Mamusie październikowe 2015, część 8 :) ! - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-05, 22:56   #3781
Amelie04
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 8 :) !

https://www.facebook.com/mikiminky?fref=ts

fajne rzeczy ma babka. juz raz zamowilam u niej i wszystko ok. dzis drugi raz zamowilam. fajne sówki ma hihi zamawialam w czwartek i dzis mi przyszła przesylka. chyba Mała u niej na allegro zamawialas kocyk. chcialam dla Ali tez w te motylki ale nie ma rozmiaru wiekszego i bedzie miala w pandy
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 22:57   #3782
emylka86
Zakorzenienie

ja sie kłade. nie ma co siedziec, a ten mój tż cos mi dzis chrapie masakra!

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 22:58   #3783
Amelie04
Zakorzenienie

a tak w ogole jak ktoras ma kaszel/ chrype to serio polecam SYROP Z CEBULI. odrywa sie po nim i od razu chrypka jakby mniejsza a te prenaleny to w kant tyłka sobie mozna wsadzic i podmuchać
Stary 2015-10-05, 23:05   #3784
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/mikiminky?fref=ts

fajne rzeczy ma babka. juz raz zamowilam u niej i wszystko ok. dzis drugi raz zamowilam. fajne sówki ma hihi zamawialam w czwartek i dzis mi przyszła przesylka. chyba Mała u niej na allegro zamawialas kocyk. chcialam dla Ali tez w te motylki ale nie ma rozmiaru wiekszego i bedzie miala w pandy
Ten w pandy też fajny A te kwiatuszki fajne szaro różowe No i po coś mi pokazała?
Stary 2015-10-05, 23:16   #3785
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Ten w pandy też fajny A te kwiatuszki fajne szaro różowe No i po coś mi pokazała?
wzięłam jej pandy z fioletem , bo ma juz podusie w sówki z fioletowym minky a tak jej sie spodobał kocyk Tomcia i tak tuliła go to wez dziecku nie zamów, hehe. teraz jak dla jednego to i dla drugiego

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

jeju teraz tak patrze, ze chyba mam lipna pościel i ochraniacz na szczebelki w owieczki ;/ juz mi sie nie podoba
Stary 2015-10-05, 23:23   #3786
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
wzięłam jej pandy z fioletem , bo ma juz podusie w sówki z fioletowym minky a tak jej sie spodobał kocyk Tomcia i tak tuliła go to wez dziecku nie zamów, hehe. teraz jak dla jednego to i dla drugiego

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

jeju teraz tak patrze, ze chyba mam lipna pościel i ochraniacz na szczebelki w owieczki ;/ juz mi sie nie podoba
heheh trzeba nowy

A ja wypiłam herbatę z sokiem malinowym domowym i z imbirem i mam taaaką zgagę, ze szok:/

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Rita i co tam? Nie rodzisz? Masz jeszcze 27 minut żeby być dobrą matką jak to powiedział którejś lekarz
Stary 2015-10-05, 23:32   #3787
rita_k
Zadomowienie

Cytat:
heheh trzeba nowy

A ja wypiłam herbatę z sokiem malinowym domowym i z imbirem i mam taaaką zgagę, ze szok:/

Rita i co tam? Nie rodzisz? Masz jeszcze 27 minut żeby być dobrą matką jak to powiedział którejś lekarz
hehe no pisalam że lekarka mi przesunela termin na 10.10 to mam jeszcze czas. A to nie powiedzial doktorek mijode?
kurde sama musze chyba imbir, sok z malin i te sprawy wdrozyc Bo cos nosek mi zapycha. Jeszcze tego mi trzeba

A jutro na ktg. Zobaczymy co u malego slychac

Edytowane przez rita_k
Czas edycji: 2015-10-05 o 23:34
rita_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 23:34   #3788
Amelie04
Zakorzenienie

ja pije z cytryna i miodem moze mi przejdzie ta chrypa ;/
Mała czekam na moment kiedy napiszesz na forum "dziewczyny rodze!!"

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

mnie sie zdaje, ze to powiedział do Niud doktorek ale nie pamiętam
Stary 2015-10-05, 23:38   #3789
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
hehe no pisalam że lekarka mi przesunela termin na 10.10 to mam jeszcze czas. A to nie powiedzial doktorek mijode? Ale sama musze chyba imbir, sok z malin i te sprawy. Bo cos nosek mi zapycha. Jeszcze tego mi trzeba
Właśnie nie wiem, który to lekarz taką inteligencją błysnął hehe

A daj spokój z tymi choróbskami. Ja już nie obrzydzając nikogo smarkam na zielono czyli kurde stan zapalny

Musze zlikwidować zgagę i się kłaść, bo ze zgagą to nawet nie próbuję. Może któraś pyknie porodzik?
Stary 2015-10-05, 23:41   #3790
rita_k
Zadomowienie

Exclamation Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 8 :) !

Nie chce mi sie spac.
Wiecie ze w moim szpitalu jest tez pan położnik. Podobno przystojny dla niego to robota jak robota. Ale dla dziewczyny nie przygotowanej to tak sobie kolezanka rodzila oststnio to mowila ze przyszedl nz jej parte, hehe

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Właśnie nie wiem, który to lekarz taką inteligencją błysnął hehe

A daj spokój z tymi choróbskami. Ja już nie obrzydzając nikogo smarkam na zielono czyli kurde stan zapalny

Musze zlikwidować zgagę i się kłaść, bo ze zgagą to nawet nie próbuję. Może któraś pyknie porodzik?
Mnie zgaga jeszcze nie dopadla.

Moja matka tak sie o mnie troszczy, ze juz nawet nie pieprzy glupot przez telefon tylko mowi: dobra to koncze, nie bede cie juz wiecej denerwowac no jak nie ona normalnie
Stary 2015-10-05, 23:41   #3791
Amelie04
Zakorzenienie

Jezu mam nadzieje, ze ta chrypa mnie w nocy nie udusi, az strach sie kłaść
Stary 2015-10-05, 23:43   #3792
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Mała czekam na moment kiedy napiszesz na forum "dziewczyny rodze!!" [COLOR="Silver"]
Gorzej jak tak napisze, a później z porodówki "Jednak nie"
Tylko mnie wkurzają te skurcze Jak nie ma się nic dziać to lepiej, zeby znowu mnie w nocy nie obudziły, bo musze wstać o 8 i będę jak zombiak na to KTG jechała.

Rita no ja bym się nieco krępowała jakby mi przyszedł taki młody przystojniak heheh Głupio to zabrzmi, ale lepiej rozkłądać nogi przed starymi dzaidami heheh przed takim przystojniakiem to raczej w innym celu
Stary 2015-10-05, 23:45   #3793
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko mnie wkurzają te skurcze Jak nie ma się nic dziać to lepiej, zeby znowu mnie w nocy nie obudziły, bo musze wstać o 8 i będę jak zombiak na to KTG jechała.

Rita no ja bym się nieco krępowała jakby mi przyszedł taki młody przystojniak heheh Głupio to zabrzmi, ale lepiej rozkłądać nogi przed starymi dzaidami heheh przed takim przystojniakiem to raczej w innym celu
zebys TY tesciowi jutro w aucie nie urodzila a badanie bedziesz miała ??
haha dobre z tym poloznikiem u nas nie ma, ale jest paru młodych przystojnych lekarzy a stare pryki poszly na emerytury
Stary 2015-10-05, 23:49   #3794
rita_k
Zadomowienie

Cytat:

Ta ona jeszcze cos mowila ze miala zlogi na jelitach i ten przystojniak jej oproznial hehe

Smieje sie, a nie wiem na kogo ja trafie. Niby mam umowe z polozna ale nigdy nie wiadomo poki sie nie zdarzy

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Ej no musze obejrzec jutro ten porod natalki z M jak milosc. az mnie to ciekawi
Stary 2015-10-06, 00:05   #3795
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
zebys TY tesciowi jutro w aucie nie urodzila a badanie bedziesz miała ??
haha dobre z tym poloznikiem u nas nie ma, ale jest paru młodych przystojnych lekarzy a stare pryki poszly na emerytury
No ja myślę, że mnie zbada. Jak nie to mu powiem, że ma zbadać łoś jeden
Cytat:
Ta ona jeszcze cos mowila ze miala zlogi na jelitach i ten przystojniak jej oproznial hehe

Smieje sie, a nie wiem na kogo ja trafie. Niby mam umowe z polozna ale nigdy nie wiadomo poki sie nie zdarzy[COLOR="Silver"]
Ojoj. TO miała przygodę z przystojniakiem hehhe
Stary 2015-10-06, 00:16   #3796
Amelie04
Zakorzenienie

ide spac. cos czuje , ze to bedzie ciezka noc ;/ dobranoc
Stary 2015-10-06, 00:16   #3797
rita_k
Zadomowienie

No i urodziła w lesie Kto im te scenariusze pisze?
Stary 2015-10-06, 00:23   #3798
mala29lll
Zakorzenienie

JA nie oglądam tego, ale w sumie babki w różnych miejscach rodzą
Stary 2015-10-06, 00:28   #3799
rita_k
Zadomowienie

Cytat:
JA nie oglądam tego, ale w sumie babki w różnych miejscach rodzą
ta a pozniej jest scena przed szpitalem i to tym do którego ja się wybieram
Stary 2015-10-06, 00:33   #3800
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
ta a pozniej jest scena przed szpitalem i to tym do którego ja się wybieram
No no a Cię zaszczyt kopnął heheheh w sławnym szpitalu będziesz rodziła
Dobra zgaga pokonana. Teraz jakoś się wyspać z zatkanym nosem:/

Dobrej nocy. Miłych porodów

Gosia powodzenia
Stary 2015-10-06, 00:36   #3801
toskaKrk
Wtajemniczenie

Wy jeszcze nie śpicie?
Ja przed chwilą się obudziłam cała mokra.Pierwsza myśl, że wody odeszły, ale niestety tak bardzo się spociłam. W ogóle ja jakoś straszliwie wodę zbieram ostatnio, no bo jakim cudem jedząc podobne lub mniejsze ilości co przed ciążą nabrałam znowu 1kg w tydzień
Taka jestem obrzydliwie napompowana, że nie mogę na siebie patrzeć już.

Cytat:
To już bakterie oznacza niestety :/
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 01:02   #3802
Doorisska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
kuruj sie. spora dzidzia juz

niby stworzone do karmienia, ale rózne sutki, dzieci różnie chwytają i poczatki z reguły niestety są trudne

nie lubie tego podejscia ppołoznych

zapytaj ich jasno czy beda wywoływać czy nie. mnie by już to wkurzyło

czekam na relacje ;p

trzymam kciuki i czekam na wiesci

ja też zlazłam z piłki bo mnie kark zaczął boleć... nic nie bedzie bo młody za bardzo się wyciąga, no chyba że wody pójdą...
trzymam kciuki by u ciebie się ruszyło
Póki co nie wywołują. Chyba dopiero w czw :\

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Ja nie mogę spać, bo co chwilę położna tu chodzi. To ktg, to ciśnienie, drugiej lasce kroplowke... Kolejna laska właśnie do nas dołącza. Mam nadzieję że też z ciśnieniem, a nie rodząca... W dodatku jak leże mam zgage i muszę siedzieć. No porażka.

Stary 2015-10-06, 01:40   #3803
Kuapouszka
Zadomowienie

Witam sie znad laktatora :tak:
Wybaczcie kochane ale nie nadrobie, GRATULUJE wszystkim świeżo upieczonym mamusiom :brawo:
Wróciliśmy do domu w sobotę i wczoraj była u nas położna. Niestety mała straciła 300 g a w 1 tyg moze stracić do 1/10 swojej wagi czyli już maximum ;( jeden sutek wyszedł niestety z użytku bo zjedzony ale mała wydawała sie najadac z jednej piersi... Jak sie okazuje zbytnio ja cyc usypia i nie zdąży za dużo zjeść -kazała odciągać drugiego i wciskać małej mleko. Problem w tym ze wczoraj w nocy drugi sutek tez odmówił współpracy i został laktator...
Problem z tym ze mleka nie odciągnie tak dużo jak mała wiec coraz mniej go jest i schizuje sie : mur: jutro maja przyjść zważyć Anike i jesli jeszcze straci gramy to czeka nas szpital...
Jutro po południu mam spotkanie z doradca laktacyjnym no ale jak tu przystawiac jak sutki takie poranione i bolą no a jak będę tylko odciągać to za chwile będę musiała mm dokarmiać bo mleka nie przybędzie - mam dooooooooła
Nie wiem jak inne mamusie po CC ale ja znoszę to niestety koszmarnie -ból wszystkiego od pasa w dół, ciągniecie rany, problemy z załatwianiem sie plus ból sutków i koszmarne zatrzymanie wody -nie to ze opuchlizna ale jak dotykam np nóg to jest śmieszne uczucie takiej gąbki co sie zapada na chwile i wraca mam strasznie opuchnięty brzuch aczkolwiek cały spadł, został tylko flak z obrzmieniem i ogólnie czuje sie kijowo ochydnie i moje sposoby na samopoczucie godne kobiety ledwo dają radę...
Staram sie ogarniać ale na razie jest mega trudno... Dziś przyjechała szwagierka wiec będzie mi łatwiej chociaż z lila ... Przynajmniej to jedno jest ok ze Lila dobrze reaguje na Anike - zagłada z ciekawości, robi cacy po rączce a poza tym nie wyraża większego zainteresowania hehe
No cóż zmykam spać ...
Stary 2015-10-06, 02:07   #3804
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kuapouszka Pokaż wiadomość
Wybaczcie kochane ale nie nadrobie, GRATULUJE wszystkim świeżo upieczonym mamusiom :brawo:
Wróciliśmy do domu w sobotę i wczoraj była u nas położna. Niestety mała straciła 300 g a w 1 tyg moze stracić do 1/10 swojej wagi czyli już maximum ;( jeden sutek wyszedł niestety z użytku bo zjedzony ale mała wydawała sie najadac z jednej piersi... Jak sie okazuje zbytnio ja cyc usypia i nie zdąży za dużo zjeść -kazała odciągać drugiego i wciskać małej mleko. Problem w tym ze wczoraj w nocy drugi sutek tez odmówił współpracy i został laktator...
Problem z tym ze mleka nie odciągnie tak dużo jak mała wiec coraz mniej go jest i schizuje sie : mur: jutro maja przyjść zważyć Anike i jesli jeszcze straci gramy to czeka nas szpital...
A nie chcesz chwilowo dokarmić mm żeby maleńka odbiła wagę? Lepsze to niż szpital... przynajmniej ja tak myślę... Kubuś do 3 doby stracił 220 g z urodzeniowych 2880, żeby wyjść do domku musiałam sięgnąć po mm, takie specjalne dla wcześniaków - Pre-NAN. U ciebie dokładnie jak u mnie, też walczyłam laktatorem etc.,
a teraz karmię już tylko piersią bez dokarmiania i sciągania, udało się tfu tfu. Choć prawy sutek masakra i ból nadal przeszywający chwilami

EDIT: oczywiście jeśli masz na razie dość mleczka własnego, to lepsze własne niż mm - ale w razie gdybyś nawet mm podać musiała, to i tak możesz potem wrócić do 100% kp jeśli się uprzesz, najważniejsze żeby Anika przybrała i miała chęć i siłę ssać!
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2015-10-06 o 02:12
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 04:32   #3805
Doorisska
Rozeznanie

Widzę że nie tylko ja spać nie umiem.
Właśnie dotrzymuje towarzystwa rodzącej laska ma skurcze co 3minuty, ma mieć cesarke, a ci ja trzymają, czy da radę wytrzymać do rana.
No chyba jednak nie da rady. Ale przynajmniej wiem, że mi prędko wywoływać nie beda :\

Stary 2015-10-06, 04:44   #3806
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Doorisska Pokaż wiadomość
Póki co nie wywołują. Chyba dopiero w czw :\

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Ja nie mogę spać, bo co chwilę położna tu chodzi. To ktg, to ciśnienie, drugiej lasce kroplowke... Kolejna laska właśnie do nas dołącza. Mam nadzieję że też z ciśnieniem, a nie rodząca... W dodatku jak leże mam zgage i muszę siedzieć. No porażka.

Coś mnie ominęło bo nie wiem nawet co Ty w tym szpitalu robisz... Ale ponad 10 stron mam w plecy po wczorajszym dniu...

W każdym razie życzę żebyś nie leżała długo bezczynnie bierz się do rodzenia

Cytat:
Napisane przez Kuapouszka Pokaż wiadomość
Jutro po południu mam spotkanie z doradca laktacyjnym no ale jak tu przystawiac jak sutki takie poranione i bolą no a jak będę tylko odciągać to za chwile będę musiała mm dokarmiać bo mleka nie przybędzie - mam dooooooooła
Nie wiem jak inne mamusie po CC ale ja znoszę to niestety koszmarnie -ból wszystkiego od pasa w dół, ciągniecie rany, problemy z załatwianiem sie plus ból sutków i koszmarne zatrzymanie wody -nie to ze opuchlizna ale jak dotykam np nóg to jest śmieszne uczucie takiej gąbki co sie zapada na chwile i wraca mam strasznie opuchnięty brzuch aczkolwiek cały spadł, został tylko flak z obrzmieniem i ogólnie czuje sie kijowo ochydnie i moje sposoby na samopoczucie godne kobiety ledwo dają radę...
Staram sie ogarniać ale na razie jest mega trudno... Dziś przyjechała szwagierka wiec będzie mi łatwiej chociaż z lila ... Przynajmniej to jedno jest ok ze Lila dobrze reaguje na Anike - zagłada z ciekawości, robi cacy po rączce a poza tym nie wyraża większego zainteresowania hehe
No cóż zmykam spać ...
Kuapouszko może spróbujesz nakładek? Ja dzięki nim przetrwała poranione sutki przy synu. No i wietrz dużo, smaruj.
Teraz też miałam aż strupy na obu sutkach ale udało mi się karmić mimo dużego bólu, aż całą się trzęsłam i spinałam jak mała zaciągła. Już sie na szczęście zagoiło.

Polecam do smarowania Purelan, świetny jest.

Współczuję samopoczucia mam nadzieję że będzie lepiej.
Dobrze, że Lila zareagowała pozytywnie na siostrę. Pomoc szwagierki na pewno się przyda, korzystaj!

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 05:58   #3807
Amelie04
Zakorzenienie

Jezu. Wstalam na siku i slowa nie moge wydobyc. Zachryplam calkowicie !! Gadam tak smiesznie jak po tych balonach z helem.
Ma ktoras jakis sposob jak sie tego pozbyc?
Zalega mi cos w krtani calutki czas. A tak to sie ok czuje nawet kataru juz nie mam.
Dobrze, ze jutro lekarza mam z rana, bo do przychodni to i tak sie dzis nie dostane, w miescie mega korki, bo most zamkneli, wiec nawet nie mam co sie ruszac...
Oliath a Ty jak poradzilas sobie z tym zapaleniem krtani?
Stary 2015-10-06, 05:59   #3808
mala29lll
Zakorzenienie

Widze ze nieciekawe wiesci z rana:/
KUAPOUSZKO wspolczuje problemow bieda. Moze faktycznie kup te kapturki na sutki i dacie rade z niunia. Ja bym juz dzis wyslala meza po nie. Moze pomoga.
Fajnie ze szwagierka Ci pomoze. Zawsze to lzej jakos. Trzymajcie sie tam

DORRISKA bez sensu to jest ze dziewczyna sie umorduje ze skurczami a i tak cesarka:/ znecanie sie normalnie. Nie w pore zaczela chyba rodzic bo sie nikomu nie chce w nocy doopy ruszyc i maja gdzies ze dziewczyna cierpi.

A ja spac nie moge. Kaktus w gardle, kaszle okropnie i jeszcze z nosa jak z kranu:/ mam nadzieje ze mnie nie bedzie chcial do szpitala wyslac bo co mam tam zarazac innych a na patologii raczej izolatek nie ma. Zreszta nie chce tam oszalec. Widze jak sie Blindnes meczy:/ ja mam wg karty tp na czwartek wiec jeszcze te 2 dni mam. No liczac czwartek to 3. Mam nadzieje ze bez problemu mnie dzis zbada a nie tylko rzuci okiem na ktg bo bedzie jazda
Stary 2015-10-06, 06:06   #3809
Doorisska
Rozeznanie

Cytat:
Widze ze nieciekawe wiesci z rana:/
KUAPOUSZKO wspolczuje problemow bieda. Moze faktycznie kup te kapturki na sutki i dacie rade z niunia. Ja bym juz dzis wyslala meza po nie. Moze pomoga.
Fajnie ze szwagierka Ci pomoze. Zawsze to lzej jakos. Trzymajcie sie tam

DORRISKA bez sensu to jest ze dziewczyna sie umorduje ze skurczami a i tak cesarka:/ znecanie sie normalnie. Nie w pore zaczela chyba rodzic bo sie nikomu nie chce w nocy doopy ruszyc i maja gdzies ze dziewczyna cierpi.

A ja spac nie moge. Kaktus w gardle, kaszle okropnie i jeszcze z nosa jak z kranu:/ mam nadzieje ze mnie nie bedzie chcial do szpitala wyslac bo co mam tam zarazac innych a na patologii raczej izolatek nie ma. Zreszta nie chce tam oszalec. Widze jak sie Blindnes meczy:/ ja mam wg karty tp na czwartek wiec jeszcze te 2 dni mam. No liczac czwartek to 3. Mam nadzieje ze bez problemu mnie dzis zbada a nie tylko rzuci okiem na ktg bo bedzie jazda
No i dalej jej nie wzięli.
Właśnie gada z nią lekasrz czy próbuje SN czy CC. Mówi że nie ma siły i będą rozwiązywać.
A już myslalam że na mojej sali obejdzie się bez dzieci. BK druga laska co że mną leży to też na ciśnienie.
Choć moje się unormowało. Może mnie jednak wypuszcza dziś? Nie wiem. Chyba że będą wcześniej wywolywac

Stary 2015-10-06, 06:19   #3810
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Co wy sie tak rozchorowalyscie bidulki? Ja nie pamietam kiedy bylam chora moze jak mialam nascie lat hehe
No i co gdzie ten mój porod mialam jeszcze kilka skurczy , zasnelam i przeszlo ... ale tak mnie grazyna boli ze wstac z lozka nie moge :/
To normalne... skurcz taki ze nie moglam go juz pomylic z wierceniem malej i ten bol jak na okres. Wstane to znowu lece z 5s bo to juz blisko
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości