Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016! - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-05, 18:17   #3571
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
H&M? Ja tam kupiłam swoją błękitną w prążki i ją uwielbiam, cała błękitna też była, koszt ok 70 zł.

Widzę Cię we wszystkich

Nic nie biorę ale też prawie nic nie jadłam dzisiaj, a jeszcze myślę o bracie, co pod kroplówką leży to może stąd
Nie no wiem, że to choroba, przeżycia, film itd. Choć mi czasem takie sny się zdarzają w mało intensywnym czasie jeśli o przeżycia chodzi.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 18:18   #3572
visionAM
Zakorzenienie

Też chcę kolorowanki dla dorosłych

Pannnamima - piękne te sukienki, czekam na relację

Neroza, a w którym miejscu Łazienek chcesz brać ślub?
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 18:20   #3573
neroza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Też chcę kolorowanki dla dorosłych

Pannnamima - piękne te sukienki, czekam na relację

Neroza, a w którym miejscu Łazienek chcesz brać ślub?
W pobliżu Belvedere, ale jak troche dalej to nie ma problemu, tak, żeby księdzu pasowało ja się dostosuję
Stary 2015-10-05, 18:21   #3574
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neroza Pokaż wiadomość
skoro w kościele są pedofile i nikt im nic nie robi, a oni na prawdę krzywdzą innych, ja nie mam mic przeciwko temu aby księża nie musieli żyć w celibacie, bo nic dobrego z tego nie wynika. A jeśli on jest gejem, ok nikomu krzywdy nie robi a i tak jest bliżej Boga niż połowa materialistycznego kleru i pasibrzuchów z plebanii czy Episkopatu
Ja nie wiem, dlaczego ktoś kto się przyznał do tego, że jest gejem jest bliżej Boga? Poza tym to, że on ma partnera faceta nie czyni go lepszym od tych co mają partnerki. Za złamanie celibatu się wyklucza z kościoła i kropka, nie będzie to niechrześcijańskie.
Co do celibatu - możemy sobie gadać ile chcemy, a i tak nikt go nie zniesie. Też jestem zdania, że to jest nieludzkie i tylko skandale wychodzą, ale kasa się musi zgadzać. Żaden kościół (chyba) nie jest tak bogaty jak kościół katolicki. Przecież nikt u góry się nie zgodzi na to, żeby nagle kobiety i dzieci dziedziczyły ten majątek, no way!

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
[/COLOR]I zastanawiam się czy [URL=" [/URL] sukienka nadaje się na późnojesienne wesele (w rzeczywistości jest trochę ciemniejsza)
TŻ zaraz powie że "za zwykła" jak na wesele...
Dla mnie to bardziej sukienka do pracy

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
W tej samej cenie kupiliśmy

W sobotę idę do Madonny na Marszałkowską o ile wejdę, bo kto pierwszy ten lepszy i zapisałam się na przymiarki do Coline, bo podoba mi się nowa kolekcja White One. Szczególnie chciałabym przymierzyć te kiecki:
1. JASY http://www.coline.pl/suknie-slubne/w...white-one-jasy
2. JESOLO http://www.coline.pl/suknie-slubne/w...ite-one-jesolo
3. JORGINA http://www.coline.pl/suknie-slubne/w...te-one-jorgina
4. JIMENA http://www.coline.pl/suknie-slubne/w...ite-one-jimena

I dwie z Avenue Diagonal
1. URVANIA http://www.coline.pl/suknie-slubne/a...agonal-urvania
2. GALI z 2015 http://www.coline.pl/suknie-slubne/a...-diagonal-gali
Mi się udało do Madonny umówić, a i tak weszłam 20min później Byłam właśnie w sobotę i tłum był straszny. Polecam iść 10 minut przed otwarciem, ja tak robiłam w Carmen, o 10:05 był już tłum.

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Ej, mam newsa (chyba nie przestarzałego) - w Lidlu od 17 października znowu torebki Wittchen za jedyne 269zł Skusi się któraś i ruszy na bój? To sobota a więc od 8 trzeba koczować
Ja w zeszłym roku upolowałam jedną Jest super, a co ciekawe byłam w Lidlu o 11.
Stary 2015-10-05, 18:22   #3575
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
A w temacie tego że księża powinni mieć żony i dzieci. popieram w 100% obok moich rodziców mieszka małżeństwo wiara chyba ewangeliczni chrześcijanie. On jest pastorem, super ludzie maja 3 dzieci. Co prawda żyją strasznie według swojej wiary I nie można przy nich mówić np. O mój Boże, ale da sie przyzwyczaić.Znów moja bardzo dobra koleżanka jest W tej samej wierze co oni i jej matka to masakra. Do ginekologa jej nie pozwalała chodzić, bo ludzie pomyślą ze nie jest dziewica a tam tylko kobiety w ciąży chodzą, koleżanka miała chłopaka już męża, również z ich wiary to była masakra, co 5minut do pokoju im wchodziła czy seksu nie uprawiają albo się nie całuja,chociaż bać się o co nie miała bo czekali ze wszystkim do ślubu, ale ogólnie ciężki temat...
To już podchodzi pod jakiś fanatyzm. Przerażają mnie tacy ludzie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Ja dziś w przedszkolu dorwałam magiczny piasek Matko kochana miałam ochotę usiąść z dziećmi i babki robić
Co to jest?

Cytat:
10zł. Znalazłam je w koszu z jakimiś przecenami (ale przeceniona nie była) - były tam jakieś książki, książeczki itd. Tylko dwa rodzaje - jedne z babeczkami a drugie to puszczone wodze fantazji:P Wzięłam oczywiście te drugie

Nie powiem Ci bo faktycznie jest ciężko. Ja rok temu w H&M "kupiłam" (M. mi kupił na urodziny) ale chyba stówę kosztowała. Fakt, że jest bardzo fajna i warto było ją wziąć
Muszę odwiedzić Kauflanda

Ja od jakiegoś czasu już szukam. W sieciówkach albo nie ma, albo cienkie szmaty, w lumpkach też nic nie udało mi się wyłowić, a sklepy typu Wólczanka mają takie ceny, że zwątpiłam

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Może w moodo.pl?
Wolałabym stacjonarnie. Chcę, żeby naprawdę fajnie leżała, więc wolę wcześniej przymierzyć

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Najgorsze, że przez to, że nie chodziła do ginekologa a od 3lat miała okres raz na 6 miesięcy i taki, ze potrafiła z bólu zemdleć. Okazało się teraz po badaniach, ze jest bezpłodna.A dało się tego uniknąć.
Szkoda dziewczyny

Cytat:
H&M? Ja tam kupiłam swoją błękitną w prążki i ją uwielbiam, cała błękitna też była, koszt ok 70 zł.

Widzę Cię we wszystkich

Nic nie biorę ale też prawie nic nie jadłam dzisiaj, a jeszcze myślę o bracie, co pod kroplówką leży to może stąd
Kiedy ją widziałaś?

LunatyczkaBB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 18:24   #3576
Cherry_Muffin
nibyżona

panna trzymam kciuki za przymiarki

lolus cuda

Cuddly no ja wlasnie tez mam takie wrazenie, ale to zalezalo tez od modelu - trzeba patrzec na dlugosc samych okularow i na miejsce na nos. nie wiem, dzis tak sie podle czulam, ze nie ruszylismy sie juz z lozka. moze jutro pojdziemy. popatrzylam na strone producenta jeszcze co mi pani napisala jakie mi sie modele podobaly i jeszcze pare wypisalam. mam ogolnie nadzieje, ze wzrok juz mi dalej nie bedzie dalej lecial, bo co roku ostatnio zmieniam szkla.
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 18:26   #3577
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
Nam powiedziano, ze taniej raczej już nie dostaniemy niestety..
Jak masz czas i chęci to szukaj dalej. Może powiedzieli Ci tak po to żebyś u nich kupiła

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-05, 18:26   #3578
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
W pobliżu Belvedere, ale jak troche dalej to nie ma problemu, tak, żeby księdzu pasowało ja się dostosuję
A nie boisz się tłumów gapiów? To jest tak oblegane miejsce, jak ludzie zobaczą ślub to tym bardziej będą lazić i się przyglądać

Lunatyczka, dobrze skrojone, porządne koszule są w Massimo Duti. Nie kupisz super ekstra koszuli za grosze Więc albo droższe albo jakość sieciówkowa, czyli np.w HM cała seria ubrań do biura.
Stary 2015-10-05, 18:26   #3579
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:

Ej, mam newsa (chyba nie przestarzałego) - w Lidlu od 17 października znowu torebki Wittchen za jedyne 269zł Skusi się któraś i ruszy na bój? To sobota a więc od 8 trzeba koczować
My byłyśmy niedawno poogladac bluzy do biegania i spodnie z mama i ktoś nam wózek za**bal taka banda w lidlu cojest:
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 18:27   #3580
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość
Ja nie wiem, dlaczego ktoś kto się przyznał do tego, że jest gejem jest bliżej Boga? Poza tym to, że on ma partnera faceta nie czyni go lepszym od tych co mają partnerki. Za złamanie celibatu się wyklucza z kościoła i kropka, nie będzie to niechrześcijańskie.
Co do celibatu - możemy sobie gadać ile chcemy, a i tak nikt go nie zniesie. Też jestem zdania, że to jest nieludzkie i tylko skandale wychodzą, ale kasa się musi zgadzać. Żaden kościół (chyba) nie jest tak bogaty jak kościół katolicki. Przecież nikt u góry się nie zgodzi na to, żeby nagle kobiety i dzieci dziedziczyły ten majątek, no way!

Dla mnie to bardziej sukienka do pracy

Mi się udało do Madonny umówić, a i tak weszłam 20min później Byłam właśnie w sobotę i tłum był straszny. Polecam iść 10 minut przed otwarciem, ja tak robiłam w Carmen, o 10:05 był już tłum.

Ja w zeszłym roku upolowałam jedną Jest super, a co ciekawe byłam w Lidlu o 11.
W sumie gdyby nie to, że kasę mam rozplanowaną to bym ją kupiła. Dobrze mieć porządną torebkę. Ale zapisuje sobie, że za rok znowu będę:P Może wtedy kupię
Stary 2015-10-05, 18:27   #3581
tetrikk
Zakorzenienie

I pokazuję makijażystkę. Już ją wrzucałam kiedyś z prośbą o opinię. Podobają mi się jej makijaże, głównie te delikatniejsze. Ja nie jestem w ogóle fanką kolorowych tatuaży nawet jak są super zrobione. Zresztą mam delikatną urodę i nie planuję się mocno malować
To moja makijażystka: KLIK
A to jeden z makijaży, który mi się u niej podoba: KLIK

Edit - za makijaż bierze 100zł - to chyba dobra cena, co?
Stary 2015-10-05, 18:29   #3582
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
I pokazuję makijażystkę. Już ją wrzucałam kiedyś z prośbą o opinię. Podobają mi się jej makijaże, głównie te delikatniejsze. Ja nie jestem w ogóle fanką kolorowych tatuaży nawet jak są super zrobione. Zresztą mam delikatną urodę i nie planuję się mocno malować

Fajne

Miałam taki makijaż rok temu na weselu i fajnie wyglądał, ale dla mnie był jednak za delikatny. Wyglądałam bardzo codziennie, mimo że do makijażu używam tylko kredki i tuszu do rzęs. Więc osobiście planuję na ślub mocniejszy makijaż, ale Ciebie widzę w czymś takim delikatnym
Stary 2015-10-05, 18:30   #3583
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Pokaż wiadomość
Jak masz czas i chęci to szukaj dalej. Może powiedzieli Ci tak po to żebyś u nich kupiła
Juz po ptokach ale nie martwie sie, hurtownik jest sprawdzony
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 18:31   #3584
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
W tej samej cenie kupiliśmy

W sobotę idę do Madonny na Marszałkowską o ile wejdę, bo kto pierwszy ten lepszy i zapisałam się na przymiarki do Coline, bo podoba mi się nowa kolekcja White One
Podoba mi się 2 i 4 z WO i 2 z AD
Stary 2015-10-05, 18:31   #3585
pannamima
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo ładne makijaże, choć niektóre zbyt mało roztarte, ale ten co wrzuciłaś, podoba mi się
Ja też płace 100zł i w sobotę utwierdziłam się co do wyboru makijażystki. Będzie też malować moją świadkową i czesać nas obydwie.
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 18:32   #3586
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
A nie boisz się tłumów gapiów? To jest tak oblegane miejsce, jak ludzie zobaczą ślub to tym bardziej będą lazić i się przyglądać

Lunatyczka, dobrze skrojone, porządne koszule są w Massimo Duti. Nie kupisz super ekstra koszuli za grosze Więc albo droższe albo jakość sieciówkowa, czyli np.w HM cała seria ubrań do biura.
Muszę zajrzeć, dziękuję
Nie chcę za grosze, ale też nie chcę wydać na nią fortuny. O jakich kwotach mówisz?

Stary 2015-10-05, 18:34   #3587
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę zajrzeć, dziękuję
Nie chcę za grosze, ale też nie chcę wydać na nią fortuny. O jakich kwotach mówisz?
W Massimo to koszt około 250zl, sporo :/

Ale jakość i wykonanie są warte swojej ceny. Moja znajoma robiła badania nt koszul, ranking najlepszych fasonów, materiałów itp.i w każdym przypadku wygrywaly te z Massimo. Sama mam od nich koszulę z promocji za jakieś 170zl i rzeczywiście jest ekstra

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2015-10-05 o 18:35
Stary 2015-10-05, 18:35   #3588
Cherry_Muffin
nibyżona

100zł wydaje mi się spoko i normalna cena. ja tyle płaciłam.
ogólnie sporo pisałam do różnych na terenie Trójmiasta i ceny wszystkie były od 100 do 200zł, a i tak tak średnio 150zł
różniły się ceny bardziej próbnych i warunki dojazdu do klienta.
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 18:36   #3589
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Wolałabym stacjonarnie. Chcę, żeby naprawdę fajnie leżała, więc wolę wcześniej przymierzyć
Są też stacjonarne salony

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-05, 18:38   #3590
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt, sporo. Byłabym w stanie nawet te 2 stówki dać za koszulę, gdybym miała pewność że będzie dobra jakościowo, porządna i trochę mi posłuży. Ale jak kupuję droższe ciuchy a one po kilku miesiącach się do niczego nie nadają to aż mnie szlag trafia. W większości sklepów są taki szmaty, że szok

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:

Ale jakość i wykonanie są warte swojej ceny. Moja znajoma robiła badania nt koszul, ranking najlepszych fasonów, materiałów itp.i w każdym przypadku wygrywaly te z Massimo. Sama mam od nich koszulę z promocji za jakieś 170zl i rzeczywiście jest ekstra
Przeglądałam przed chwilą ich stronę i same szerokie, długie koszule. Kompletna odwrotność tego co szukam

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Są też stacjonarne salony
Zaraz popatrzę czy gdzieś mam po drodze

Stary 2015-10-05, 18:38   #3591
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
Nam powiedziano, ze taniej raczej już nie dostaniemy niestety..
my kupilismy ponad 1zl taniej no ale to w lipcu duzo chyba zalezy od rejonu i dostepu do hurtowni
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 18:39   #3592
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Co to jest?
To jest jak mokry piasek i plastelina w jednym. Śmieszne w dotyku, nie brudzi i jak się zrobi babkę to jest babka, którą praktycznie można kroić, przenosić i w ogóle nic się nie psuje Ale jak weźmiesz w palce to bokami ucieka No zwykły piasek się nie umywa do tego
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 18:40   #3593
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt, sporo. Byłabym w stanie nawet te 2 stówki dać za koszulę, gdybym miała pewność że będzie dobra jakościowo, porządna i trochę mi posłuży. Ale jak kupuję droższe ciuchy a one po kilku miesiącach się do niczego nie nadają to aż mnie szlag trafia. W większości sklepów są taki szmaty, że szok

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Przeglądałam przed chwilą ich stronę i same szerokie, długie koszule. Kompletna odwrotność tego co szukam

Może w TkMaxxie coś będzie? Albo outlety sklepów. Tam jest taniej zawsze
Stary 2015-10-05, 18:44   #3594
Arya90
Zakorzenienie

Ale spam Nadrabiam, bo po pracy byłam u siostry w szpitalu, potem pojechałam jeszcze zatankować i w sumie dopiero weszłam.

Cytat:
Wczoraj poszliśmy do restauracji, w której mojemu marzy się wesele. Na samym początku wtopa, okazało się, że w niedzielę nie mają menu testowego, bo ludzie zwykle na lunch przychodzą, a wieczorem stoliki są puste. Mojemu oczywiście od razu gul skoczył, bo przyjechaliśmy, żeby jedzenie testować. W końcu zamówiliśmy po starterze, głównym i deserze. Jedzenie było smaczne, jedynie rosół, który zamówiłam nie zachwycił mnie( za mało intensywny).
Po kolacji poprosiliśmy kelnera o sprawdzenie terminów na przyszły rok i oczywiście w okresie, na którym nam zależy wszystkie soboty są zajęte, co śmieszniejsze, większość piątków też jest już zajęta i w niektóre ludzie czekają na listach rezerwowych. Chyba zdecydujemy się na piątek w lipcu, ewentualnie będę jeszcze czegoś szukała, ale wolę mieć pewną rezerwację w dobrym miejscu.
Co najlepsze mój stwierdził, że jeżeli księża będą nam robili problemy ze ślubem na powietrzu, to napisze maila do ks. Charasmy (tego ostatnio mocno popularnego) i poprosi go żeby udzielił nam ślubu. Kupi mu nawet bilet lotniczy dla niego i jego partnera plus hotel.
na rezerwację sali to moim zdaniem ostatni dzwonek. nie ma się co dziwić, że teraz już większość terminów pozajmowane
Cytat:
Tak, ale wiesz skoro na stronie internetowej jest informacje o menu testowym, a nikt nie dodał, że od pon-pt, to w ceniącej się restauracji powinni je mieć przez cały tydzień. Ale jedzenie było dobre, skosztowaliśmy może mnie dań ale i tak jesteśmy zadowoleni.
Co do 2-go to samo mu powiedziałam, a tż stwierdził, że na to gdzieś bo zależy mu na kimś kto na prawdę jest blisko Boga a jeżeli kler go wykluczy to zrobią coś mocno niechrześcijańskiego i wtedy ma całą instytucję kościoła w tylnej części ciała
zdania Twojego Tż nie będę komentować. Dziwne...
Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Ahhh, no to nie wiedziałam, że przedstawił faceta
Myślałam, że duchowo jest homoseksualistą, wtedy nic mi do tego
jak sobie wpiszesz na yt to zobaczysz na filmiku jak przedstawia swego faceta a nawet go publicznie do siebie przytula do samego homoseksualizmu nic nie mam, ale ksiądz, który publicznie przedstawia swojego partnera, a w wywiadzie na pytanie o stosunki seksualne nie chce odpowiedzieć, jest wg mnie bardzo nie na miejscu, skoro zdecydował się na bycie księdzem.

tetrrik fajne makijaże, choć ten co pokazałaś mega delikatny.

My z wódą twardo czekamy do świąt

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 18:44   #3595
klakla91
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedy ją widziałaś?
Cały czas są dostępne, ja mam . Skład rewelacyjny nie jest, ale nosi się bardzo wygodnie , się tak nie mnie strasznie i jest fajnie dopasowana

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 18:48   #3596
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
To jest jak mokry piasek i plastelina w jednym. Śmieszne w dotyku, nie brudzi i jak się zrobi babkę to jest babka, którą praktycznie można kroić, przenosić i w ogóle nic się nie psuje Ale jak weźmiesz w palce to bokami ucieka No zwykły piasek się nie umywa do tego
O nie, czemu za moich czasów nie było takich rzeczy?

Cytat:
W TkMaxx szukałam, ale bez skutku

Cytat:
Cały czas są dostępne, ja mam . Skład rewelacyjny nie jest, ale nosi się bardzo wygodnie , się tak nie mnie strasznie i jest fajnie dopasowana
Dziękuję za informację. Jutro lecę na poszukiwanie

Stary 2015-10-05, 18:49   #3597
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:

Też właśnie patrzę i znowu wszystko oversize, ja mam taliowana koszule, ale kupiłam ponad rok temu.

Cytat:
To samo miałam napisać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-10-05, 18:49   #3598
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
O nie, czemu za moich czasów nie było takich rzeczy?

W TkMaxx szukałam, ale bez skutku

Dziękuję za informację. Jutro lecę na poszukiwanie
Niestety minus TkMaxxa - albo na coś trafisz albo nie. Ja tam nie lubię tego sklepu, nigdy tam nic nie znajduje
Stary 2015-10-05, 18:50   #3599
DontSaySorry
Zakorzenienie

Badanie THS trzeciej generacji to to zwykłe tsh?

bo wyslalam mamę po skierowanie dla mnie i prosiłam, żeby powiedziała, że chciałabym te badania poziomu ft3 i ft4 i oczywiście kuźwa mi nie przepisała tylko zwykłą morfo, glukozę i tsh
Stary 2015-10-05, 18:51   #3600
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Badanie THS trzeciej generacji to to zwykłe tsh?

bo wyslalam mamę po skierowanie dla mnie i prosiłam, żeby powiedziała, że chciałabym te badania poziomu ft3 i ft4 i oczywiście kuźwa mi nie przepisała tylko zwykłą morfo, glukozę i tsh
tsh 3 generacji to zwykłe tsh

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości