|
|
#1321 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8
Cytat:
ja też chcę aby mąż był ![]() Z zasypianiem to masakra, najgorzej jak jestesmy u kogoś :/ Cytat:
![]() Aaa, no i jest bezsmoczkowa, co mnie najpierw cieszylo, a potem zalowalam, bo może by jej pomógł czasem... |
||
|
|
|
#1322 | |
|
Konto usunięte
|
Juz koniec dnia a w pn sobie odpoczniecie.
i GH tez zniknie z oczy pewnie. Co Jasiu wyczynial? Cytat:
żeby wyjąć i nie spać.nikt nie lubi zmuszania,dziecko też pewnie. Bo reszte, poza jazdą wózkiem no i smokiem tez robię. Tatus ja czasem ubuja na sobie na fotelu. 5minut temu na nim przysnela, ale sie z nagla rozryczala. Teraz znow przysypia.
|
|
|
|
|
#1323 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1325 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1326 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Rosario, może ma weekend Twojego jakieś tanie bilety wyhaczy i Ci niespodziankę zrobi
![]() Majka szkoda, że bliżej nie mieszkasz ja bym do zoo chętnie poszła i Szymek z Maja tez by się polubili pewnie ![]() Ja dziś mojego gh nie nazwę, ale chwalić tez nie będę by Mo się nie zmienił w gh, ale weekend był super. Dzis cały dzień na działce spędziliśmy, jeszcze zabrałam dwie cukinie ostatnie, maleńkie poziomki nawet, Maja 2 jabłka zjadła słodkie z jablonki , no siedlisko było. Typ od domku zadzwonił nawet dziś, że ma być w czwartek/piątek |
|
|
|
#1328 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A i moja tak ten miesiąc temu i wczesniej nie miala! Usypiala sama lub po jedzeniu Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 Czas edycji: 2015-10-04 o 20:55 |
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Za nami cudowny dzien, po południu pojechaliśmy jeszcze na urodziny babci meza i sie zjechała rodzinka, super było, wszyscy sobie siedzielismy przed domem bo żal przy takiej pogodzie sie kisić w środku ![]() Było pite za zdrowie seniorki, ja tylko dziubka umoczyłam likieru krówka hehe a babcia do mnie, ze kiedys 'sie ciągnęło i nikt sie nie przejmował ' i fajny powiedziała komplement, ze Ala taka dorodna i 'rozumna' dziewczynka, bo na piersi chowana Bylo sporo drzemek, świeże powietrze służy córci, potem jeszcze zasnela o 18 w aucie jak jechaliśmy i do 19:15 spała jak dojechaliśmy. Teraz juz wykapana i spi sobie od 20:30. Kochany moj skarb W ogóle te skoki sa u nas niezauważalne, tylko nowe umiejętności sie pojawiają Majka-współczuje sytuacji z GH :/ moj jak mu wjadę na ambicje, ze czegoś nie robi z Ala to sie ogarnia w moment Hania-oj biedna jesteś z tym niejedzeniem podziwiam ale pomysl, ze niedługo najesz sie za wszystkie miesiące ![]() Viola-fajnie, ze dzionek udany Moze spróbuj w lezaczku dac jedzonko hmm ![]() Black-biedny Pawełek z bólem brzuszka, oby było lepiej Sylwia-kciuki za naprawienie sie Jaska !!
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1331 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jadłam drugie danie - kurczaka, ziemniaki i buraczki. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1332 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Wreszcie sie ogarnelam i doczytalam.
Mloda ryczy niewiadomo czemu, i tez przed zasypianiem. W nocy budzi sie dwa razy na jedzenie, czego od dawna nie robila. Myslalam ze brzuszek moze, ale kupe zrobila, a ryczy dalej. Albo zeby, albo skok. I jeszcze sie dzis uderzyła przy przekrecaniu, jaki ryk byl, ale utulilam i przeszlo, Bylismy na spacerku, pobujala sie na hustawce, potem walnela drzemke. Przyzwyczaja sie tez do cioci z ktora zostanie jak pojedziemy na slub, jak na razie jest ok. A ja kombinuje kierowce, zeby nie musiec wracac po nocy, bo troche sie tego boje. Trzymam kciuki zeby dzieciom przeszly wszystkie dolegliwosci, te znane i ukryte, skoki itp. Domima, jak chrzciny? |
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Hania-no uwielbiam takie teksty
moja mama czasem tez tak palnie U mnie za to dzis tesciowa palnęła, ze Ala to jest taka grzeczna, ze sie zapomina ze ona w ogóle jest z nami chodziło jej o sytuacje na uro babci jak rzeczywiście zachowanie miała wzorowe mega mega. Potem sie oczywiście poprawiła ale wyszło komicznie
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52997113]pewnie rzeczywiscie zapomniala, jej też na pewno glupio. Rosolek z kuraka sobie ugotuj w tygodniu,rach ciach i zrobioy,latwa zupka tylko o zakupach trzeba pamietac.też chyba pojutrze zrobie o![/QUOTE]
Ci powiem ze u mnie rosół to raz w tygodniu ostatnio jest grany bo już nie wiem co wymyślać ![]() Cytat:
oby zaczął w końcu ten facet robić ten domek ile można czekać. MADZIXX ja o tym sobie czasem myślę, jak to będzie jak wreszcie zjem sobie kanapkę z serem, wypije mleko z miodem, ugotuje pieczarkowa z serkami, nie mówiąc o slodkosciach itd itd... i boję się że utyje bardzo jak wrócę do normalnego jedzenia bo nie będę mogła się opanować hehe
|
|
#1335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przepraszam czytalam po lebkach pol dnia na poprawinach bylismy. Ktoras pytala o wczorajsza zabawe bylo super.dzis niunia ponad 5 godzin na poprawinach super grzeczna Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie wiem co ze mną. Jakaś placzliwa jestem. Wzruszam sie co chwilę. Doluje tez. Chyba to przejscie z lata w jesień jest przyczyną
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to Filip dziś zaczął wcześniej dzień bo już o 6.30 nie spał i tez wcześniej go zakończył. Marudzić juz po 18, przetrzymalismy go do 18.30. Wykapalam, wypił i zasnął przed 19. Pewnie jutro znów kolo 6 pobudka. Musze wcześniej iść spać dziś. Ciekawe czy się uda
|
#1341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8
Cytat:
To pewnie razem nam wyjdzie ![]() U koleżanki w czwartek w foteliku mi usnęła jakoś szybko, koleżanka tak podpowiedziała- spoko pomysł Mają też Maxi Cosi ale jakiś większy od Cabriofixa - wygodniejszy się zdaje.Bo grzeczna córa, współczuje mamom niegrzecznych bezsmoczkowych dzieciaczków. U nas smok czasami wyratuje z opresji ![]() Cytat:
Super że się tak wypad udał Mogę w leżaczku, ale ona jeszcze lekko zachrypnięta to tez bardziej marudna i ten skok i pewnie jakoś w tygodniu przyjdą przybory do karmienia także poczekam do weekendu![]() Cytat:
myślałam że na drugie wolowinka też.O nie dziwię Ci się że się w Tobie zagotowało, moja mama też tak czasem bagatelizuje pewne sprawy, a że kiedyś tak robili i nic nie było. A tutaj zwłaszcza że tak się dziecku poświęcasz i musisz coś tu udowadniać, przecież nie zaczniesz jeść zakazanych rzeczy żeby tylko mamie pokazać by uwierzyła..,
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2015-10-04 o 21:25 |
|||
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomidorowka i krupnik tez często robie. Brokułowa i kalafiorowa rzadziej bo i ja i Tz mamy po nich gazy :/ barszczyk bym zjadła ale przyznaję ze nie robiłam nigdy sama. Jak Ty robisz? I weź Ty się nie doluj, masz takich fajnych chłopaków - idź i popatrz na te swoje dwa szczęścia a tak poważnie to minie, pewnie chwilowa chandra
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem Ty też mnie lubisz
![]() Hanka, a szkodzi juz mięsko wołowe? Ja jadłam i u nas tylko po mlecznych rzeczach lukrowane poliki. Teraz nam dopiero prawie zanikly po moich ekscesach z czekolada |
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
VIOLKA dokładnie takie słowa od mamy słyszę - ona nie musiała być na diecie z nami bo nam się nic nie działo. Moja siostra jak urodziła to tez wszystko jadła - tylko ja wymyślam i przesadzam. I za dużo czytam internetow. Ech - niekończąca się opowieść o tej mojej diecie. Juz nie liczę ile razy się o to poklocilysmy. Trudno - jeszcze trochę wytrzymam
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robie taka gesta buraczkowa dla synka. Tarkuje marchew pietruszke, kroje drobno por, kawalek sekera. Gotuje z listkami laurowymi i zuelem ang. Potem dodaje tarkiwanego buraka i ziemniaczki w kostkę i tyle ![]() Haniu tez mogłabyś mieszkać bliżej :-*
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę spać. Mały mnie dziś wykończył. AAA i moje smyczkowe dziecko które smoczka cycalo 24 na dobę nagle stało się bezsmoczkowe. Wkladam a ten pluje. Dziś w ogóle smoczka nie mial w buzi, nie wiem o co chodzi, żeby tak z dnia na dzień pozbyć się smoczka ? gdzie on smoczka non stóp miał |
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
NIEZAWSZE ja nie jem, akurat tu wole nie ryzykować. Bo mój ma właśnie teraz lekko lukrowane poliki, pewnie od jakiejs bułki która ostatnio pozwoliłam sobie zjeść zamiast chleba który jadam.
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhh trwaj przy swoim robisz dobrze. Kiedyś mi się wydawało że moja mama to wszystko wie najlepiej i radziłam się często, teraz widzę że to ja muszę ją prostować czasem Taka kolej rzeczy może
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

czasem to trwa 20 min a czasem nawet godz, masakra...
podziwiam ale pomysl, ze niedługo najesz sie za wszystkie miesiące

moja mama czasem tez tak palnie 
Ślubujemy: 21.10.2017