Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-06, 08:22   #1681
violka848
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Na dwójce planowanie płci!
Stary 2015-10-06, 08:23   #1682
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
skalpel, skalpel II, płaski brzuch, secret próbowałam ale nie daje rady za długo.. i shape perfect body narazie. Potem jak się wkręcę to zaczne te bardziej hardcorowe.

Ja tez nie moge na siebie patrzec na zdjęciach. Tłusta taka, ble.
Tak dieta -mniej żreć i nie żreć po nocach Po prostu zdrowe żywienie o normalnych porach bez słodyczy. Najwyżej jakieś wegańskie słodkości robić będę. A i warzywa na surowo jako przegryzka zamiast słodyczy-marchewka, seler, kalarepa, no od biedy jabłka

Nie wiem na jakie w sumie. Myślę całkiem poważnie o Bebiko-synek na nim był i było spoko nie mieliśmy żadnych problemów brzuszkowych i dostępne było wszędzie. Ale zobaczymy co powie moja pediatra. Je w nocy. A teraz jak jej zęby idą to żadnego schematu. Czasem wcale, czasem jedna pobudka o 3 a czasem 2. Najwyżej kupie podgrzewacz jak się nie wyreguluje.
Planuje najpierw zużyć zamrożone mleko-ale to ze 2-3dni. A potem mm ale pół na pół z moim mlekiem w butli a potem juz same mm
Ale ci piersinie wyrabiaja czy po prostu chcesz juz zakonczyc kp?
ewullka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 08:24   #1683
gossip_girl21
Zakorzenienie

Majka bo nie mam folii na fotelik a musze mlida ze soba targac...
U mnie w bloku remont za remontem, ktos sue wprowadza, wyobrazcie sobie ze wcZoraj caly dzien wiertarka chodzila i dzis znow sie zaczyna... A wbloku to sluchac jakby mi w scianie wiercili mimo roznicy kilku pieter...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 08:28   #1684
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

VIOLKA kciuki za ta dziewczynę z rodziny żeby to nie było nic poważnego. Miałam taką klientke przed czterdziestka która na te SM chorowala i nie ułożyła sobie życia wcale. Pewnie bała się mówić partnerom o tej chorobie. Ponoć miała jednego faceta w którym była bardzo zakochana i mu powiedziała to ja zostawił...

BOLECZKA mój też potrafi wyjść sobie na papieroska do sąsiada i wraca po pół godz oświadczyć mi ze wypije jeszcze piwko i wróci. I czy się nie gniewam. Ale to nie w takiej sytuacji ze się na coś umawiamy.

U nas noc super, jedna pobudka o 1.20 na cyca. Pospalismy do 6, zjadł i nie chciał dalej spać wiec nie śpimy juz dawno. Kurde akurat jak tz wraca po 6 z pracy to ten się za chwilę budzi.

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

MAJKA czemu zwracasz te ubranka?
Filipek wstaje przywitać się z tatą
Zwracam bo sweter duzy a rajstopki jeene z 2paka sa b.waskie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Na dwójce planowanie płci!

I co było ciekawego? Ginekolog sie wypowiadał czy wrózbita Maciej? :P

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Majka bo nie mam folii na fotelik a musze mlida ze soba targac...
U mnie w bloku remont za remontem, ktos sue wprowadza, wyobrazcie sobie ze wcZoraj caly dzien wiertarka chodzila i dzis znow sie zaczyna... A wbloku to sluchac jakby mi w scianie wiercili mimo roznicy kilku pieter...
Ja tez nie mam. W deszcz jeździłam z islonka na nóżki z wózka
Stary 2015-10-06, 08:29   #1685
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Dzień Dobry. U mnie nocka słaba. Zanim usnelam była pobudka - potem ok 2 to już z płaczem na jedzenie- potem od 5.30 nie śpi juz do teraz. Idę Mu robić jeść ale czuje ze zapowiada się znowu "piekny" dzień... zamiast kawy to meliska... Miłego Dnia Kochane :-*

Pobudek ja miałam więcej, ale u Ciebie ze spaniem w dzień problemy. Oj kochana trzymaj się!

Cytat:
Dzień dobry

VIOLKA kciuki za ta dziewczynę z rodziny żeby to nie było nic poważnego. Miałam taką klientke przed czterdziestka która na te SM chorowala i nie ułożyła sobie życia wcale. Pewnie bała się mówić partnerom o tej chorobie. Ponoć miała jednego faceta w którym była bardzo zakochana i mu powiedziała to ja zostawił...

BOLECZKA mój też potrafi wyjść sobie na papieroska do sąsiada i wraca po pół godz oświadczyć mi ze wypije jeszcze piwko i wróci. I czy się nie gniewam. Ale to nie w takiej sytuacji ze się na coś umawiamy.

U nas noc super, jedna pobudka o 1.20 na cyca. Pospalismy do 6, zjadł i nie chciał dalej spać wiec nie śpimy juz dawno. Kurde akurat jak tz wraca po 6 z pracy to ten się za chwilę budzi.

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

No tak choroba jest straszna... Oby to jednak nie to... Bo wpierw dwóch lekarzy potwierdziło, a teraz bibułce nie do końca oby...
Współczuje tego chodzenia na palcach z rana i żeby dziecko nie zapłakało. Fajnie żeby Tż poszło z nową pracą!
Stary 2015-10-06, 08:30   #1686
Majka232
Zakorzenienie

Gossip - remontów współczuję
Stary 2015-10-06, 08:33   #1687
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Majka nic nowego nie było, o tej metodzie owulacyjnej mówili i była babeczka której 2 razy się udało.

Marcelina Zawadzka dziś prowadzi Pytanie.
Stary 2015-10-06, 08:33   #1688
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Ale super, ślicznie to wygląda ;-)

Mały już śpi, coś mu dzisiaj nie pasowało chyyba brzuch bo takie ryki urządzał że nawet na rękach płakał.
Tż pojechał jeszcze na chwilę do pracy po coś a ja już leże i czekam na m jak miłość
Coś bym zjadła ale sama nie wiem co za mną chodzi... zrobiłam sobie tosty ..może to to

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Na czym robicie kasze manne? kupiłam najzwyklejszą z BoboVity i tam piszą żeby na wodzie ...
Moze juz jest z mlekiem.
Ja mialam bobobity kasze manne z owocami, ale byla bez mleczna wiec na mm.
Stary 2015-10-06, 08:39   #1689
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Majka nic nowego nie było, o tej metodzie owulacyjnej mówili i była babeczka której 2 razy się udało.

Ja do powrotu synka z przedszkola b . rzadko włączam tv. Gdzies czytałam ze Marcelina ma prowadzić. Prowadzących PNŚ nie lubię. Co innego Wellmann i Prokop
Stary 2015-10-06, 08:45   #1690
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Zgadaly sie z moja, tylko moja do 5, a pozniej 6.40 dzien dobry mamo ;/ wczoraj cały dzien mi bababa gadała a jak próbowałam ja nagrać albo TZet wrócił z pracy to milczy jak zaklęta. Teraz wszyscy mówią, ze mi sie wydaje ... Zuza robi z matki wariatkę, to zemsta za rehabilitacje

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Oj. Współczuję.
I co robilyscie przez ten czas?

Ja za to miałam kilka pobudek na smoka. Karmilam o 2.30. Noc nienajgorsza
ale bidulkowi katarek dokucza
Teraz zaplakal. Dalam smoka i króliczka. Tak słodko trzyma go za uszka. Te male paluszki. Love. Love! ♡♥♡♥

Zuzia po prostu najlepsze umiejętności prezentuje mamie

Dzień dobry
Pochmurny dzien się zapowiada. Synek jeszcze przysypia. Musze włosy umyć. Potem na spacer i do apteki i Lidla rzeczy zwrócić. Kupię dzis pastę i będę myc wieczorem nasze 2 ząbki

No wlasnie, trzeba sie zajac tymi zebami juz. Jak sie je pielegnuje?

Cytat:
Dzień Dobry. U mnie nocka słaba. Zanim usnelam była pobudka - potem ok 2 to już z płaczem na jedzenie- potem od 5.30 nie śpi juz do teraz. Idę Mu robić jeść ale czuje ze zapowiada się znowu "piekny" dzień... zamiast kawy to meliska... Miłego Dnia Kochane :-*
Moze nie bedzie tak zle milego dnia

Cytat:
Dzień dobry

Taa, wyjscia na papieroska tez nam. Chyba z 10 petow wypala w tym czasie a nie jednego

Cytat:

Nie lubie pytania na sniadanie. Dzisiaj wstalam na DDTVN w koncu

Wgl noc u nas cudowna Dwa razy wstawalam tylko wlozyc smoka a na jedzenie sie nie obudzila.
Dopiero jak M wstawal do pracy to oczywiscie na nerwie bo spozniony i glosno to sie mala juz obudzila. Dalam jej mleko a ona zjadla tylko 50 ml. Ja nie wiem juz co ona ma z tym mlekiem. Myslalam ze jak w nocy nie bylo pobudki na butle to rano wciagnie cala bez mrugniecia okiem a tu zonk.

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 08:45   #1691
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Filipek wstaje przywitać się z tatą
Zwracam bo sweter duzy a rajstopki jeene z 2paka sa b.waskie

I co było ciekawego? Ginekolog sie wypowiadał czy wrózbita Maciej?

Ja tez nie mam. W deszcz jeździłam z islonka na nóżki z wózka
Ha ha ha- wrozbita Maciej )))
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 08:45   #1692
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Ja do powrotu synka z przedszkola b . rzadko włączam tv. Gdzies czytałam ze Marcelina ma prowadzić. Prowadzących PNŚ nie lubię. Co innego Wellmann i Prokop

Ja też nie włączam wogole, teraz sobie w sypialni leżę przed tv wyjątkowo, takie marzenie miałam Ja to zmieniam z TVP 2 na TVN - zależy gdzie fajniejszy temat U nas Tv gra od jakiejś 17 albo i pózniej czasem. O na dwójce będzie jak mądrze wychować dzieci, ale to potem pewnie jak już zagaszę.
Stary 2015-10-06, 08:48   #1693
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość

No wlasnie, trzeba sie zajac tymi zebami juz. Jak sie je pielegnuje?

Moze nie bedzie tak zle milego dnia

Taa, wyjscia na papieroska tez nam. Chyba z 10 petow wypala w tym czasie a nie jednego

Nie lubie pytania na sniadanie. Dzisiaj wstalam na DDTVN w koncu

Wgl noc u nas cudowna Dwa razy wstawalam tylko wlozyc smoka a na jedzenie sie nie obudzila.
Dopiero jak M wstawal do pracy to oczywiscie na nerwie bo spozniony i glosno to sie mala juz obudzila. Dalam jej mleko a ona zjadla tylko 50 ml. Ja nie wiem juz co ona ma z tym mlekiem. Myslalam ze jak w nocy nie bylo pobudki na butle to rano wciagnie cala bez mrugniecia okiem a tu zonk.
Ja kupie paste bez fluoru. Odrobina na silikonową szczoteczkę i będę czyścić wieczorem
Stary 2015-10-06, 08:50   #1694
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Pobudek ja miałam więcej, ale u Ciebie ze spaniem w dzień problemy. Oj kochana trzymaj się!

No tak choroba jest straszna... Oby to jednak nie to... Bo wpierw dwóch lekarzy potwierdziło, a teraz bibułce nie do końca oby...
Współczuje tego chodzenia na palcach z rana i żeby dziecko nie zapłakało. Fajnie żeby Tż poszło z nową pracą!
No tylko u mnie pobudka a potem zero snu... usypianie przez godzinę od każdej pobudki :-(- wychodzi na to ze tej nocy spał tyle co od usniecia kolo 21 do ok 23.potem spal od 24-do ok 2 i od 3.30do5.30. Tyle. Teraz dalej nie śpi... Masakra. Jak czytam o dzieciach śpiących po kilkanaście h to mi się płakać chce....
Stary 2015-10-06, 08:50   #1695
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupie paste bez fluoru. Odrobina na silikonową szczoteczkę i będę czyścić wieczorem
Aha a jak sie pluka taka paste? Takie dziecko nie umie nabrac wody i wypluc ???

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-10-06, 08:51   #1696
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Aha a jak sie pluka taka paste? Takie dziecko nie umie nabrac wody i wypluc ???
Pasta bez fluoru wiec bezpieczna i nie trzeba
Stary 2015-10-06, 08:52   #1697
madzixx88
Zakorzenienie

Hej hej
U nas nocka przespana w 100% od 18:40 do 5:40, potem podłączyłam do piersi i przysnelysmy jeszcze do 6:40 po 7 zjadła i 7:50 na pierwsza drzemkę Ala poszła i spi do teraz
A ja sie obudziłam o 5 juz wyspana, heh

Viola-oto fajnie, ze pszczółki a ze śliniaka powinnaś być zadowolona, ja z elodie bardzo, łatwy do zmycia kleksów z jedzonka
Oj straszna historia z ta choroba, oby było wszystko ok !
A co Ty tak dajesz mężowi wychodne w poniedziałek i współczuje tylu karmien, ja bym dała raz odciągnięte zeby sprawdzic co i jak.

Boleczka-Oo minus dla M, piwko spore było

Hania-cieżko Ci pewnie musi być jak Tz tak na nocki chodzi :/

Black-fajnie masz z zumba tez myślałam zeby sie zapisać
I z chodakowska musze zacząć bo chyba przytyłam :/:/

Wyssorowalam łazienke, zjadłam śniadanie i oglądam PnS fajnie, ze Marcelina prowadzi, lubie ja
Musze jeszcze warzywa na rosół obrać i po spacerze wstawię. U nas dzis tez ładna pogoda, jak córcia wstanie to sie zbierzemy na dwór bo musze pare spraw przy okazji załatwić
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 08:52   #1698
violka848
Zakorzenienie

A ja dzisiaj obiad mam, moja kochana mamcia przyniosła nam wczoraj zupę porową i klopsa i ziemniaki nawet Pogoda kurcze marna, aż się wychodzić niechce, ale pewnie wyjdziemy, mamy wolne. Może kupie ten schab i zrobię wędlinkę
Albo będę czekać z utęsknieniem na paczki, zamówiłam w H&M tą czapę która mi się marzyła- tylko największy rozmiar 74 zobaczymy czy nam chwile posłuży. Kurcze ciągle kombinezonu niemamy W H&m dali nowy, ale taki obślizgły i ciemny, szkoda ze w F&F u nas nic niema.
Stary 2015-10-06, 08:56   #1699
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
No tylko u mnie pobudka a potem zero snu... usypianie przez godzinę od każdej pobudki :-(- wychodzi na to ze tej nocy spał tyle co od usniecia kolo 21 do ok 23.potem spal od 24-do ok 2 i od 3.30do5.30. Tyle. Teraz dalej nie śpi... Masakra. Jak czytam o dzieciach śpiących po kilkanaście h to mi się płakać chce....
Domima ja tez tak robilam ze jak sie obudzila w nocy i nie spala albo po jedzeniu nie zasnela to ja ja usypialam i sie meczyla. Ale kiedys bylam tak nieprzytomna ze stwierdizilam ze pierdziele i ide spac a ona niech robi co chce i zasnela, sama samousienka i teraz juz tak robie za kazdym razem jak zje i widze ze nie jest skora do spania to ja zostawiam na boczku a sama ide spac. Olafek by plakal jakbys go tak zostawila? Moze sprobuj zrobic tak ze pojdziesz sobie spac i moze on sobie sam zasnie?

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Cytat:
Aha oki dziekuje

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-10-06, 08:58   #1700
ewullka87
BAN stały

Cytat:
He he to tylko ja taka zacofana ze nie wiem ze są zapachowe worki na śmieci? Eh..
Madzixx Kochana no bus mi zwial... - następnej okazji nie przepuszcze; -)
Ja tez nie wiedzialam.
Stary 2015-10-06, 08:58   #1701
gossip_girl21
Zakorzenienie

Jak mloda jest przeziebiona to wychodzic na dwór? Pogoda zachnurzone i na deszcz się zbiera, a młoda ma katar i kicha 😣

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 08:58   #1702
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Domima ja tez tak robilam ze jak sie obudzila w nocy i nie spala albo po jedzeniu nie zasnela to ja ja usypialam i sie meczyla. Ale kiedys bylam tak nieprzytomna ze stwierdizilam ze pierdziele i ide spac a ona niech robi co chce i zasnela, sama samousienka i teraz juz tak robie za kazdym razem jak zje i widze ze nie jest skora do spania to ja zostawiam na boczku a sama ide spac. Olafek by plakal jakbys go tak zostawila? Moze sprobuj zrobic tak ze pojdziesz sobie spac i moze on sobie sam zasnie?
Wiesz co u Olafa jest ten problem ze jest bardzo bardzo ruchliwy od razu na brzuch i się czolga - dupka w górze i do góry łóżeczka lezie. Jak juz mu się łóżeczko skończy to marudzi tak z przełamanym płaczem. Wiec ja wtedy znowu na swoje miejsce przykrywam układam czasem suszarka w ruch smoczek i nie mija 5 minut jak znowu to samo... no i tak dopóki się nie zmęczy... Ciężko :'(
Stary 2015-10-06, 08:59   #1703
madzixx88
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Domima-trzymaj sie

Majka-o jak fajnie, ze juz żabki będziecie myć a jaka to pasta to sobie zapisze na zaś

Viola-ja odpalam tv ok 20:00 albo jak na wspólnej leci potem jakis film oglądamy albo laptopa podlaczamy pod tv
No i rano oglądam PNS albo dd TVN ale jak córa w dużym pokoju urzeduje to wyłączam. Ostatnio leciało cos ciekawego i ja przełożyłam tyłem to skubana słyszała i sie wykręcała strasznie
Stary 2015-10-06, 09:02   #1704
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie się taka pastę kupuje? Normalnie tam gdzie nasze czy w aptece?
Stary 2015-10-06, 09:02   #1705
ewullka87
BAN stały

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53010495]Hej yol!
Moja corka juz wstala,a w nocy od 3ciej znow impreze urzadzila 1,5h .co jej sie porobilo? To jakis objaw skoku? Co autor miał na mysli? Nie mam pojecia 😒[/QUOTE]

Moze z moja sie solidaryzuje.

Odggryze sie jak bedzie nastolatka.skoro sie naimprezowala za niemowlaka, to potem bedzie w domu siedziec hehehehehe.
Stary 2015-10-06, 09:03   #1706
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dzisiaj obiad mam, moja kochana mamcia przyniosła nam wczoraj zupę porową i klopsa i ziemniaki nawet Pogoda kurcze marna, aż się wychodzić niechce, ale pewnie wyjdziemy, mamy wolne. Może kupie ten schab i zrobię wędlinkę
Albo będę czekać z utęsknieniem na paczki, zamówiłam w H&M tą czapę która mi się marzyła- tylko największy rozmiar 74 zobaczymy czy nam chwile posłuży. Kurcze ciągle kombinezonu niemamy W H&m dali nowy, ale taki obślizgły i ciemny, szkoda ze w F&F u nas nic niema.
O jak Ci super z obiadkiem ))

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Domima-trzymaj sie

Majka-o jak fajnie, ze juz żabki będziecie myć a jaka to pasta to sobie zapisze na zaś

Viola-ja odpalam tv ok 20:00 albo jak na wspólnej leci potem jakis film oglądamy albo laptopa podlaczamy pod tv
No i rano oglądam PNS albo dd TVN ale jak córa w dużym pokoju urzeduje to wyłączam. Ostatnio leciało cos ciekawego i ja przełożyłam tyłem to skubana słyszała i sie wykręcała strasznie
:-*
Stary 2015-10-06, 09:04   #1707
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co u Olafa jest ten problem ze jest bardzo bardzo ruchliwy od razu na brzuch i się czolga - dupka w górze i do góry łóżeczka lezie. Jak juz mu się łóżeczko skończy to marudzi tak z przełamanym płaczem. Wiec ja wtedy znowu na swoje miejsce przykrywam układam czasem suszarka w ruch smoczek i nie mija 5 minut jak znowu to samo... no i tak dopóki się nie zmęczy... Ciężko :'(
To go przyblokuj zwinietymi kocykami to nie będzie się przewracal

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Domima-trzymaj sie

Ja zamówiłam w aptece nenedent baby. Sa różne. Ta stosowalam przy starszym. Ona nie jest chyba owocowa itp.a ja owocowych past unikam
Stary 2015-10-06, 09:05   #1708
madzixx88
Zakorzenienie

Domima-a moze blokuj Olafa kocykami jak Majka? Nie bedzie sie obracał

Moja tesciowa na 3 tyg baluje w Krynicy w sanatorium pojechalabym z nia hehe

Planujecie jechać w gory z dziećmi zima? Ja myślałam tak koło lutego skoczyć na narty, Ala bedzie mieć 9/10 miesięcy i by na sankach sobie pojezdzila
Stary 2015-10-06, 09:06   #1709
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
To go przyblokuj zwinietymi kocykami to nie będzie się przewracal

Ja zamówiłam w aptece nenedent baby. Sa różne. Ta stosowalam przy starszym. Ona nie jest chyba owocowa itp.a ja owocowych past unikam
Oj Kochana ja mam już takie blokady ze szok... on ciągnie za to wszystko rękami i w ten sposób sobie pomaga... :-( - za silny jest do tego. Musiałabym go przywiazac chyba żeby się nie przekrecal :-(
Stary 2015-10-06, 09:07   #1710
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie się taka pastę kupuje? Normalnie tam gdzie nasze czy w aptece?
Apteka. W Rosku tez jakies są ale ja wybrałam apteczna

Violka - fajnie masz z obiadem. Ja mam golabki od teściowej i buraczki od mamy

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości