|
|
#3961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() Cytat:
a od środy moja dieta zostanie pokonana jedna nadzieja w długich spacerach i zapasach.... ![]() foto-bransoletki
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie na czczo podwyższone... za to po obciążeniu w normie, przynajmniej wg mojej rozpiski (chyba że masz inne normy w labie) Cytat:
|
|
|
|
|
#3963 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja choruje na obag wulkaniczny..ale niezapinalnosc mnie powstrzymuje
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
chce to
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
![]() na fb Ci wysłałam też u polaków 5 dych u chińczyków ponoć ok 18zł
|
#3965 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() kl aski:![]() Gratuluję, Maju! A ja chyba już wiem, czego chcę. I mam poważny plan - do końca roku namalować większość zleceń. Wszystkich nie dam rady, bo by wychodziły po 2 tygodniowo, ale i tak myslę o takim "swoim" projekcie i chę mieć do niego wolniejszą głowę. Będzie dobrze, wiem to. I torbę chyba sobie wymyśliłam - ustaliłam. Biel albo pudrowy róż. Wygląda jak baaaardzo rozbielony wrzosowy. Piękny.
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za ilość zleceń i za plan!! Gratuluję już samej koncepcji. Bo zamysł, pomysł jest najważniejszy! 2. Jak tak je oglądałam teoretyzując co bym brała gdybym brała to wyszły mi szary/biel/pudrowy róż! Genialny jest! Ale, one jednak nie moje jeśli chodzi o komfort. Wizualnie bardzo tak, ale użytkowo nie moja bajka Mam jednak dół torebkowy - podobają mi się wyłącznie od Rebecca Minkof To jest mój styl. Te małe na ramię. No cóż, muszą jednak pozostać w sferze marzeń. Ciężko znaleźć podobny typ
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-04 o 23:42 |
|
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Niczego sobie te torebeczki
http://allegro.pl/rebecca-minkoff-li...706376711.html ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- kupujesz organizer i masz zapinalność ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Ta Lovelana... znam nick, cy to nie nasz człowiek? Perfumy też ma
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-10-05 o 00:29 |
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja rozważam uszycie, mam od dawna wykroje do paru modeli i przypływ jesiennej weny od paru dni ![]() poza tym reisefieber się rozkręca na razie tylko brwi ucierpiały - prawie maffashion wyszło ![]() no ale spierze się do środy i końcówki podcięłam - nie wiem jeszcze co wyszło oglądam też blondy jasne
|
|
#3969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam na myśli takie http://www1.bloomingdales.com/shop/p...9#fn%3Dspp%3D9 lub takie http://shop.nordstrom.com/s/rebecca-...dy-bag/3304216 ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
Od jasnych blondów a kysz. Ale, kto to mówi
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-05 o 00:38 |
||
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albowiem ta z linczka z All w moim odczuciu urodą nie grzeszy ![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Za to załączę Wam coś do śmiechu ( choć mi się z jakiejś dziwnej przyczyny odrobinę wariacko podoba, tak z przymrużeniem oka, sporym ![]() Ostatnio olśniły mnie tenisówki (slip-ony) u Agnyski - no dokłądnie takich mi brakowało etc. Do sukienek, bo inaczej nie chadzam Oczywiście w sklepach albo wyjątkowy chiński chłam, albo drożyzna, albo brak istnienia owych, gdyż to zeszłoroczny szał. I kupiłam co następuje w Deichu http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...i*slip*on.prod Także tak, można się śmiać sama to robię jak na nie patrzę
|
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Nic a nic się nie nabijam - i mnie akurat ta z All się podoba
![]() Wg mnie te tenisówki nie są śmieszne - są w porządku, jak najbardziej, nie to, żeby śmieszność cokolwiek dla mnie skreślała - wprost przeciwnie {torba}
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-10-05 o 01:16 |
|
|
|
#3973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uruchomiłam poszukiwania czegoś takiego, pewnie nie znajdę, nazwa modelu nomen omen brzmi "Love" https://www.google.pl/search?q=rebec...f+love+chevronTorebka w 100 % "moja" 2. Na żywo trochę są odejmują mi z 20 lat Ale są chwile kiedy się baaaardzo przydają. A plus taki, że są smukłe.---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- Cytat:
Takie mini szaleństewko.
|
||
|
|
|
#3974 | ||||
|
Zakorzenienie
|
mnie też
![]() tzn ogólnie podobają mi się te torebki, ale jakoś tak niepraktyczne mi sie wydają Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale nie jestem do końca zadowolona zadowolona, bo jest mało pojemna, mój wielki portfel zajmuje większość jej powierzchni ![]() Cytat:
Znowu pierwsza?
|
||||
|
|
|
#3975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nosi mnie, bo jakaś zapuszczona się czuję ![]() to chociaż gencjanka dzień przed ![]() znowu wyjdę jak krowa z reklamy milki Cytat:
![]() myślałam, że przynajmniej złote będą ![]() jak na slip-ony, bardzo ładne Cytat:
![]() ale elegancka ja nie mam żadnej małej, ale może w kocim chariciaku coś upoluję ![]() z przyzwyczajenia wszyscy czekają na Twojego porannego posta otwierającego bar
|
|
#3976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czułam ją za bardzo, no przeszkadzała mi. Nie powiem odetchnełam lekko Bo ja się muszę w torbie zakochać ze wzajemnością na amen i naszać do zdarcia. 2. Jakbyś myślała o sprzedaniu to daj znać Ale fakt, wszystko zależy od rozmiaru, dlatego te Rebeki są takie Cytat:
A próbowałaś tego - http://drogerianatalia.pl/pielegnacj...853104032.html Ciekawa jestem Twojego zdania. Ja uwielbiam. Choć przesusza, ale to się załatwia czym innym Mnie też bananowo-miodowe maseczki podjaśniały, mam zamiar je wdrożyć na szare odrosta. 2. Hre hre - nieeee, złote jeszcze nie Ale nigdy nie mówię nigdy Dzięki 3. Ja byłam na dworze - świetna pogoda ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Niestety podeszwa czyni z nich obuwie zamienne do podstawówki. Ale nijak tego nie przerobię, choć kusi pomalować jakimś czarnym lakierem tylko żeby nie starł się, nie skruszył Justyno? Znasz taki?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-05 o 11:51 |
||
|
|
|
#3977 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mankell nie żyje
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. multirenowacja.pl? ![]() ale wątpię żeby efekt był warty zakupu całego zestawu chyba że zamierzasz więcej butów odnawiać
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-10-05 o 13:19 |
|
|
|
|
#3979 |
|
niecnotliwa dziewica
|
W Jasmin pewnie będzie o ile masz u siebie.
A, gratki dla Mai usiłowałam wczoraj wysłać z komórki ale mi się non stop wieszało
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
były dwie, ale dawno nie bylam
![]() a hebe/natura?
|
#3982 |
|
niecnotliwa dziewica
|
W Hebe mi się nigdy ich produkty w oczy nie rzuciły, z kolei Natury nie mam w okolicy to nie wiem
|
#3983 |
|
Panaroja
|
Machneu w przelocie i spadam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3984 |
|
Konto usunięte
|
Szukam jakiegoś wątku, gdzie mogłabym zadać to pytanie i chyba dobrze trafiłam.
Czy jeśli nie podoba mi się zapach Tom Ford "Black Orchid", to czy jest sens kupować próbkę "Velvet orchid"? On ma trochę inne nuty, ale przeszukując internet widzę, że podobieństwo duże jest. B.O. wg nut powinno być dla mnie, ale... Kupiłam próbkę, spodobała mi się, po czym chyba dnia następnego kliknęłam flakon na którejś z zaufanych perfumerii. Nim dostałam flakon, powąchałam próbkę (kiedy flakon był w drodze) i rozbolała mnie głowa. Pomyślałam, że to przez upał, że rano to pewnie za ciężki zapach i dlatego to złe samopoczucie po powąchaniu. Dostałam flakon, psiknęłam się nim może raz któregoś wieczoru. Zadnego wow |
|
|
|
#3985 |
|
Nindżopesz
|
Capuccino, ja mam czasami tak, że jednego dnia wszystko ok a następnego po powąchaniu tych samych perfum mnie odrzuca. Jeśli globalnie nie dajesz rady to spróbuj perfumować tylko nadgarstki. Może BO lepiej pachnie na Tobie w wysokich temperaturach?
Kurde, od 40 minut przeglądam wątek o rudowłosych i mam coraz większy mętlik w głowie. Którą firmę wybrać, jak uzyskać dobry kolor, jak żyć?
|
|
|
|
#3986 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dochodziłam tego "dlaczego?" i przeglądając fragrantica.com zauważyłam, że w porównaniu z moimi ulubionymi zapachami BO ma dużo więcej składników. Chyba mnie przygniotły po prostu, za mocno, za intensywnie... Wyślę cholerstwo w świat i będę zwracać teraz na to uwagę, na pewno! |
|
|
|
|
#3987 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no z wyjątkiem dziś Cytat:
Cytat:
![]() no ale fakt że sie zakochałam no i w związku z tym się męczę i ograniczam ilość rzeczy które do niej pakuję ![]() ![]() Znad wody mineralnej |
|||
|
|
|
#3988 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad kawy i drożdżowego ze srem waniliowym
![]() Mam jakieś apetyty, jakbym i ja się miała rozmnożyć... jak mnie wczoraj naszło na krupnik, to do spożywczego szłam jak narkoman na głodzie ale dobry wyszedł, na żeberkach
|
#3989 |
|
Nindżopesz
|
Pogadajmy o hormonach
![]() Skoro przez całe życie miałam cerę mieszaną i syfy, a teraz, w ciąży normalną, gładką i bez zaskórników, to można wnioskować, że sprawa tkwi we wcześniejszym niedoborze estrogenów? Pielęgnacji nie zmieniałam, właściwie teraz niewiele robię żeby "nie popsuć", tylko myję żelem micelarnym. Wyczytałam, że za syfy odpowiadają właśnie estrogeny (których poziom rośnie w ciąży) lub testosteron ale nie wiem ile w tym prawdy, ktoś się zna? Zmierzam do tego czy można wywnioskować, że faktycznie problem tkwił w hormonach i czy w przyszłości da się to załatwić braniem odpowiednich hormonów? |
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a brałam chyba z 7 różnych i różnych generacji, w tym diane. pomiaru hormonów nie robiłam, ale widać że testo dominuje
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

trudne jak diabli i co drugiego słówka nie rozumiałam ale jakoś przepchnelam do przodu 

Na czczo 5.5 po obciążeniu 6,5 Coś się dzieje. (

kl aski:
To jest mój styl. Te małe na ramię. No cóż, muszą jednak pozostać w sferze marzeń. Ciężko znaleźć podobny typ 

Justyno? Znasz taki?