|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3
|
|
|
|
#3452 |
|
Zadomowienie
|
Ja też przestałam sie już sugerować filmikami, które pokazują co dziecko powinno umieć w danym miesiącu, zwariowała bym bo moje dziecko jeszcze wiele rzeczy się dopiero uczy, ale widze, że się rozwija i to uważam za priorytet.
|
|
#3453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Po prostu czasami tak szukam i patrzę jaka Lena może być jak będzie miała x miesiecy.Ale broń Boże nie porównuję bo wiem, że to nie ma sensu. Tj. np. Wasze dzieci się obracają i są młodsze niż Lena a ona się dopiero obróciła 4 x.. ale co? No nic bo widzę, że wszystko z nią ok. Tylko tak mnie trochę wkurzają te filmiki tej babki bo każdy miesiąc mam wrażenie u niej jest jakby na wyrost.. I dlatego tak się chciałam Was zapytać ![]() Cytat:
Ja rozumiem,że dzieci rozwijają się różnie ale bez przesady.. To są chyba różnice minimalne a nie aż takie
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pewnie lekarka powiedziała że tak sie często dzieje po 3 miesiącu ale to mija po kilku tygodniach to taka starsza babka więc chyba tak nazwała skok aaa i ja też od jakiegoś czasu nie śpie z tż. najpierw był chory to poszedł spać do drugiego pokoju zeby nam nie kaszleć i smarkać po nocy a potem mała zaczeła źle spać a on musi sie wyspać bo o 4.30 wstaje do pracy...... czekamy aż młodej sie nocki naprawią i wróci do sypialni. póki co na seksy chodze do jego pokoju
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no, dobrze, że jest na to jakieś wytłumaczenie ![]() my jeszcze śpimy razem, ale chyba niedługo Tż się wyniesie do salonu. wyjeżdżał o północy i o 22 chciał się przespać, a Mały oczywiście stękał, kręcił się aż się obudził, a Tż już zły był. ![]() my na seksy chodzimy do salonu
|
|
#3456 |
|
Zadomowienie
|
a byłam wczoraj w Lidlu, jedyne co kupiłam z promocji to pistacje
i kaczke TŻ bedzie robił
|
|
|
|
#3457 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tez takich rzeczy nie czytam ani nie oglądam. Moja tez jakiś super rozwinięta nie jest ale widzę ze ciagle sie czegoś uczy i nabywa nowych umiejętności. Chociaż jak chodzimy po tych szpitalach to każdy mówi ze jest mega rozgarnięta i mądra, eee tam nie wydaje mi sie. Chyba ze te angielskie dzieci jakieś inne są ;-) |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3458 |
|
Konto usunięte
|
Industria to i tak kulturka, u nas CSI KRYMINALNE ZAGADKI i widoki zwłok
![]() Pzs ja chodzę tylko na osiedle obok bo jest śliczne ale rzadko wychodzę, zreszta dopiero niedawno zaczęłam bo wcześniej łydzie mi zwracali uwagę i miałam traumę ![]() Ja tez Gesslerowej nie lubię ale program juz tak ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3459 |
|
Zadomowienie
|
Jejku ja już sama nie wiem jak w ciągu dnia uspać mała
jak nie zaśnie przy butli to potem obie się męczymy
|
|
#3460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz kostke czochra.. tez nie sugeruje sie filmikami.. brat mi poradzil zebym dawala malej juz zupki, bo oni swojemu synkowi dawali jak 3 mce skonczyl.. teraz maly ma 6 lat i wazy 33 kg..w ogole miedz mna i TZ jakos lepiej teraz, nie klocimy sie, pomaga mi bardzo przy malej ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
i tez ostatnio najadlam sie pistacji, ktore kupilam w lidlu
|
|
#3461 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Muszę ją sama zmierzyć bom ciekawa ile ma
Cytat:
dokładnie nfz plus pneumo i rota do picia. Na szczęście rota juz koniec (ostro po kieszeni dały :p) Cytat:
Ja ograniczam jak tylko mogę telewizję dla małej, tż często właśnie bierze ja na kolana i razem sobie oglądają :| cisne go zawsze o to i każe mu wyłączać tv :P Fajnie jakbyś nie musiała na to patrzeć... Ja dziś z tż małą wojenke mieliśmy, bo on po nocce i zmęczony i nie miał siły iść, ale poszedł po rozum do głowy i byliśmy tam razem. Cytat:
kluseczka Gdzie ten konkurs leci też będę oglądać Cytat:
Super wieści! Cytat:
uwielbiam! Niunia jest bardzo niespokojna po tym szczepieniu. Jak wam wcześniej pisałam że przełożyłam ja z fotelika do Łóżeczka to zaraz się obudziła ale miała jeszcze dobry humor, pogadala, usmiechala się i była cudowna. Zasnela i teraz co się wybudza to płacze przeraźliwie zje, poplacze i jakimś cudem zasypia. Widzę że ja zmeczylo to szczepienie bo normalnie o tej godz tyle nie śpi
|
|||||
|
|
|
#3462 |
|
Konto usunięte
|
Sylwka
biedna malutka Zaczynam sie stresować :/Siedzę na ławce przed blokiem tz mi zniósł małego ale zaraz spadam bo zimno jak jasna dupaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Juz jestem w domu, a mały na balkonie niech wietrzy te śmierdzące baki ![]() Brrrr Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja to nie wiem czy dziś wyjdę, głowa mnie pobolewa, niby czuje się lepiej niż wczoraj ale nie chce ryzykować większej choroby :P może tż jak wstanie to zabierze malutka, tyle że strach jak mu tak zacznie płakać to on chyba zacznie razem z nią :P |
|
|
|
|
#3465 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3467 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3468 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja też sobie robi drzemkę ok. 18, po ok 20-30 min się budzi a ok 19.15-19.30 idziemy się kąpać i ok 20 zasypia. Sama to sobie ustaliła, nie miałam na to wpływu. Cytat:
Moja nie dostaje histerii w wózku. Cytat:
Jak to o co chodzi? Zęby!!! ;-) Cytat:
Ja też się wczoraj wzruszyłam na emce ;-) Super ze z Misia już lepiej Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3469 |
|
Konto usunięte
|
Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3
Sylwka
![]() Jejku jak mi sie chce czegos słodkiego, zrobiłam sobie jabłko z cukrem w mikrofalówce ale to nie to... Żelków i landrynek nie lubię, a nic innego nie moge chyba. Znalazłam fajny przepis na szarlotkę bez jajek ale jest masło i nie wiem czym zastąpić hmm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu a olej możesz? Ja często pieke na oleju ciasta z owocami
|
|
|
|
#3471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale zimno!! Brr.. Ważyłam mała, waży 4920.. Idę robić zupę dyniowa ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#3472 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mała nadal śpi... ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki długi :p całe 66cm
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Ooo oglądam mjm |
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też oglądam, drugi raz
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna ta dziewczynka jest
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3479 | |
|
Konto usunięte
|
Moge ale to do tych jabłek jest potrzebne, myślisz ze bez tych wiórków masła będzie ok? http://www.ewawachowicz.pl/przepisy,3,538.html Tez włączyłam to mjm przez was ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
Mnie te zaręczyny właśnie wzruszyły bardziej To był drugi po ślubie najpiękniejszy dzien mojego życia ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niedobra Ty!!! ![]() ![]() Cytat:
Najpierw przez to jak zobaczyłam jak Natalka się męczy na skurczach, to mi się przypomniały moje.. A później jak malutką pokazali Byłyśmy w raz na spacerze
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

i kaczke 

takie malenstwo chlip chlip