Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-05, 14:35   #1501
ewullka87
BAN stały

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Czyli "robiłas" zaraz po okresie? zawsze mi się to gmatwa
Nie no po owulce, albo w trakcie.
Dziewczynka to niby przed owulka bo plemniki z chromosomem x dluzej zyja i sa w stanie nawet kilka dni poczekac na jajeczko.za ta wolniejsze wiec jak jajeczko just jest to szybciej plemniki z chromosomem y ( na chlopca) do niego dotra.

Taka teoria.
ewullka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 14:41   #1502
Hanka20
Zakorzenienie

Kurcze a mama nagotowala mi tych słoików w tym kalafiorem. Najgorsze ze chyba jej nie wyszły te weki bo pokrywki nie są wklesniete. Będę wylać musiała.

VIOLKA ja mam zamiar jeszcze wyjść kolo 17. Teraz obiad nasz i małego

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 14:57   #1503
DomimaZet
Zakorzenienie

Hej Mamusie.
Nie mogę Was nadrobić- taki dzisiaj dzień ze szok... Młody mi usnąl dopiero jakieś 20 minut temu od 6 rano... po prostu jakiś dramat. Żadne miejsce mu nie odpowiadało aż w końcu wyciągnęłam gondolke i w niej ubujalam dość energicznie bo by w ogóle nici były z tego spania. Butli w ogóle nie chciał jeść... jak te zeby nie wyjdą w najbliższym czasie to chyba z lekka zeswiruje. Melisa to już mało....
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 15:04   #1504
agnes188
Zakorzenienie

A mojA mloda wscieka sie na smoczek i go probuje gryzc.coekawe kiedy jej zab wyjxzie

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 15:11   #1505
DomimaZet
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o chrzciny to oczywiście nie obyło się bez akcji ale ta akcja to to że zaraz przed wyjściem do kościoła zadzwoniła babka z knajpy i nad poinformowała ze nie mamy tej sali z rezerwacji tylko inna - taka mniejsza ze wspólnym WC z wszystkimi gośćmi wiec u mnie od razu wqurw bo ja nie mogę mieć nigdy nic normalnie.. w konsekwencji nie było tak źle ale faktycznie kolejki do toalety to słaba rzecz w taki dzień ale dobra... przeżyłam. Wszystko inne się super udało. Olaf był bardzo grzeczny wczoraj - dzisiaj chyba odreagowuje za to :-/ - w kościele nawet nie zaplakal - uśmiechnięty -zaczepial księdza he he
Z moja teściowa nie zmieniłam nawet jednego zdania he he - wszyscy po kolei się zajmowali Małym wiec to tez było takie miłe. Wróciliśmy chyba coś po 19 -do końca zostaliśmy tylko z nami przyjaciółmi wiec milutko
Ciesze się ze juz po wszystkiemu ;-)- uff...
A za ta zmianę sali dostaliśmy rabat wiec tez Oki.
No myslałam ze Wam jakiegoś newsa sprzedam o mojej ukochanej tesciowce aallleee no niestety Bidulka była w mniejszości i mało kto w ogóle z nią gadał he he he

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

He he o tych zabobonach odnośnie pierwszego słowa tez właśnie wczoraj usłyszałam. Bo Olaf pół imprezy tylko mama i mama he he i właśnie przyjaciółka mówi ze to na córeczkę he he ciekawe.... a z teorią chromosomów się zgadzam z Ewulka

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

MAJKA - moja Kochana wrażliwa istotko :-*- ciesze się ze nie tylko ja jestem taka "beksa" z każdego możliwego powodu :-***

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Miałam plan wyjść na spacer ale siły mi odeszły. Dałem jestem w wyciągnietym t shircie i legginsach. Nie wychodzę nigdzie. Zaraz pewnie się Królewicz obudzi...
Chciałam zacząć na nowo ćwiczyć tak jak w maju ale brak mi chęci... dodajcie mi sił, błagam...
Stary 2015-10-05, 15:11   #1506
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Hej Mamusie.
Nie mogę Was nadrobić- taki dzisiaj dzień ze szok... Młody mi usnąl dopiero jakieś 20 minut temu od 6 rano... po prostu jakiś dramat. Żadne miejsce mu nie odpowiadało aż w końcu wyciągnęłam gondolke i w niej ubujalam dość energicznie bo by w ogóle nici były z tego spania. Butli w ogóle nie chciał jeść... jak te zeby nie wyjdą w najbliższym czasie to chyba z lekka zeswiruje. Melisa to już mało....
Piona !!!!
A co do chrztu, no wiesz co, taka grzeczna była teściowa, no niech ją

A liczy sie mówienie ma ma tak samo z siebie Bo synek już tak parę razy powiedział hihi

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 15:14   #1507
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Jeśli chodzi o chrzciny to oczywiście nie obyło się bez akcji ale ta akcja to to że zaraz przed wyjściem do kościoła zadzwoniła babka z knajpy i nad poinformowała ze nie mamy tej sali z rezerwacji tylko inna - taka mniejsza ze wspólnym WC z wszystkimi gośćmi wiec u mnie od razu wqurw bo ja nie mogę mieć nigdy nic normalnie.. w konsekwencji nie było tak źle ale faktycznie kolejki do toalety to słaba rzecz w taki dzień ale dobra... przeżyłam. Wszystko inne się super udało. Olaf był bardzo grzeczny wczoraj - dzisiaj chyba odreagowuje za to :-/ - w kościele nawet nie zaplakal - uśmiechnięty -zaczepial księdza he he
Z moja teściowa nie zmieniłam nawet jednego zdania he he - wszyscy po kolei się zajmowali Małym wiec to tez było takie miłe. Wróciliśmy chyba coś po 19 -do końca zostaliśmy tylko z nami przyjaciółmi wiec milutko
No myslałam ze Wam jakiegoś newsa sprzedam o mojej ukochanej tesciowce aallleee no niestety Bidulka była w mniejszości i mało kto w ogóle z nią gadał he he he

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

He he o tych zabobonach odnośnie pierwszego słowa tez właśnie wczoraj usłyszałam. Bo Olaf pół imprezy tylko mama i mama he he i właśnie przyjaciółka mówi ze to na córeczkę he he ciekawe.... a z teorią chromosomów się zgadzam z Ewulka

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

MAJKA - moja Kochana wrażliwa istotko :-*- ciesze się ze nie tylko ja jestem taka "beksa" z każdego możliwego powodu :-***

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Miałam plan wyjść na spacer ale siły mi odeszły. Dałem jestem w wyciągnietym t shircie i legginsach. Nie wychodzę nigdzie. Zaraz pewnie się Królewicz obudzi...
Chciałam zacząć na nowo ćwiczyć tak jak w maju ale brak mi chęci... dodajcie mi sił, błagam...
Tylko u mnie ta teotia nie zadzialala, bo celowalam w chlopca, no chyba ze owulke sobie zle zaobserwowalam.

Troche lipa z ta sala, ale dobrze ze chociaz rabat za to. Zazdroszcze ze Olaf taki grzeczny na imprezie, moja na bank by darla ryjek na jedo miejscu.

Przeczytalam ze ci wody odeszly😉
Stary 2015-10-05, 15:15   #1508
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny
U nas intensywny łikend więc nawet do komputeraz nie podchodziła, w sobotę byliśmy u siostry i szwagra a wczoraj u teściów ..wracając złapaliśmy kapcia i byliśmy później w domu niż planowałam.
Mały obudził mnie o 6 rano i o 9 poszedł na 2 godzinną drzemkę
A teraz już jest po połowie sloiczka zupki jarzynowej

Zostały mi dwie strony do nadrobienia
Pochwalę się tylko że kończymy dziś pół roczku i zbiera mnie na sentymenty i wspomnienia jak to było dokładnie pół roku temu
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
My sie karmimy i wybywamy na dwór - ostatni tak ciepły dzien sie zapowiada

Agnieszka gratulacje! 🍭🎈🎈🎈
Ja lubię wracać do dnia w którym przywieźliśmy do domu nasz Skarb ❤️

Ja lubię wspominac dzien porodu

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Gratulacje !!! Super !!!

Tak w ogóle... chyba mi się pokarm kończy mały się nie najada, dziś dostał 100 ml mojego zamrożonego i jeszcze chciał ;/ cycki mam jak flaki, dopiero po jakiś 6 h sa w miarę twarde, nawet laktatorem nie da się ściągnąć ;/ Tylko wieczorem po długiej przerwie ściągnę ze 100 ml. Dobrze, że od jutra rozszerzamy dietę, eh smutno mi

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

edit: nie rozszerzamy a dajemy warzywka żeby nie było :P

Ja jednego dnia flaki. Drugirgo bolesne. Wypij karmi

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mialo ktores z waszycch dzieci plesniawki?

Kup aftin lub itp.i smaruj

Cytat:
Czy któraś z was je musztardę ? Nie mam pomysłu na obiad a w domu tylko jajka i ziemniaki I zrobiłabym jajka w sosie musztardowym, ale nie wiem jak to jest z musztardą.

Ja jem

Cytat:
Dziękujemy za gratulacje
Mam pytanko do mamuś które mają więcej niż jedno dziecko
Jakie słowo powiedziało Wasze pierwsze dziecko?mama czy tata
Bo wczoraj Filip non stop dada tata data data i teściowa do mnie : mówi tata to wywoła brata haha
U Was się to sprawdziło?

Ja nie jestem pewna ale chyba tata i mam drugiego synka. Teraz Julek mowi mama (tego sie trzymam). Będzie córa

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
NIEZAWSZE zagradza sie droge mlodej parze np wstazka i musza wykupic droge do kosciola. Wkupuja sie wodka weselna a jak brame robia dzieci to cukierkami.

KANA nystatyna po rozrobieniu 7 dni moze tylko stac

AGA baba

BLACK aftin, mocz lub nyrtatyna

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Ogarnelam malej ubranka. Z ciekawosci policzylam ile par prasuje legginsow i wychodzi ze w obiegu ma 15 par.. plus dresy, ogrodniczki itp..

Ja wole nie liczyć ale Twoje ilości wow

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Dajecie dzieciakom jakies witaminy procz tej D?

nie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Cześć 😃

Widzę że trochę przygnebiajaco się zrobiło na wątku 😖

Majka placzko nasza 😁 nie smutaj 😚 masz kochanych synkow, trzeba się uśmiechać więcej 😃

Niezawsze super ze facet od domku się odezwał 🙌

Hania współczuję nastawienia mamy, moja babcia ma podobnie.. Za każdym razem jak się widzimy to gada do Nadii, kiedy mama zacznie normalnie jesc itp no i stały tekst o dopajaniu 😂 jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam 😉

Violka czyli w ten weekend rozszerzecie? My w niedzielę 😃 jestem ciekawa jak to będzie, kupiłam miękka lyzeczke jak Majka polecała bo miałam tylko taka plastikowa i większą...

Mala współczuję GH no i kciuki By Jaś się naprawil ✊😚

Agnieszka gratki pół roczku 😁 🎉 🎂 🎈 u nas w niedzielę 🙈❤

My się bujamy na huśtawce i korzystamy z ostatnich tak ciepłych dni, szkoooda 😞
:-*
Stary 2015-10-05, 15:18   #1509
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewullka87 Pokaż wiadomość
Tylko u mnie ta teotia nie zadzialala, bo celowalam w chlopca, no chyba ze owulke sobie zle zaobserwowalam.

Troche lipa z ta sala, ale dobrze ze chociaz rabat za to. Zazdroszcze ze Olaf taki grzeczny na imprezie, moja na bank by darla ryjek na jedo miejscu.

Przeczytalam ze ci wody odeszly😉
He he wody odchodzace Ci w głowie )))

No grzeczny grzeczny - zauważyłam że On w igłę lubi jak jest dużo osób. Lubi hałas rozmowy itd.. wiec medal za wczorajsze zachowanie mu się należy- ake dzisiaj juz Mu go odbieram....

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Piona !!!!
A co do chrztu, no wiesz co, taka grzeczna była teściowa, no niech ją

A liczy sie mówienie ma ma tak samo z siebie Bo synek już tak parę razy powiedział hihi
No wlasnie nic nie wywinela a tak na nią liczyłam... :-D
Stary 2015-10-05, 15:33   #1510
ewullka87
BAN stały

Cytat:
He he wody odchodzace Ci w głowie )))

No grzeczny grzeczny - zauważyłam że On w igłę lubi jak jest dużo osób. Lubi hałas rozmowy itd.. wiec medal za wczorajsze zachowanie mu się należy- ake dzisiaj juz Mu go odbieram....

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

No wlasnie nic nie wywinela a tak na nią liczyłam... :-D
Moja wlasnie nie lubi zamieszania, cisze spokoj i siedzenie w domu.

No ma to po mamusi, co ja sie dziwie.
Stary 2015-10-05, 15:35   #1511
blackberry89
Zakorzenienie

Dzieki za odp dziewczyny. Smaruje wit. C a tz kupi afitin wracajac z pracy.
Ide na zumbe o 20.30 dzis.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 15:38   #1512
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
A my wstalysmy o 6 i właśnie kręcimy drugą drzemkę. Zauważyłam, że występuje u nas coś takiego jak kryzys 30minuty. Tzn. Mała ładnie śpi, dochodzi do 30min i zaczyna się wybudzac. Czasem uda mi się ją ubujac i wtedy potrafi spać nawet 2h. Pierwsza drzemka 30min (tz pilnował i nie zauważył momentu, gdy zaczęła się kręcić, wiec się obudzila), teraz po 30min to samo, ale ukolysalam w wózku i śpi już 1h.
U nas ten kryzys to w 40min.

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Hej!
Cos się wbic nie mogę. Rano napisała dłuższego posta, nie dodało i się obrazilam 😜
Dziś pierwszy raz zrobilam sama zupke małemu. Była cukinia i ziemniak. Wyszedł mi prawie cały taki sloiczek 125g i wszystko Szymek zjadł! pierwszy raz tak dużo. Pierwszy raz jadl cukinie i wiem że mało rozsądnie zrobilam tyle mu dajac...

Rosi musztarda jem a u Ciebie pewnie kryzys laktacyjny.

KANA u nas jest często taki kryzys ok.40-45 minuty snu,że się przebudza.

Super że tak mu smakowalo

Cytat:
Oooo czemu wczesniej nie jadłam musztardy ;/

To mi się wszystko nałożyło, kryzys laktacyjny, skok i ząbki Myślicie, ze mogę mu dac paracetamol choć nie ma gorączki ? Widzę, ze dokuczają mu te dziąsła ;/ i marudny jest cały czas. Może by mu to ulżyło trochę ?

Możesz podac

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
dziewczyny a mm 2 to po skończonym 6miesiacu czyli de facto 7?

po 6 dkonczonym czyli od 7

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Oo dobrze wiedzieć tez tak spróbuję z tym kolysaniem w wózku.

CASH super ze Szymek ma taki apetyt

Filipek wczoraj jadł zupkę z marchewki, ziemniaka i zielonego kalafiora. Dziś poszły dwie wodniste kupki kwaśne. Czyżby nie podszedł ten kalafior i nie dawać?

pewnie kalafior nie podpasował. Spróbuj za jakis czas

Cytat:
Hej Mamusie.
Bidulka.
Super że chrzciny udane a z salą to przegięcie

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Julian dzis nic nie je. Pol sloiczka zupki z pluciem i kichaniem. Po spacerze kolejna próba i nic. Owoce tez nie. Piers 1 min :/
Stary 2015-10-05, 15:40   #1513
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Czy któraś z was je musztardę ? Nie mam pomysłu na obiad a w domu tylko jajka i ziemniaki I zrobiłabym jajka w sosie musztardowym, ale nie wiem jak to jest z musztardą.
Ja jem od dawna już,codziennie niemal,wprowadzalam ostroznie,ale dosc wczesnie po porodzie,bo to moj ulubiony sos i malej nic nie bylo.ale ona moze przyzwyczajona,bo całą ciążę musztarde jadlam.pewnie to indywidulalnie jest.gorczyca jest podobno bardzo zdrowa. Ocet juz mniej
Fajny ten moj nowy wozek,mala zasnela,wciagalam po schodach na kolach i dalej spi i jezdzi bez slowa,zabawki jej niepotrzebne 😀

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2015-10-05 o 15:46
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 15:47   #1514
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
U nas ten kryzys to w 40min.

Super że tak mu smakowalo

Możesz podac

po 6 dkonczonym czyli od 7

pewnie kalafior nie podpasował. Spróbuj za jakis czas

Bidulka.
Super że chrzciny udane a z salą to przegięcie

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Julian dzis nic nie je. Pol sloiczka zupki z pluciem i kichaniem. Po spacerze kolejna próba i nic. Owoce tez nie. Piers 1 min :/
No właśnie o co chodzi z tym jedzeniem? U nas tez ten problem a nigdy go nie było :-(
Stary 2015-10-05, 15:49   #1515
ewullka87
BAN stały

U mnie tez dzisiaj slabo z jedzenie, mleka moze 100 ml, obiadem nie byla zachwycona, a mialam swiezo ugotowany, zjadla niby ale bez szalu
Stary 2015-10-05, 16:09   #1516
boleczka93
Zakorzenienie

Hej hej, nadrobilam conieco ale u nas jakis ciezki dzien. Nie wiem o co chodzi.
Widzialam ze dzieci Wam nie jedza, moja tez nie chce ale tylko mleka bo sloiczek nawet dzisiaj chetnie zjadla. Mnie sie wydaje ze to przez zeby bo ostatnim razem tez tak bylo i potem wyszedl zab i zaczela ladnie jesc.

W nocy o malo M nie pobil jednego Angola bo sie z drugim zaczal klocic przed naszymi drzwiami a trzeci ich uciszal i jeden z nich powiedzial ze pier doli go ze dziecko spi i ogolnie pie rdoli nas a M stal juz przygotowany pod drzwami i wylecial ale tamten zdarzyl uciec.. Wybiegl z kamienic. Masakra jakas cyrk na kolkach..
Pijusy.

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

BLACK ale Ci fajnie. Uwielbiam Zumbe. Chodzilam dwa lata temu przez chwile.

ROSI wspolczuje takiego "taty". Dobrze ze tescie wporzadku. No i powodzenia dla TZ. My z M bysmy niewytrzymali tak dlugo bez siebie. Najdluzej wgl niewidzielismy sie 1,5 msc i byla masakra.

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Dojrzałam na dziąsełku w miejscu jedynki białą kreskę Ale jeszcze pod dziąsełkiem nie przebitą Niech wyłazi wreszcie !
Jak ja zobaczylam u nas taka kreseczke to na drugi dzien juz byl zab przebity

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

GOSSIP fajne kolorki

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

DOMIMA super ze chrzciny udane

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 16:09   #1517
violka848
Zakorzenienie

Domima to super że imora się udała od A do Z ! Nomoze oprócz tej sali, a w gruncie rzeczy było ok Może młody dzisiaj odreagowuje
Black ekstra plan na wieczór!
Boleczka współczuje tych pijusow pod drzwiami..

My po spacerze drugim, ale już na tym tak bardzo jej sie nie podobało, no cóż
Stary 2015-10-05, 16:34   #1518
blackberry89
Zakorzenienie

Oj boleczka ale przeboje. Nie lubie takich akcji.

Mam problem bo nie wiem ile razy na dobe mam tym aphtinem pedzlowac buzie?
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-10-05, 16:40   #1519
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Oj boleczka ale przeboje. Nie lubie takich akcji.

Mam problem bo nie wiem ile razy na dobe mam tym aphtinem pedzlowac buzie?
Noo jak nie urok to sraczka ehh..

Aftin chyba mozesz co chwile, tego sie nie da dac za duzo chyba

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-10-05, 16:49   #1520
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
A my wstalysmy o 6 i właśnie kręcimy drugą drzemkę. Zauważyłam, że występuje u nas coś takiego jak kryzys 30minuty. Tzn. Mała ładnie śpi, dochodzi do 30min i zaczyna się wybudzac. Czasem uda mi się ją ubujac i wtedy potrafi spać nawet 2h. Pierwsza drzemka 30min (tz pilnował i nie zauważył momentu, gdy zaczęła się kręcić, wiec się obudzila), teraz po 30min to samo, ale ukolysalam w wózku i śpi już 1h.
u mojej tez tak bywa,ale jesli do niej nie wejde na jej krociutki krzyk czy "zagadanie" to za chwile spi dalej.przy porannej drzemce, popoludniowa trwa wlasnie ok 30minut.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 17:00   #1521
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Noo jak nie urok to sraczka ehh..

Aftin chyba mozesz co chwile, tego sie nie da dac za duzo chyba
No wlasnie cos pisze na op ze mize sie kumulowac w organizmie. A nie ma dawkowania ponizej roku. Posmaruje dzis a jutro i tak ide do lekarza.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-10-05, 17:05   #1522
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie cos pisze na op ze mize sie kumulowac w organizmie. A nie ma dawkowania ponizej roku. Posmaruje dzis a jutro i tak ide do lekarza.
Aha to nie wiedzialam nawet.

Kurde u nas cos kupa za kupa. Czyzby to 3 zab? 😵

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-10-05, 17:07   #1523
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Aha to nie wiedzialam nawet.

Kurde u nas cos kupa za kupa. Czyzby to 3 zab? 😵
U nas zielona byla wczoraj i tez myslalam ze moze zab a tu ni widu ni slychu eh...
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-10-05, 17:07   #1524
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
tak

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Jak narazie znosi średnio Matka powoli dostaje pie...dolca
Dzięki

Cytat:

Ja zaczęłam od 1.10 dawaj ze mna!

Cytat:
Dzieki za odp dziewczyny. Smaruje wit. C a tz kupi afitin wracajac z pracy.
Ide na zumbe o 20.30 dzis.
Ale Ci fajnie

Zadusze moje dziecko zaraz. Cały dzień jeczy,ocipieje. Na bank zęby
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 17:07   #1525
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie o co chodzi z tym jedzeniem? U nas tez ten problem a nigdy go nie było :-(
Nie wiem.
U nas myślę ze katar i zęby.
Ekscytuje sie, prostuje nozki i rączki jakby oddechu nie mogl złapać a potem banki ze śliny ech
Stary 2015-10-05, 17:09   #1526
Koperco
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za oso na temat mleka. Postanowiłam już ze Ala przejdzie na mm od 2giego i zastanawiałam się kiedy to. No ale widzę że jeszcze cały miesiąc....
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 17:09   #1527
gosiak0512
Zakorzenienie

My na dworze. Tesc drzewo tnie a mala kima w najlepsze :P

Martyna dzis ladnie je jestesmy po porannej kaszy i po obiadku, do zupki dalam zoltka dzis.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 17:10   #1528
gossip_girl21
Zakorzenienie

Rosario kazda roZlake idzie znieść, tylko nie czarujmy sie, poczatki beda przerąbane, ale z dnia na dzien bd voraz lepiej 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 17:11   #1529
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
A od roku jakie dawkowanie?

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Dzięki

Ja zaczęłam od 1.10 dawaj ze mna!

Ale Ci fajnie

Zadusze moje dziecko zaraz. Cały dzień jeczy,ocipieje. Na bank zęby
Współczuję. Może do konca tyg.cos się wykluje

Boleczka -'możliwe że zęby choc niekoniecznie
Stary 2015-10-05, 17:12   #1530
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Rosario kazda roZlake idzie znieść, tylko nie czarujmy sie, poczatki beda przerąbane, ale z dnia na dzien bd voraz lepiej 😉
To chyba w moim przypadku sie nie sprawdza.

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
A od roku jakie dawkowanie?

Współczuję. Może do konca tyg.cos się wykluje

Boleczka -'możliwe że zęby choc niekoniecznie
No wiem, tak sobie gdybam :P

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości