|
|
#631 | |
|
Wiedźma
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Co to znaczy dokładnie Rachelo, że kciuki się przydały.
KONKRETY proszę! Konkretne konkrety. Jak bardzo gratulować...? W nerwicę mnie wpędzisz. Cytat:
), sprawa jest majątkowa o kasę, która mi się należy, a pewien duży zakład przemysłowy nie chce zapłacić.Pani adwokat bardzo miła; zawarcie jakiejkolwiek ugody może potrwać rok, albo dłużej i to jest wersja optymistyczna, bo może też skończyć się w sądzie, co będzie wymagało ode mnie przygotowania stu ton dokumentów i do tego wora cierpliwości, której nie mam. edit: Już wiem. Doczytałam. Gratuluję!!!
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-09-17 o 15:10 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#632 | ||||||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Świętowałam już wczoraj, dlatego dopiero co dowlokłam się do domu ;-). A w temacie Ambra del Nepal, która przyleciała z wymiany akurat w moje urodziny. No proszę czasem Poczta Polska dba o klienta. |
||||||||||||||||||
|
|
|
#633 |
|
Raczkowanie
|
Rachelo, gratuluję!!!
W końcu będziesz mogła odpocząć (przede wszystkim psychicznie) ![]() Oprócz Glorii pachnę jeszcze peelingiem kawowym
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath, gratulować bardzo bardzo, bo byłam maglowana 1,5h i w końcu tak się zestresowałam, że nie byłam pewna, czy drożdże to grzyby czy bakterie
Tym razem: fermentacja masłowa, obieg siarki w przyrodzie i hodowla okresowa. Jestem taka szczęśliwa, że aż mnie głowa rozbolała P.S. Damo, ale mega tasiemca Ci sie udało przez te cytaty zrobić :O
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Pieńkowa Damo
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Rachel, zdolniacho gratulacje
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Rachelo Gratuluje!
________________ W temacie mieszkanka FdB z BO
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Rachelo-gratuluję serdecznie
|
|
|
|
#639 |
|
Wtajemniczenie
|
Nosku - wszystkiego, co sobie zamarzysz...
Rachelo - suuuuper ![]() W temacie - Motyle l`Artisana w ten prawie letni dzień |
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Pachnę L'Or z próbeczki od Agnyski. A na Strawberrynet takie ładne 50ml... W głośnikach cudne, przecudne My Dying Bride.
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulejszyn Rachelo !!!!!!!!! |
|
|
|
|
#642 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Głowa rozbolała, bo domaga się opijania. Co Ty robisz przed kompem? Powinnaś chlać! Ups! To znaczy odprężać się... ![]() Rachelo, tak szerze z mojego czarnego, okrutnego i paskudnego serducha: ogromnie, ogromniaście się cieszę. Wiedziałam, że Ci się uda i, gdybym nie znała życia, domagałabym się tu obietnicy, że następnym razem tak się zadręczać nie będziesz. Ale znam życie (i siebie, i Ciebie chyba pod tym względem też troszkę) więc wiem, że byłaby to obietnica psinco warta. Zapamiętaj więc po prostu to uczucie i następnym razem, kiedy będziesz się tak denerwować, przypomnij sobie, że było już tak ciężko i skończyło się dobrze. Ok? Nosku, nie złożyłam Ci jeszcze życzeń imieninowych. Niniejszym czynię to szczerze i z przytupem: hektolitrów perfum, stogów kwiatów i szczęścia w sam raz tyle, żebyś nie przestała doceniać, że je masz.
|
|
#643 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Rachelo - gratuluję!!!
Ja już siedzę w pracy. |
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Rachelo, gratuluję
![]() w mojej pracowni tak pięknie pachnie Angel i Cologne, że nawet pracowało się dziś przyjemnie |
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam pić. Yyy, to znaczy - na spacer idę.
Więc proszę nie broić do... do środy
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Rachelo, gratulejszyn
|
|
|
|
#647 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nosku wszystkiego najlepszego
Rachelo, moje wielkie gratulacje Tym większe, że dobrze wiem, co to za syf (postanowiłam robić imprezę co roku 15.02 na pamiątkę zdania tego koszmaru )Pachnę na razie maleńką kropelką Flowerbomb EDP, mam nadzieję, że będzie trwalszy niż EDT. Poza tym coś mi się zdaje, że na mojej skórze to dwa całkiem różne zapachy...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#648 |
|
Zadomowienie
|
Kokakolu,Nosku,wszystkiego naj,naj
Pieńkowa Damo,Tobie również i dodatkowo jeszcze znalezienia ambry doskonałej Rachelo,gratulacje ![]() Pachnę aktualnie moim nowym nabytkiem,Scent Intense i jestem |
|
|
|
#649 |
|
Wiedźma
|
Słusznie.
![]() Przyda Ci się trochę ruchu. I powietrza świeżego... Pachnę kilkoma sephorowskimi waniliami w różnych miejscach (to znaczy pachnę w sumie przed kompem, ale różne części mnie pachną różnie) i jedna z owych wanilii bardzo mi się podoba. Niestety, zupełnie nie wiem która to jest. Mogłam się opisać długopisem tak, jak robią to panie pielęgniarki podczas testów alergicznych.
|
#650 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Jak sprawują się u Ciebie?Nosku, droga solenizantko - życzę Ci zdrówka, szczęścia, radości i pachnącego, słodkiego życia
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Jakimiś męskimi perfumami.
Zabrałam koledze bransoletkę do obrony przed dresami. Ponosiłam ją dzisiaj w szkole (co z tego że dużo za duża) i ten zapach z niej mnie dzisiaj zadręczy.![]() Tym, którzy mają co świętować (!) gratuluję.
|
#652 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mi się podoba czekoladowa wanilia Sephory. I chyba polezę po jej próbkę w przerwie, choć i tak ledwo co czuję. I Be Delicious. Kusi
![]() W domu odzyskałam na chwilę część węchu i podczas tej chwili zdążyłam przetestować na szybko MAC MV2 - jak dla mnie to mleczko skondensowane. Ale może coś z moim węchem nie tak, więc przetestuję jeszcze za kilka dni. |
|
|
|
#653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za chiny nie przypomnę sobie, która to była Dzisiaj widzę, że taki życzeniowo-gratulacyjny wątek się zrobił Jeszcze nie gratulowałam racheli zdania, więc gratuluję (oby później było czego gratulować ).
|
|
|
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też podoba się ta wersja, ze względu na podobieństwo do owej Lolki. Proszę mnie poprawić, jeśli wprowadzam w błąd
|
|
#655 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkim solenizantkom - wszelkiej , nie tylko perfumeryjnej , pomyślności
Rachelo , gratulacje. Dzis do pracy wypachniłam się Mandrgorą , ale przy dzisiejszej pogodzie , jakoś szybko sie ze mnie ulotnił. za cieplo mu? Wybieram sie jeszcze do sklepu po drobne sprawunki .Moze cos , co mi ludzi w kolejce utrzyma z daleka? Poison?
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję raz jeszcze. Ale... uch, <rzuca mięsem>
Ekhm, dobry nastrój i miłe plany na dzisiaj szlag trafił. Zadzwonił do mnie TŻ, że się wyprowadza z domu - już, teraz, natychmiast i że szuka noclegu; jak go zapytałam co się do cholery stało, to stwierdził, że to rozmowa nie na telefon i ogólnie nie powiedział nic konkretnego, tylko mnie zestresował. Po chwili zadzwoniła jego matka, po krótce opisała co się stało (no a jednak do cholery da się przez telefon!): mega-kłótnia pomiędzy moim TŻ, a jego młodszym o 2 lata bratem. Jak zwykle, obie strony miały jakieś swoje racje, i jak zwykle nie potrafili tego powiedzieć inaczej, jak drąc się na siebie (i prawie bijąc). Po chwili znowu zadzwonił TŻ, trochę wyjaśniając sytuację, a raczej totalnie mi już mieszając w głowie; z tym wkurzającym mnie do granic możliwości tekstem "wy wszyscy mnie nie rozumiecie", "nie wiecie, co potrafię zrobić" i "mam tego dość". Nie zdołałam go nakłonić do zmiany tych zapalczywych planów, nie docierają do niego żadne logiczne argumenty czy próby wyjaśnienia sytuacji! Nic, zero, null! W takich sytuacjach mam ochotę mu powiedzieć "rób co chcesz" i walnąć słuchawką, ale dobrze wiem że obie strony zniosły by to cholernie, cholernie źle Miałam nadzieję, że to koniec nerwicy, że przede mną cudowny wieczór, że wreszcie coś do cholery zjem; a tymczasem żołądek skurczył mi się do rozmiarów kasztana i wcisnął gdzieś pod kręgosłup. Aaaaaargh!!! Teraz jeszcze bardziej mam ochotę się zapić, chrzaniąc wszystko i wszystkich. Zauważyłyście, jaka równowaga? Zawsze jak zdarzy się coś wspaniałego albo macie świetny humor, niedługo po tym coś ten humor je.bie na całej linii. Czuję się zmarnowana, gdyby nie to że się pomalowałam, to bym się z radością wyryczała.
|
#657 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Rachela - aż dziwne. Ja rozumiem, że po kłótni z rodzicami, ale z bratem? To się zamyka w swoim pokoju i tyle. Przecież to nie brata mieszkanie?
W każdym razie współczuję. Może jednak spróbuj coś zjeść. |
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety, pokój mają wspólny; i w tym cały problem
![]() Plany, żeby zmienić układ pokoi/mebli, są od dawna, ale oczywiście nic z nich nigdy nie wychodzi. Od pół roku mają gruntowny remont (cała kuchnia, łazienka i toaleta wymieniona, ściany, cyklinowanie podłóg, drzwi, gniazdka, słowem - wszystko). Konrad (mój TŻ) pracuje, wieczorami coś tam dłubie i pomaga w remoncie; więc chodzi wiecznie zmęczony i narzeka. Za to jego młodszy brat, powiedzmy że chodzi do szkoły, większość dnia spędza albo przed komputerem, albo ulatnia się na całe wieczory; a więc jeśli chodzi o mieszkanie - to nie robi nic. Kłótnię sprowokował brat K., i pojechali po całości. Niestety nawet o jedzeniu myśleć nie mogę, poczekam na rozwój wydarzeń (słowem, dostanę cholery; Konrad wsiadł na motocykl i odreagowuje. (Co nie oznacza, że zasuwa 200km/h, po prostu - chciał zostać sam. Fajnie, że to sam jest tak daleko ode mnie.)) Przepraszam za słowotok, głowa mnie rozbolała.
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku, wszystkiego najlepszego !
|
|
#660 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Zresztą sama zobaczysz. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

), sprawa jest majątkowa o kasę, która mi się należy, a pewien duży zakład przemysłowy nie chce zapłacić.
i aby zdrowie oraz dobry humor Was nie opuszczaly

(oby później było czego gratulować
).
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)