|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII
Cytat:
![]() Mam teraz ciemny, ale zawsze po 3 myciach dopiero wychodzi mi ten prawdziwy o ten http://ecsmedia.pl/c/l-oreal-paris-r...xt25157135.jpg Cytat:
![]() agafisia dziekuje najadlam sie ciastek z musli wlasnej roboty blonnik mi byl potrzebny
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2015-10-05 o 22:13 |
||
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII
neska-co oglądasz?
ja przeglądam tv i nic ciekawego...barszczyk odkwasza organizm?? a to pierwsze słysze...przecież tam jest ocet a z moich własnych buraczków robiłam i z włoszczyzną i czosnkiem i lubczykiem bez mięsa i kości-bez tłuszczu zrobię jutro chyba paszteciki drożdżowe z mięsem do niego![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- kocie-fajny kolorek ![]() a nie za maco:P spróbuj -ja dziś jadłam z plackami ziemniaczanymi ale z kaszą gryczaną i sałatą z jogurtem nat jest pycha-patent z papryką widziałam u gesslerowej i meeega smakuje jak sie doda tak o papryki to nic nie zmienia-ale taka podsmażona -rewelka aaa z tego co podałam to na ok 4 porcje wychodzi
![]() Edytowane przez agafisia Czas edycji: 2015-10-05 o 22:19 |
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Kot - ale piękny kolor! ![]() Booże, mam taki ohydny brzuch, mega dużo motywacji do walki i ćwiczeń, a tak mało siły
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej dziewczyny
![]() Nie bylo mnie, bo sie zbieralam w sobie, zeby wrocic czysta do Was w weekend bylam na dzialce, sporo ruchu, ale takze grill dzisiaj jadłam grzecznie, bylam na uczelni od 8 do 19, ale mialam swoje jedzenie więc obylo sie bez napadow glodu i grzechu do tego pocwiczylam 60 min wzmacnianie + stretching - teraz leżę w wyrku i czuje jak pulsuja mi nogi i tyleczek dzien zaliczam na plus! Nie dam rady Was nadrobic, alr bede juz regularnie tutaj. Teraz ide spac, buziaki |
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Jovisse - wlosy sie blyszcza na zloto i to jest fajne
Tylko musi mi troche ten kolor poblaknac, bo nie lubie az takich ciemnych. Ostatnio tez tak mi wyszlo i w koncu mi wyblaklo miejscami do jasnego blondu, taliego jak mam na zdjeciach w klubie na fioletowym tle. Moje wlosy sa dziwne Aga- koniecznie wyprobuje ta palona papryke slyszalam ze ludzie tez pieka papryke w piekarniku dla aromatu. 🎀
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Babeczki
eee nie, na żółto to by mi do niczego nie pasowało, ale już mam bielutko i ponalepiałam takie różne nalepki, jest bardziej kolorowo ![]() mads chciałam jeszcze wczoraj Melkę i Tiffany poćwiczyć, ale hmm brakło czasu ![]() Agafisia ooo chyba sobie przepis na gulasz spróbuję, z winem nie jadłam No jak to gdzie znajduję czas? wstaję o 5tej Co do masła orzechowego, tak nie raz ludzie zachwalali, że zdrowe, że dobre to raz się skusiłam i mi nie posmakowało ![]() ooo ja uwielbiam zbierać grzybki, zabierz mnie ze sobą Ja od małego dziecka z tatą zawsze na grzyby chodziłam, w zeszłym roku też byłam, a w tym nie mam gdzie i jak ![]() Neska ja tam lubię malować ściany ![]() ooo brawo za bieganie
|
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana po sniadanku i szykuje sie na uczelnie
Butterfly fajnie, odswiezyliscie sobie troche ja tez nie znosze sprzatania po pracach remontowych u mnie w kuchni jest odcien zolci - taki troche slomiany, sloneczny... Delikatny i bardzo ładny - nie pasuje do niczego konkretnego ale swietnie pasuje do calego wnetrza ![]() BuryKocie ja robie super zupe krem z pomidorow i papryki upieczonych najpierw w piekarniku. Smak jest obłędny
|
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Neska na takie to w szczególności. Jak nie musze to nic nie kupuje. Ale jak jestem przed w trakcie okresu to idzie mi znośnie. Lubie zakupy ale spożywcze, lubię przechadzac się alejkami w markecie.
Do ciuchowych TŻ mnie troszkę przekonał ale nie ma cudów bo ciężko mi wyjść na takie zakupy i wydać kasę. W zeszłym roku nie powiem bo udało mi się kupić mega fajny plaszczyk z Zary. Kosztował mnie całe 54 zł. Nie żałuję. Chodzę w nim teraz i jest mi cieplusio. Zakup który musi nastąpić w przeciągu tygodnia to czapka. Zwykła. Aby nie łazić po sklepach Dziś : S bułka z ziarnami z serem II S: banany O: kasza gryczana z sałatka (bez miesa bo mam jakiegoś focha na mięso )K: zobaczymy
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka ja czasem mam faze zakupowa, aczasem wstręt... A tak jak Ty zawsze lubie robic spożywcze - ogladac produkty, przechadzac sie...
|
|
|
|
#4540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też szukam takiej zwykłej prostej czapki i powiem Ci, że wcale nie jest łatwo ją kupić, wszędzie są jakieś wymyślne, z pomponami, warkoczykami i innymi pierdami tego typu. Ledwo wstałam
|
|
#4541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Dobry sposób na odreagowanie złych emocji ale mój portfel by tego nie wytrzymał ![]() Nie mam motywacji znowu, nic mi się nie chce. Jestem taka "rozlazła". Wczoraj cały dzień czekałam żeby pójść biegać, potrzebowałam tego, a mimo to jak już przyszła pora to siadłam i powiedziałam, że nie idę bo zimno, bo kolano mnie bolało w sobotę więc pewnie coś tam się dzieje, bo to i tamto. Aż w końcu mówię do siebie że przecież chce mi się iść to co ja wyprawiam Rozumiecie coś z tego? Bo ja kompletnie nic
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na stepperze siedzi mój niedźwiedź Neska pomoże ?
|
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Aza hehe ja niestety w obecnym mieszkaniu to mam pełno rzeczy które nie pasują do niczego
![]() Stokroteńka Ja kupuję ciuchy przeważnie jak jest po sezonie, wtedy można coś za grosze kupić, w zeszłym roku też kupiłam płaszczyk za 15euro a niedawno bluzki z 15 i 20euro na 3-5 euro poprzeceniane ![]() ja nie wiem co na II śniadanie zjem a ty już masz prawie cały dzień zaplanowany ![]() Neska ja z wczorajszym bieganiem miałam tak samo, wcześniej nie miałam z tym problemu, czy deszcz czy zima i na dworze -15stopni ja zawsze poszłam biegać, no chyba, że bardzo mocno lało A teraz szukam tak jak ty tysiące wymówek, wczoraj też mi się bardzooo nie chciało ale jednak poszłam ![]() Ja dzisiaj mam gości, robię na wieczó domową pizzę i mam zamiar upichcić jakieś ciasto, jeszcze nie wiem jakie, pewnie jakiegoś biszkopta ![]() A z ćwiczeń to jedynie rowerek dzisiaj zaliczony 95min (42,9km) ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4545 |
|
BAN stały
|
STOKROTENKA ja tez nie lubue zakupow, dzczegolnie dla dzieci.
|
|
|
|
#4546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sądzę, że nie pomoże, musze sobie znowu w głowie poprzestawiać, na razie dopadła mnie jakaś dziwna frustracja i nawet nie wiem z jakiego powodu. Może to przez zmieniającą się pogodę, coraz mniej słońca, robi się szaro, a może to brak bliskości z kimś i tutaj nie chodzi o faceta tylko po prostu o zaufaną osobę, której mogę się wypłakać, wygadać i tak dalej. Mam co prawda współlokatorkę ale mało gadamy, do niej codziennie chłopak przychodzi i z nim gada, a ja siedze przygotowuję się na zajęcia potem sama oglądam coś, piję herbatę albo ide biegać i ciągle wszystko sama. Jedyne co się spotkam z tym facetem ale z nim też nie gadam o wszystkim bo jeszcze się na tyle nie znamy. No nic... trzeba wziąć się w garść po prostu i działać, nie narzekać ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
Plus dla nas że jednak poszłyśmy. Minus za to, że wcześniej wymyślałyśmy tysiąc pięćset powodów by tego nie robić. Hmm, fajnie! Wyluzujesz się troszkę ;-) Tylko? Przecież to całkiem dobry ruch i czasowo też nie mało, więc brawa.
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
Agafisia- zolty fajnie rozswietla wnetrze
jest takie wesole ![]() Buterfly- ja nie lubie calkiem bialych wnetrz, ale z kolorowymi naklejkami na pewno wyglada zywo i ladnie ![]() Kocie- kolor fajny ![]() Ja wlasnie jade na uczelnie, na 10 ale mam tylko te zajecia dzis wiec jako pierwsze pewnie skoncza sie po 15 minutach :p a 2 godziny strace w autobusie na dojazd w obie strony :p chyba potem na zakupy sie wybiore
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Neska a nie masz żadnej przyjaciółki? no nie wierzę
![]() No właśnie ja kiedyś nie wymyślałam żadnych preteksów, żeby nie iśc pobiegać, sprawiało mi to wielką frajdę, teraz też mnie to odpręża itp ale jakoś mam lenia ![]() Napisałam tylko, bo patrząć na to ile będzie jedzenia na wieczór to aż się boję A tak nawiasem, jakoś rowerek to dla mnie rutyna, nie jeżdżę za szybko a więc żaden wyczyn, nie tak jak bieganie albo zrobienie Killera Chodakowskiej
|
|
|
|
#4549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dasz radę. Mam nadzieję, że na coś sobie pozwolisz? ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() Masz jakieś fajne przedmioty w tym semestrze?
Znaczenie życia mierzy się nie czasem lecz głębią. Cel--> 60 kg - 15.12.2015 Edytowane przez neska002 Czas edycji: 2015-10-06 o 09:24 |
||
|
|
|
#4550 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jeestem
Cytat:
Na październik mam dopiero 120 min 60 za sobotę i 60 za wczoraj ![]() Cytat:
U mnie znów brakuje czasu na gotowanie Wkręciłam się w siłownię ![]() Cytat:
![]() Jak Twój kurs z j. niemieckiego? Dostałaś się? Cytat:
Neska, pamiętaj że masz także nas Zawsze możesz się nam wygadać, jak nie publicznie to w klubie
KWIECIEŃ 2016 610/1000 Grudzień 630/1000 Listopad 300/1000 Październik 300/1000 Wrzesień 402/1000 Sierpień 185/1000 Lipiec 700/1000 Czerwiec: 845/1000 Maj: 1006/1000 Kwiecień: 1273/1000 Marzec : 1090/1000 Luty: 1005/1000 |
||||
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Zgłaszam swój rekord, dziś od rana kichnęłam już chyba z 50 razy
![]() Kocie - też mam tak Zafarbowałam teraz włosy ciemnym brązem, od razu po farbowaniu pięknie się błyszczał i był równomierny, a po jednym myciu gdzieniegdzie mi wyszły jaśniejsze refleksy z poprzedniego koloru Ciekawa sytuacja ![]() Ja ogólnie jestem blondynką, ale od prawie 10 lat farbuję się na szatynkę lub brunetkę i w takim kolorze czuję się najlepiej... choć coraz częściej myślę nad powrotem do blondu, tylko nie własnego (który jest brzydki, bezpłciowy i mysi) tylko takiego blondu blondu Może się kiedyś odważę ![]() Myślicie, że poćwiczenie z 20 minut może mi zaszkodzić w chorobie? Nie chcę teraz robić przerwy, bo znów się zniechęcę albo zdemotywuję...
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Przekichalam pol nocy ![]() 🎀
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w klubie kichających
|
|
#4554 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam po przerwie
![]() Wczoraj ładnie zaczęłam dzień. Śniadanko, ćwiczenia, 2 śniadanie, obiadek, wpadli znajomi, 4 piwa, czipsy, pierogi o 23... |
|
|
|
#4555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm czy na coś sobie pozwolę to napewno, byleby nie za dużo, ojjj będzie ciężko Cytat:
Co do kichających to ja mam lepszy od ciebie wynik, codziennie z rana kicham ze 100razy, kurcze mam jakieś na coś uczulenie ![]() Co do włosków to tak jak ja, zawsze byłam blondynką, rozjaśniałąm swoje włosy bo mój jest średni blond taki brzydki, a od roku czasu farbuję włosy na ciemny brąz, tylko nie wiem czemu te farby po kilku razach mi schodzą, tzn bardzo się rozjaśniają, a kupuję jedne z droższych ![]() Idę piec roladkę truskawkową, trzymajcie kciuki żeby wyszła, bo pierwszy raz akurat taką robię, w ogóle dawno nic nie piekłam
|
||
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
lacze sie bolu
![]() Cytat:
![]() Wlasnie funduje im olej lniany dla polysku
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilam 25 min Gackiej, na tyle mi starczyło sił
![]() Ja się boję zacząć olejować włosy, bo się przetłuszczają i mocno z tym walczę szamponami i odżywkami przeciwko przetłuszczaniu i wypadaniu, nie wyobrażam sobie, co mogłoby być po oleju na włosach
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz prawie zrezygnowalam z drogerynych szamponow i odzywek. Szampony apteczne, o dobrym skladzie albo dla dzieci.
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Kocie, teraz patrzę że masz więcej minut niż ja!
![]() ![]() Jovisse, a ja jestem brunetką, która farbuje się na blond
KWIECIEŃ 2016 610/1000 Grudzień 630/1000 Listopad 300/1000 Październik 300/1000 Wrzesień 402/1000 Sierpień 185/1000 Lipiec 700/1000 Czerwiec: 845/1000 Maj: 1006/1000 Kwiecień: 1273/1000 Marzec : 1090/1000 Luty: 1005/1000 |
|
|
|
#4560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Możemy się zamienić naturalnymi i będzie problemz głowy z farbowaniem do końca życia ![]() ![]() Ale zrobiłam mega za☠☠☠iaszczy i pyszny krem z dyni
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

mi by weszły nogi w 

także równowaga w związku jest

Ja od małego dziecka z tatą zawsze na grzyby chodziłam, w zeszłym roku też byłam, a w tym nie mam gdzie i jak 

)

ja nie wiem co na II śniadanie zjem a ty już masz prawie cały dzień zaplanowany