|
|
#4021 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar LVII
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wejżcie do Tró bo tam mam pytanie.
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
|
|
#4023 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() doczytałam się ,że wymyślili jakiś cudohiper zabieg na włosy , żeby rudy sie nie zmywał tak szybko , szalenie nowatorski i świetny , ale cholera nie pamiętam jak sie toto nazywa ani co robi klasyka 2.SKS ale dlaczego z MKM tylko pryszcze Cytat:
i dzięki temu czasem się nie dziwię jak widzę coś dzifnego na ulicy ![]() 2.o masz smarowanie pewnie że tak Cytat:
![]() 2.marność i do doophy ![]() 3.z tabsami to różnie bywa i każda ma inaczej , trudno przewidzieć co komu dobrze zrobi i na co . 4.oficjalnie dieta na trąd nie wpływa , natomiast na bank ma wpływ niedobór jakichś witamin czy pierwiastków - kiedyś lata temu małż mi załatwił zestaw minerałów nota bene didzki oryginalny mejd in kanada , normalnie niemal w oczach pysk mi się wygładzał i trąd wszelaki znikał niestety potem okazało się , że zaczęli produkować specjalnie na nasz rynek czy nawet przenieśli produkcję do nas i doopha , robione u nas/dla nas nie działało tak samo wcale nie zawsze za trądem stoją miejscowe bakterie , w ogóle nie wiadomo co za nim stoi ![]() Czegoś mi się chce , ale nie wiem czego ![]() Chyba spaaaaać kawusia mnie uśpiła ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-10-06 o 18:12 |
|||
|
|
|
#4024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to nie było edp taką wersję miałam 2. ja też już chodziłam, ale jak było mokro, albo chlodno Cytat:
![]() 2. ewidentnie mi na mózg siadała sama ze sobą nie mogłam wytrzymać, a sny i pomysły (głupie) miałam jak nigdy. przeszło po odstawieniu ![]() no chyba że z pigułami taka interakcja
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-10-06 o 18:17 |
||
|
|
|
#4025 |
|
Nindżopesz
|
Ale gdzie waćpanna jedzie, w ciepłe kraje?
Ja teraz ciągle pomykam w botkach za kostkę więc luuuz. Macham znad świeżo ufarbowanych włosów i świetnego efektu |
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko prognozy wyjątkowo słoneczne 2. poka! ![]() może się napatrzę i mi przejdzie
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba sobie jednak wyłapać samemu co komu pomaga. Nie mówić z góry, że nic, tylko najpierw spróbować. Ja chyba bym nie spróbowała, gdyby nie moja desperacja. Za chiny ludowe nei chciałam przyjmować antybiotyków doustnie. Nie zawiodłam się na swojej intuicji. U mnie po odstawieniu mleka odzwierzęcego - ponad 15 lat temu już będzie nastąpiła Hallelujah Obstawiam, że wszystko jest zapisane w genach i dany trend do trądu naszym życiem albo sobie podkręcamy albo minimalizujemy.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-06 o 18:32 |
|
|
|
|
#4028 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie jestem dziś wyględna i światła też nie ma dobrego - wrzucę po Twoim powrocie Wyszło chyba coś w ten deseń: http://img.szafa.pl/forum/0/foto_cac...e8_500x640.jpg choć celowałam w jaskrawszy.
|
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spierałam taki ![]() tak... zeszłoroczna milka po gencjanie ![]() i nie mam nic do rudości - podziwiam moje włosy świetnie współpracowały z henną tylko, że ja byłam w tym kolorze strasznie nieszczęśliwa za dużo na mnie wymuszał, ograniczał, no i niektóre komentarze... ![]() dlatego muszę się ciągle odwodzić od takich pomysłów
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-10-06 o 19:17 |
|
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę nikt nic nie ogląda o modzie?
![]() Liczyłam na Was
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nie znam
![]() mogę podpytać przyjaciółkę z ksa sapu ale pewnie do tego czasu bar znajdzie co trzeba
|
#4034 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja nawet nie staram sie nadrabiać, bo nic mi sie już nie chce - robota mnie wykańcza i jak wracam to bym ino lezała błogo
|
#4035 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dooobra, mam pytanie o farby do włosów. Wyszedł mi ten niegupi naturalny rudy i zastanawiam się co dalej jak zacznie blaknąć po długości. Ciemne odrosty zrobię oksydantem 6% + farba a co z długością żeby nie niszczyć i nie rozjaśniać? Ta sama farba + oksydant 3%? Toner innej firmy (ciekawe czy dobiorę odcień...)? Henna/gloss? |
|
|
|
|
#4036 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja własnie sie zastanawiam, czy nie isc juz spać, bo ledwo siedzę ![]() Redzia, a ja mam wielka litrowa butle oksydantu 6% firmy L'real Inoa na zbyciu, uzyłam dosłownie 2 razy i jeszcze mam butle odzywki Inoa tez po farbowaniu, ktora zamyka łuski, tez 2 razy uzyta, nie chcesz czasem?
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dzisiaj taki strasznie zły dzień, chciałam się rozerwać...
Obudziłam się po koszmarnej nocy, z zapuchniętymi oczami, opuchlizna zresztą nie zeszła, potem zła wiadomość - no i dla rozrywki chciałam sobie poprzeglądac coś o modzie, bo nigdy tego nie robiłam, a mam straznie mało ubrań... 2 pary spodni... 2 spódnice... 2 sukienki...4 bluzki przynajmniej... i 2 swetry... i 2 marynarki baaardzo lubię je, ale chciałam jakiejś zmiany 2 kurtki, których nie znoszę, więc do wymiany... Zresztą nie wiem, czy to mało Nie mogę się poddać, ...
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się rzeczy-wiście nie wiele ![]() dla porównania w walizce mam: 2 pary spodni, 3 sukienki, 2 swetry, 1 narzutka, 2 bluzki z dł. ręk., 4 bokserki/t-shirty, 2 pary rajstop, 2 pary pończoch, 1 buty, jeszcze myślę czy brać czarny trencz, zamszową kurtkę, grantowy płaszcz czy czarny anorak z wielkim kapturem ![]() w szafach ubytku nie widać a na miejscu planuję małe zakupy
|
|
#4039 | |||||
|
Panaroja
|
Jak ja nienawidzę sprzątania
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na hormony też dieta nie wpływa - jakby wpływała , zamiast tabsów wszelkiej maści na tarczyce , jajniki , itp. wystarczyłoby zjeść marchefkę czy cotam i byłoby git , a nie jest . Przepraszam - może na insulinę wpływać , ale nie bezpośrednio , tylko przez otyłość , a z kolei od jakiego żarcia ta otyłość to nie ma znaczenia , ilość sadeła sie liczy , nieistotne jak wyprodukowane . W wypadku zaniku po odstawieniu czegośtam - znaczy reakcja alergiczna . Niealergik na to cośtam co jako objaw daje trąd może jeść albo nie jeść a trąd i tak będzie . Bo gdyby tak było , leczenie trądu byłoby prościutkie - pani odstawi to to to i to , na bank coś pomoże . A tu goozik Cytat:
![]() ja się nie znam ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4040 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ju ja bym ci cchiala modowo pomóc ale we wzory i bez czerni to nie dam rady
|
|
#4042 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Mało, uważasz, mam... To dobrze... Ja nie wiem, czy kupić ew. rzeczy bazowe, czy się szarpnąć na torbę Dziękuję za całus No właśnie ja też nie - potrafię tylko powiedzieć, czy mi się coś podoba, czy nie - dlatego chciałabym coś pooglądać I dziękuję za buziaka w ten ciężki dzień Cytat:
Cytat:
Przynajmniej tyle, że jutro rano idę na przesłuchania, ale wyglądam tak, że nie wyobrażam sobie, żeby się do jutra podnieść z upadku - szczególnie oczy - jedno mi łzawi i jakby zapada się i gorzej widzi ![]() No nic, okulary wlożę i jakoś będzie ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Mić - te twoje tu -ty bardzo ciekawe, szczególnie, jeśli chodzi o łączenie. Sądzę, że odejmując połowę tego bogactwa, miałabym coś dla siebie Widziałam kiedyś Horodyńską, która wdziała na siebie spódnicę i bluzkę o prostych formach, ale z fakturami i we wzory, jakiś błysk tam był - i wyglądała świetnie
|
|
#4043 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
tu tu i tu chyba najciekawiej, bo ma dobre oko do kolorów |
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ponoć mamy jakąś kolację z szefostwem, a to ortalion jest ![]() gdyby chociaż padało, to miałabym usprawiedliwienie jaką torbę? obaga? ![]() mam nadzieję, że widzimy się 16.
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-10-06 o 23:03 |
|
|
|
|
#4045 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A co do odżywek to chyba nie ufam żadnym oprócz Bioetiki :/Cytat:
http://ak2.polyvoreimg.com/cgi/img-s...QVw/size/y.jpg no niekoniecznie akurat takie. Albo połyskliwy materiał - w kierunku stalowego połysku. Pewnie byłby kiczowaty. Futurystyczna biżuteria z metalu, zwłaszcza fikuśny wire-wrapping: http://arsneo.pl/przedmioty/3546062,...kwamaryn-.html Do tego geometryczne torby (że niby kosmicznie), kolorowe szpilki - ale nie wszystko naraz. Jakoś nie widzę w tym falbanek, koronek, raczej właśnie minimalistyczne kroje i szaleństwo dodatków, wzorów żeby nie przedobrzyć. No i sztuczne materiały jako akcent jak najbardziej. Aaale to tylko moja wizja
|
||
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, o baga - białego, wtedy maly pionowy, cały biały z krotkimi lakierowanymi uszami albo duży - standard, jasny wrzos - taki super elegancki kolorek, szczególnie dla gumy i uszy beżowe / brąz tłoczony w ornamenty
o bag pion.jpg o bag wrzos.jpg
|
#4047 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale moja endo jest innego zdania, moja derma 15 lat temu też była, i właśnie na mnie podziałało, czasem działa - odstawiasz i nie guzik tylko nie ma trądu. Zaostrzonego. W sesnie tendencja jakaś pozostaje (genetycznie łojotokowa skóra), ale jest wrażenie jakby ręką odjął. Problem of kors jest na bank bardziej złożony, zawsze to powtarzam, ale tkwi też w tym, że tak wielu ludzi z góry neguje ów pomysł, np z mlekiem krowim (chodzi o jakiś hormo? IGF-1) i nie próbuje. Serio, ludzie sobie nie wyobrażają życia bez mleka, serków, budyniów i innych takich. To tylko przykład na mleku. Najłatwiej jest z góry założyć i nie spróbować. Jakieś badania, i to od dawna, na świecie były na ten temat prowadzone. Ale szczerze, mnie one zgrzewają bo skoro mi pomogło, to mnie to nie interesuje już. Nie wnikam, nie drążę, bo nie muszę i nie potrzebuję. Pogrubione - do mnie nie przemawia tłumaczenie niewyjaśnionych sytuacji alergią. Ja nie mówię nigdzie, że mleko jest przyczyną trądu, ze ją wywołuje ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
Żartuję, słówko się samo pchło. ![]() Poważnie, on nie jest wywrotowy Co do ciuchów, to albo Ty je oddajesz non stop albo nie wiem gubisz? ![]() Widziałam Cię na fotach w większej ilości ciuchów Barcelona itp. Nevermind. Kurcze a co z tymi żółtymi plamistymi bluzkami z HM? Coz cygaretkami ( ![]() Może pomogłyby foty z przymierzalni/domu w jakiś fasonach? Może obczaj Brodkę w googlu! Toż ona jest i drobna, i chuda i kolorowa! I ogólnie dużo energii życzę na walkę ze złymi wieściami Nie łam się modowo, gdyż wzory, to chyba najbardziej podstępny i ryzykowny dział mody. Najłatwiej o błąd. One muszą przemówić do Ciebie swoją niebanalnością. Muszą się same okazać spójne z Tobą. Metoda prób. Zrób rundę po sklepach mierz i się fotografuj. Wiem, że łatwiej się jest inspirować, ale czy na pewno? Potem szukanie tego czegoś, poza tym na kimś, a na nas samych to dwa różne światy. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-06 o 23:31 |
|||
|
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ciuchów - tak, mam i tę spódnicę ołówkową w pepitkę i czerwoną bluzkę. Legginsy już się znosiły, a czarny fartuch miałam na spotkaniu. W zasadzie już nie oddaję - chyba, że w czym się czuję "sieroco" (dzięki Bogu zaczęłam mieć na to czuja, przynajmniej w większości wypadków) No i mam zestawy typu koszula + dżinsy, ale te potrki (już kupione jako używane) też powoli się szmacą O tych cygaretkach w romby zapomniałam Żakiet w żółto - czarne ciapy oddałam, bo do niego wciąż myślałam tylko o czerni... więc bardziej chyba bym w bazę poszła Z ciekawych rzeczy - widziałam gładkie spdnice, wysokie w pasie, lekko rozkloszowane - lekko - w kolorze żółty neonowy ale nie żarówa i czerwono i beżowo - nad nimi się też zastanawiam A na foty bym nie wpadła, może dlatego, że nie mam aparatu w telefonie - ale też uper pomys ![]() Brodka - super, tylko że ona jest o 50 lat młodsza ode mnie i co jej pasuje, na mnie może wydać się śmieszne - ty, niemniej jako inspiracja może być strzałem w sam sedes - dziękuję, trochę się ożywiłam, szczególnie, że namalowałam nogę i włosy
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
No i nietety muszę zjechać film - wielkie nadzieje mieliśmy z małżem, a tymczasem De Behandeling to miernota
Nuuuudna w dodatku. Szkoda. Buuu 2 h stracone. Od początku mnie zraził sztampą bardziej amerykańską niz w filmach USA, wszak od niej chcieliśmy uciec. Sposób kręcenia, mnożące się jak króliki "policyjne" banały w fabule. No tortura w oglądaniu. Jedyna "nowatorskość" to "pomysł" na rodzaj przewinienia Moje słowa do małża po pierwszych sekundach, jak to będzie kolejny film o pedofilach i to będzie ową sensacją, nie zdzierżę. ![]() Niemniej po co i na co oni kopiują tych z USA? To wychodzi jeszcze słabsze. Przeciąganie niewybaczalne. Chyba pól filmu na slow motion. Nie znoszę. Nie znoszę też jak klimat buduje się muzyką wyłącznie. Ja zazwyczaj lubię tzw nudne filmy, czyli z wolno rozkręcającą się akcją, tudzież z jej brakiem Vide To nie jest kraj dla starych ludzi był przeboski. Klimat budowało aktorstwo. Człowiek. Emocja. Nie werble i orkierstra ![]() Buuu
|
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Wyobraziłam sobie siebie w czymś takim i leżę
ze śmiechuSzczególnie do krzywych nóg brodka.jpg
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

Jesionią wzrasta pono poziom testo, i u wielu się to tym objawia. Są też wybrańcy wolni od takiej amsakry. żuchwowy bolał mnie maaaaaaaaaaasaaaakrycznie
Ale wiele kobiet próbuje i są zadowolone, to zawsze własne ryzyko.

kawusia mnie uśpiła