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja rowniez jesli czuje ruchy to rano lub wieczor, czasem tez w nocy jak pojde siusiu
|
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dzisiaj głodomora, cały czas jestem głodna. Niedawno zjadłam bagietkę z masłem czosnkowym, a już myślę co by tu zjeść.
|
|
#1757 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Wam
Zazdroszczę Wam, że czujecie Maleństwa - ja póki co nic ale to dopiero leci 16 tydzień więc mam czas
|
#1758 |
|
Wtajemniczenie
|
Eeyesblue macie sh czynne w niedziele?
fajne ciuszki |
|
|
|
#1759 | |
|
Raczkowanie
|
eeyesblue Sliczne ciuszki
![]() Cytat:
![]() Ja wlasnie skonczylam robic obiad. Dzis zupa buraczkowa i ziemniaki, pulpety w sosie pomidorowym i surowka. Jakos sie ogarnelam, ale jestem pewna ze jak zjem to zasne, ale wyglada na to ze w ogrodzie, bo synek nie daruje mi tak pieknej pogody w domu
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam to samo ![]() Ale się zdrzemnęłam przyjemnie Chyba nawet głowa przestała mnie boleć
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Zadomowienie
|
A my wrocilismy z dlugiego spaceru po lesie. Zjedlismy obiadek a teraz blogie lenistwo. Małż spi a ja ogladam program w tele o kulisach fashion week paris. I tak samo mysle co jeszcze pochlonac. Sama nie wiem na co mam ochote..
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Ja cały czas wcinam słodkie, mimo że nie powinnam, ale to tylko po to żeby poczuć Dziecko.. I dalej nic ;-)
My dzisiaj byliśmy na grzybach.. Grzybów 6 a chodzenia 3 godziny.. Padam na twarz! Teraz leżę i pije kawę a tż gra w diablo 3, jeśli już w temacie gier jesteśmy :-P czasami z nim gram, ale teraz nie mam mocy po tym lesie..
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
My już po obiedzie, lenimy się
![]() Byliśmy na zakupach, kupilam pierwsze ciażowe spodnie. O takie http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ko...-144005-1.html ale powiem Wam, że takie beznadziejne te ciuchy ciążowe w sieciówkach, tzn.wzory. bluzki, swetry to normalnie porażka, dobrze że tylko spodni potrzebowałam. |
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Moniaaaa super te spodnie
|
|
|
|
#1765 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mus czekoladowy, z sosem czekoladowym +bita śmietana i ptysie:Slina: Cytat:
Cytat:
mogę komuś podać login i hasło, żeby spróbował odblokować Cytat:
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
No to jestem przy kompie akurat jak chcesz spróbować.
|
|
|
|
#1767 |
|
Zadomowienie
|
też byliśmy dziś w lesie i wróciliśmy z torbą grzybów
[/QUOTE]My po lesie tylko i wylacznie zeby poodychac swiezym powietrzem i skorzystac ze sloneczka. Na grzybach niestety zadne z nas sie nie zna..Pozno sie wybralismy i zamiast w Fontainebleau wyladowalismy w Marly la roi ale ludzie tez stamtad wychodzili z koszykami. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Wyślę Ci na PW dane to jak będziesz miałam jak to możesz próbować
![]() Cytat:
![]() A dziś wylądowaliśmy w Rambouillet
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciliśmy do domku. Co prawda lasu nie zaliczyliśmy tak jak było w planie ale kupiłam sobie buty na jutro. Obiad zjedliśmy w restauracji więc nie narobiłam się dziś zbytnio. Mężuś właśnie prasuje koszulę, a ja dalej się lenię
byłam na oględzinach w Smyku i Mothercare ale nic nie kupiłam. Może jutro u teściów zrobię przegląd ciuszków po Agatce i wtedy będę wiedziała co muszę dokupić.Cytat:
lepsze ciuszki są na limone.pl lub setin.pl
Córeczka Edytowane przez _emma Czas edycji: 2015-10-04 o 20:14 |
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
polly z jakiej strony zamawiałaś bodziaki? Bo nie pamiętam.. dawanda.pl czy inna?
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Coś dobrego? ![]() Ja dzisiaj nie mogę się zdecydować na co mam ochotę.. Była lazania z wczoraj, o dziwo dzisiaj mi lepiej smakowała, później sałatka, cini minis i ptasie mleczko. Cały czas nie jestem usatysfakcjonowana pewnie frytki załatwiłyby sprawę, ale to może jutro
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.

. A rano delikatny rózowy śluz ale to pewnie po wczorajszym bo od godziny spokój.
aż rozpiera mnie energia
pięknego, słonecznego dnia! 

Chyba nawet głowa przestała mnie boleć
no nijak mi to nie pasuje. Jedyne rozwiazanie jakie przychodzi mi do glowy to przeniesc sypialnie do salonu a salon do sypialni wyrzucajac przy tym stol
pewnie frytki załatwiłyby sprawę, ale to może jutro