Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-06, 12:56   #3451
kaczuszka1986
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość

Dziewczyny u nas Misia już wróciła do zdrowia i po zapaleniu nie ma śladu, wszystkie wyniki super a do jutra mamy brac jeszcze antybiotyk.
super!!
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 13:02   #3452
Domincia_1987
Zadomowienie

Ja też przestałam sie już sugerować filmikami, które pokazują co dziecko powinno umieć w danym miesiącu, zwariowała bym bo moje dziecko jeszcze wiele rzeczy się dopiero uczy, ale widze, że się rozwija i to uważam za priorytet.

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 13:07   #3453
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Masija Ja też nie znoszę Gesslerowej a mój tż wręcz alergie ma na nią.

Tymi filmikami się nie sugeruj. Tak jak piszesz dzieci rozwijają się róznie. Może być obsuwa 2 miesięczna z czymś i to też będzie normalne. Ja z pierwszym dzieckiem wpadłam w pułapkę takich norm- zamartwiałam się czemu syn czegoś tam nie robi skoro w tabelce pisze że już powinien. Poza tym ludzie też lubią sobie podkolorować rzeczywistość żeby tylko udowodnić że ich dziecko to geniusz
Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Ciężko mi powiedzieć akurat o 5 miesiącach, ale obejrzałam filmik gdzie dziecko ma 3 miesiące i mój Wojtek nie robi wszystkiego co on, a ma 3,5. Tam dziecko biorąc zabawkę do ręki od razu kieruje ją do buzi - mój nie chwyta zabawek aż tak świadomie i często jeszcze nie może trafić do ust.
Nie, nie oglądam tego żeby porównywać Po prostu czasami tak szukam i patrzę jaka Lena może być jak będzie miała x miesiecy.
Ale broń Boże nie porównuję bo wiem, że to nie ma sensu. Tj. np. Wasze dzieci się obracają i są młodsze niż Lena a ona się dopiero obróciła 4 x.. ale co? No nic bo widzę, że wszystko z nią ok.

Tylko tak mnie trochę wkurzają te filmiki tej babki bo każdy miesiąc mam wrażenie u niej jest jakby na wyrost.. I dlatego tak się chciałam Was zapytać

Cytat:
Moja do buzi trafia bezbłędnie ale swoimi łapkami. nawet mleka nie zajada z takim apetytem

dlatego ja już nie czytam "co powinno dziecko w wieku...". widzę, że mała się cały czas rozwija rozwija, nie stoi w miejscu, pediatra też mówi, że wszystko w porządku więc nie przejmuje się niczym.
A inne dzieci niech chodzą w wieku 6 miesięcy
ostatnio kolega z pracy tż zapytał go czy nasza mała już siedzi (?!!) bo jego córka miała 3 miesiące jak siedziała. Taaa jasne.
Tż mu powiedział, że chyba go pogięło.
No jasne:/

Ja rozumiem,że dzieci rozwijają się różnie ale bez przesady.. To są chyba różnice minimalne a nie aż takie

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 13:11   #3454
industria
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny u nas Misia już wróciła do zdrowia i po zapaleniu nie ma śladu, wszystkie wyniki super a do jutra mamy brac jeszcze antybiotyk.
cudownie

Cytat:

A zauważasz w ciągu dnia skok?

no pewnie i wogóle pytałam dziś lekarki. mówie że od ok 2 tyg młoda jest bardzo marudna, płaczliwa, źle śpi w dzień i częściej budzi sie w nocy...i wogóle..
lekarka powiedziała że tak sie często dzieje po 3 miesiącu ale to mija po kilku tygodniach

to taka starsza babka więc chyba tak nazwała skok

aaa i ja też od jakiegoś czasu nie śpie z tż. najpierw był chory to poszedł spać do drugiego pokoju zeby nam nie kaszleć i smarkać po nocy a potem mała zaczeła źle spać a on musi sie wyspać bo o 4.30 wstaje do pracy...... czekamy aż młodej sie nocki naprawią i wróci do sypialni.
póki co na seksy chodze do jego pokoju
Stary 2015-10-06, 13:14   #3455
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość

no pewnie i wogóle pytałam dziś lekarki. mówie że od ok 2 tyg młoda jest bardzo marudna, płaczliwa, źle śpi w dzień i częściej budzi sie w nocy...i wogóle..
lekarka powiedziała że tak sie często dzieje po 3 miesiącu ale to mija po kilku tygodniach

to taka starsza babka więc chyba tak nazwała skok

aaa i ja też od jakiegoś czasu nie śpie z tż. najpierw był chory to poszedł spać do drugiego pokoju zeby nam nie kaszleć i smarkać po nocy a potem mała zaczeła źle spać a on musi sie wyspać bo o 4.30 wstaje do pracy...... czekamy aż młodej sie nocki naprawią i wróci do sypialni.
póki co na seksy chodze do jego pokoju
KILKU TYGODNIACH??? nie no, dobrze, że jest na to jakieś wytłumaczenie

my jeszcze śpimy razem, ale chyba niedługo Tż się wyniesie do salonu. wyjeżdżał o północy i o 22 chciał się przespać, a Mały oczywiście stękał, kręcił się aż się obudził, a Tż już zły był.
my na seksy chodzimy do salonu
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 13:31   #3456
kaczuszka1986
Zadomowienie

a byłam wczoraj w Lidlu, jedyne co kupiłam z promocji to pistacje i kaczke TŻ bedzie robił
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 13:42   #3457
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam nadzieje, że dlugo ja jak pójde do pracy to będe miała zdecydowanie więcej czasu na wizaz

Oglądałam wczoraj i ryczałam jak pokazali to maleństwo

U nas też nie mierzą, ale ja zazwyczaj prosze żeby to zrobili.

Super !!!!

Cytat:
Ja też przestałam sie już sugerować filmikami, które pokazują co dziecko powinno umieć w danym miesiącu, zwariowała bym bo moje dziecko jeszcze wiele rzeczy się dopiero uczy, ale widze, że się rozwija i to uważam za priorytet.

Ja tez takich rzeczy nie czytam ani nie oglądam. Moja tez jakiś super rozwinięta nie jest ale widzę ze ciagle sie czegoś uczy i nabywa nowych umiejętności. Chociaż jak chodzimy po tych szpitalach to każdy mówi ze jest mega rozgarnięta i mądra, eee tam nie wydaje mi sie. Chyba ze te angielskie dzieci jakieś inne są ;-)
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 13:44   #3458
201710041131
Konto usunięte

Industria to i tak kulturka, u nas CSI KRYMINALNE ZAGADKI i widoki zwłok

Pzs ja chodzę tylko na osiedle obok bo jest śliczne ale rzadko wychodzę, zreszta dopiero niedawno zaczęłam bo wcześniej łydzie mi zwracali uwagę i miałam traumę

Ja tez Gesslerowej nie lubię ale program juz tak

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 13:53   #3459
Domincia_1987
Zadomowienie

Jejku ja już sama nie wiem jak w ciągu dnia uspać mała jak nie zaśnie przy butli to potem obie się męczymy

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 13:59   #3460
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

Cytat:
domincia-super wiesci!!! mala spala godzine i opitolila 160 ml a teraz kostke czochra.. tez nie sugeruje sie filmikami.. brat mi poradzil zebym dawala malej juz zupki, bo oni swojemu synkowi dawali jak 3 mce skonczyl.. teraz maly ma 6 lat i wazy 33 kg..

w ogole miedz mna i TZ jakos lepiej teraz, nie klocimy sie, pomaga mi bardzo przy malej

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Jejku ja już sama nie wiem jak w ciągu dnia uspać mała jak nie zaśnie przy butli to potem obie się męczymy
ja czekam az jakies 2 godziny po karmieniu zacznie przymykac oczka w bujaczku, to albo do wozka odkladam albo na kanape i moja nie ma bata musi miec 3 drzemki w ciagu dna..nawet jak idzie po 21 spac to o 19 musi sie zdrzemnac

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Industria to i tak kulturka, u nas CSI KRYMINALNE ZAGADKI i widoki zwłok

Pzs ja chodzę tylko na osiedle obok bo jest śliczne ale rzadko wychodzę, zreszta dopiero niedawno zaczęłam bo wcześniej łydzie mi zwracali uwagę i miałam traumę

Ja tez Gesslerowej nie lubię ale program juz tak

u mnie wieczorami leca KOSCI, CSI juz nie ogladam bo mi zbrzydly no i czasem Mentaliste obejrzymy..

i tez ostatnio najadlam sie pistacji, ktore kupilam w lidlu
Stary 2015-10-06, 14:44   #3461
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Sylwka mojej tez nie mierza. Ostatnio sama ja mierzylam
Muszę ją sama zmierzyć bom ciekawa ile ma

Cytat:
Sylwka czemu aż 4 ukłucia?! Nam mówiła że będzie jedno? Bo które to wasze szczepienie? My mamy drugie dopiero

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Ale Sylwka chyba nfz szczepi.

dokładnie nfz plus pneumo i rota do picia. Na szczęście rota juz koniec (ostro po kieszeni dały :p)

Cytat:
Tylko mały z nim tv ogłada co mi sie nie podoba...

Tylko ja wszystko na iPadzie oglądam bo nienawidzę tv włączonego, zaraz migreny dostaje, a Tz chciałby non stop mieć włączone i nie rozumie jak ja moge cały dzien w UWAGA - CISZY SIEDZIEC, ciszy

Mnie jutro to czeka 4 ukłucia tz mówi ze mam zostać w domu...

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Ja ograniczam jak tylko mogę telewizję dla małej, tż często właśnie bierze ja na kolana i razem sobie oglądają :| cisne go zawsze o to i każe mu wyłączać tv :P
Fajnie jakbyś nie musiała na to patrzeć... Ja dziś z tż małą wojenke mieliśmy, bo on po nocce i zmęczony i nie miał siły iść, ale poszedł po rozum do głowy i byliśmy tam razem.

Cytat:

bidulka
my też już po szczepieniu. 3 ukłucia +rotarix
płakała ale jakiejś tragedii nie było i szybciutko sie uspokoiła.
zasneła w foteliku , przełożyłam do łóżka i śpi do tej pory...ostatnio mi cały dzień przespała.....
u nas jakoś dziwnie mierzą te pielęgniarki. 6 tygodni temu mała miała niby wg nich 59 czyli mniej niż przy urodzeniu, dziś 64.....
a ciuchy nosi na 68/74 . każdy mierzy po swojemu chyba....
i niby waży 7,050 a na mojej wadze półtora tygodnia temu było 7 , ale tu akurat bardziej ufam wadze z przychodni

mój tż też ogląda z młodą tv a ja sie wkurzam. wczoraj pół dnia oglądali konkurs szopenowski tż zapowiedział że bedą oglądali to do końca czyli do 21 października

kluseczka
Gdzie ten konkurs leci też będę oglądać

Cytat:

Super wieści!

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
a byłam wczoraj w Lidlu, jedyne co kupiłam z promocji to pistacje i kaczke TŻ bedzie robił
Ooo muszę się wybrać po pistacje uwielbiam!

Niunia jest bardzo niespokojna po tym szczepieniu. Jak wam wcześniej pisałam że przełożyłam ja z fotelika do Łóżeczka to zaraz się obudziła ale miała jeszcze dobry humor, pogadala, usmiechala się i była cudowna. Zasnela i teraz co się wybudza to płacze przeraźliwie zje, poplacze i jakimś cudem zasypia. Widzę że ja zmeczylo to szczepienie bo normalnie o tej godz tyle nie śpi
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 15:29   #3462
201710041131
Konto usunięte

Sylwka biedna malutka Zaczynam sie stresować :/

Siedzę na ławce przed blokiem tz mi zniósł małego ale zaraz spadam bo zimno jak jasna dupa

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Juz jestem w domu, a mały na balkonie niech wietrzy te śmierdzące baki

Brrrr

Stary 2015-10-06, 15:31   #3463
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Sylwka biedna malutka Zaczynam sie stresować :/

Siedzę na ławce przed blokiem tz mi zniósł małego ale zaraz spadam bo zimno jak jasna dupa

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Brrrr

Moja też czasem takiego śmierdziucha zapoda

Ja to nie wiem czy dziś wyjdę, głowa mnie pobolewa, niby czuje się lepiej niż wczoraj ale nie chce ryzykować większej choroby :P może tż jak wstanie to zabierze malutka, tyle że strach jak mu tak zacznie płakać to on chyba zacznie razem z nią :P
Stary 2015-10-06, 15:47   #3464
Princesika
Zakorzenienie

Chyba jestem chora
Stary 2015-10-06, 15:49   #3465
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba jestem chora
No następna
Stary 2015-10-06, 15:52   #3466
Princesika
Zakorzenienie

Ktora mnie zaraziła
Stary 2015-10-06, 15:53   #3467
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Ktora mnie zaraziła
To Kejti tu zarazę przyniosła
Stary 2015-10-06, 16:06   #3468
mycha_818
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Oo, zazdroo
No baaa, szare najlepsze
Jak bliźniaczka ją założy to niech się pokaże

Codziennie tak masz teraz czy są lepsze dni?

Ja też jej wprowadziłam rytm ale jak już parę dni jest ok tak nast. dnia wszystko się burzy.
Ale np. nie ma bata żeby nie zrobiła sobie drzemki ok 18. No ni cholery nie da się jej przetrzymać, że się zmęczy i później pójdzie szybciej spać. Nie ma szans. Próbowaliśmy to zasypiała po 19 i budziła się o 20. Raz ją przeciągnęliśmy tak do 20 to o 20.10 zasnęła i spała 15 min. I szalała do po 22.

Co do ciemieniuchy to u nas pierwsza zeszła bez problemu.
Ostatnio zauważyłam, że zaczęły jej się takie właśnie plamy robić ciemieniuchy ale też ładnie zeszło.

U nas Lena ostatnio parę razy się tak zaśmiała ale wiecie, takie 'hahaha' 'hihihi'
Pokaże się ale to najwcześniej w listopadzie bo narazie jest sporo za duża ;-)

Moja też sobie robi drzemkę ok. 18, po ok 20-30 min się budzi a ok 19.15-19.30 idziemy się kąpać i ok 20 zasypia. Sama to sobie ustaliła, nie miałam na to wpływu.

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
No to nie wiem już co doradzić. O to nasi synowie mogą sobie ręce podać jeśli o apetyt chodzi

brawo, wiem jaka to radość.

Też tak macie, że jak Wasze dziecko dostaje histerii w wózku to jak najszybciej wracacie do domu, bo ja tak wkurzają mnie spojrzenia głupich ludzi, jakbym wyrodna była, no nic nie poradzę, dziecię me wózka nie lubi i już a nieść go i prowadzić wózek nie dam rady

Moja nie dostaje histerii w wózku.

Cytat:
bardzo mądra kobieta

bidulka
my też już po szczepieniu. 3 ukłucia +rotarix
płakała ale jakiejś tragedii nie było i szybciutko sie uspokoiła.
zasneła w foteliku , przełożyłam do łóżka i śpi do tej pory...ostatnio mi cały dzień przespała.....
u nas jakoś dziwnie mierzą te pielęgniarki. 6 tygodni temu mała miała niby wg nich 59 czyli mniej niż przy urodzeniu, dziś 64.....
a ciuchy nosi na 68/74 . każdy mierzy po swojemu chyba....
i niby waży 7,050 a na mojej wadze półtora tygodnia temu było 7 , ale tu akurat bardziej ufam wadze z przychodni

mój tż też ogląda z młodą tv a ja sie wkurzam. wczoraj pół dnia oglądali konkurs szopenowski tż zapowiedział że bedą oglądali to do końca czyli do 21 października

ooo jak dużo je
młoda ostatnio mi zaczeła gorzej jeść. na noc wypija 120 tylko, w ciągu dnia nieraz i z tego sporo zostawia . nie wiem co jest....

dokładnie u nas to samo. poprostu sie budzi i już. a tak ładnie kiedyś spała.....dziś była pobudka o 12 i o 4 na jedzenie, o 6 na kupona, o 8 na śniadanie

Jak to o co chodzi? Zęby!!! ;-)

Cytat:
Mam nadzieje, że dlugo ja jak pójde do pracy to będe miała zdecydowanie więcej czasu na wizaz

Oglądałam wczoraj i ryczałam jak pokazali to maleństwo

U nas też nie mierzą, ale ja zazwyczaj prosze żeby to zrobili.

Ja też się wczoraj wzruszyłam na emce ;-)

Super ze z Misia już lepiej

Cytat:
Ja też, moja z Laura nie robi wielu rzeczy z tych co robią dzieci kejti i industri np.ale się rozwija, ja to widzę
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 16:10   #3469
201710041131
Konto usunięte

Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3

Sylwka to mu jeszcze nie zrobiła nigdy koncertu?

Jejku jak mi sie chce czegos słodkiego, zrobiłam sobie jabłko z cukrem w mikrofalówce ale to nie to... Żelków i landrynek nie lubię, a nic innego nie moge chyba. Znalazłam fajny przepis na szarlotkę bez jajek ale jest masło i nie wiem czym zastąpić hmm

Stary 2015-10-06, 16:20   #3470
mehja
Zakorzenienie

Szuu a olej możesz? Ja często pieke na oleju ciasta z owocami
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 16:21   #3471
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Spróbuj kąpać ją tylko w wodzie z odrobiną oliwy/okej ze słodkich migdałów. Nic więcej. A te miejsca czymś posmaruj, ja używam bepanthen lub olej. Może ma taką delikatną skórę, Markus też ma za uszkami i na stópkach. Odkąd masuje go codziennie olejkiem znikło.
Jak nue zejdzie zupełnie to pewnie to alergia

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Szuuu ja też uwielbiam w ciszy siedzieć
Smaruje jej to emolium. Nie mam oleju ze słodkich migdalow, tylko sezamowy, ale jutro kupie..

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Obym nie była złym prorokiem ale u mnie ten kryzys pojawił się w zeszłym tygodniu. Czyli na początku czwartego miesiąca.

Kaja- a w czym kąpiesz? A może to przez proszek? Czytałam że takie reakcje na kosmetyki czy chemie mogą wystąpić nawet po kilku miesiącach 😒
W babydreamie kąpie i piore w persilu ale to od niedawna i juz to miała.. Pediatra powiedziała ze wygląda jej to na pokarmowe uczulenie

Ale zimno!! Brr..
Ważyłam mała, waży 4920..

Idę robić zupę dyniowa

Cytat:

Jejku jak mi sie chce czegos słodkiego, zrobiłam sobie jabłko z cukrem w mikrofalówce ale to nie to... Żelków i landrynek nie lubię, a nic innego nie moge chyba. Znalazłam fajny przepis na szarlotkę bez jajek ale jest masło i nie wiem czym zastąpić hmm

Boze mi też chce się coś słodkiego! Ciasta!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 16:23   #3472
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:

Zrobiła! I on się denerwuje wtedy razem z nią w ogóle nie jest cierpliwy...

Mała nadal śpi...

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Smaruje jej to emolium. Nie mam oleju ze słodkich migdalow, tylko sezamowy, ale jutro kupie..

W babydreamie kąpie i piore w persilu ale to od niedawna i juz to miała.. Pediatra powiedziała ze wygląda jej to na pokarmowe uczulenie

Ale zimno!! Brr..
Ważyłam mała, waży 4920..

Idę robić zupę dyniowa

Boze mi też chce się coś słodkiego! Ciasta!!

Ja dziś do kawki miałam groszki ptysiowe
Stary 2015-10-06, 16:32   #3473
Princesika
Zakorzenienie

Kaja masz chyba najdrobniejszego malucha na wątku
Stary 2015-10-06, 16:48   #3474
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Kaja masz chyba najdrobniejszego malucha na wątku
A jaki długi :p całe 66cm

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Ooo oglądam mjm

Lena
Stary 2015-10-06, 16:53   #3475
kejtiCe
Zakorzenienie

Ja też oglądam, drugi raz
22.06.2015
Stary 2015-10-06, 16:55   #3476
k a j a
Zakorzenienie

Poplakalam się takie malenstwo chlip chlip

Lena
Stary 2015-10-06, 16:56   #3477
kejtiCe
Zakorzenienie

Śliczna ta dziewczynka jest Ja wczoraj płakałam jeszcze na zaręczynach
22.06.2015
Stary 2015-10-06, 17:00   #3478
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Ooo oglądam mjm
Uuuu będzie wysoka
Stary 2015-10-06, 17:06   #3479
201710041131
Konto usunięte

Cytat:

Moge ale to do tych jabłek jest potrzebne, myślisz ze bez tych wiórków masła będzie ok?

http://www.ewawachowicz.pl/przepisy,3,538.html

Tez włączyłam to mjm przez was

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Śliczna ta dziewczynka jest Ja wczoraj płakałam jeszcze na zaręczynach

Mnie te zaręczyny właśnie wzruszyły bardziej To był drugi po ślubie najpiękniejszy dzien mojego życia

Stary 2015-10-06, 17:34   #3480
masija
Zakorzenienie

Cytat:

Brrrr

Pewnie, matce ma być ciepło a dziecko niech się ziębi
niedobra Ty!!!
Cytat:
ja też

Cytat:

Ooo oglądam mjm
Ja też...i pobeczałam się jak głupia
Najpierw przez to jak zobaczyłam jak Natalka się męczy na skurczach, to mi się przypomniały moje.. A później jak malutką pokazali

Byłyśmy w raz na spacerze

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości