Scent Bar LVII - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-06, 16:45   #4021
Katty_p13
Piers do przodu

Dot.: Scent Bar LVII

snad gara kompotu jabłkowego
Stary 2015-10-06, 17:57   #4022
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Dziewczyny wejżcie do Tró bo tam mam pytanie.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
ma być 16-20st, a w nocy najmniej 8, zwykle 11st
i nawet bez opadów
chyba dziwnie będę wyglądać w butach za kostkę
widziałam juz dziewczyny w butach za kostkę
Stary 2015-10-06, 18:01   #4023
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. Chyba tak
Robiłam zakupy w jednej hurtowni, mieli wystawioną "moją" farbę ale okazało się, że ni ma, kazali wybrać inną markę - wybrałam, też ni ma, wybrałam trzecią - ni ma, czwartą już sami zaproponowali - wzięłam ale teraz czytam, że słaba i niszczy włosy.
Zasiadłam więc i czytam wątek o rudłach, znalazłam jakąś jeszcze inną niby super - nim się rzuciłam kupować doczytałam, że również wycofana, no doprawdy...
Ale nie zapeszajmy, znalazłam odpowiednik tej ostatniej być może dostępny -_-
2. taa...
1.o kurde , no Polly na bank w akcji
doczytałam się ,że wymyślili jakiś cudohiper zabieg na włosy , żeby rudy sie nie zmywał tak szybko , szalenie nowatorski i świetny , ale cholera nie pamiętam jak sie toto nazywa ani co robi klasyka
2.SKS ale dlaczego z MKM tylko pryszcze

Cytat:
1. nie czytam gazet o modzie nie oglądam tv
dziś muszę się spakować nie myśląc o włosach

2. brałam deslodynę, ale przez 3 tygodnie niewielka poprawa, za to maści od Neski bardzo szybko złagodziły
ale wtedy miałam 1 placek na ramieniu, a teraz się rozniosło
deslodynę odstawiłam, bo chodziłam śnięta i znęcałam się nad chuopem (na psyche mi źle działała)
1.ja czytywam , to mój luksus i poczucie bycia światowcem i dzięki temu czasem się nie dziwię jak widzę coś dzifnego na ulicy
2.o masz a teoretycznie nie przenika bariery krew-mózg , więc nie powinna tak smarowanie pewnie że tak

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
To właśnie pono hormonalny rzut Jesionią wzrasta pono poziom testo, i u wielu się to tym objawia. Są też wybrańcy wolni od takiej amsakry. żuchwowy bolał mnie maaaaaaaaaaasaaaakrycznie

Marność co nie? Że się cytatem z Ciebie posłużę, bo adekwatny.

Me too. Dla mnie tabsy były większym złem. Tylko cera i włosy pikne co cut, ale już by mnie tu pewnie nie było takie hardkory się święciły żylne, omdleniowe i inne wątrobopodobne.

Tabsy to jednak nie to samo co nasze własne hormo Nie bez powodu na ulotce lista skutków ubocznych. Ale wiele kobiet próbuje i są zadowolone, to zawsze własne ryzyko.

Najgorsze jest właśnie to, żę trąd jest wciąż nieuchwytny dla medycyny. To miks hormo, diety zapewne, wieelu, wieluuu czynników. Wieku - dlatego, że z wiekiem chemia naszego organizmu sie zmienia, tylko nikt w nim nie siedzi i trądu nie potrafi zapowiedzieć jak pogody.

Jesteśmy z tym trochę sami sobie pozostawieni, próbujemy celować z różnych armat i patrzamy co pomaga.
1.czyżby przygotowanie do zarostu
2.marność i do doophy
3.z tabsami to różnie bywa i każda ma inaczej , trudno przewidzieć co komu dobrze zrobi i na co .
4.oficjalnie dieta na trąd nie wpływa , natomiast na bank ma wpływ niedobór jakichś witamin czy pierwiastków - kiedyś lata temu małż mi załatwił zestaw minerałów nota bene didzki oryginalny mejd in kanada , normalnie niemal w oczach pysk mi się wygładzał i trąd wszelaki znikał niestety potem okazało się , że zaczęli produkować specjalnie na nasz rynek czy nawet przenieśli produkcję do nas i doopha , robione u nas/dla nas nie działało
tak samo wcale nie zawsze za trądem stoją miejscowe bakterie , w ogóle nie wiadomo co za nim stoi

Czegoś mi się chce , ale nie wiem czego
Chyba spaaaaać kawusia mnie uśpiła

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2015-10-06 o 18:12
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 18:10   #4024
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Dziewczyny wejżcie do Tró bo tam mam pytanie.

widziałam juz dziewczyny w butach za kostkę
1. nie potrafię pomóc, moja była ciemna
ale to nie było edp
taką wersję miałam

2. ja też już chodziłam, ale jak było mokro, albo chlodno

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.ja czytywam , to mój luksus i poczucie bycia światowcem i dzięki temu czasem się nie dziwię jak widzę coś dzifnego na ulicy
2.o masz a teoretycznie nie przenika bariery krew-mózg , więc nie powinna tak smarowanie pewnie że tak
1.

2. ewidentnie mi na mózg siadała
sama ze sobą nie mogłam wytrzymać, a sny i pomysły (głupie) miałam jak nigdy. przeszło po odstawieniu
no chyba że z pigułami taka interakcja

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-10-06 o 18:17
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 18:19   #4025
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
chyba dziwnie będę wyglądać w butach za kostkę
Ale gdzie waćpanna jedzie, w ciepłe kraje?
Ja teraz ciągle pomykam w botkach za kostkę więc luuuz.

Macham znad świeżo ufarbowanych włosów i świetnego efektu Stosunkowo jasny naturalny rudo-blond i od razu wizualnie 5 lat mniej.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 18:23   #4026
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ale gdzie waćpanna jedzie, w ciepłe kraje?
Ja teraz ciągle pomykam w botkach za kostkę więc luuuz.

Macham znad świeżo ufarbowanych włosów i świetnego efektu Stosunkowo jasny naturalny rudo-blond i od razu wizualnie 5 lat mniej.
1. stały kierunek
tylko prognozy wyjątkowo słoneczne

2. poka!
może się napatrzę i mi przejdzie
Stary 2015-10-06, 18:26   #4027
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
4.oficjalnie dieta na trąd nie wpływa , natomiast na bank ma wpływ niedobór jakichś witamin czy pierwiastków - kiedyś lata temu małż mi załatwił zestaw minerałów nota bene didzki oryginalny mejd in kanada , normalnie niemal w oczach pysk mi się wygładzał i trąd wszelaki znikał niestety potem okazało się , że zaczęli produkować specjalnie na nasz rynek czy nawet przenieśli produkcję do nas i doopha , robione u nas/dla nas nie działało
tak samo wcale nie zawsze za trądem stoją miejscowe bakterie , w ogóle nie wiadomo co za nim stoi
No jak nie wpływa jak wpływa. Toż dieta wpływa na hormony, na prod łoju, a one na resztę. Plus przetworzone szity, cukier - nie są bez znaczenia. To nie musi być tak że u każdego identyczny rozwój, ale nie jest to całkiem oderwane od trądu Ergo minerały. Jak w diecie ich mało to sieczka na twarzy. Mnie po Falvicie normalnie choroba przechodzi - cynk, żelastwo bo niestety nie jadam aż tyle pietruszki by było zacnie

Trzeba sobie jednak wyłapać samemu co komu pomaga. Nie mówić z góry, że nic, tylko najpierw spróbować. Ja chyba bym nie spróbowała, gdyby nie moja desperacja. Za chiny ludowe nei chciałam przyjmować antybiotyków doustnie. Nie zawiodłam się na swojej intuicji. U mnie po odstawieniu mleka odzwierzęcego - ponad 15 lat temu już będzie nastąpiła Hallelujah Trąd w zaniku. Nabiał też ograniczony, od jednego czedara raz na jakiś czas nic się nie dzieje. Natomiast po budyniu - na mleku bywałą masakra. Wielu osobom z mojego otoczenia akurat pomogło to samo. Zazdroszczę tym, którzy jedzą czysto, w miarę of kors możliwości naszego kraju, świata etc. Ja jeszcze tego nie potrafię.

Obstawiam, że wszystko jest zapisane w genach i dany trend do trądu naszym życiem albo sobie podkręcamy albo minimalizujemy.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-10-06 o 18:32
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 18:32   #4028
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
1. stały kierunek
tylko prognozy wyjątkowo słoneczne

2. poka!
może się napatrzę i mi przejdzie
E, to bierz bikery.
Nie jestem dziś wyględna i światła też nie ma dobrego - wrzucę po Twoim powrocie Wyszło chyba coś w ten deseń: http://img.szafa.pl/forum/0/foto_cac...e8_500x640.jpg choć celowałam w jaskrawszy.

Stary 2015-10-06, 18:33   #4029
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2015-10-06, 19:06   #4030
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
E, to bierz bikery.
Nie jestem dziś wyględna i światła też nie ma dobrego - wrzucę po Twoim powrocie Wyszło chyba coś w ten deseń: http://img.szafa.pl/forum/0/foto_cac...e8_500x640.jpg choć celowałam w jaskrawszy.
zadziałało

spierałam taki
tak... zeszłoroczna milka po gencjanie

i nie mam nic do rudości - podziwiam
moje włosy świetnie współpracowały z henną
tylko, że ja byłam w tym kolorze strasznie nieszczęśliwa
za dużo na mnie wymuszał, ograniczał, no i niektóre komentarze...
dlatego muszę się ciągle odwodzić od takich pomysłów

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-10-06 o 19:17
Stary 2015-10-06, 19:17   #4031
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
spierałam taki
tak... zeszłoroczna milka po gencjanie
Nieźle

Stary 2015-10-06, 19:57   #4032
justynaneyman
Zakorzenienie

Naprawdę nikt nic nie ogląda o modzie?
Liczyłam na Was

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 20:25   #4033
Betty83
Zakorzenienie

ja się nie znam
mogę podpytać przyjaciółkę z ksa sapu
ale pewnie do tego czasu bar znajdzie co trzeba
Stary 2015-10-06, 20:31   #4034
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Ja nawet nie staram sie nadrabiać, bo nic mi sie już nie chce - robota mnie wykańcza i jak wracam to bym ino lezała błogo

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 20:56   #4035
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja nawet nie staram sie nadrabiać, bo nic mi sie już nie chce - robota mnie wykańcza i jak wracam to bym ino lezała błogo
Dziś było o włosach, syfach i modzie.

Dooobra, mam pytanie o farby do włosów.
Wyszedł mi ten niegupi naturalny rudy i zastanawiam się co dalej jak zacznie blaknąć po długości. Ciemne odrosty zrobię oksydantem 6% + farba a co z długością żeby nie niszczyć i nie rozjaśniać? Ta sama farba + oksydant 3%? Toner innej firmy (ciekawe czy dobiorę odcień...)? Henna/gloss?

Stary 2015-10-06, 21:13   #4036
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Dziś było o włosach, syfach i modzie.

Dooobra, mam pytanie o farby do włosów.
Wyszedł mi ten niegupi naturalny rudy i zastanawiam się co dalej jak zacznie blaknąć po długości. Ciemne odrosty zrobię oksydantem 6% + farba a co z długością żeby nie niszczyć i nie rozjaśniać? Ta sama farba + oksydant 3%? Toner innej firmy (ciekawe czy dobiorę odcień...)? Henna/gloss?
Heh, no to tak urodowo jednym słowem
Ja własnie sie zastanawiam, czy nie isc juz spać, bo ledwo siedzę

Redzia, a ja mam wielka litrowa butle oksydantu 6% firmy L'real Inoa na zbyciu, uzyłam dosłownie 2 razy i jeszcze mam butle odzywki Inoa tez po farbowaniu, ktora zamyka łuski, tez 2 razy uzyta, nie chcesz czasem?

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 21:41   #4037
justynaneyman
Zakorzenienie

Mam dzisiaj taki strasznie zły dzień, chciałam się rozerwać...
Obudziłam się po koszmarnej nocy, z zapuchniętymi oczami, opuchlizna zresztą nie zeszła, potem zła wiadomość - no i dla rozrywki chciałam sobie poprzeglądac coś o modzie, bo nigdy tego nie robiłam, a mam straznie mało ubrań... 2 pary spodni... 2 spódnice... 2 sukienki...4 bluzki przynajmniej... i 2 swetry... i 2 marynarki baaardzo lubię je, ale chciałam jakiejś zmiany 2 kurtki, których nie znoszę, więc do wymiany...
Zresztą nie wiem, czy to mało
Nie mogę się poddać,
...

Stary 2015-10-06, 21:54   #4038
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Obudziłam się po koszmarnej nocy, z zapuchniętymi oczami, opuchlizna zresztą nie zeszła, potem zła wiadomość - no i dla rozrywki chciałam sobie poprzeglądac coś o modzie, bo nigdy tego nie robiłam, a mam straznie mało ubrań... 2 pary spodni... 2 spódnice... 2 sukienki...4 bluzki przynajmniej... i 2 swetry... i 2 marynarki baaardzo lubię je, ale chciałam jakiejś zmiany 2 kurtki, których nie znoszę, więc do wymiany...
Nie mogę się poddać,
...

trzymaj się

rzeczy-wiście nie wiele
dla porównania w walizce mam: 2 pary spodni, 3 sukienki, 2 swetry, 1 narzutka, 2 bluzki z dł. ręk., 4 bokserki/t-shirty, 2 pary rajstop, 2 pary pończoch, 1 buty, jeszcze myślę czy brać czarny trencz, zamszową kurtkę, grantowy płaszcz czy czarny anorak z wielkim kapturem
w szafach ubytku nie widać
a na miejscu planuję małe zakupy
Stary 2015-10-06, 22:01   #4039
Parabelka
Panaroja

Jak ja nienawidzę sprzątania

Cytat:
ewidentnie mi na mózg siadała
sama ze sobą nie mogłam wytrzymać, a sny i pomysły (głupie) miałam jak nigdy. przeszło po odstawieniu
no chyba że z pigułami taka interakcja
z pigułami to nie , widać masz taką indywidualną reakcję - bywa . Ja po zyrtecu dwa dni śpię , chociaż też nie powinnam
Cytat:

Cytat:
No jak nie wpływa jak wpływa. Toż dieta wpływa na hormony, na prod łoju, a one na resztę. Plus przetworzone szity, cukier - nie są bez znaczenia. To nie musi być tak że u każdego identyczny rozwój, ale nie jest to całkiem oderwane od trądu Ergo minerały. Jak w diecie ich mało to sieczka na twarzy. Mnie po Falvicie normalnie choroba przechodzi - cynk, żelastwo bo niestety nie jadam aż tyle pietruszki by było zacnie

Trzeba sobie jednak wyłapać samemu co komu pomaga. Nie mówić z góry, że nic, tylko najpierw spróbować. Ja chyba bym nie spróbowała, gdyby nie moja desperacja. Za chiny ludowe nei chciałam przyjmować antybiotyków doustnie. Nie zawiodłam się na swojej intuicji. U mnie po odstawieniu mleka odzwierzęcego - ponad 15 lat temu już będzie nastąpiła Hallelujah Trąd w zaniku. Nabiał też ograniczony, od jednego czedara raz na jakiś czas nic się nie dzieje. Natomiast po budyniu - na mleku bywałą masakra. Wielu osobom z mojego otoczenia akurat pomogło to samo. Zazdroszczę tym, którzy jedzą czysto, w miarę of kors możliwości naszego kraju, świata etc. Ja jeszcze tego nie potrafię.

Obstawiam, że wszystko jest zapisane w genach i dany trend do trądu naszym życiem albo sobie podkręcamy albo minimalizujemy.
cukier to nie teges , jak kto cukrzycy nie ma to poziom cukru we krwi i tkankach ma prawidłowy przecież , nawet jak go nie je , to i tak wszystkie węgle trawi do glukozy , która we krwi krąży Na hormony też dieta nie wpływa - jakby wpływała , zamiast tabsów wszelkiej maści na tarczyce , jajniki , itp. wystarczyłoby zjeść marchefkę czy cotam i byłoby git , a nie jest . Przepraszam - może na insulinę wpływać , ale nie bezpośrednio , tylko przez otyłość , a z kolei od jakiego żarcia ta otyłość to nie ma znaczenia , ilość sadeła sie liczy , nieistotne jak wyprodukowane . W wypadku zaniku po odstawieniu czegośtam - znaczy reakcja alergiczna . Niealergik na to cośtam co jako objaw daje trąd może jeść albo nie jeść a trąd i tak będzie . Bo gdyby tak było , leczenie trądu byłoby prościutkie - pani odstawi to to to i to , na bank coś pomoże . A tu goozik
Cytat:
E, to bierz bikery.

Cytat:
Naprawdę nikt nic nie ogląda o modzie?
Liczyłam na Was
ja się nie znam
Cytat:
Nie mogę się poddać,
...

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 22:02   #4040
Polly_
grozi wypollizowaniem

ju ja bym ci cchiala modowo pomóc ale we wzory i bez czerni to nie dam rady
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 22:20   #4041
Miciel
Wpisz tu zomzing

Justyś, kolorowo, wzorzyście i plasticzanie ale niestety w kierunku dziecinności i nie zachwyca to np tu tu i tu ale może coś chwyci, jakaś iskierka
TBC

Miciel jest teraz online Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 22:43   #4042
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

trzymaj się

rzeczy-wiście nie wiele
dla porównania w walizce mam: 2 pary spodni, 3 sukienki, 2 swetry, 1 narzutka, 2 bluzki z dł. ręk., 4 bokserki/t-shirty, 2 pary rajstop, 2 pary pończoch, 1 buty, jeszcze myślę czy brać czarny trencz, zamszową kurtkę, grantowy płaszcz czy czarny anorak z wielkim kapturem
w szafach ubytku nie widać
a na miejscu planuję małe zakupy
Bierz anorak (ze względu na nazwę )
Mało, uważasz, mam... To dobrze...
Ja nie wiem, czy kupić ew. rzeczy bazowe, czy się szarpnąć na torbę
Dziękuję za całus

Cytat:
ja się nie znam

No właśnie ja też nie - potrafię tylko powiedzieć, czy mi się coś podoba, czy nie - dlatego chciałabym coś pooglądać
I dziękuję za buziaka w ten ciężki dzień

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
No wiem... ale jakby czerń zastąpić... bielą? Dawaj, co Ci się podoba, ciekawa jestem. Zawsze wydawałaś mi się ekscentryczką, w takim bliskim mi znaczeniu

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
Justyś, kolorowo, wzorzyście i plasticzanie ale niestety w kierunku dziecinności i nie zachwyca to np tu tu i tu ale może coś chwyci, jakaś iskierka
TBC
Zaraz będę patrzeć

Przynajmniej tyle, że jutro rano idę na przesłuchania, ale wyglądam tak, że nie wyobrażam sobie, żeby się do jutra podnieść z upadku - szczególnie oczy - jedno mi łzawi i jakby zapada się i gorzej widzi
No nic, okulary wlożę i jakoś będzie

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Mić - te twoje tu -ty bardzo ciekawe, szczególnie, jeśli chodzi o łączenie. Sądzę, że odejmując połowę tego bogactwa, miałabym coś dla siebie

Widziałam kiedyś Horodyńską, która wdziała na siebie spódnicę i bluzkę o prostych formach, ale z fakturami i we wzory, jakiś błysk tam był - i wyglądała świetnie

Stary 2015-10-06, 22:56   #4043
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Mić - te twoje tu -ty bardzo ciekawe, szczególnie, jeśli chodzi o łączenie. Sądzę, że odejmując połowę tego bogactwa, miałabym coś dla siebie
to dorzucę jeszcze parę:
tu tu i tu chyba najciekawiej, bo ma dobre oko do kolorów

Miciel jest teraz online Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 23:02   #4044
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Bierz anorak (ze względu na nazwę )
Mało, uważasz, mam... To dobrze...
Ja nie wiem, czy kupić ew. rzeczy bazowe, czy się szarpnąć na torbę
Dziękuję za całus
mnie tez ujął nazwą i tak planowałam
ale ponoć mamy jakąś kolację z szefostwem, a to ortalion jest
gdyby chociaż padało, to miałabym usprawiedliwienie

jaką torbę? obaga?

mam nadzieję, że widzimy się 16.

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-10-06 o 23:03
Stary 2015-10-06, 23:04   #4045
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja własnie sRedzia, a ja mam wielka litrowa butle oksydantu 6% firmy L'real Inoa na zbyciu, uzyłam dosłownie 2 razy i jeszcze mam butle odzywki Inoa tez po farbowaniu, ktora zamyka łuski, tez 2 razy uzyta, nie chcesz czasem?
Dzięki ale też mam butlę 6% i jeszcze jedną w drodze na zapas A co do odżywek to chyba nie ufam żadnym oprócz Bioetiki :/

Cytat:
Chyba w sumie - albo Star Trek i minimalizm albo rozhulanie we wzorach
Myślę, że materiały, albo raczej substancje z których wykonana BĘDZIE moja garderoba powinny być raczej nienaturalne - więc o bagi, nylon, metal, pianka itd - chyba nie po całości, ale w dodatkach.
Nie wiem jaka dokładnie jest Twoja wizja ale ja to widzę jako np. sukienkę o prostym kroju i szalonym wzorze - ale bez pstrokacizny. Coś jak wspomniane McQueeny: http://www.polyvore.com/cgi/img-thin...l&tid=37703403
http://ak2.polyvoreimg.com/cgi/img-s...QVw/size/y.jpg
no niekoniecznie akurat takie. Albo połyskliwy materiał - w kierunku stalowego połysku. Pewnie byłby kiczowaty.
Futurystyczna biżuteria z metalu, zwłaszcza fikuśny wire-wrapping: http://arsneo.pl/przedmioty/3546062,...kwamaryn-.html
Do tego geometryczne torby (że niby kosmicznie), kolorowe szpilki - ale nie wszystko naraz.
Jakoś nie widzę w tym falbanek, koronek, raczej właśnie minimalistyczne kroje i szaleństwo dodatków, wzorów żeby nie przedobrzyć. No i sztuczne materiały jako akcent jak najbardziej.
Aaale to tylko moja wizja

Stary 2015-10-06, 23:10   #4046
justynaneyman
Zakorzenienie

Tak, o baga - białego, wtedy maly pionowy, cały biały z krotkimi lakierowanymi uszami albo duży - standard, jasny wrzos - taki super elegancki kolorek, szczególnie dla gumy i uszy beżowe / brąz tłoczony w ornamenty

o bag pion.jpg

o bag wrzos.jpg

Stary 2015-10-06, 23:23   #4047
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Tak też myślałam, coś jak Polly stail tylko własnie minus powyższe
Cytat:
cukier to nie teges , jak kto cukrzycy nie ma to poziom cukru we krwi i tkankach ma prawidłowy przecież , nawet jak go nie je , to i tak wszystkie węgle trawi do glukozy , która we krwi krąży Na hormony też dieta nie wpływa - jakby wpływała , zamiast tabsów wszelkiej maści na tarczyce , jajniki , itp. wystarczyłoby zjeść marchefkę czy cotam i byłoby git , a nie jest . Przepraszam - może na insulinę wpływać , ale nie bezpośrednio , tylko przez otyłość , a z kolei od jakiego żarcia ta otyłość to nie ma znaczenia , ilość sadeła sie liczy , nieistotne jak wyprodukowane .

W wypadku zaniku po odstawieniu czegośtam - znaczy reakcja alergiczna.Niealergik na to cośtam co jako objaw daje trąd może jeść albo nie jeść a trąd i tak będzie . Bo gdyby tak było , leczenie trądu byłoby prościutkie - pani odstawi to to to i to , na bank coś pomoże . A tu goozik
Ja w merytoryczną dyskusję nie wejdę, bo nie mam takiej wiedzy. Żadna tajemnica.
Ale moja endo jest innego zdania, moja derma 15 lat temu też była, i właśnie na mnie podziałało, czasem działa - odstawiasz i nie guzik tylko nie ma trądu. Zaostrzonego. W sesnie tendencja jakaś pozostaje (genetycznie łojotokowa skóra), ale jest wrażenie jakby ręką odjął. Problem of kors jest na bank bardziej złożony, zawsze to powtarzam, ale tkwi też w tym, że tak wielu ludzi z góry neguje ów pomysł, np z mlekiem krowim (chodzi o jakiś hormo? IGF-1) i nie próbuje. Serio, ludzie sobie nie wyobrażają życia bez mleka, serków, budyniów i innych takich. To tylko przykład na mleku. Najłatwiej jest z góry założyć i nie spróbować. Jakieś badania, i to od dawna, na świecie były na ten temat prowadzone. Ale szczerze, mnie one zgrzewają bo skoro mi pomogło, to mnie to nie interesuje już. Nie wnikam, nie drążę, bo nie muszę i nie potrzebuję.

Pogrubione - do mnie nie przemawia tłumaczenie niewyjaśnionych sytuacji alergią. W mleku krowim są hormony mające wpływ na nasze. Nie utożsamiam tego z alergią.

Ja nie mówię nigdzie, że mleko jest przyczyną trądu, ze ją wywołuje Tylko, że niektóre nasze pożywienia, w tym mleko, zawierają takie a nie inne skłądniki, które wchodzą w naszym org w reakcje przeróżne POTĘGUJĄC trądowe procesy. Bo trąd technicznie tworzy się w sposób jeden - prosty i czytelny nawet dla mnie, tylko przyczyny, które do tego zmierzają są zazwyczaj różne, złożone.

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Tak, o baga - białego, wtedy maly pionowy, cały biały z krotkimi lakierowanymi uszami albo duży - standard, jasny wrzos - taki super elegancki kolorek, szczególnie dla gumy i uszy beżowe / brąz tłoczony w ornamenty

Załącznik 6066549

Załącznik 6066550
Justyno - pudrowy jest elegancki. Jeśli to lubisz/ kochasz/potrzebujesz - bierz. Ale on jest właśnie taki jak ja - bezpieczny, nie taki jak Ty - "niebezpieczny" Żartuję, słówko się samo pchło.

Poważnie, on nie jest wywrotowy

Co do ciuchów, to albo Ty je oddajesz non stop albo nie wiem gubisz?
Widziałam Cię na fotach w większej ilości ciuchów Barcelona itp. Nevermind.

Kurcze a co z tymi żółtymi plamistymi bluzkami z HM? Coz cygaretkami () w chyba romby? Ja cię widzę włąsnie tak. góra i dół. Wiem, to najtrudniejszy zestaw, sama wybieram sukienki z wygody niemuszenia dopasowywania ubrań, no ale Ty masz twórczy umysł, Ty to lubisz, Tobie pójdzie łatwiej. Nie odcinałabym nic bardzo przy szyi. Dobrze Ci w dekolcie. To jest of kors rada amatora

Może pomogłyby foty z przymierzalni/domu w jakiś fasonach? Może obczaj Brodkę w googlu! Toż ona jest i drobna, i chuda i kolorowa!

I ogólnie dużo energii życzę na walkę ze złymi wieściami

Nie łam się modowo, gdyż wzory, to chyba najbardziej podstępny i ryzykowny dział mody. Najłatwiej o błąd. One muszą przemówić do Ciebie swoją niebanalnością. Muszą się same okazać spójne z Tobą. Metoda prób. Zrób rundę po sklepach mierz i się fotografuj. Wiem, że łatwiej się jest inspirować, ale czy na pewno? Potem szukanie tego czegoś, poza tym na kimś, a na nas samych to dwa różne światy.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-10-06 o 23:31
Stary 2015-10-06, 23:38   #4048
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Justyno - pudrowy jest elegancki. Jeśli to lubisz/ kochasz/potrzebujesz - bierz. Ale on jest właśnie taki jak ja - bezpieczny, nie taki jak Ty - "niebezpieczny" Żartuję, słówko się samo pchło.

Poważnie, on nie jest wywrotowy

Co do ciuchów, to albo Ty je oddajesz non stop albo nie wiem gubisz?
Widziałam Cię na fotach w większej ilości ciuchów Barcelona itp. Nevermind.

Kurcze a co z tymi żółtymi plamistymi bluzkami z HM? Coz cygaretkami () w chyba romby? Ja cię widzę włąsnie tak. góra i dół. Wiem, to najtrudniejszy zestaw, sama wybieram sukienki z wygody niemuszenia dopasowywania ubrań, no ale Ty masz twórczy umysł, Ty to lubisz, Tobie pójdzie łatwiej. Nie odcinałabym nic bardzo przy szyi. Dobrze Ci w dekolcie. To jest of kors rada amatora

Może pomogłyby foty z przymierzalni/domu w jakiś fasonach? Może obczaj Brodkę w googlu! Toż ona jest i drobna, i chuda i kolorowa!
No więc tak : słucham uważnie, tylko czy biały jest bardziej wywrotowy? A taki pudrowy np z czerwonymi uszami? Albo żołtymi?

Co do ciuchów - tak, mam i tę spódnicę ołówkową w pepitkę i czerwoną bluzkę. Legginsy już się znosiły, a czarny fartuch miałam na spotkaniu. W zasadzie już nie oddaję - chyba, że w czym się czuję "sieroco" (dzięki Bogu zaczęłam mieć na to czuja, przynajmniej w większości wypadków)
No i mam zestawy typu koszula + dżinsy, ale te potrki (już kupione jako używane) też powoli się szmacą

O tych cygaretkach w romby zapomniałam oby jeszcze były gdzieś...
Żakiet w żółto - czarne ciapy oddałam, bo do niego wciąż myślałam tylko o czerni... więc bardziej chyba bym w bazę poszła
Z ciekawych rzeczy - widziałam gładkie spdnice, wysokie w pasie, lekko rozkloszowane - lekko - w kolorze żółty neonowy ale nie żarówa i czerwono i beżowo - nad nimi się też zastanawiam

A na foty bym nie wpadła, może dlatego, że nie mam aparatu w telefonie - ale też uper pomys

Brodka - super, tylko że ona jest o 50 lat młodsza ode mnie i co jej pasuje, na mnie może wydać się śmieszne - ty, niemniej jako inspiracja może być strzałem w sam sedes - dziękuję, trochę się ożywiłam, szczególnie, że namalowałam nogę i włosy

Stary 2015-10-06, 23:40   #4049
rachell111
Zakorzenienie

No i nietety muszę zjechać film - wielkie nadzieje mieliśmy z małżem, a tymczasem De Behandeling to miernota Nuuuudna w dodatku. Szkoda. Buuu 2 h stracone. Od początku mnie zraził sztampą bardziej amerykańską niz w filmach USA, wszak od niej chcieliśmy uciec. Sposób kręcenia, mnożące się jak króliki "policyjne" banały w fabule. No tortura w oglądaniu. Jedyna "nowatorskość" to "pomysł" na rodzaj przewinienia Moje słowa do małża po pierwszych sekundach, jak to będzie kolejny film o pedofilach i to będzie ową sensacją, nie zdzierżę.

Niemniej po co i na co oni kopiują tych z USA? To wychodzi jeszcze słabsze. Przeciąganie niewybaczalne. Chyba pól filmu na slow motion. Nie znoszę. Nie znoszę też jak klimat buduje się muzyką wyłącznie.

Ja zazwyczaj lubię tzw nudne filmy, czyli z wolno rozkręcającą się akcją, tudzież z jej brakiem Vide To nie jest kraj dla starych ludzi był przeboski. Klimat budowało aktorstwo. Człowiek. Emocja. Nie werble i orkierstra

Buuu
Stary 2015-10-06, 23:42   #4050
justynaneyman
Zakorzenienie

Wyobraziłam sobie siebie w czymś takim i leżę ze śmiechu
Szczególnie do krzywych nóg

brodka.jpg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości